|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:12:05   
Izabela_07
Dobro jutro

ja blazinice definitivno Chicotove so najboljše... sem jih imela prvič in si jih bom tudi zdaj kupila. Drugače pa nimam še nič pripravljeno in ko vas berem, vidim da je že skrajni čas da se zmigam! Bom naslednji teden ko bom na dopustu opustošla vse trgovine :).
Drugače pa tudi meni trebuh otrdeva če cel dan nič ne počivam in samo laufam okrog, ko pa se uležem in malo počijem je pa takoj bolje.

Za Kepico eno velikoooo user posted image  in tudi za vse ostale ki ste bolane user posted image

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:15:07   
NATAŠA35
sem jezna kot user posted image ...prvo sem se veselila, ker je petekuser posted image user posted image user posted image , me je pa šefe napizdil, ker so nekaj drugi zašuštrali - beri tisti, ki skrbijo za naše računalnike in so nekaj narobe naredili in sem jaz vse pokasiralauser posted image user posted image user posted image ...madonca bi ga najraje zbrcalauser posted image user posted image

pa še ta sneg, upam, da mi ne prekriža načrtov, ker bi šla jutri v ikeouser posted image , danes pa odpeljem še ostala dva otroka, pa bova malo samauser posted image user posted image ,enega sva že včeraj, sploh ne veva kaj je bit sam...

cojka pazi nase prosim...plenice si pa dobila kar poceniuser posted image user posted image , bom šla pogledat, razen če jih ne zmanjkauser posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:19:48   
nejanejc
hejla :)

spet prekratka noc, ma upajmo, da bomo jutri kaj pospali dlje...

uh, tle malo prevec pise.. sem vidla,da o nekih plenicah se piše, rumenih... kasne plenice so to?

pa naj se malo reklame nardim za mojo prjatlco. Res lepo:www.petravrhovec.si<http://www.petravrhovec.si>

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:19:57   
Anonimen
Jutrouser posted image

Moj dragi se takole velikokrat šali, zato mi pa toliko pomeniuser posted image Ker se znava nasmejat en drugemuuser posted image

Bom poskusila Chicco blazinice, pa če bodo v redu bom te kupila, ker me res od Mullerja tako srbijo bradavice, da je za znoret.

Kaj imate pa flaške oz. katere boste kupovale?. Se mi zdi, da se zelo malo mamic odliči za Chicco, veliko več za Avent in Tomee Tipee (nekaj takega se napiše, ne vem točnouser posted image ). Jaz imam doma od Chicco in upam, da bo v reduuser posted image

Danes sem mislila it na CSD zaradi tistega paketka oz. midva bova vzela kar denar (sem že dobila potrdilo), pa da bi si uredila za starševski dodatek, pa ne grem nikamor. Tale sneg mi že pošteno para živce. Komaj čakam, da bo konec! Sem velik ljubitelj soncauser posted image

Moram še v lekarno (jutri), pa me zanima če je vse kar bom naštela ok, oz. kupim tam:

Bepanthen
fiziološka raztopina
alkohol
lanolin


Se še oglasimuser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:20:24   
photo
Jaz pa sem že iz kontrolnega UZ in naj bi bilo s plodovnico mnogo mnogo bolje. Ni še idealno, ampak bolje, tako da bolniška ni več potrebna! Whoo-hoo!!! Torej grem lahko v ponedeljek že v službo. Mere so vse ustrezne za 27 3/7, tehtamo pa 1087g.

Glede na to, da bom zdaj ves februar delala, se bodo šopingi, šola za starše, obiski CSD zame res začeli šele marca. Ampak se mi zdi čist dovolj časa... Cel marec in še v aprilu 20 dni.

babyloverka: tudi jaz nosečnosti ne doživljam kot nekaj blazno veselega in radostnega. Vse jemljem po etapah. Od enega do drugega pregleda. Še posebej, ker so bili rezultati iz prvih UZjev malo slabši. In sem čakala na današnji dan. In zdaj naprej, naslednja etapa, do naslednjega pregelda čez 4 tedne... jaz sem celo tako naštimana, da sem npr. včeraj v H&M v rokah držala 3 blazno luštne bodije in sem hotla na blagajno, pa kar nekako nisem upala. Ne, na koncu jih nisem kupila, sem mogla na današnji UZ počakat. . . .

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:27:27   
sasa1975
OJLA,

je kar naporno če si redno ne preberem je preveč teksta,sej veste blondinka...

NAX ali ves do katerega tedna je treba dobiti 1 inekcijo na zavod.transf.,kako je šlo na izpitu?
si pa pogumna da si se odločila za epiduralno tudi sama sem razmisljala o tem...

