|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 14:03:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: Februarke 2010 - 2. del
21.1.2010 14:11:07   
Kati81
zimska povej kdaj maš čas za kako kavico? A je Lan še bolan? Sej pol bo pa tvoj ozdravu, bo pa moja mala zbolela!user posted image

Nič šibam v v rtec po Kajo! Se zmer prva zbudi, če sploh zaspi. Pol pa pred sobico že malca in se igra. Sem full zadovoljna z vrtcem, sem mislila, da bo slabše prenesla. Danes popoldan gremo v Lutkovno gledališče na redstavo, upam, sam da bo pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.1.2010 14:11:57   
zvesta
punce, hvala za ponudbe.... za Ljubljano še zbiram informacije, bi rabila nekaj iz BTC, ampak zaenkrat kaže, da ne bom potrebovala pomoči, če bodo pripravljeni poslati...

iz koroške bi pa potrebovala Vetrovne kapljice koroških lekarn, če jih ima katera blizu....

Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.1.2010 14:40:41   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce, hvala za ponudbe.... za Ljubljano še zbiram informacije, bi rabila nekaj iz BTC, ampak zaenkrat kaže, da ne bom potrebovala pomoči, če bodo pripravljeni poslati...

iz koroške bi pa potrebovala Vetrovne kapljice koroških lekarn, če jih ima katera blizu....

...koroške kapljice,...jih bom jaz tudi nabavla. Mogoče pa bi se lahko ju3 preden se dobimo zapelala do lekarne v Selnici ob dravi in jih nabavim ter jih prinesem na čvek.user posted image

Bom sporočila, če bom šla,...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.1.2010 14:42:36   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

...koroške kapljice,...jih bom jaz tudi nabavla. Mogoče pa bi se lahko ju3 preden se dobimo zapelala do lekarne v Selnici ob dravi in jih nabavim ter jih prinesem na čvek.user posted image

a jih imajo v Selnici? Ker tam grem večkrat mimo... 2 leti nazaj so jih najbližje imeli v Radljah....

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 14:44:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.1.2010 14:47:40   
Kati81
zimska velja, zaenkrat nam dobro kaže, neki je smrkala ampak je precej bolje, mogoče bo šlo mimo, upam. Sam v ponedeljek računi da bom spet cel dopoldan čakala v P, k v petek sem čakala 3,5h, no v ponedeljek mam uro 9.50, tko da mogoče enkrat do 12h, pa bom na vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.1.2010 14:54:07   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

to bi pol jaz tudi mela user posted image

A boš še zame nabavla če boš šla?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.1.2010 14:57:01   
ninček1
jaz bi jih tudi melaaaa, če že greš mimo...nabavi eno gajbo  user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.1.2010 15:01:27   
ČikaPika

Baje da ti jih lekarna pošlje po pošti, plačaš ob prevzetju... hmmm... katera lekarna že? Se lahko pozanimam...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.1.2010 15:04:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Baje da ti jih lekarna pošlje po pošti, plačaš ob prevzetju... hmmm... katera lekarna že? Se lahko pozanimam...

sej vem, ampak če že glih gre mimo pa se jutri dobimo pa tud fajn a ne?

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.1.2010 15:05:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

jaz bi jih tudi melaaaa, če že greš mimo...nabavi eno gajbo  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.1.2010 15:12:02   
Lara73
men pa pravjo, da punčke nimajo krčev. A je to res? Ker s fantoma smo se kar namatral in ni nič pomagalo.

zimska: za ime sem sigurna samo eno: Lan ne bo. Lahko bi bila pa Jan ali pa Žan.

štejerke: lepo kofetkajte!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.1.2010 15:14:48   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Jaz sem tudi slišala, da ti lahko pošljejo po pošti, saj so toliko prijazni - vsaj za tiste iz Dravograda vem, da so user posted image .

Jaz sem trenutno sicer v Lj in nimam nekih resnih planov hodit na Koroško - ampak saj veste - ni ga čez razvajanje doma user posted image ... in me bo verjetno še kaj zaneslo v koroške konce. Če vam drugače ne uspe zrihtat, se bomo pa že potrudili, a ne.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.1.2010 15:19:05   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

men pa pravjo, da punčke nimajo krčev. A je to res? Ker s fantoma smo se kar namatral in ni nič pomagalo.

To pa kar sanjaj al pa boš mogoče mela srečo. Obe moji dve sta meli take krče za  pop......

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.1.2010 15:24:06   
Kati81
No moja Kaja ni imela nobenih krčev, je pa pol ko je začela gosto hrano jest začelo z napenjanjem in smo pol rabili kapljice za vetrove so tud prišle prav.
Ma jaz sem imela Gas bimbi od Fitobimbija in so mi ble super, so pa brez sladkorja, drugače jih pa tlele v eni lekarni pr nas tud sami zmešajo in naj ni nile iste kot koroške. Tko da bom jaz kar tlele ostala, aja pa neke od BioGaia naj bi bile zelo ok, te pa imam že doma na lagerju. Pa kolegica ima še nekaj avstrijskih Antiflat, tko da tiste tud še dobim. Bo po moje dovolj.
Sicer pa enim otrokom nič ne pomaga, upam, da ne bomo med njimi.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.1.2010 15:47:04   
Nattasha
Oj!

Glede krčev...jah naše zdravnice pravijo, da so vse kapljice bolj kot ne nek placebo, sam jaz sem prepričana, da neki že morajo naredit, če ne drugo pomagajo malim, da se konkretno sprdnejo, pa je pol dela že narejenega. Mi pa je več mamic reklo v posvetovalnicah, da so one pile ta komarčkov čaj, ki ga priporočajo za kolike, ker so pač otroke hotle samo dojit in je pomagalo. Je pa blo tega čaja treba spit vsaj 1,5l na dan. S tem, da itak moraš več pit, če dojiš, pa pomoje škodiš glih ne, koristiš pa lahko. Jaz sem rekla, da se bom najprej tega nasveta držala, pa se nalivala z komarčkovim čajem, če pa ne bo boljše, bomo pa še kapljice probali.

