|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
21.1.2010 14:16:25   
Tinky
zabica, jaz grem v torek v Dravlje, cena brez cdja je 60 eur

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.1.2010 15:06:52   
DanijelaNeli
Kako je lepo na sončku,....sem bla kar en čas s ta malo venih.Pol pa je šla tašča z njo po vasi,ta cajt pa sem ji očistila potleh in kopalnico+njeno rezideco-letno kuhinjo.Zdaj bo mir en čas,..oziroma pustim še za druge,user posted image

Samo je res kar se tiče teh postelj in previjalnih miz...lesenih...so cene malo preveč zasoljene.So pa lepe in praktične.
Jaz imam previjalno mizo od Primi sogni,košek dobim,posteljico pa imam od Hauck(nevem če sem prav napisala),stajico Primi sogni,jedilni stolček nevem,x firma.
Po voziček grem v Italijo. In to je to.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.1.2010 15:19:38   
listek1
živjo avgustovke,

sem vas redno brala, ampak energije pa ni bilo za pisat. Sem večino časa preživela ob objemanju školojke. Sedaj počasi minevajo slabosti, in upam, da ne pridejo več nazaj. Sem pa imela danes 2. pregled in user posted image  veselo bije, veliki smo 4 cm, pa veselo cuzamo prstek user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste uspešno opravile preglede in NS pa user posted image . Mi mamo NS v torek, komaj čakam.

Vsem mamicam, ki pa ste izgubile svoje sončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa vidim, da imate mal govora o previjalnih, posteljicah, vozičkih. Mi2 imava HB še vse spravljeno od Davida. Če bo potrebno bomo samo eno posteljico še kupili in to je to.

Uživajte še naprej, pa božajte svoje bušije.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.1.2010 15:20:51   
žabica 22
Tinky javi kako bo ker me zanima kakšni so ker jaz imam NS šele 3.2.

Naju še vse to čaka(cunjice,pojstlca,previjalna...), ničesar še nimava.Cene so pa kr navite sploh kakšn BC.
DanijelaNeli sem prav zasledila da boš kupila v italiji pegperego gt3?Ali mogoče veš kje se da" ceneje" dobiti-trgovina me zanima, ker je idini moj favorit glede vozičkov sva se odločila da ga bova kupila.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.1.2010 15:23:38   
DanijelaNeli
3/4 parov ,ki so kupovali vozičke so šli v Italijo v Monfalcone.Tam imaš trgovine,..IO BIMBO,..
Se pa res splača.Ker pri nas,razni Baby centri in podobno so cene preveč zasoljene.Tako vidiš koliko si vzamejo ...user posted image
A ti si tudi za Peg perego GT3?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 680
21.1.2010 15:50:35   
DanijelaNeli
Listek...lepe novice.Samo,da minejo slabosti in,da je s pikico vse OK.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
21.1.2010 16:01:36   
žabica 22
Ja meni osebno je najlepši voziček leta user posted image .Ko sva zvedla, da bova dublauser posted image sem malo gledala vozičke in sm se takoj odločla za njega ker mi je naravnost fantastičn(oblika,barve,praktičnost...).Pa osebno so  mi vozički na 3 kolesa ful lepši kaokr na 4 (brez zamere punce).
Zadnič sva šla v trgovino ga probat voziti-odlično se vozi user posted image .Komej čakam da ga kupiva user posted image .Boš kupila vse kar zraven paše ali boš vzela določene dele?(lupinca...)
Katero barvo imaš ogledano? Meni sta všeč oranžna ali pa nežno plavo rjava.Rdeča mi je preveč kričeča.
Kar se pa cen tiče mi pa user posted image   rata koliko jih nasolijo pa si v žepe tlačijo.Zato ga v slo sploh nočem kupiti ker vem da se ga drugje ceneje dobiti .Pa še en tak lep izlet imaš če greš malo drugam pogledat, pa vrjamem da se da še kaj drugega ceneje dobit.

Res je najboljši vozek user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
21.1.2010 16:08:06   
DanijelaNeli
http://www.pegperego.si/si/otroska-oprema/sportni-vozicki/gt3-completo-g1467.shtml

Res je..vse kar si napisala.

Jaz bom kupila GT3 ORANŽNE barve,ker mi je fulll lepa.Kupila pa bom samo voziček,ker je itak od 0+.Košare ne bom imela,lupinico pa imam doma še od Neli.
Ena kolegica ga ima,rodila je prejšnji mesec in je rekla,da je košara nepotrebna.Ker se da ležišče dat 100% dol,in gor imaš original vrečo oziroma varovalo,tako da ko imaš lepo vse gor,je otrok zelo zavarovan.Kot v košari.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.1.2010 16:10:48 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.1.2010 16:36:21   
žabica 22
No sej glih glede košare me je zanimalo, ker se meni osebno tudi zdi brez veze ker povrh usega če je za 0+ je idealno, marsi kateri vozek nima od 0+ ležišča  in rabiš nujno košaro.Idino lupinco si bom mogla še zraven kupiti.user posted image
Hvala za link .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
21.1.2010 17:42:02   
uršula83
Čer!