COJKA ali si boljše?ne se hecat boljše da gres G.in reče da je vse ok

NEKA NOČ torej si ze zmagala z papirologijo,okoli spanja pa meni najbolj pomaga knjiga najlazje nazaj zaspim

ŽIVA IN MARJANA tudi vaju je lepo brati

drage moje uzivajte v dnevuuser posted image pri meni se nič novega se vedno kar počivam in upam da bo kmalu boljse

_____________________________

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:31:45   
živa
Aprilčica10, vse našteto kupiš v lekarni.

Jem sendvič in bejbi skače po bušiju user posted image . Najbrž je tudi lačen user posted image .

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 9:41:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:41:09   
Anonimen
cojka hvala. Sem vidla, da si napisala, da si kupila še pleničk. Ti si čist plenička fanuser posted image Sej je prov, jih morm it pogledat, ker zdej pa že res moram it kej kupit no.

memole jaz bi tud seznam s cenami, če jih boš zapisovala. Sem tud jaz rekla, da bom to naredila, ampak mi še kar ni ratalo.

Apričica10 tud jaz sem že pošteno sita snega in hočem sončka.

saša1975 a za Rh- negativnost misliš? Mislim, da je potrebno dobit injekcijo tam do 28t. Kaj si se samo odločala za epiduralno? Jaz sem nekako že odločena no, bomo videli kako bo ko bom šla na predavanja. Izpit mam v torek.

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1684
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:57:11   
gilda77
Aprilčica 10 jaz sem kupila stekleničke in dudice od nuk-a.Pri prvemu sem imela na začetku od avent,pa ni in ni hotel piti iz njih.Potem sem kupila nukove pa je pil takoj brez problema,tako,da sem sedaj kupila nukove ,kar brez razmišljat.Bomo videli,kako bo.Sicer sem kupila samo eno stekleničko in dve dudidci,tako,da če ji ne bi odgovarjalo bomo zamenjali.Aja, oboje sem vzela silikonske,ker kavčuka moj taprvi tud ni maral.
Otroci so različni,tako,da bomo videliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 9:58:53   
amelie
aprilčica, lahko da bom prva, lahko pa, da se bom na rok ornk namatrala user posted image  sem se ti pa nasmejala - naš je torej tudi nastal z metanjem gat po luftu, ha ha ha user posted image user posted image user posted image  midva še vsaj dve leti nisva načrtovala otroka, ampak mislim, da so gate skapirale, da se brezveze obotavljava, in so vzele zadeve v svoje roke user posted image

cojka, od začetka ne vem, ker sem se prvič vagala proti koncu četrtega meseca (prej pa nekaj let ne, nisva si ble z vago nikoli na ti user posted image ), ko sem dobila materinsko - od takrat dalje pa vsak mesec od 2-4 kg (vse skupaj mislim, da je 10 od četrtega meseca), s tem da zdaj, ko najbolj pazim, sem dobila 4kg ... ampak od tega je več kot 1 kg otrok!!! user posted image  za sladkorno me ne skrbi preveč, bom že naredila vse, kar je treba, samo da vem, da je vse okej. raje vidim, da je razlog sladkorna kot kaj drugega ... čeprav ne vem, kaj bi še lahko bli razlogi, da otrok tako raste? ker midva z mojim sva oba čist povprečno velika, pa tudi v familijah nimamo nobenih velikanov, he he.

pleničke sem pa jaz kupila v Kiku, pisane - s čebelicami - fuuul lepe. grem v prihodnjih tednih še v avstrijskega kika pogledat, če je še kakšen dodaten motivček na izbiro. obleke pa najbolje, da kar pri 68 začnem kupovat??? user posted image  

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 10:35:50   
izgubljena_ovcka
Ojej, ojej, tudi ko vas jaz berem, se mi zdi, da že skrajni čas, da se tudi pri nas malo zmigamo in kaj pripravimo, jaz tudi razmišljat še nisem začela o tem, kaj šele, da bi kaj naredila!! Bognedaj, da pred rokom rodim, naše dete ne bo imelo kaj oblečt haha. user posted image Resno, od nikoder ne spravim skupaj toliko energije, da bi se lahko lotila tega "projekta". ko pa je tooooliko enih stvari! Dokupili v bistvu ne bomo ničesar, le vse moram iz podstrehe potegnit, pregledat, sestavit, očistit, oprat. Pa še to se mi zdi preveč!? user posted image Upam samo, da me bo zagrabilo kakšno "gnezdenje" kot me je v prvo, s takole polžjo hitrosjo bom res prej šla rodit kot posteljico sestavljat!!! user posted image

