|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
20.1.2010 12:44:19   
slomak
morjeeee user posted image , obožujem bol kot pa tole zimo. Komi čakam hehe...smo se z enimi prjatli že pogovarjal, da bi šli čez eno leto kar z otročki na Tajsk, sam da sta njuna dva že mal večja...naš bo pa skor 1 leto. Midva sva že bla tam in si predstavljam da bi šlo tud z user posted image ...

Smuki a veš da sem sama v taki situaciji, ko ne vem kaj naj bi mojima staršema kupili za 30 obletnico poroke ter mamin 50 rojstni dan?? Nimam ideje...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
20.1.2010 13:07:37   
protina
Ohhhhh!

Morje,kje je že to?

Lani nisma hodila,ker sem imela počivanje pa bolniška.

Upam pa,da bo to leto šlo.Mi smo pa že 7 let na Pagu pa bomo videli kako bo.

Meni je tudi Umag všeč.

Ah definitvno bomo nekan šli.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
20.1.2010 13:11:08   
protina
naša mala je lani hodila z babico in dedkom na morje in je bil Portorož tudi v redu.Glavno,da je voda.

ah nič grem počasi po hčerko v šolo.

lp

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
20.1.2010 13:16:14   
babajči
evo...morjeee...se še spomnite???

http://www.youtube.com/watch?v=B9nzHkCceY0
mi še ne vemo, kam bi šli... moj sanja,da bi kar za cel mesec nekam potegnili...se mu zdi pravi luksuz, da bom doma in bomo imeli čas, ker drugače jaz ne dobim več kot 14 dni dopusta v kosu...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.1.2010 13:17:49   
babajči
aja, pa tiste, ki še niste, poglejte še od tega perpetuum jazzile Afrika na you tube...norrrroooooo

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.1.2010 13:18:28   
babajči
http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw&feature=related

evo link

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.1.2010 13:25:03   
ninček1
Hej!

Jaz sem iz pregleda, vse štima, razen urina.Imam dosti bakterij in kot neko vnetje mehurja.Res, da sem opazila, da me hoče nekaj pečt ko lulam, ampak ni bilo tako hudo...no očitno bo treba kar dosti pit. Je rekla, da naj probam čimveč tekočine spit in me dala še na test Sanford, ki ugotovi katere bakterije so prisotne...Upam, da se porihtam preden rodim, glede na to, da sem že v 38 tednu...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.1.2010 13:32:56   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Hej!

Jaz sem iz pregleda, vse štima, razen urina.Imam dosti bakterij in kot neko vnetje mehurja.Res, da sem opazila, da me hoče nekaj pečt ko lulam, ampak ni bilo tako hudo...no očitno bo treba kar dosti pit. Je rekla, da naj probam čimveč tekočine spit in me dala še na test Sanford, ki ugotovi katere bakterije so prisotne...Upam, da se porihtam preden rodim, glede na to, da sem že v 38 tednu...

....velikoooo pij,..pa kako pivo tudi lahko!

SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet.user posted image

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.1.2010 13:55:32   
punsha
Mi lahko katera pomaga prosim? Če ima katera izkušnje... malega mučijo krči. Dobila sem kapljice Antiflat, pa so nemška navodila, jaz pa nič ne razumemuser posted image . Ali katera pozna te kapljice? saj mu jih lahko že sedaj dajem (3 tedne), al kako?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.1.2010 13:55:50   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

[
SVA SE Z NINČEK pogovarjale, da bi se kaj doble bušike iz totega konca. Jaz osebno ju3 ne morem, ker se je patronažna naročla na cofe in predporodni klepet.user posted image

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.1.2010 13:57:33   
Kati81
Ninček ne se sekirat, proti koncu nosečnosti je baje normalno, da imaš v urinu veliko bakterij, tud jaz sem jih imela zdej k sem dala vodo v P, pa niso nič komplicirali.
Velik čaja, pa bo.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.1.2010 14:00:20   
Kati81
punsha:

http://www.ringaraja.net/forum/m_1760056/mpage_1/key_/tm.htm#1760056

drugače pa utipkaj v iskalnik antiflat kapljice in boš velik najdla o njih.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.1.2010 14:21:11   
niwci
Pri nas še vedno vse v redu. Smo še obrnjeni na glavico, CTG tudi vredu,...naslednji pregled, če ga dočakamo, čez 14 dni, 2.2. Sicer jutri zakorakamo v 37t in smo že kar na konju. Zdej pa res lahko samo še čakamo in odštevamo user posted image

Lucka nikoli ni prepozno, da se pridružiš user posted image . Dobrodošla in čestitke!

Danes pa tako lep sonček. Smo šli na kratek sprehod, res čisto kratek, ker me je začelo kar bolet v trebuhu in si nisem upala neki pretiravat...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.1.2010 14:31:25   
binabina
ojla
brcko2 imela sem čiščenje v z7 tednu nosečnosti ker je plod odmru in ni bilo slišati srčka pa sem odšla na čiščenje,.... no danes je prvi dan od kar mi user posted image zamuja ker sem po čiščenju jo imela resno na 26 dni, samo je pa tko da sem non stop žejna in da hodim na wc non stop,...... no brugala sem dvakra prejšni teden , slabosti ni, edino utrujena sem malo kot ponavadi, no vem da ne mom imela enkaih znakov kot pri prvi user posted image . in jaz srčno upam da pa se je res kaj prijelo,.....
lep dan vsem user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.1.2010 14:36:04   
julieb