Meni še vedno zelo slabo, nič ne jem, niti pit ne morem, pa sem v začaranem krogu, ker potem je pa še hujš če si dehidriran. Zato sem šla dons k ginekologu, pa sm mu povedala. Še prej pa mi je sestra izmerila pritisk ki je bil 80/50, grozno nizek, ni čudn, da se mi kar vrti. No g. je rekel da moram za 3 dni na infuzijo...pa sem se zmenila da še mal probam potrpet, dal mi je tut tablete, bomo vidl. Doma mam 1 leto starega sinka, pa nebi ga pustila kar 3 dni. No če pa v parih dneh ne bo bulš, pa grem u pondelk na infuzijo za 3 dni user posted image .

čakamo že drugi zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 685
21.1.2010 19:12:53   
rožica5
Živjo punce!

Evo, še ena, ki pričakuje prvega bejbija konec avgusta. Hja, mi smo bli pa v torek prvič pri ginekologinji in imamo 1, 72 cm user posted image . Hja, še nikjer pravzaprav nič, pa že dela težave mamici. No, počas mi gre že na bolje, sicer sm bla pa nooooooro utrujena in ves čas sem imela rahle slabosti.

Me pa nekaj zanima, kdaj ste povedale sorodnikom, prijateljem, da ste noseče? Ali ste čakale nuhalno, al ste povedale prej?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.1.2010 20:58:08   
žabica 22
uršula83 upam da se ti bo stanje izbolšalo in da ti ne bo treba na infuzijo.Razmišlaj pozitivno in bo vse ok.Potrudi se kolikor se da.Držim pesti zate.Sporoči kako bo.

rožica5 česitam za malo pikco user posted image .
Kar se tiče pa tega kdaj bom povedala zauser posted image : odločla sva se da ne poveva nikomur dokler ne opraviva NS. Ker sem imela zdravstvene težave in sem odšla na bolniško sem povedala delodejalki,zato ker je morala najti menjavo. Mi je zelo žal da sem ji povedala, ker je strobla vsem, preden sem jaz sploh povedala doma in ostalim!!!!!Če bi bila še enkrat v istem položaju ji nebi povedala.
Ne vem pa še kako bova povedala staršem user posted image .
Kako ste ve povedale??Kakšni so bili odzivi oz. prvi trenutki veselja/šoka/sreče??
Komaj čakam da vidim njihove odzive user posted image .

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.1.2010 23:50:56   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

Kar se tiče pa tega kdaj bom povedala zauser posted image : odločla sva se da ne poveva nikomur dokler ne opraviva NS. Ker sem imela zdravstvene težave in sem odšla na bolniško sem povedala delodejalki,zato ker je morala najti menjavo. Mi je zelo žal da sem ji povedala, ker je strobla vsem, preden sem jaz sploh povedala doma in ostalim!!!!!Če bi bila še enkrat v istem položaju ji nebi povedala.
Ne vem pa še kako bova povedala staršem user posted image .
Kako ste ve povedale??Kakšni so bili odzivi oz. prvi trenutki veselja/šoka/sreče??
Komaj čakam da vidim njihove odzive user posted image .

NO, tudi meni se je zgodilo podobno, vsa firma je vedela takoj, čeprav sem rekla, da pred NS ne bi rada, da vedo vsi user posted image .
Lepo je povedat srečno novico...jaz bi jo takoj vsemu svetu...moj je bolj previden.
Mojim sva enostavno pokazala slikice UZ in je bilo vse jasno. Seveda so bili veseli, pa še posebno vzdušje je bilo, ker je bil ravno božič.
Pri njegovih je pa moj enostavno rekel, da sem noseča. Prvi odziv je bil tisti pravi,...potem je bilo pa treba skriti čustva in se delati, da je to tako "normalno".
Žabica, vse dobro še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 688
22.1.2010 6:50:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Čer!

Meni še vedno zelo slabo, nič ne jem, niti pit ne morem, pa sem v začaranem krogu, ker potem je pa še hujš če si dehidriran. Zato sem šla dons k ginekologu, pa sm mu povedala. Še prej pa mi je sestra izmerila pritisk ki je bil 80/50, grozno nizek, ni čudn, da se mi kar vrti. No g. je rekel da moram za 3 dni na infuzijo...pa sem se zmenila da še mal probam potrpet, dal mi je tut tablete, bomo vidl. Doma mam 1 leto starega sinka, pa nebi ga pustila kar 3 dni. No če pa v parih dneh ne bo bulš, pa grem u pondelk na infuzijo za 3 dni user posted image .

jaz imam identične težave kot ti. Že cca 4-5 dni nisem v sebi obdržala niti požirka vode. Pa non stop skušam po požirkih pit, a kaj ko izbruham 5× več kot popijem (z vsem žolčem zraven) user posted image . Karkoli se prisilim jest je pa čez 5 minut itak v wc-ju, čez nos, usta, kjer pač najde pot. Grozno. Meni se tudi vrti, poleg tega mi zelo mravljinčijo roke,pa ne vem a je to tud od tega.

