Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 12:44:19
|
|
|
|
slomak
|
morjeeee , obožujem bol kot pa tole zimo. Komi čakam hehe...smo se z enimi prjatli že pogovarjal, da bi šli čez eno leto kar z otročki na Tajsk, sam da sta njuna dva že mal večja...naš bo pa skor 1 leto. Midva sva že bla tam in si predstavljam da bi šlo tud z ... Smuki a veš da sem sama v taki situaciji, ko ne vem kaj naj bi mojima staršema kupili za 30 obletnico poroke ter mamin 50 rojstni dan?? Nimam ideje...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:07:37
|
|
|
|
protina
|
Ohhhhh! Morje,kje je že to? Lani nisma hodila,ker sem imela počivanje pa bolniška. Upam pa,da bo to leto šlo.Mi smo pa že 7 let na Pagu pa bomo videli kako bo. Meni je tudi Umag všeč. Ah definitvno bomo nekan šli.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:11:08
|
|
|
|
protina
|
naša mala je lani hodila z babico in dedkom na morje in je bil Portorož tudi v redu.Glavno,da je voda. ah nič grem počasi po hčerko v šolo. lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:16:14
|
|
|
|
babajči
|
evo...morjeee...se še spomnite??? http://www.youtube.com/watch?v=B9nzHkCceY0 mi še ne vemo, kam bi šli... moj sanja,da bi kar za cel mesec nekam potegnili...se mu zdi pravi luksuz, da bom doma in bomo imeli čas, ker drugače jaz ne dobim več kot 14 dni dopusta v kosu...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:17:49
|
|
|
|
babajči
|
aja, pa tiste, ki še niste, poglejte še od tega perpetuum jazzile Afrika na you tube...norrrroooooo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:25:03
|
|
|
|
ninček1
|
Hej! Jaz sem iz pregleda, vse štima, razen urina.Imam dosti bakterij in kot neko vnetje mehurja.Res, da sem opazila, da me hoče nekaj pečt ko lulam, ampak ni bilo tako hudo...no očitno bo treba kar dosti pit. Je rekla, da naj probam čimveč tekočine spit in me dala še na test Sanford, ki ugotovi katere bakterije so prisotne...Upam, da se porihtam preden rodim, glede na to, da sem že v 38 tednu...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:32:56
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Hej! Jaz sem iz pregleda, vse štima, razen urina.Imam dosti bakterij in kot neko vnetje mehurja.Res, da sem opazila, da me hoče nekaj pečt ko lulam, ampak ni bilo tako hudo...no očitno bo treba kar dosti pit. Je rekla, da naj probam čimveč tekočine spit in me dala še na test Sanford, ki ugotovi katere bakterije so prisotne...Upam, da se porihtam preden rodim, glede na to, da sem že v 38 tednu... ....velikoooo pij,..pa kako pivo tudi lahko! SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:55:32
|
|
|
|
punsha
|
Mi lahko katera pomaga prosim? Če ima katera izkušnje... malega mučijo krči. Dobila sem kapljice Antiflat, pa so nemška navodila, jaz pa nič ne razumem . Ali katera pozna te kapljice? saj mu jih lahko že sedaj dajem (3 tedne), al kako?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:55:50
|
|
|
|
julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 13:57:33
|
|
|
|
Kati81
|
Ninček ne se sekirat, proti koncu nosečnosti je baje normalno, da imaš v urinu veliko bakterij, tud jaz sem jih imela zdej k sem dala vodo v P, pa niso nič komplicirali. Velik čaja, pa bo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:21:11
|
|
|
|
niwci
|
Pri nas še vedno vse v redu. Smo še obrnjeni na glavico, CTG tudi vredu,...naslednji pregled, če ga dočakamo, čez 14 dni, 2.2. Sicer jutri zakorakamo v 37t in smo že kar na konju. Zdej pa res lahko samo še čakamo in odštevamo Lucka nikoli ni prepozno, da se pridružiš . Dobrodošla in čestitke! Danes pa tako lep sonček. Smo šli na kratek sprehod, res čisto kratek, ker me je začelo kar bolet v trebuhu in si nisem upala neki pretiravat...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:31:25
|
|
|
|
binabina
|
ojla brcko2 imela sem čiščenje v z7 tednu nosečnosti ker je plod odmru in ni bilo slišati srčka pa sem odšla na čiščenje,.... no danes je prvi dan od kar mi zamuja ker sem po čiščenju jo imela resno na 26 dni, samo je pa tko da sem non stop žejna in da hodim na wc non stop,...... no brugala sem dvakra prejšni teden , slabosti ni, edino utrujena sem malo kot ponavadi, no vem da ne mom imela enkaih znakov kot pri prvi . in jaz srčno upam da pa se je res kaj prijelo,..... lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:36:04
|
|
|
|
julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: binabina ojla brcko2 imela sem čiščenje v z7 tednu nosečnosti ker je plod odmru in ni bilo slišati srčka pa sem odšla na čiščenje,.... no danes je prvi dan od kar mi zamuja ker sem po čiščenju jo imela resno na 26 dni, samo je pa tko da sem non stop žejna in da hodim na wc non stop,...... no brugala sem dvakra prejšni teden , slabosti ni, edino utrujena sem malo kot ponavadi, no vem da ne mom imela enkaih znakov kot pri prvi . in jaz srčno upam da pa se je res kaj prijelo,..... lep dan vsem Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:46:26
|
|
|
|
niwci
|
M IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mislim - to se lahko zgodi samo meni... Sedim na stolu, se hočem nekaj stegniz in s stola padem na tla, BAUMF! Me je tak pribilo, da me še zdej rit in trebuh bolita. Isto se je meni zgodilo kak mesec nazaj. Se mi ni dalo vstat, pa sem se s stolom na kolesih spuzala do omare in štrbunknla dol. Sem se mal lovila, da nisem čist telebnla in naredila pretresa . Malo sem cvikala, ma je bil padec tako mali, da se ni niti poznalo. Rit pa sem mela čisto plavo, ker sem udarla v kolesa od stola... haha
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:46:57
|
|
|
|
niwci
|
Mate pa pridne možeke, k tako pomagajo pri hišnih opravilih. No sej morem tudi jaz mojega pohvalit. Je kar priden. Za enkrat lepo pomaga nattasha tvoja prigoda je pa hecna. Jaz se tudi hecam, da mi moj vedno pikico zbudi, ko gremo spat in ji zaželi laho noč, ta pa začne muvat. Pol pa se mora z njo ukvarjat, da se mal pomiri... Kar se pa počitka tiče, te prav razumem. Jaz tudi ne morem bit na mestu, pa bi morala bol počivat zaradi tega zatekanja. Pa še to neslano dieto vlečem že ceu mesec in ne morem več. Zdej sem se 2x pregrešila pri kosilu (čisto malo), ker mi je delalo že prav slabo od te plehote Binabina držimo pesti za lepimi novicami!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 14:47:59
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11..
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:01:47
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi... Niwci: ma ja jaz pravim da je že zdaj atijeva mazica, kaj šele bo...je pa definitivno zanimivo;)
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:02:14
|
|
|
|
niwci
|
Kaj pa ve že na morje študirate... Saj bo počasi res treba, samo ko ne vemo kako bodo naše pikice rastle. Jaz sem tuhtala bol o kakih toplicah, pa bomo itak vidkli kako bo. Lani smo bili že maja na dopustu, tko da bo treba kaj bol zgodi razmišlajt o njem, čene bo to predolgo trajalo do naslednjega morja Jada svaka ti čast. Si si zaslužla to uživanje v novem stanovanj!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:04:21
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: niwci Kaj pa ve že na morje študirate... Saj bo počasi res treba, samo ko ne vemo kako bodo naše pikice rastle. Jaz sem tuhtala bol o kakih toplicah, pa bomo itak vidkli kako bo. Lani smo bili že maja na dopustu, tko da bo treba kaj bol zgodi razmišlajt o njem, čene bo to predolgo trajalo do naslednjega morja Jada svaka ti čast. Si si zaslužla to uživanje v novem stanovanj! toplice ti močno odsvetujem, ker voda ni ravno primerna za dojenčka ... Vem kaj govorim, ker je od mojga bratranca hči fasala pikice zaradi kopanja v bazenu v moravcih. Je morje miljonkrat boljše.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:09:35
|
|
|
|
julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:27:00
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi1 jaz tudi samo mam tud ca.40km do vas. [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi... Niwci: ma ja jaz pravim da je že zdaj atijeva mazica, kaj šele bo...je pa definitivno zanimivo;)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:28:36
|
|
|
|
protina
|
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 > IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: julieb IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 [ SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet. Kaj pa petek? A bi kera prišla? kam pa bi naj prišla? npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11.. Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli. jaz tudi samo mam ca.40km do vas.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 20.1.2010 15:33:50
|
|
|
|
ninček1
|
Jaz imam čas.....tako, da lahko rečemo kar v petek ob 11 v gingeru ! Nekaj mi ni jasno....kaj patronažna pride tudi pred porodom k vsem? Sem si jaz tudi nabavla zdaj tale brusnični čaj in bom probala čimveč tekočine v sebe vlit....Glede na to, da če normalno pijem, kot do zdaj, hodim na wc ponoči do 6 x, najboljše, da se spet kar na wasserlaitungo priključim
< Sporočilo je popravil ninček1 -- 20.1.2010 15:36:45 >
|
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!