|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
20.1.2010 21:44:33   
miska73
Blanči tista o kateri sem jst govorila je pa zlo podobna Alenkini drugi slikci.

Belen hvala, mislim da mi bo tole kr prav prišlo čez čas. Sam jst bom tudi sigurno zraven jedla :)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.1.2010 22:13:31   
blanč
Alenka a je to tudi mišljeno kot hoduljica? Super si, da si se potrudla in še slikice nalimalauser posted image

A takale bi bla uredu?Sam tole je bolj tabla, ne vem ali lahko otrok zraven sedi in se igra al je samo za pol ko že probajo hodituser posted image user posted image user posted image
http://www.baby-shop.si/si/ucno-igralo-hippo-rdece-i288.shtml
Mišonka moja helouuuuuuuuuuuuuuuuu....

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.1.2010 22:30:42   
miska73
Blanč... he he ... a te mika ker je znižano

Kak si ti pa tole zdi
http://www.neckermann.si/si/nm2/otroski-svet/spielwaren/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0xOCZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xNTk3OSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTE4JmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZm5lY2tlcm1hbm5fc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMF9zaV81MTYlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV80MjBfc2lfNTE2X3NpXzUyMCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/#

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.1.2010 22:31:31   
miska73
Blanč... he he ... a te mika ker je znižano

Kak si ti pa tole zdi
http://www.neckermann.si/si/nm2/otroski-svet/spielwaren/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0xOCZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xNTk3OSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTE4JmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZm5lY2tlcm1hbm5fc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzQyMF9zaV81MTYlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9zaV9zaV80MjBfc2lfNTE2X3NpXzUyMCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/#

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.1.2010 22:32:30   
miska73
Ma nej gre nekam...
je tolk dolgo sporočilo zaradi tistega čudesa od linka, da še za sabo ne morem popravit, spucat...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.1.2010 22:49:43   
blanč
Jaaaaaaaaa znižanouser posted image user posted image user posted image user posted image he,he,he Shadow bi rekla blanč AKCIJA:):)user posted image
Sem gledala tudi tega v neckermanu je kr fajn, sam mogoče za pol mal večje, ko že like vstavljajo. Jaz rabim takega, da ropota, cvili, škripa, sveti...

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.1.2010 23:10:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaaaaaaaaa znižanouser posted image user posted image user posted image user posted image he,he,he Shadow bi rekla blanč AKCIJA:):)user posted image
Sem gledala tudi tega v neckermanu je kr fajn, sam mogoče za pol mal večje, ko že like vstavljajo. Jaz rabim takega, da ropota, cvili, škripa, sveti...

user posted image user posted image user posted image user posted image ... sej sm vedla... matr ne morš ti iz svoje savinjske kože...

Mogoče ma pa Senčka kak hud predlog. Če se ne javi tu, jo pa na FB brcni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.1.2010 8:53:08   
Alenka-8
Meni je bolj všeč tista prva, ki jo je Blanč nalimala. Sam tisto ni mizica. Če hočeš tako, da bo kasneje uporabno za hoduljico, je ta zadeva dobra rešitev. Drugače pa so meni bolj všeč mizice, npr. http://www.babiesrus.at/zu-hause/baby-spielzeug/spieltisch-garten-mit-woertern-646970.html
In dokler otročka še ne vstaneta, sem jaz dala noge stran in imela na tleh samo ploščo. Pa sta lahko ležala na trebušču ali pa kasneje tudi sedela in se igrala. Ob tisti hoduljici pa lahko samo sedita in se igrata.
Drugače pa za hodit meni te hoduljice niso najbolj všeč. Ker se otrok ful naprej drži, ko tišči tisto stvar pred sabo. Je ful boljše, če hodi ob mizi ali kavču. Tak da mi kot hoduljico ful malo uporabljamo, čeprav jima je pa ful všeč šibat s tistim po dnevni sobi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.1.2010 8:59:35   
ninčy
Hojla!

Včeraj smo imeli drugo cepljenje in reveža je tolk uničilo, da sta celo noč probleme delala. Zdaj pa Jan spi, Žan pa se igra pod lokom, pa je tud čist zaspan.
Je pa zdravnica ugotovila, da ima Žan verjetno kilo, sam se je včeraj tolk jokal,d a morava danes nazaj. In pol vpraša mož, če lahko on dobi bolniško, da bo Jana doma čuval in odgovor je bil, jasno,: "Ja ne, ker je mama na porodniški." Mene to tolk pogreje user posted image . Kaj pa ve o tem mislite? Jaz menim, da smo starši dvojčkov v teh in še nekaterih drugih primerih drugorazredni državljani, ki se kar sprijaznimo z vsem, kar nam pač država da, ne postavimo pa se za svoje pravice.
Pa ne me narobe razumet - itak rada skrbim za njiju, tudi možu ni problem ostati doma in pomagati, ampak da se državi zdi tako samoumevno, da bomo sfolgali, se mi pa ne zdi prav.
No, za dobro jutro sem čist zamorila ... Nisem hotla, ampak za mano je neprespana noč in sem mal tečna user posted image .

Zdaj pa šibam, bi Žan rad jedel. Se še oglasim.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.1.2010 9:13:09   
blanč
Ninčy, ko sem bla jaz v bolnici s tamalo je moj šel potem osebnemu zdravniku in razložil situacijo in dobil bolniško. Drugače pa zdaj včasih koristi neplačan dopust 75 dni, ki mu pripada do otrokovega 3 leta.
Alenka a se lahko iz te strani naroči v slo? ful mi je všečuser posted image Škoda, da nimajo takšnih zadev tudi v slovenščini???