Lp

anonimna user posted image

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
22.1.2010 7:44:34   
hermy1
Anonimna, zakaj pa ne greš k zdravniku user posted image ?? Res se ni za hecat, ne zaradi tebe, ne zaradi user posted image ! Naj se težave čimprej umaknejo, da lahko začnete uživati!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.1.2010 8:17:20   
novamami
Živijo punce!

Če vas ne moti bi se vam rada pridružila pri klepetanju. Tudi sama sem namreč Avgustovka 2010.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.1.2010 8:42:00   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Živijo punce!

Če vas ne moti bi se vam rada pridružila pri klepetanju. Tudi sama sem namreč Avgustovka 2010.user posted image

Seveda nas ne moti...lepo, da si se pridružila. Podatki za listo? Če si že uspela kaj pregledati.
Vse dobro s tvojim user posted image ! 

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.1.2010 8:47:19   
novamami
Ravno berem za nazaj in sem glih pri listi. Evo tole so podatki za listo.

30.08., novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image (tole je že nova), spol n.p., 17.2.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.1.2010 8:48:55   
novamami
Aja, sem prej pozabila povedat, da je tole moj prvi user posted image , tako da še malo sestavljam svoje občutke. Vsekakor pa je user posted image že sedaj ljubljen z vseh strani.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 694
22.1.2010 9:04:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miska08

IZVIRNO SPOROČILO: mali sloncek

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 26.01.,user posted image user posted image
-miska333,1.user posted image ,NS 21.01.

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image

06.08.
07.08.
08.08.  
-Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
-cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 28.01.
-anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NP in NS 26.01.

10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

-ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci, poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
-sky77, Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 25.01,NP 24.02.

12.08.
-NatašaC, 29, poročena, Litija-Treb/Ljubljana, 3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja, user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  
 -kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NS 3.2.

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.,NS 09.02.
-lumpa6,user posted image user posted image

18.08.
-aandrejka, 25let, zunajzakon. ,1.user posted image  , NS 9.2 
-hermy1, 44, zunajzakon., 5.user posted image ,3.user posted image , NS 3.2.

19.08.
20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , NS 11.2.2010
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image

-mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregled 19.01.

21.08.
22.08. 
-cebelica2010, 2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31, zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

23.08.
25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image

26.08.
27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor

28.08.
-liam.90, 1.user posted image ,

29.08.
-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image

30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.
- novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image  (tole je že nova), 1.user posted image , 1user posted image  user posted image , 17.2. pregled, NS??

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =49

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

No, pa si dodana!

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 695
22.1.2010 9:39:21   
Bacek
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem, moj PDP je 22.8. Sicer je že 3. nosečnost, vendar nam 2x ni bilo usojeno.
Glede na slabosti sedaj upam, da bo šlo vse OK do konca.

Ko ravno omenjate stroške ... ker je to za naju 1. otrok, bo treba vse kupiti. Vendar kot prava Gorenjca in velika privrženca Ikee, računam na kak € prihranka. Kar se tiče vozička, pa sem že nekaj časa (mesecev) odločena, da bova imela Hartana, štirikolesnika. user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.1.2010 9:39:58   
žabica 22
Dobro jutro iz snežne Ljubljane user posted image

hermy1 jaz bi isto povedala celemu svetu ampak žal ne gre tako, ker potem je pa kaj narobe pol te pa vsi sprašujejo in morijo.... (psihično te uničijo-poznam tak primer). Enako želim tudi tebi in tvojemuuser posted image .user posted image

novamami čestitke tebi in tvojemu user posted image user posted image user posted image .Želim ti čim lepšo nosečnost s čim manj nosečniškimi težavicami.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 697
22.1.2010 10:14:57   
novamami
Hvala žabica 22!

Tudi tebi in tvojemu user posted image želim vse naj naj. Seveda pa tudi čim manj nosečniških težavic. Meni je sicer kar pogosto slabo, vendar sem samo ene 2x bruhala, zato se mi zdi, da sem bolj med tistimi, ki nimajo preveč težav. Drugače me pa itak moj dragi na polno razvaja. Upam, da se bo v teh parih mesecih tako navadil, da ne bo nikoli več nehal z razvajanjem. user posted image

Bacek tebi pa želim, da greste pri vas tokrat do konca, in da bosta v avgustu zibala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
22.1.2010 10:16:35   
novamami
Hvala hermy1!

Nas je pa zelo velik avgustovk. Kako se pa kaj počutiš te dni?
Jaz sem polno zaposlena, v službi potem pa še na faksu. Doma me pa čaka 1 leto stara nečakinja, ki seveda tudi zahteva svojo teto in vso njeno pozornost! user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 699
22.1.2010 10:20:43   
hermy1
Meni je krasno! Sem doma na dopustu, grem samo kakšen dan  v službo. Moji deklici sta že študentki, slabo mi ni...v glavnem uživam.
Bacek tebi pa želim, da greste pri vas tokrat do konca, in da bosta v avgustu zibala user posted image user posted image user posted image   - temu se pa lahko samo pridružim.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?