Sem videla, da ste se nekaj o Trojanah menile... jaz bi sicer fuuul prišla ampak nimam tamalega pod milim nebom kje pustit, da bi ga pa s sabo vlačila bi bilo pa zame še večja muka kot zanj tako da na žalost... user posted image

Ful sem vam v bistvu "fouš"user posted image , ko lahko takole spremljate ena drugo, jaz si komaj zapomnim katera je katera od nas stotih in še čez! user posted image

Ko bom jaz velika bom imela tudi veliko časa za RR!!!! (malo šale) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 10:53:14   
katy83
ojla frajle.user posted image

Mi2 z user posted image  sva se danes zbudila že ob 6., ker sem mogla it dnevnike na faks dvignit in sem pokasirala 9 user posted image , potem sem šla po injekcijo za Rh-, pa sem full mislila kako to boli, pa sploh nisem čutla, tako da bravo za sestrouser posted image , no pa če sem že bila tam sem še na vago stopla, da vidim kako je s kg, ker zadnje čase mi samo sladko paše. Kilogrami so do zdaj 7,5kg.(tropical za seznam user posted image ) Zaenkrat sem kar zadovoljna, samo kaj bo zdaj zadnje 3 mesece. Po moje do kakih 15+ že pridem. user posted image  
No, moram pa povedat, da se zadnje dni počutim res tako nerodno, okorno. ne vem, kako se naj izrazim. Tak okroglo, pa se kr nekam zaletavam, pa vse mi z rok pada. user posted image  Pravi štor sem. user posted image

aja, glede glasovanja za Milko- punce hvala za glasove, ne vem kaj se je zgodilo, ampak mene so skenslali. ni me več. Je sicer še nekaj, ampak samo neki dvojnik,  ki pa ni namenjen mojmu user posted image . Bom se mogla kaj druga za Valentinovo spomnit. Sicer pa ta praznik meni ni niti tako všeč. Mi je prababica na ta dan umrla, pa tudi menim, da je ljubezen treba celo leto izkazovat. Ok, no, paše pa že, da kako čokoladico ali pa masažo dobiš. user posted image

metanje gat - user posted image user posted image user posted image  Dobra je ta fora, ja. Aprilčica. user posted image  no, mi2 sva se za user posted image  trudla malo manj kot 1 leto, res pa je, da nisva probala s to disciplino (metanje gat), mogoče pa bi to prej šlo. user posted image

Babyloverka - če se ne motim, si ti tako lepo napisala svoje ugotovitve o nosečnosti, ne? Ja, ravno sem se zadnjič pogovarjala s kolegicami, kako je to vse skupaj: najprej delaš teste, potem upaš, da boš videl user posted image , potem spet upaš, da bo na NS vse ok, pa spet pregledi, pa toxa, pa...polno je tega, pa potem porod, da potem o "pravi" vzgoji sploh ne govorimo. To res gre stopnička za stopničko. Ampak me bomo vse zmogle, saj smo vendar aprilčice 2010. user posted image
 
ziher sem še kaj pozabla, bom tekom dneva napisala.
aja, naša mačka se muli, ker je dobila ovratnico. user posted image

lp,Katy

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:10:16   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

blazince- priporočam chiccotove  so res mal dražje , ampak jih jaz ne zamenjam za nobene druge user posted image , so zelo tenke , pa še večji premer imajo ,tko da se bolj prilegajo dojkiuser posted image , pa še to so posamično pakirane kot vložki , ni treba celo škatlo okrog vlačit,,...




Meni so te blazinice najboljše. Praktične, uporabne - povsod jih lahko vzameš s seboj, ker so lepo, vsaka posebej zaprte.
Sem pa imela danes ponoči prvič v tej nosečnosti  "poplavo mleka". Ja, sem se zbudila ob 01.30 ker sem začutila mokro na desni strani in mi je pritekla ven večja količina "mleka" . Očitno se je začelo in bom morala pričeti spati z modrcem in blazinicami.

Dacy - danes imaš roj. dan!  ČESTITAM!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se izpolnijo tvoje želje! Tista najbolj skrita še posebej! user posted image   Lep dan ti želim!

