|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
16.1.2010 18:49:42   
NinaŠ
Smo preživeli čudovito (do popolnosti je manjkalo le sonce user posted image ) dopoldne na smučkah user posted image user posted image user posted image
user posted image

in popoldne v družbi prijateljev user posted image user posted image user posted image na skupnem kosilu (ki sem ga skuhala/spekla jaz user posted image ) in kavici in igri in čvek čveku user posted image

in večer (bo upam da prav tako čudovit) v družbi v.d. možeka, z otroci, ki bodo pri mojih starših gledali Kekca in seveda tam prespali user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.1.2010 19:34:22   
Urša
Super se sliši, Nina! user posted image user posted image user posted image Uživajta! user posted image
Jaz sem pa sama, otroka že spita, mož pa je na nočni smuki. Bom spila enga Martinija za nov naraščaj naše novembrke. user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 16.1.2010 19:35:28 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.1.2010 19:37:30   
til
Bravo Naty. Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem vedla, da se je neki zgodil in da moram pogledat kaj je novega user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.1.2010 20:13:01   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Smo preživeli čudovito (do popolnosti je manjkalo le sonce user posted image ) dopoldne na smučkah user posted image user posted image user posted image
user posted image

in popoldne v družbi prijateljev user posted image user posted image user posted image na skupnem kosilu (ki sem ga skuhala/spekla jaz user posted image ) in kavici in igri in čvek čveku user posted image

in večer (bo upam da prav tako čudovit) v družbi v.d. možeka, z otroci, ki bodo pri mojih starših gledali Kekca in seveda tam prespali user posted image

Uuuuuuuuuuuu Nina...ti malo zavidam...ne smučanje, ker smo ga imeli tudi mi, ne kosila s prijatelji in čveka čveka, ker smo imeli tudi mi, ampak večer pa vsekakor user posted image

Torej mi smo tudi preživeli dan na snegu, petarditu se je začel smučarski tečaj...prvi dve urici je bil samo otožen, jokal, jamral, da je zaspan in bi šel domov spat.... so me morali učitelji smučanja poklicati. Potem smo imeli malico, se je malo potolažil in naslednji dve urici veselo smučal user posted image user posted image user posted image ....ampak sem morala biti zraven in ga gledati, spodbujati, kdaj pa kdaj tudi vlečnico špilat user posted image user posted image .... res je občutljivo to moje dete user posted image . Sem pa med malico gledala druge sovrstnike kako so pogumni user posted image ... vse naredijo sami, poslušajo navodila, pa s sabo so imeli tudi po dva sendviča s salamo in sirom in pojedli...naš pa je tisto bogo sirovko komaj prežvečil do konca user posted image .... Malo pripisujem to korajžo in dojemanje temu, da so drugi ali tretji otrok v družini in se imajo po komu zgledovat, pa seveda starša smučarja...čeprav je bil en prijateljček tudi prvi otrok, edinček še...in fuuuuul pogumen user posted image user posted image user posted image

No...jutri imamo spet, pa mi je že danes povedal, da bi rad vidil, da sem zraven...ah...ja...saj bo. V bistvu je že to napredek, da sploh hoče it user posted image

Drugo leto pa začnem tudi jaz smučat user posted image ...si že dolgo želim probat, če še znam user posted image ...samo sem vedno odlašala..no, zdaj ko imam petardita bom imela dovolj motivacije, da se spravim v šoping po opremo..jao, jao...najbolj, da že kar danes začnem šparat. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.1.2010 20:56:14   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image Petardito za voljo in pogum.

Tina je letos, ko smo smučali prvič, tudi nekaj zatrokirala in jokcala da ne zna,..... user posted image user posted image user posted image , tako da sva se nekajkrat morali skupaj dol peljat, da sem ji dokazala da zna user posted image , zdaj je pa spet že kar malo preveč pogumna user posted image , tako da jo ves čas "strašim" z lanskim zvinom noge user posted image , da smuča bolj z glavo.

