|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
21.1.2010 17:18:07   
protina
 ja krči naša jih je tud melaa do 3mesecev.Nič ne verjamem,da jih punčke nimajo,smo sami sprobali.

pa še alergijo na mleko in jajca smo imeli.No od tod so baje izvirali naši krči.Bomo videli kako bo v drugo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.1.2010 17:20:31   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Prej sva z user posted image še enkrat probala lupinico namestit v avto - zdaj je šlo bolje. Zanima me - tiste, ki imate lupinice, ki nimajo Isofixa ali kakršnega koli fixa ... ki se samo pripnejo s pasom - ali vam to gre? No, meni je šele dons kar nekako šlo, sem spodaj (spredaj) podložila še en povšter. Ampak se mi zdi, da je z Isofixom veliko bolj fiksno, tako se mi zdi lupinica kar malo labava ... ampak že mora biti ok, ane? Saj je za to delano ... hm, al pa jaz enostavno ne znam .. ampak saj drugače ne gre.

Midva bova čez vikend probala, še tudi nisva in nimava nobenega fixa....sva se mučla že z vozičkom, ko sva športni del dol dajala in sva rabla navodila, tako, da...Upam , da nama rata preden rodim no..user posted image

tudi jaz še nisem probala monitrat lupinice v avto....bom tud morala kr kmalu probat, da se ne bomo pol z user posted image v njej lovil..upam da bom še znala...user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.1.2010 17:21:34   
niwci
Pa še moj nasledni pregled 2.2.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.1.2010 17:27:30   
niwci
Pozabla povedat, da sem prejela tisti paket za odvzem popkovnične krvi. 

Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.1.2010 18:09:11   
zirafa76
Jada..jaz sem imela lupinico brez fixa v prvo, tudi sedaj, Maxi Cosi, s pasom jo utrdiš spodaj in čez..sem pa jaz tudi sprednji sedež, torej sovoznikov potisnila toliko nazaj, da je utrdil še dodatno lupinico..tudi meni je včasih bilo bolj na lahko, ampak ko pas zatrdiš tako kot treba, je vredu..imaš pa tudi slikice na lupinici kaj in kako...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.1.2010 18:32:39   
ČikaPika
Jaz sem pa vesela... user posted image me je zobarca naročila hitro - v torek 26.1. user posted image , tako da je možno da bom imela "kirurški poseg" user posted image na mojih dlesnih še pred porodom... no upajmo, da se rešim teh tegobuser posted image ...

Sem si pa danes zaželela malo domače župce :)... tko da sem kr skuhala "nedeljsko kosilo": župca, pražen krompir, meso iz župce :)... že včeraj sem pa naredila tiramisu....
Ajoj bo vesel moj user posted image - ni kej - ljubezen gre skozi želodec user posted image user posted image .

Jaz sem se z user posted image dogovorila, da vas bo o rojstvu obvestil kar on  tukaj na forumu... user posted image . Nč bat, ziher izveste user posted image .

Imam pa vprašanje za mamice: ali imate doma inhalator? Ga uporabljate, ko je dojenček - otrok bolan? Ali deluje?
Sem vidla ponudbo inhalatorja v Hoferju za 40€ - pa ne vem ali se ga splača kupit ali ne...
Moja svakinja ga je kar redno uporabljala pri mojih nečakih, sam ga je mela sposojenega iz zdravstvenega doma...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.1.2010 18:38:26   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Imam pa vprašanje za mamice: ali imate doma inhalator? Ga uporabljate, ko je dojenček - otrok bolan? Ali deluje?
Sem vidla ponudbo inhalatorja v Hoferju za 40€ - pa ne vem ali se ga splača kupit ali ne...
Moja svakinja ga je kar redno uporabljala pri mojih nečakih, sam ga je mela sposojenega iz zdravstvenega doma...

pri nas je redno v uporabi.... eden boljših nakupov... imamo pa tudi tega Hoferjevega, ker je zelo kvaliteten....

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.1.2010 18:46:41   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Pozabla povedat, da sem prejela tisti paket za odvzem popkovnične krvi. 

....jaz sem ga tudi danes dobla in sedaj lahko grem rodit.
user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.1.2010 18:55:58   
Cappy96
Čer!

mucica, čestitaaaaaaaaaam! user posted image user posted image user posted image

zvesta, WB! Zdaj pa lepo čakaj na februar user posted image .

kora, srečno user posted image user posted image user posted image .

Mi imamo tudi Maxi Cosi lupinico brez iso fixa, pa se jo s pasom povsem fiksira, tako da kar še malo povadite, pa bo šlo.

Inhalatorja pri Lani nismo imeli, ker ni bilo potrebe. Bi ga pa kupila, če bi imela težave. So ga pa punce, ki so ga potrebovale, zelo pohvalile.

Moj današnji pregled je tudi minil brez posebnosti. CTG ok, pritisk in voda tudi. Naslednji teden 28.2. imam ponovno CTG.
Smo pa zdaj tudi uradno donošeni user posted image , tako da mi ni treba več samo ležati. Saj daleč pa itak ne pridem, ker mi tako dol tišči.

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.1.2010 19:41:08   
Kati81
lupinica - ma ko se zverziraš jo imaš tik tak pripeto vsaj jaz maxi cosi, čeprav je bolj komot res s podstavki. Ampak je tud tko varno in fiksno. Jaz ko sem ene tretjič poskusla sem jo imela v avtu tik tak pripeto, če je bil dež sem jo sam postavla na sovoznikov sedež se usedla na voznikovega in pripela, gre tud tko.

inhalator - super zadeva, pa ne da ga nujno potrebujem, ampak pri prehladih pride super prav, se full hitrej spuca kot pa brez. Tudi jaz sem ga uporabljala ko sem imela zabasan nos, imam pa takega, da ga lahko tud zraven postaviš ko otrok spi in on vseeeno vdihava fiziološko raztopino, seveda pa je bisveno tudi čiščenje nosa s fiziološko.