Metanje gat - pri nas nismo metali gat, je pa moj rekel, da jaz samo da "ga" vidim - že zanosim! user posted image user posted image user posted image      user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:13:50   
nejanejc
dacy vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:34:50   
Anonimen
katy83 kako pa to, da so te skenslal pri Milki?

dacy vse naj najuser posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:42:40   
Getreal
dobro jutro dame! user posted image

Woohoo danes sem končno malo boljše spala...user posted image ne me vprašat za recept, moje drage nespečnice, ker nimam pojma, nisem ničesar naredila drugače kot katerokoli noč prej user posted image ampak hvala bogu...končno!

drugače sem pa ravnokar iz pregleda srček lepo bije, maternični vrat zaprt, vse lepo in prav user posted image pritisk mam še vedno nizek, zredila sem se za 2 kilci user posted image grrr...dala mi je pa tudi potrdilo o datumu poroda, tko da lahko zej končno urejamo reči na CSD user posted image alora  tropical en update za tvoj prelepi seznamček:

  user posted image Getreal (23) primorska(1. ,0. )user posted image  user posted image +8  19.2.

torej zdaj si moram uzet 5min da vas malo preberem, ker zadnja dva dni je blo kr napeto na faksu, pa še bolj bo zej čez vikend, tako da...user posted image

nejanejc kako si kaj zadovoljna v MŠ? je fajn,a? user posted image Midva sva vedno tko navdušena pol ko greva domov..kar nabita oba z energijo user posted image edino včerej nam je socialna delavka malo zamorila...sicer je ful lepo predavala in zgleda taka super fajn ženska ampak mene je čist prestrašla user posted image kao črna stran - manj prostega časa, izguba hobijev, seks je drugačen, s partnerjem se ne znaš več menit drugega kot od otrok, finance..aaaa user posted image

kepica joj...zdaj ko sem to prebrala...uff..držim pesti da boš čimprej doma! Javi se še kaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maratonka dobrodošla! user posted image še ena študentka! uuu biotehniška fakulteta!! Pol pa poznam po moje kkšno tvojo sošolko pa kkšno tutorko user posted image a poznaš Katarino K? Ali pa Urško V? Sej mogoče mate več punc s takimi imeni, ampak probat ni greh hihihi user posted image

Di_Di !!!!! joj!! Sem prav vedla, da bo kakšna taka!! user posted image user posted image user posted image Čestitam!!! Pa še tolažla si me, da ti boš tut na koruzi, izdajalka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image brava brava! Upam da boš zgubila čim manj živcev pri načrtovanju! user posted image user posted image user posted image user posted image

chi_pita za to keramiko se pa vidva premišljujeta vsake 2 ure, a? hihihi user posted image user posted image user posted image no sej je prav, take reči se ponavadi štima enkrat na 10 let alpa še več in je fajn da dobro premisliš user posted image drugače? kako se držiš?

nax05 v postojni so predavanja za epiduralno vsak petek ob 13:00. midva tud še morava it, ja... če kaj zveš se priporočam user posted image

neka_noč čestitke za pregled! user posted image hmmm..zdej sem začela študirat..rok mava midve tam tam...meni je dala samo papir za CSD, nobenih napotnic za rešilca, alpa porodnišnico user posted image pa mam nasledni pregled tud februarja tm okoli kot ti in mi ni nič rekla, da bomo delali CTG...hmm zabušantka ta moja ginekologinja..user posted image

aprilčica
ok zej si me pa spravla v paniko..torba za porodnišnico?!?!??! že??? aaa!!! ma jz nisem še niti mentalno pri stvari, kaj pa da bi se že štimala...omg...panika...a teb so tud že dali napotnico za rešilca in porodnišnico? Ma meni ni dala še tega..joj zadavla jo bom, to ginekologinjo, res...aaaa!!!

cojka joj jz sem tudi učeraj tako fasala drisko in ful močne krče v trebuhu...sem si prav mislila "ojej že to glih da zdržim kaj bo šele ko bodo popadki"..nisem vedla kaj bi nardila, da bi blo boljše, ampak hvala bogu meni vsaj trebuh ni otrdeval in nisem krvavela.. upam, da se je situacija umirila in da sta s tvojim miškotom ok!! user posted image user posted image user posted image

dacy čestitke za kužija!!! res lepo, da se je prijateljica odločla posvojit! user posted image boge živalice male, kako jih ljudje zavržejo..res nečloveško..user posted image pa upam da se poštima situacija s hladilnikom!! VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce ne morem več brat user posted image sta mi ostale še dve strani..aaa..






