|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke IX. del
21.1.2010 22:21:05   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ly...ti greš peški jutri?

Ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi lahko skup šle čez most......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 876
21.1.2010 22:22:31   
ly117

Ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE! user posted image

Ja pa seveda, kaj te sprašuješ take nore.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.1.2010 22:24:19   
arabela*

NE! user posted image

ja moram vprašatuser posted image user posted image

te pa me pokliči..ko greš od doma....pridem gor user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.1.2010 22:27:35   
ly117

NE! user posted image

ja moram vprašatuser posted image user posted image

te pa me pokliči..ko greš od doma....pridem gor user posted image

Ok se čujema. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.1.2010 22:30:44   
ly117
user posted image v posteljo še malo pred tv, pol pa ajo tutjo.

Nočko vsem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 880
21.1.2010 22:32:07   
23tina
pozdravljene!

sem tina in dokaj aktivno sodelujem na forumu avgustovke 2009!jaz sem opozorila vašo prijateljico na zadeve,ki se dogajajo!
želim,da tudi ve veste da se tukaj in po drugih horumih dogajajo razne zlorabe!jaz sem takoj danes spremenila album,da je viden le mojim prijateljem!
naj vam povem celotno zgodbo!
imam preveč pridnega otrokauser posted image ,zato občasno prebiram tudi forum avustovk na mami.tam je bila neka pika-pokica,ki so jo punce razkrinkale,da laže in krade otroke s spleta.
čez kakšen mesec se nam je na našem forumu pridružila baby girl 29,že pogled na datum rojtva njenih otrok 6.6.2008 in 8.8.2009 mi je zbudil sume.potem me je dodala med prijatelje.pod sliko ene "njenih" punčk sem napisala koliko so tehtale ob rojstvu.podatki so bili drugačni kot jih je imela navedene v podpisu.ampak sem jo še kar nekaj časa zavajala.dala je gor slike otroške opreme,poročne slike,slike otrok(ki so me najbolj motile,ker jih nisem našla na spletu).vse te slike,ki jih je objavila so bile na googlu.sem ji rekla,da vem da laže in mi je napisala nazaj,da ne laže in vprašala,če moj otrok kaj kašljauser posted image čist neumesno,ker to lahko pričakuješ samo od psihično motene osebe.
ima pa kao na forumu 3 prijateljice,ki se med seboj poznajo.vse so bile registrirane v tednu dni,in vedno pišejo gor isti čas samo par minut razlike.to pomeni da je vse to ona.
kot sem že omenila,nič zlonamerno malo brskam po drugih temah,sem danes bila na temi nedonošenčki(redno spremljam zgodbe,ker me je ganilo).in vidim,da ima vaša prijateljica tasa v podpisu ime lija.tako je namreč ime tudi moji punčki.spet babji firbec želim pogledati njene slike in šok!takoj sm vidla,da je imela baby girl njene slike oznacene pod moja zoja!seveda sem obvestila taso,in ji povedala da ženska zlorablja slike njene punčke.
torej,pisala sem vam samo iz enega razloga.bodite previdne,kajti ljudje so pokvarjeni.nočem,še bolj napsihirat ampak jaz sem že velikokrat pomislila,kaj pa če se gre za moškega(pedofila)!

no kjub temu mirno noč vsem

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
21.1.2010 22:32:17   
marta82
Nočko punce. Se vidimo jutri.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 882
21.1.2010 22:37:20   
marta82
Tina hvala za tale post.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.1.2010 22:38:28   
arabela*
Tina hvala za post......sem sigurna da je to ta oseba,ko je pred pol leta nas zavajala.....user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.1.2010 22:42:12   
arabela*
nočka vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
22.1.2010 8:00:52   
marta82
Jutro.
Mene danes ne bo. Me ful glava pa grlo boli pa ne bi rada kakšnega malecka okužila.user posted image
Se vidimo naslednji teden.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.1.2010 9:18:55   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 887
22.1.2010 9:19:23   
arabela*
Jaz pa že zajtrkujem......potem pa v lifeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
22.1.2010 9:23:18   
tasa_m
Jutro.

Tina hvala za post. user posted image

Sem pisala administratorjem ampak ni ne duha in sluha od njih. Malo še počakam, pol spet naredim galamo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Mariborčanke XI. del
22.1.2010 9:31:16   
tasa_m

user posted image   Naši sončki  user posted image

Saraya  user posted image
  • A. 09. 05. 2005
  • M. 27. 08. 2008

Vrtnica79  user posted image
  • L. 23. 10. 2001
  • V. 28. 11. 2007

Matcar  user posted image
  • Lea 03. 03. 2001
  • Maks 24. 12. 2007
  • Saš 02. 04. 2009

Botrca  user posted image
  • Jan 08. 12. 2007

Marta82  user posted image
  • Tinej 31. 01. 2009

tasa_m  user posted image
  • Lija 20. 02. 2009

doris04 user posted image
  • Aneja 23. 02. 2009

Ly117  user posted image
  • Luka 19. 04. 2009

Rubin. user posted image
  • Lara 02. 08. 2005
  • Gaja in 19. 06. 2009
  • Zoja 19. 08. 2009 user posted image

elevitka  user posted image
  • Tai 22. 07. 2009

Nebo  user posted image
  • Nika 29. 04. 2003
  • Rok  28. 07. 2009

Rina22  user posted image
  • Timeja  06. 08. 2009

Koala  user posted image
  • A.     02. 02. 2008

Vitabella    user posted image
  • Lara   16.08. 2009

Cita  user posted image
  • Lia    06.02. 2009

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
22.1.2010 9:34:22   
nebo
Ojla, ej Tasa a ne bi ti to malo bolj taktično speljala, postano z njo prijateljica, vključi se v debato, pa potem malo naokoli, pa da vidiš pri čem si..je...

