Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:17:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal. bo pa mogla iz BC pa Pikapolonice otroke krast , ker tako kot je Ly napisla... masrsikdo je slike zbrisal oz. naredil tako, da ima samo za prijatelje. aja ne gre gledat...če nisi kao prijatelj? Odvisno od nastavitve.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:18:42
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,sem malo brala ono temo.Mater,se je Miška razkurla,pa to... Saj je prav tak,samo malo dolgo so rabli.Je pa ena dala 2 linka od njenih albumov gor,sem jih šla gledat,pa si niti eden od otrok ni podoben,se prav vidi,da so različni otroci. za uspeh!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:19:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam. tam per peroni starem Napaka,stari peron je Glavni trg! ma ne...peron je kao ime za želez.postajo.....stara žel postaja je potem stari peron Jaz pa ti pravim,da je stari peron glavni trg,verjemi mi,mam MB v malem prstu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:21:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m odvisno kako imaš narejeno. Jaz sem tudi zbrisala, na FB pa imam zaklenjen album in lahko gledajo samo prijatelji. Med prijatelje pa imam samo tiste katere poznam al na videz al v resnici. aja...jaz imam na fb dost ljudi,ki jih ne poznam..no nekaj jih je.....ma skozi neke prošnje,pa kar potrdim.....me je malo strah
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:23:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,sem malo brala ono temo.Mater,se je Miška razkurla,pa to... Saj je prav tak,samo malo dolgo so rabli.Je pa ena dala 2 linka od njenih albumov gor,sem jih šla gledat,pa si niti eden od otrok ni podoben,se prav vidi,da so različni otroci. za uspeh! če pa je otroke jamala dol iz reklame za afrodito....pa jih kao dala za svoje
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:23:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m odvisno kako imaš narejeno. Jaz sem tudi zbrisala, na FB pa imam zaklenjen album in lahko gledajo samo prijatelji. Med prijatelje pa imam samo tiste katere poznam al na videz al v resnici. aja...jaz imam na fb dost ljudi,ki jih ne poznam..no nekaj jih je.....ma skozi neke prošnje,pa kar potrdim.....me je malo strah Jaz pa moram pogledat kak mam na FB.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:23:36
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz nea potrdim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:24:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če pa je otroke jamala dol iz reklame za afrodito....pa jih kao dala za svoje ja,, bolano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:24:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ti pravim,da je stari peron glavni trg,verjemi mi,mam MB v malem prstu. ja...mogoče...jaz pa ti pravim,da je na podeželju še vedno reče postaji peron..in glede na to da je to kao stara železniška postaja..bi lahko rekli da bo doma pri starem peroni
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:24:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,sem malo brala ono temo.Mater,se je Miška razkurla,pa to... Saj je prav tak,samo malo dolgo so rabli.Je pa ena dala 2 linka od njenih albumov gor,sem jih šla gledat,pa si niti eden od otrok ni podoben,se prav vidi,da so različni otroci. za uspeh! če pa je otroke jamala dol iz reklame za afrodito....pa jih kao dala za svoje Ja,samo je par dojenčkov,ko so prave slike,samo so vsak drugi otrok.Bolano,res!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:25:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz nea potrdim eno osebo sem blokirala edino...preveč sranja je naredil v mojem lajfu....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:25:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ti pravim,da je stari peron glavni trg,verjemi mi,mam MB v malem prstu. ja...mogoče...jaz pa ti pravim,da je na podeželju še vedno reče postaji peron..in glede na to da je to kao stara železniška postaja..bi lahko rekli da bo doma pri starem peroni Ok? Samo,če si tam doma,ko bo mogoče Ly,pa rečeš pri starem peronu,jo bojo na glavnem trgu iskali.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:26:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,sem malo brala ono temo.Mater,se je Miška razkurla,pa to... Saj je prav tak,samo malo dolgo so rabli.Je pa ena dala 2 linka od njenih albumov gor,sem jih šla gledat,pa si niti eden od otrok ni podoben,se prav vidi,da so različni otroci. za uspeh! če pa je otroke jamala dol iz reklame za afrodito....pa jih kao dala za svoje Ja,samo je par dojenčkov,ko so prave slike,samo so vsak drugi otrok.Bolano,res! sem brala en njen post z linka...pa mi sploh to bitje po pisanju ne liči na žensko...hmmm
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:27:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,sem malo brala ono temo.Mater,se je Miška razkurla,pa to... Saj je prav tak,samo malo dolgo so rabli.Je pa ena dala 2 linka od njenih albumov gor,sem jih šla gledat,pa si niti eden od otrok ni podoben,se prav vidi,da so različni otroci. za uspeh! če pa je otroke jamala dol iz reklame za afrodito....pa jih kao dala za svoje Ja,samo je par dojenčkov,ko so prave slike,samo so vsak drugi otrok.Bolano,res! sem brala en njen post z linka...pa mi sploh to bitje po pisanju ne liči na žensko...hmmm Ki to? Pod slikami,ko so komentarji?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar gif] Ok? Samo,če si tam doma,ko bo mogoče Ly,pa rečeš pri starem peronu,jo bojo na glavnem trgu iskali. glej 32 let živim tu...pa nea vem da je glavni trg stari peron... ...moj fotr ziher ve......
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:28:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa ti pravim,da je stari peron glavni trg,verjemi mi,mam MB v malem prstu. ja...mogoče...jaz pa ti pravim,da je na podeželju še vedno reče postaji peron..in glede na to da je to kao stara železniška postaja..bi lahko rekli da bo doma pri starem peroni Kaj se ki gradi kaka nova želežniška postaja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:28:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki to? Pod slikami,ko so komentarji? ne iz linka ko je ena dala dostop do njenih objav...glede poroda,..,,
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:29:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar gif] Ok? Samo,če si tam doma,ko bo mogoče Ly,pa rečeš pri starem peronu,jo bojo na glavnem trgu iskali. glej 32 let živim tu...pa nea vem da je glavni trg stari peron... ...moj fotr ziher ve...... No,pa sem ti jaz zaj povedala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:29:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se ki gradi kaka nova želežniška postaja. ma ite v kišto...ma mi je vseeno al na tirih..al peronu...al štacjonu...al kako..vglavnem na deželi je peron in pika
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:29:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar gif] Ok? Samo,če si tam doma,ko bo mogoče Ly,pa rečeš pri starem peronu,jo bojo na glavnem trgu iskali. glej 32 let živim tu...pa nea vem da je glavni trg stari peron... ...moj fotr ziher ve...... Sarya ne se sekirat, jaz to tudi prvič slišim.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:29:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki to? Pod slikami,ko so komentarji? ne iz linka ko je ena dala dostop do njenih objav...glede poroda,..,, Daj mi temo povej.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:30:12
|
|
|
|
arabela*
|
Grem na lov za nevem čem...mi je sladkarij zmanjkalo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:30:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se ki gradi kaka nova želežniška postaja. ma ite v kišto...ma mi je vseeno al na tirih..al peronu...al štacjonu...al kako..vglavnem na deželi je peron in pika Saj v mesti je tudi!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:30:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj se ki gradi kaka nova želežniška postaja. ma ite v kišto...ma mi je vseeno al na tirih..al peronu...al štacjonu...al kako..vglavnem na deželi je peron in pika
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:31:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na lov za nevem čem...mi je sladkarij zmanjkalo Veliko uspeha pri lovu!
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?