IZVIRNO SPOROČILO: binabina

ojla
brcko2 imela sem čiščenje v z7 tednu nosečnosti ker je plod odmru in ni bilo slišati srčka pa sem odšla na čiščenje,.... no danes je prvi dan od kar mi user posted image zamuja ker sem po čiščenju jo imela resno na 26 dni, samo je pa tko da sem non stop žejna in da hodim na wc non stop,...... no brugala sem dvakra prejšni teden , slabosti ni, edino utrujena sem malo kot ponavadi, no vem da ne mom imela enkaih znakov kot pri prvi user posted image . in jaz srčno upam da pa se je res kaj prijelo,.....
lep dan vsem user posted image

Držim pesti.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.1.2010 14:46:26   
niwci
M
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mislim - to se lahko zgodi samo meni... Sedim na stolu, se hočem nekaj stegniz in s stola padem na tla, BAUMF! Me je tak pribilo, da me še zdej rit in trebuh bolita. user posted image

Isto se je meni zgodilo kak mesec nazaj. Se mi ni dalo vstat, pa sem se s stolom na kolesih spuzala do omare in štrbunknla dol. Sem se mal lovila, da nisem čist telebnla in naredila pretresa user posted image . Malo sem cvikala, ma je bil padec tako mali, da se ni niti poznalo. Rit pa sem mela čisto plavo, ker sem udarla v kolesa od stola... haha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.1.2010 14:46:57   
niwci
Mate pa pridne možeke, k tako pomagajo pri hišnih opravilih. No sej morem tudi jaz mojega pohvalit. Je kar priden. Za enkrat lepo pomaga user posted image

nattasha tvoja prigoda je pa hecna. Jaz se tudi hecam, da mi moj vedno pikico zbudi, ko gremo spat in ji zaželi laho noč, ta pa začne muvat. Pol pa se mora z njo ukvarjat, da se mal pomiri... user posted image
Kar se pa počitka tiče, te prav razumem. Jaz tudi ne morem bit na mestu, pa bi morala bol počivat zaradi tega zatekanja. Pa še to neslano dieto vlečem že ceu mesec in ne morem več. Zdej sem se 2x pregrešila pri kosilu (čisto malo), ker mi je delalo že prav slabo od te plehote user posted image

Binabina držimo pesti za lepimi novicami!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.1.2010 14:47:59   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

[

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11..
user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.1.2010 15:01:47   
Nattasha

[

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

npr. EUROPARK- zaradi parkinga,....kak GINGER COFE ali pa .....meni je vseeno ,...ob kakih 1o, 11..
user posted image

Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi...

Niwci: ma ja jaz pravim da je že zdaj atijeva mazica, kaj šele bo...je pa definitivno zanimivo;)

< Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 >

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.1.2010 15:02:14   
niwci
Kaj pa ve že na morje študirate... Saj bo počasi res treba, samo ko ne vemo kako bodo naše pikice rastle. Jaz sem tuhtala bol o kakih toplicah, pa bomo itak vidkli kako bo. Lani smo bili že maja na dopustu, tko da bo treba kaj bol zgodi razmišlajt o njem, čene bo to predolgo trajalo do naslednjega morja user posted image user posted image user posted image

Jada svaka ti čast. Si si zaslužla to uživanje v novem stanovanj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.1.2010 15:04:21   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Kaj pa ve že na morje študirate... Saj bo počasi res treba, samo ko ne vemo kako bodo naše pikice rastle. Jaz sem tuhtala bol o kakih toplicah, pa bomo itak vidkli kako bo. Lani smo bili že maja na dopustu, tko da bo treba kaj bol zgodi razmišlajt o njem, čene bo to predolgo trajalo do naslednjega morja user posted image user posted image user posted image

Jada svaka ti čast. Si si zaslužla to uživanje v novem stanovanj! user posted image user posted image user posted image

toplice ti močno odsvetujem, ker voda ni ravno primerna za dojenčka ... Vem kaj govorim, ker je od mojga bratranca hči fasala pikice zaradi kopanja v bazenu v moravcih. Je morje miljonkrat boljše. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.1.2010 15:09:35   
julieb

[

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

user posted image

Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.1.2010 15:27:00   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: bambi1

jaz tudi samo mam tud ca.40km do vas.

[

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

user posted image

Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi...

Niwci: ma ja jaz pravim da je že zdaj atijeva mazica, kaj šele bo...je pa definitivno zanimivo;)

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.1.2010 15:28:36   
protina

< Sporočilo je popravil Nattasha -- 20.1.2010 15:02:20 >

[

Kaj pa petek?

A bi kera prišla?

kam pa bi naj prišla?

user posted image

Ko se fiksno zmenite povejte, ker imam cca 50km do MB, da se ne bom brezveze furala okoli.

jaz tudi samo mam ca.40km do vas.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.1.2010 15:33:50   
ninček1
Jaz imam čas.....tako, da lahko rečemo kar v petek ob 11 v gingeru user posted image !

Nekaj mi ni jasno....kaj patronažna pride tudi pred porodom k vsem?

Sem si jaz tudi nabavla zdaj tale brusnični čaj in bom probala čimveč tekočine v sebe vlit....Glede na to, da če normalno pijem, kot do zdaj, hodim na wc ponoči do 6 x, najboljše, da se spet kar na wasserlaitungo priključimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 20.1.2010 15:36:45 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!