Vlažlec - je pa še ena super zadeva, ki prav tako pride prav pri prehladu, še bolj pa pri suhem zraku v prostoru, če kašljaš je sploh super, ker našo je kašelj hitro minil, ko je čez noč vdihavala vlažen zrak, v bistvu sem ga jaz kupila sebi v prvi nosečnosti, ker me je zelo motil suh zrak  v spalnici in od takrat ga redno uporabljam.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 19:56:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 19:59:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:02:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.1.2010 20:04:08   
busybee882006
mucica - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

inhalator - da, ker je imela Katjuša pri 3 mesecih laringitis in smo morali inhalirati doma, sedaj ko se pa jaz ponoči davim, ga pa jaz uporabljam - ima dve maski - eno otroško in eno odraslo

vlažilce sva kupila ta teden, ker imamo v hiši 24% vlago - noro čist suho in ni nič čudno, da jaz samo kašljam

Lupinica - tista iz seta za chicco voziček z iso fixom, z lahkoto se fiksira v avto

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3139
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:04:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.1.2010 20:04:46   
julieb
Štajerke, lepo se imejte jutri na kavici, mene žal ne bo, prišlo nekaj vmes.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:06:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.1.2010 20:11:21   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nimamo še, imam namen nabavit v bližnji prihodnosti. Sem videla tole reklamo v Hoferju in mene tudi zanima kako je s tem. Slišala sem, da so najboljši tisti iz Sanolaborja (cena od 100 evr dalje)

Lahko potem sklepam da je ta inhalator ugoden?

Zvesta: a ta hoferjev k ga maš ti je tih?

Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.1.2010 20:12:59   
vaney
zimska, saj mogoče sem brcnila v temo, ampak....a je mogoče Anžeuser posted image

Midva sva se nekako dogovorila za Dašo ali Timoteja, glede na to, da spola še vedno ne veva...

inhalator; smo lani kupili Omronovega, ker so Hoferjeve razgrabili v sekundi, za njega smo dali okrog 100€, je pa za otroke in odrasle. Nam je že parkrat prišel prav, sploh pri kašlju, tako da meni ni žal, da ga imamo.

lupinica; prvič sem skoraj znorela, ko sem jo montirala noter (mož je šel kar na poti v P mojo kolegico vprašat, kako se namontira, ker prej ni imel časa, potem mu je pa zagustilouser posted image ), ampak sem sezelo hitro navadila in potem jo imaš tik-tak namontirano. V primeru dežja pa isto kot kati...vse skupaj v avto, potem pa namontiraš z notranje strani na sovoznikov sedež ali pa splezaš zadajuser posted image -tudi to sem večkrat naredila, ker sem ga večinoma vozila zadaj

Mene je pa danes moj mož malo presenetil, pa še nisem prepričana, ali v pozitivni ali negativni smeriuser posted image izrazil je namreč željo, da tokrat ne bi bil rad zraven pri porodu, če bo naraven (prvič je bil zraven) in bi raje počakal zunaj. Za razlog je rekel, da je to, ker so me prvič "mučili", ker so si babice in sestre njega podajale kot dodatno pomoč in je od blizu videl, kako so me 2x rezale in mi potem še 2 s komolci po trebuhu skakale, da sem imela še cel mesec čisto moder trebuh od modric...skratka, pravi, da mu je bilo grozno gledat, kaj delajo z mano in da mene boli in da mu je bilo prehudo gledat, kako moramo ženske trpet ter da če bi bila jezna, če ne bi bil zravenuser posted image in kaj naj mu rečem...po eni strani bi ga želela zraven, po drugi pa ga razumem, tako da že rajši vidim, da ga potem ni zraven...no, saj če bo šlo tako naprej kot zdaj (user posted image se še ni obrnil na glavo), potem me itak čaka CR in ne bova imela težav s tem....a vaši partnerji bodo šli vsi zraven, če bo časovno izvedljivo, seveda?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.1.2010 20:16:59   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nimamo še, imam namen nabavit v bližnji prihodnosti. Sem videla tole reklamo v Hoferju in mene tudi zanima kako je s tem. Slišala sem, da so najboljši tisti iz Sanolaborja (cena od 100 evr dalje)

Lahko potem sklepam da je ta inhalator ugoden?

Zvesta: a ta hoferjev k ga maš ti je tih?

malo brni, a ni moteč... proti tistemu iz ZD je skoraj neslišen :)

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.1.2010 20:20:18   
Kati81
vlažilec imam jaz od Lanaforma, sam tisto najdražjo varianto.

http://www.lovecnacene.si/lanaformr-vlazilec-in-ionizator-zraka-vapo-lux/m/12103/

tale in je super.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:23:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:26:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.1.2010 20:26:39   
vaney
zimska, za tega iz Hoferja mi je že več ljudi reklo, da je fajn, samo kaj, ko so borbe za njega prvo minuto, ko se trgovina odpre, vsaj pri nas je bilo tako...jaz bi ga na tvojem mestu kupila...itak ima garancijo in če ti ne paše, ga pa nazaj neseš in ti vrnejo denar.

Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.1.2010 20:28:42   
vaney
Pol mi pa zmanjka idej...sem šla gledat, ob kateri se kakšno ime pojavlja, pa so velinoma punce, vi pa boste imeli fanta, ne...se predamuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!