Sta mi pa smešna moja otroka, ko smučarskih palic ne znata uporabljati, ne da jih ne znata - če jima jih dam v roke tudi pravilno smučati ne znata user posted image user posted image user posted image .... ...danes smo jih že kar v avtu pustili user posted image . Najboljši pa je Anže na lavfarcah - dokler nima palic mu gre krasno, ko prime palice v roko se niti z nogami ne zna več odrivat, kar zapleta se user posted image user posted image user posted image . Bomo pomladi začeli izvajati nordijsko hojo, da dobro osvojita koordinacijo rok in nog user posted image

Eh, večera mi pa ni za zavidat.... ...čistim fuge v kopalnici user posted image    

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.1.2010 21:10:36   
petarda

user posted image user posted image user posted image prej se je bralo veliko bolj romantično! user posted image user posted image user posted image

Tina je pa itak profesionalka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.1.2010 21:26:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Uf....to pa je pijanka user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, Ada user posted image

jaz sem vsaj nazdravila, ve ste se pa skrileuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.1.2010 21:32:48   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Uf....to pa je pijanka user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve z Nino sva pa nazdravili že par dni prej...v isti namen user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.1.2010 22:03:05   
ada2

Midve z Nino sva pa nazdravili že par dni prej...v isti namen user posted image user posted image

user posted image  jaz sem takrat že en dan pred vamauser posted image , včeraj sem vas pa povabila, pa ste mi vse po vrsti dale košaricouser posted image  bila sem namreč sama doma, pa bi mi malo čveka polepšalo tisti 2 urici samote...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.1.2010 8:08:41   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image prej se je bralo veliko bolj romantično! user posted image user posted image user posted image

res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.1.2010 8:08:43   
*bubi*

Bomo pomladi začeli izvajati nordijsko hojo, da dobro osvojita koordinacijo rok in nog user posted image  

dobra ideja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.1.2010 8:35:20   
NinaŠ

uh, saj sem jaz tudi nazdravljala, samo ni bilo PCja v bližini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.1.2010 8:38:23   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in user posted image user posted image user posted image

Pri nas rahlo sneži, vendar se bomo vseeno odpravili na bližnje drsališče v upanju, da se drsat da user posted image . Zdaj nam popravljajo most sredi vasi, tako da imamo do tja ca 4 km namesto enega in se nikomur ne ljubi it preverit razmere user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.1.2010 8:40:33   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, saj sem sama tudi najprej imela v mislih kaj bolj romantičnega user posted image , potem sem se pa spomnila, da ga s klorom ko sta otroka doma vsekakor ne bom srala in sem pač spremenila plane user posted image . Je pa danes, ko stopim v kopalnico toliko večje zadovoljstvo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.1.2010 8:34:52   
petarda
Juuuuuuuuuuutroooooooooooooo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.1.2010 8:36:23   
petarda
če se kateri da, naj kakšen lep kafe prilima, ker meni slikice še zmeraj ne delajo user posted image .....razen teh smajlijev RR ne morem nič popat sem goruser posted image user posted image

Nina...ko boš mela kaj fraj pridi še mojo kopalnico upedenat, ni problema se bomo vsi štirje takrat dali na varno, da nas ne boš s klorom zastrupila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.1.2010 12:07:59   
petarda
vidim, da se nobeni ne da kavice pripopat user posted image

Upam, da se odzovete vsaj na drugo prošnjo user posted image ... rabim namreč podrobna navodila kako se igra z Bakogani user posted image . Bubi? Nina? Urša? Ada?...ali pa katera druga, ki bere forum, tudi če ni novembrka user posted image . Ker sem petarditu obljubila, da se bom naučila igrati to igro, on pa je obljubil, da bo šel naslednjo soboto sam na smučanje...se pravi na avtobus+tam sam+avtobus nazaj user posted image + nič jokat user posted image ...si je pa sam postavil to nalogo user posted image ... Jaz sem upala na to, da ga bomo peljali in bo potem tam sam on pa je še kar avtobus ruknil zraven user posted image ....no...ampak zdaj se pa res moram naučiti igrat, da ga ne razočaram. Imamo pa tisti komplet s šestimi kartami in šestimi bakogani, navodila pa resda tudi v angleščini samo nimam pojma kaj hočejo povedat user posted image user posted image

100 x hvala user posted image

zdaj grem pa nazaj likat...sem se ravno vmes spomnila vprašat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.1.2010 18:21:43   
*bubi*

če se kateri da, naj kakšen lep kafe prilima, ker meni slikice še zmeraj ne delajo user posted image .....razen teh smajlijev RR ne morem nič popat sem goruser posted image user posted image

hmmmm.... to težavo sem imela jaz, pa namesto tega RR smajlija mi je napisalo kodo.... v glavnem vse skupaj je bilo ogabno za videt in uporabljat.