< Sporočilo je popravil Getreal -- 22.1.2010 11:55:18 >

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:49:27   
Getreal
metanje gat hihihi user posted image user posted image user posted image user posted image joj aprilčica ti ga tudi pokneš,ne user posted image mi smo tud gate vrgli user posted image user posted image user posted image sicer sva nameravala  začet delat na dojenčku nekje decembra 2009, ker sva bla 100% da itak ne bo ratalo prve tri mesce, tko da če bi blo vse po najinih načrtih bi zej komaj delali bebiko...tko sva se pa malo preveč "sprostila" na morju in je ratalo v prvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:53:16   
NATAŠA35
cojka hvala, sem se malo potolažila, samo sem bila kar presenečena na njegovim odzivom...a sem jaz kriva, če niso originalni windowsi, pa še računalničar je comp v delavnici priklopil na mrežo, in ko so ga resetiral so se podatki izgubili halooooo...huhhhhh...pa naj bi šefu rekla, da je računalničar prišel, če pa mu govorim, pa pravi dane rabi vsega vedetuser posted image ...mogoče ni njegov dan, pa se je znašel nad mano... pa še ena babnica mi že cel teden parkira na mojem parkirnem prostoru, ki ga imam jaz že 7 let, ostali moji sodelavci so prej tu parkirali...grrrr, naj si babnica sama ščisti kakšen drug prostor - zdaj grem pisat obvestilo, da ji zataknem za brisalceuser posted image user posted image , upam, da bo videla, če ni blond, user posted image user posted image

dacy vse naj naj za tvoj rojstni dan...lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:57:56   
mojca976
Pozdravljene, mene neki zanima. Celo noč nisem spala, ker sem mela neke krče in trebuh otrdel za cca. 20 sekund 1 uro in pol, tko da sem šele proti jutru zaspala. Naj povem še to, ko se je nehal, me je mali veselo brcal. Ko sem vstala, me pa zdej tolk dol tišči, trebuh sicer ne otrdeva, obliva me, povišan pritisk mam, pa dol pri sramni kosti mam tak občutek, kot da me neki reže (neprijeten filing). Al je to kej narobe, al zastonj paničarim? Naj se grem pokazat k G. Pregled imam 2.2. Skrbi me, nočem pa za vsak drek letet k G.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 11:59:36   
nejanejc
getreal, menije vsec, da slisim iz "prve roke" kako informacijo, pa da sva z mojim skupej tam... ceprav pol doma kar zmanjka casa za pogovor.. Bo treba to mal izboljsat... Mene zagrabi, ko greva spat za debato, on pa takoj zaspi.. Nima problemov z nespecnostjo... Mi se nismo meli socialne :) Ce jo bomo meli...

nataša, dej ji vetra! :)
 
aprilčica, js nevem kako je nama ratalo v prvo... pa se z vsem zamujanjem menstre in vsega kar me je tezilo. Ampak je :) ma te gate si bomo pa zapomnli :)

cojka, hvala za info :) nevem kdaj se bom jst kam zapeljala po robo... zadnji moment...

drugace pa skoz neki trošim ta mesec, kar leti denar... no pa celo vozek sva narocila, ma sam s edobit ga je treba, ampak nine duha ne sluha kdaj...

strahove mam pa tudi jst, kako bo vse se izslo... ma ce se vsem izteče, s ebo nam tudi ;-)

lep petek

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 12:05:56   
Getreal
mojca976 pokliči ginekologinjo ji opiši situacijo in ti bo ona povedala kaj nardit. srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 12:06:56   
nejanejc
se sstrinjam z getreal, poklici mojca... bos najbolj vedla kako in kaj

srecnouser posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 12:09:20   
marjanaj
dacy happy birthday!!!! user posted image user posted image user posted image

Getreal a G si danes povedala, da imas drisko in ful močne krče v trebuhu? Kaj pa je bil odgovor? user posted image
Ker meni tudi tako zelo otrdeva trebuh cez dan ko stojim ali hodim, da me kar boli... Ce pa sedim je pa ok...
Pa ne vem, ali je to ok ali ne? user posted image  Imam pa pregled v torek... ali naj kar pocakam in ga potem vprasam? user posted image  Joj, pojma nimam...

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
22.1.2010 12:16:50   
Getreal
marjanaj ne nič ji nisem omenla, ker je trajala situacija samo ene 15min in če povem po pravici sem že malo pozabla user posted image če se ne bi spomnila ob branju cojke, bi najbrž šlo v dokončno pozabo. V bistvu sem vse težave pripisala temu da sem imela tisti dan "sadni dan"...samo bolečina je bila pa nečloveška user posted image
Ma kolko časa pa ti že tako otrdeva? po moje, če ti že dolgo, in ni blo nikoli nič več narobe kot samo to, lahko počakaš še čez vikend in počivaš, pa greš v torek tja, če se ti je pa ravnokar pojavlo pa preventivno raje pokliči..

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)


Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!