Upam, da nas ne bo zamedlo do jutri. Jaz sicer nimam daleč peš, sam ni ga čez komot....

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.1.2010 15:56:32   
t*e*j*k*a
Hej!

Mi smo tud pri Janu preživeli krče, ki so trajali od rojstva, pa tja do tretjega meseca. Pomagalo po mojem ni nič, pa smo imeli vse sorte doma, vse je blo mal za tolažbo, krči so pa še kr bli prisotni. Se spomnim, kako mi je bilo ponoči, ko je ob treh jedel in potem celo uro ni mogel zaspati ker ga je zvijalouser posted image . Ampak ponoči se vsaj ni drl, to je bilo le stokanje nebogljenega bitjeca (men je blo grozno).

Čao

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.1.2010 16:16:28   
Jada82
O Štajerke, vi pa kar tkole fletno kofetkat .... jah, vam kar malo zavidam. Meni postaja malo dolgčas doma, prav daleč pa ne morem, ker mi takoj dol tišči. Gorenjk pa ni prav veliko tukaj a? Pa še to tiste k so, so bolj v okolici Kranja ... hm, torej nič kofetka ....user posted image
Danes sem bila v službi - sem jih šla obiskat ... uf, prav nič ne pogrešam, res user posted image Me je takoj minilo, ko sem videla direktorja itd. user posted image Ampak jih pa nisem vidla 3,5 meseca, tako da .... heheh, zanimivo.

Potem sem pa komaj do doma prilezla ...

Prej sva z user posted image še enkrat probala lupinico namestit v avto - zdaj je šlo bolje. Zanima me - tiste, ki imate lupinice, ki nimajo Isofixa ali kakršnega koli fixa ... ki se samo pripnejo s pasom - ali vam to gre? No, meni je šele dons kar nekako šlo, sem spodaj (spredaj) podložila še en povšter. Ampak se mi zdi, da je z Isofixom veliko bolj fiksno, tako se mi zdi lupinica kar malo labava ... ampak že mora biti ok, ane? Saj je za to delano ... hm, al pa jaz enostavno ne znam .. ampak saj drugače ne gre.

Zdaj sem pa kar utrujena, pa križ me boli pa dol mi tišči, pa ravno sem dva peciva pojedla ... tako da se grem zavalit na kavč pa kakšen film pogledat ...
lp!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.1.2010 16:33:53   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Prej sva z user posted image še enkrat probala lupinico namestit v avto - zdaj je šlo bolje. Zanima me - tiste, ki imate lupinice, ki nimajo Isofixa ali kakršnega koli fixa ... ki se samo pripnejo s pasom - ali vam to gre? No, meni je šele dons kar nekako šlo, sem spodaj (spredaj) podložila še en povšter. Ampak se mi zdi, da je z Isofixom veliko bolj fiksno, tako se mi zdi lupinica kar malo labava ... ampak že mora biti ok, ane? Saj je za to delano ... hm, al pa jaz enostavno ne znam .. ampak saj drugače ne gre.

Midva bova čez vikend probala, še tudi nisva in nimava nobenega fixa....sva se mučla že z vozičkom, ko sva športni del dol dajala in sva rabla navodila, tako, da...Upam , da nama rata preden rodim no..user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.1.2010 16:47:06   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

To pa kar sanjaj al pa boš mogoče mela srečo. Obe moji dve sta meli take krče za  pop......

...ne punčke nimajo krčev,....SANJAJ!!, ne vem kak bi se reklo derenju od enega do drugega obroka mesec in pol,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.1.2010 17:08:55   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Sem že napisla, da smo končno izbrali ime za sineta! user posted image

No, idejo pa sem dobila tukaj na RR, ker mi je eno lepo ime za fantka v oči padlo in sem ga predlagala možu. Čez nekaj dni pa je že klical malega (v trebuhu) s tem imenom.

No, zdej pa ugibajte... user posted image

A lahko dobimo kakšen namig? Vsaj število črk za začetek ... ali pa začetnico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.1.2010 17:10:34   
brcko2
Ojla user posted image

Javljam se ker danes sem imela CTG in takoj pregled vaginalni. Rezultat popadki redni in dobr cm odprta tak, da mi je G. rekel, če ne bo kaj predčasno vmes pršlo z moje strani imam naslednji CTG čez en teden torej spet na četrtek.

Pravi, da je nacentriran navzdol za odhod iz mojga trebuha no sej ne bi imela nič proti sej smo zdej v 39 tednu, pa še prehlajena sem tak, da bi bilo kar fajn počasi jit v P.

Nič se javim če bodo spremembe - vse ostale user posted image user posted image bote fajn pa se beremo.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.1.2010 17:10:34   
zvesta
Aja, moram vas pohvalit, da ste bile zelo pridne, ko me ni bilo.... Nobenih odhodov v porodnišnico, vse imate lepo noge skup, tako da sploh ni dela z obveščanjem. :)

Aja, novinke in tiste, ki še niste, če katera želi, mi lahko pošlje telefonsko številko in jaz njej mojo, da obvestite, ko boste rodile.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.1.2010 17:17:39   
niwci
Rozica imas verjetno prav kar se tiče toplic. Bomo še vidli kako bo.

Zvesta dobrodošla nazaj doma! user posted image

mucica čestitke user posted image user posted image user posted image

kora srečno za jutri! Sporoči kako bo!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!