Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:08:44
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: protina < Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 > IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli. jaz tudi samo mam ca.40km do vas. Torej nas bo: BAMBI14 NINČEK NATTASHA PROTINA JULIEB jeeeeeeeeeeeeee .....pa še nekaj jih je iz MB-vsaj zdi se mi ? MATEJKA JAZ TUDI, JAZ TUDI......(zdej sm pa končno prosta in lahko prosto pohajkujem okoli!! No torej...jutri ob 11h v evroparku v Ginger cafe-ju...glede na to, da smo vse bolj ali manj trebuhaste, se bomo težko zgrešle. Se veselim...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:14:36
|
|
|
|
Jada82
|
Mucica - bravo, čestitke za opravljen izpit, verjamem, da ti je odleglo, in res super, da si to opravila še pred rojstvom , da boš zdaj mirna in vse gre po načrtih! Bravo, res!!! Kora - držimo pesti in mislimo nate, vse bo ok! Drugače pa ... moj heksenšus še ni čisto dober ... joj, na živce mi gre. Upam, da bo v roku parih dni ok. Danes grem pogledat v službo ... Itak imam par minut peš ... pa danes sem začela s porodniško, tako da nobene bolniške več in nobene slabe vesti, če me ni doma To pa je tudi nekaj, hehe. Danes čakava še tipa iz zavarovalnice, da zavarujeva to najino nepremičnino in pa pohištvo, aparate .... bom bolj mirna. Sicer pa nič ... včer sem mela na čase občutek, da imam lažne popadke. Bomo videli. Sem uradno v 37. tednu, tako da ni neke panike več. Ko bo, pač bo. Rada pa bi, da bi bil moj zraven. Uživajte še en lep dan, čeprav danes je kar mraz. Je blo -12 pri nas ...
< Sporočilo je popravil Jada82 -- 21.1.2010 10:15:11 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:22:11
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: protina < Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 > IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli. jaz tudi samo mam ca.40km do vas. Torej nas bo: BAMBI14 NINČEK NATTASHA PROTINA JULIEB jeeeeeeeeeeeeee .....pa še nekaj jih je iz MB-vsaj zdi se mi ? MATEJKA JAZ TUDI, JAZ TUDI......(zdej sm pa končno prosta in lahko prosto pohajkujem okoli!! No torej...jutri ob 11h v evroparku v Ginger cafe-ju...glede na to, da smo vse bolj ali manj trebuhaste, se bomo težko zgrešle. Se veselim... fino fino sam če mi še ena napiše kje je ta ginger cafe?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:24:38
|
|
|
|
mucica2
|
pa še enkrat hvala vsem za čestitke (jaz sem tako vesela)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 10:33:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:42:25
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: protina < Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 > IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli. jaz tudi samo mam ca.40km do vas. Torej nas bo: BAMBI14 NINČEK NATTASHA PROTINA JULIEB jeeeeeeeeeeeeee .....pa še nekaj jih je iz MB-vsaj zdi se mi ? MATEJKA JAZ TUDI, JAZ TUDI......(zdej sm pa končno prosta in lahko prosto pohajkujem okoli!! No torej...jutri ob 11h v evroparku v Ginger cafe-ju...glede na to, da smo vse bolj ali manj trebuhaste, se bomo težko zgrešle. Se veselim... fino fino sam če mi še ena napiše kje je ta ginger cafe? ..zgoraj nad MC donaldsom se vidimo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 10:55:52
|
|
|
|
slomak
|
ooooooo kolk vas bo, očitno prevladujejo med nami s štajerskih koncev me pa v okolici lj do kr se pa nč ne zmenmo, no razn midve s Kati... lepo se imejte v glavnem pa da ne boste letele skp do P bo preveč gužve
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:03:47
|
|
|
|
punsha
|
Tudi od mene... kora tele pikepoke so samo zate zvesta super, da si doma
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:26:25
|
|
|
|
valentinčica30
|
Mucica za nareje izpit. Kora zate . No naj javim, da mam v ponedeljek 25 spet ctg, boli me že itak vse .... Zimska ti se braniš poroda, jaz pa bi šla prec, sem že vsem okol tečna sebi pa najbolj. Punce zanima me naslednje, vam delajo ctg vsak teden al na 14 dni, ker mislim, da sem tuki zasledila da enim delajo na 14 dni?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:27:37
|
|
|
|
Aja1
|
Evo mene doma. CTG ravna črta. Itak čakam na februar. Delala mi je še UZ, ker imam (pre)majhen trebuh. Razdalja S/F je 31. No, pri Neji je bilo zelo podobno. Sem dobila že takrat 2x UZ gratis na ta račun. Sicer pa je dete težko cca 2800g in bo verjetno malenkost manjše (lažje) od Neje (je bila rojena 3430g).