Sem rešila z nastavitvami, pa moram prav poiskat tisto temo na pomoči, kjer so mi pomagali. Ti prilimam kasneje, zdaj je gužva, ker sem sama z obema.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.1.2010 18:25:35   
*bubi*
bakugani.... pride tudi zvečer na vrsto. No, bubi nič kaj po pravilih ne igra, pač ima jih user posted image  da ne govorim, koliko user posted image  Pa bakugansko areno mu je božiček prinesel, obična plastika za čisto preveč denarja.

Pravil pravzaprav ne poznam, se mi ne da brat in študirat. Preko kartic kotališ kroglice, pa barve in vrednosti nekaj pomenijo. Kaj pa vem - kaj pa če na youtube pogledaš, če je kak filmček "navodilo" gor.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
18.1.2010 18:49:11   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi nič ni jasno s temi bakugani... vse kaj je pri nas čuti je "skupna moč!" in če se jaz igram z njim, itak vedno zgubim, ker jaz pač nikoli nimam skupne močiuser posted image user posted image user posted image

v glavnem, kolikor mi je moj nečak razlagal ima vsak bakugan neko moč (to nekje na njem piše), potem pa se nekaj sešteva, pa odšteva pa če je na kartici številka obkrožena z rumeno se odšteje ali sešteje.... mah, nimam pojma, sem bila takrat, ko je Matjaž razlagal čisto drugje z mislimiuser posted image

v glavnem, brezvezna igra, če samo poslušam pri vratih, ko se igrajo je pa res slišat samo "skupna moč!" ali pa "minus"user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
18.1.2010 18:51:12   
ada2
aja, risanke bakuganske pa Adam ne gleda, ker je grdauser posted image

bakugani so pa lepi, še posebej bogomoljka pa ptič..... v glavnem, jaz sem čisto nekje zadaj s tem, pa bognedaj, da začnem o tem v službi razlagat stanovalcemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
18.1.2010 20:37:14   
Urša
O bakuganih nimam pojma! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
18.1.2010 21:00:07   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

hmmmm.... to težavo sem imela jaz, pa namesto tega RR smajlija mi je napisalo kodo.... v glavnem vse skupaj je bilo ogabno za videt in uporabljat.

Sem rešila z nastavitvami, pa moram prav poiskat tisto temo na pomoči, kjer so mi pomagali. Ti prilimam kasneje, zdaj je gužva, ker sem sama z obema.

ja to ja... user posted image čisto isto pri meni...in potem me itak mine pisat user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
18.1.2010 21:02:58   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi nič ni jasno s temi bakugani... vse kaj je pri nas čuti je "skupna moč!" in če se jaz igram z njim, itak vedno zgubim, ker jaz pač nikoli nimam skupne močiuser posted image user posted image user posted image

v glavnem, kolikor mi je moj nečak razlagal ima vsak bakugan neko moč (to nekje na njem piše), potem pa se nekaj sešteva, pa odšteva pa če je na kartici številka obkrožena z rumeno se odšteje ali sešteje.... mah, nimam pojma, sem bila takrat, ko je Matjaž razlagal čisto drugje z mislimiuser posted image

v glavnem, brezvezna igra, če samo poslušam pri vratih, ko se igrajo je pa res slišat samo "skupna moč!" ali pa "minus"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je slišat samo:"Vsemogočni Zmajoit! Vstani!" user posted image user posted image user posted image

To sem poštudirala, da je vsaka karta od enega bakugana, pa da imajo različne moči...sem mislila, da tiste, ki so z rumeno obkrožene user posted image ...samo me je ada čisto zmedla zdaj s tem seštevanjem in odštevanjem user posted image user posted image user posted image ... sem pa našla en link, ki kaže kako se igra...samo še naštudirat ga moram. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
18.1.2010 21:04:07   
petarda
Če še kateri prav pride user posted image user posted image

http://www.bakugan.com/gameplay/demo.php

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!