dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek A so vas v SN obdržali? Pa sej je do 21h odprto no, počaki da vse domov pridejo Je blo luštn, še Malinca se je prmajala Dreja je pa navadna izdajalka in ni tortice jedla Možm je pa najbolj zaj*..... mama, ker otroku ni dala torte za jest in ga je moglo pol SN poslušat Neli je Maksu pokazala kako zgleda cvileča ženska, ampak je bil čist na off, ga sploh ni ganilo Pozabila si napisat, kako sta se Klemen in Sara lepo gledala, na 2 cm, pa našemu so ob tem potoki sline tekli. Ampak čisto res: tista torta ga je tako vznemirila, da je moral stran gledat. Ja, pa to, da imaš najbolj potovalnega in okolici prijaznega otroka tudi nisi napisala. Zabava se sam s sabo, smehlja in osvaja okolico. Spretni Matic pa ni imel primerno servirane hrane, pa se je strašno razjezil , da je Dreja kar domov ušla. , če bi ostala, bi verjetn kar dve tortice pojedla, tolk so se mi sline cedile Sem ga doma za štos probala v sede podojit, in ugante kva : BREZ PROBLEMA!!! Moram ga še mal naštudirat, nisva midva navajena tolk teh izhodov . Ubistvu je bil mulc zaspan . Sem pa tud opazila, da je med dojenjem fuuuuul firbčen, tko da bo to še podvig, kako se futrat, ko je več ljudi zraven. On se futra, pa spusti jošk, pa okol zja, jest naj pa celi SN kažem moje joške
< Sporočilo je popravil dreja79 -- 20.1.2010 22:24:12 >