Mene danes ne bo ker nimava kako priti, sem mislila pešake z vozičkom, samo je snegec, pa ga ne morem ravno nosit...vozek no...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 891
22.1.2010 9:35:58   
tasa_m
nebo sem študirala tud to ja, da bi postala z njo pa jo pol vprašala kaj o teh slikah.
Ampak mi verjemi nimam volje user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 892
22.1.2010 12:41:50   
matcar
Dan!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 893
22.1.2010 12:43:07   
matcar
Evo,jaz doma samevam,zaj pa me čaka delo.Sem mogla izkoristit,pa prit na RR.Samo tolko,pod tem nickom nisem nobene našla na Nedonošenčkih,pa sem šla vse skozi od 1-46 strani,mislim,da jih je tolko.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 894
22.1.2010 17:50:21   
botrca
Pozdravljene,

samo da vam se javim, sva bila z Janom včeraj pri P in nas je poslala na pediatrijo na preiskave. Preživela sva noč tam, danes sva pa že doma user posted image user posted image user posted image . Našli mu niso nič oz. vzrok zakaj bruha. Mogoče je bila samo viroza. Hvala bogu da je vse ok. Moram ga spremljat še naprej.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 895
22.1.2010 17:50:51   
botrca
Grem vas brat za nazaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 896
22.1.2010 18:13:12   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

pozdravljene!

sem tina in dokaj aktivno sodelujem na forumu avgustovke 2009!jaz sem opozorila vašo prijateljico na zadeve,ki se dogajajo!
želim,da tudi ve veste da se tukaj in po drugih horumih dogajajo razne zlorabe!jaz sem takoj danes spremenila album,da je viden le mojim prijateljem!
naj vam povem celotno zgodbo!
imam preveč pridnega otrokauser posted image ,zato občasno prebiram tudi forum avustovk na mami.tam je bila neka pika-pokica,ki so jo punce razkrinkale,da laže in krade otroke s spleta.
čez kakšen mesec se nam je na našem forumu pridružila baby girl 29,že pogled na datum rojtva njenih otrok 6.6.2008 in 8.8.2009 mi je zbudil sume.potem me je dodala med prijatelje.pod sliko ene "njenih" punčk sem napisala koliko so tehtale ob rojstvu.podatki so bili drugačni kot jih je imela navedene v podpisu.ampak sem jo še kar nekaj časa zavajala.dala je gor slike otroške opreme,poročne slike,slike otrok(ki so me najbolj motile,ker jih nisem našla na spletu).vse te slike,ki jih je objavila so bile na googlu.sem ji rekla,da vem da laže in mi je napisala nazaj,da ne laže in vprašala,če moj otrok kaj kašljauser posted image čist neumesno,ker to lahko pričakuješ samo od psihično motene osebe.
ima pa kao na forumu 3 prijateljice,ki se med seboj poznajo.vse so bile registrirane v tednu dni,in vedno pišejo gor isti čas samo par minut razlike.to pomeni da je vse to ona.
kot sem že omenila,nič zlonamerno malo brskam po drugih temah,sem danes bila na temi nedonošenčki(redno spremljam zgodbe,ker me je ganilo).in vidim,da ima vaša prijateljica tasa v podpisu ime lija.tako je namreč ime tudi moji punčki.spet babji firbec želim pogledati njene slike in šok!takoj sm vidla,da je imela baby girl njene slike oznacene pod moja zoja!seveda sem obvestila taso,in ji povedala da ženska zlorablja slike njene punčke.
torej,pisala sem vam samo iz enega razloga.bodite previdne,kajti ljudje so pokvarjeni.nočem,še bolj napsihirat ampak jaz sem že velikokrat pomislila,kaj pa če se gre za moškega(pedofila)!

no kjub temu mirno noč vsem

Bolano, totalno.
Dobro, da sem jaz svoje slikice dol zbrisala iz RR.

Kako je bilo danes na kavici?
Morem se malo pohvalit. V devetem mesecu je naši navihanki na plan začel kukati prvi zobekuser posted image user posted image user posted image . Pozno, ampak prišel pa je leuser posted image , sicer pa saj je cela takšna mičkena. Danes imamo 4970g, meri pa 61cm. Imamo mini mini navihanko...še ena pupika, ki potrjuje, da so nedonošenčki veliki bojevniki.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.1.2010 18:16:10   
christiana21
aja, od baby girl sm našla sam tole

http://www.ringaraja.net/uporabnik/baby_girl_29/dnevnik/

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.1.2010 18:17:44   
marta82
Christiana lepo da si se javila.user posted image

Botrca samo da je vse ok.

Tasa si kaj porihtala glede slik?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 899
22.1.2010 18:36:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Tasa si kaj porihtala glede slik?
nee user posted image user posted image user posted image
nobenega glasu od moderatorjev RR

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......