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:28:31
|
|
|
|
Aja1
|
Meni bo zdaj delala CTG vsak teden. Naslednjič ga imam 29.1.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:52:52
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce zanima me naslednje, vam delajo ctg vsak teden al na 14 dni, ker mislim, da sem tuki zasledila da enim delajo na 14 dni? no jest sm mela do zdj samo en CTG in še to samo zarad tega ker nisem čutla. V zadnjo na pregledu pa mi je dal napotnico prosto za CTG in je reku da naj grem, če slučajno ne bom čutla otroka... a je to čudn, ker mi ni dal nobenih datumov??? Za naprej pa ne vem, od kdaj naprej pa te naročajo redno na CTG?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 11:54:51
|
|
|
|
bili83
|
dan. kora, tudi od mene jaz sem se vam tudi jutri mislila pridružit v Europarku, pa ravno ob 11ih ne bo šlo kar se tiče ctg-ja, pa ga jaz še nisem imela, pa sem že na sredi 39. tedna... v torek sem bila itak na uz-ju, pa še srček mi je posebej poslušal... saj ctg itak samo meri otrokov srčni utrip in morebitne popadke, ne? potem je po mojem itak vseeno... če so utripi ok, plodovnice dovolj... če bodo popadki pravi jih bom verjetno itak čutila, če mi pa voda odteče, pa tudi baje ne morem zgrešit... nič, grem malo pucat, pa likat... bodite pridne... še malo smo kinder jajčke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 12:39:16
|
|
|
|
valentinčica30
|
Pri nas je prednost najbrž tudi ta da ima G poleg svoje ordinacije CTG. Tudi jaz imam steptokok b negativen , sedaj čakam šamo še rezulat od tokse.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 12:44:53
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Punce zanima me naslednje, vam delajo ctg vsak teden al na 14 dni, ker mislim, da sem tuki zasledila da enim delajo na 14 dni? jaz sem v 37 tednu pa še nisem imela ctg-ja...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 12:46:06
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: protina < Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 > IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli. jaz tudi samo mam ca.40km do vas. Torej nas bo: BAMBI14 NINČEK NATTASHA PROTINA JULIEB jeeeeeeeeeeeeee .....pa še nekaj jih je iz MB-vsaj zdi se mi ? MATEJKA JAZ TUDI, JAZ TUDI......(zdej sm pa končno prosta in lahko prosto pohajkujem okoli!! No torej...jutri ob 11h v evroparku v Ginger cafe-ju...glede na to, da smo vse bolj ali manj trebuhaste, se bomo težko zgrešle. Se veselim... če ne bo preslabo vreme in če bo fajna noč, pridem tudi jaz....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 12:48:43
|
|
|
|
zvesta
|
evo, sem vas končno vse prebrala... mater ste načvekale v 15. dneh :) jaz sme tako vesela, da sme doma, čeprav mi je bilo včeraj vse ful čudno... preglasno, veliko.... danes sem pa kar zmatrana, kot da ne bi preležala zadnjih 14. dni :) tako da pridno ležim s prenosnikom v postelji.... zdaj čakam, da se narčim pri svojem G, da mi naslednji teden spet naredi UZ.... drugače bi pa naj naša biba včeraj na 35 4/7 imela 2035 g.... ja, majhni bomo, samo bomo lepi :P
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 12:51:35
|
|
|
|
zvesta
|
aha... imam pa dve prošnji še: eno za kakšno Korošico in eno za kakšno Ljubljančanko, če bi bile pripravljene eno uslugo mi naredit..... prosim!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 13:29:04
|
|
|
|
Kati81
|
za Lj lohk poveš, če bom lahko z veseljem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 13:52:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 13:59:11
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska grrrr.... tolk sem napisala, pa me je ven vrglo... no, ponovi vajo... meni se je to tudi že zgodilo... bi najraje vrgla računalnik skozi okno...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 13:59:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 14:01:30
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta aha... imam pa dve prošnji še: eno za kakšno Korošico in eno za kakšno Ljubljančanko, če bi bile pripravljene eno uslugo mi naredit..... prosim! Jaz oboje v enem ... kako lahko pomagam?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 21.1.2010 14:02:43
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Saj res! Koliko je pa Korošic na tem forumu? Je sploh še kakšna razen Kore?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 14:02:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Norice oz. vodene kozeMichonne RRKoliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?0-1 leto (
19%)
1-3 leta (
19%)
3-5 let (
14%)
5-10 let (
7%)
10 in več (
2%)
Jih še niso (
38%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!