monlo
|
Dober večer! Mal se vam javljam, saj vsak dan preberem, zjutraj v službi in zvečer doma. Tako, da sem na tekočem o vsem kar pišete. Spanje je pri meni ok, spim več kot pa prej, mi paše spati na hrbtu, levem ali desnem boku, ter kadarkoli v dnevu. Sem zelo vesela, da je tako, saj je res hudo, če ne moreš spati, pol pa še cel dan biti pokonci, bog ne daj da hodiš delat ali pa imaš kakega otroka, tega si ne morem predstavljat, tako da kapo dol vsem, ki vam kljub nespečnosti to uspeva. Meni pa se zdi, da postajam vedno bolj okorna in počasna, rabim celo večnost, da se uredim za v službo, potem pa mi popoldne začne otrdevat trebuh, vendar ko se uležem je ok, verjetno mi tudi telo sporoča, da bo čas da zmanjšam tempo. Panika je pri meni na višku, saj za še nimam veliko, nekaj oblekic, ki sem jih sama kupila ( od teh so nekatere totalno neuporabne druge pa nepraktične, tako da.........), neki sem jih dobila od kolegice, nekaj pa še dobim drug teden in to je to, aja mam pa eno dudico ( sem prav tako dobila ) in CD z uspavankami. Saj bi verjetno imela že več stvari, pa si z dragim urejava stanovanje, saj trenutno živiva vsak na svojem koncu, in ni nič fajn, pa zaradi tega me tudi skrbi, da stanovanje ne bo urejeno do prihoda . Upam, da bo. No, in ker si urejava stanovanje sva tudi s financami bolj na knap, pa tudi oba delava v sektorju, ki ga je recesija zeeeeeeeeeloooooooooo prizadela, tako da je denarja še manj kot pa prej. Joj, jaz res upam , da bo vse v redu. Vsem, ki imate kakršnekoli zdravstvene težave milijon za čimprejšnje okrevanje. Lep pozdrav!
|