(Mark Twain)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
21.1.2010 9:21:28   
Alenka-8
Blanč, ne vem, če sploh kam pošiljajo. To je Toys'r'us, v Avstriji jih je polno, za drugje pa ne vem. Mi hodimo v Celovec in tam majo takih mizic res ful. Mogoče pa ima kaj takega Mothercare v BTC. Ne vem, nisem še bila tam. baby center mislim da nima, Pikapolonica pa tudi ne. Všeč mi je tudi kaj takega: http://www.babiesrus.at/zu-hause/baby-spielzeug/fisher-price-giraffen-kugelbahn-499846.html To se pa po moje tudi pri nas dobi.
Ninčy, mi dobimo bolniško vedno, ko kam gremo - na primer v posvetovalnico, na ceplenje, na kak pregled na pediatrično, tudi za fizioterapijo smo dobili, ko smo ene dvakrat šli vsi skupaj.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.1.2010 9:26:03   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.1.2010 9:41:39   
dekle11
Ninčy, upam, da bo s tvojim čričkom vse ok. Tudi mi smo se borili s kilo in popkom... in pazili, da fant ni preveč jokal, ... Ker tudi bruha, je jasno, da je sedaj mali razvajenček, ki bi bil ves čas po rokah. Takle mamo. Mu moja vojaška diktatura zdaj ni prav nič všeč. Aja, popek je šel nazaj, kila se ni čisto razvila (ali kako bi temu rekla - jaz laik). Še vedno pa, ko se ful dere, otrdi na dotik in tudi jajčka nabreknejo. Ampak po moje, če tvojega miška pogledaš danes, je čisto ok. Meni je pediater tudi rekel, da te težave izzvenijo do prvega leta in ... no ne bom naprej razpredala ... Me pa zanima, kaj bo tebi rekla zdravnica.
Pa želela sem te tudi vprašati, kaj to pomeni, da se ti otroček "steguje". Saj gremo v razvojno v torek, bom vse izvedela in vprašala, pa vseeno, malo sem radovedna.
Glede nerazumevanja nas mamik z dvojčki pa ... (oh, pa tudi očijev, tudi očijev) ... nihče, ki ne poskusi ne more vedeti kako je (včasih) težko. Vsak pravi, ah, saj to je kot bi imel dva otroka ... Pa ni res. Tudi tek na 42 km ni enkrat težji kot na 21. Je veliko teže in če bi bilo samo enkrat teže, bi to zmogel skoraj vsak, ki si to želi. Sem poskusila in mi ni uspelo. Uničilo me je. Sem bila še tri dni invalid, pa mi je uspelo preteči "samo" 38 v kosu. Sicer res brez enoletnih priprav "po dr. Škofu", pa vendarle ... Tako. Zdaj sem se pa tudi jaz spucala. Ninčy, smo vse s tabo. Organiziraj štrajk pred parlamentom! Vsem rata izsilit svoje, ni vrag, da tudi nam ne uspe :)
Aja, predvčerajšnjim sem telovadila, včeraj pa fascikle v kuhinjo privlekla :)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.1.2010 9:49:15   
Shadow
Simon vodi 2:0, obe spodnji enki sta mu prejšnji teden naenkrat ven pokukali brez nekih težav.

Alenka, lepo prosim, da nehaš tele linke gor limat, ker mene že denarnica tišči! user posted image Pa itak nimamo prostora niti pod razno za te zadeve, ampak so taaaaaaaaaaak fajne. Škoda le, da niso v AKCIJI, ne Blanči??? user posted image user posted image user posted image Hitro v Toysa v Graz!

Ninčy, mi imamo tudi neke hecne reakcije zdaj po tretjem cepljenju, tamali je danes zjutraj na 38,7 (merjeno v ušesku) zakuhal, zdaj pa je padlo samo od sebe na 37,4, pa mesto vboda ima malo rdeče in trdo, tak da mislim, da je to to. Je pa dobre volje in je normalno celo flašo pojedel, tako da zaenkrat nisem nič arcnij dala. Bomo videli, kaj bo dan prinesel.

A da ne dajo avtomatično bolniške za drugega otroka, če moraš s prvim k zdravniku/v bolnico/na terapijo??? Packi. Naš ati ima to srečo, da ima tak delovni čas, da si lahko zrihta fraj, ko morava kam z obema, tako da zaenkrat ni bilo treba za bolniško prositi. Ne znam si predstavljati, da bi šla v posvetovalnico sama z obema, ker ima naša P prostore v prvem štuku, pa ni lifta, zdaj pa da bi sama oba gor šlepala, oba slekla, držala, oblekla, dol šlepala... bi ziher zraven ene pet kil shujšala, to pa vendar ne gre! user posted image

Aja, pa DOBRO JUTRO!

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.1.2010 10:01:21   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Simon vodi 2:0, obe spodnji enki sta mu prejšnji teden naenkrat ven pokukali brez nekih težav.

Alenka, lepo prosim, da nehaš tele linke gor limat, ker mene že denarnica tišči! user posted image Pa itak nimamo prostora niti pod razno za te zadeve, ampak so taaaaaaaaaaak fajne. Škoda le, da niso v AKCIJI, ne Blanči??? user posted image user posted image user posted image Hitro v Toysa v Graz!

Ninčy, mi imamo tudi neke hecne reakcije zdaj po tretjem cepljenju, tamali je danes zjutraj na 38,7 (merjeno v ušesku) zakuhal, zdaj pa je padlo samo od sebe na 37,4, pa mesto vboda ima malo rdeče in trdo, tak da mislim, da je to to. Je pa dobre volje in je normalno celo flašo pojedel, tako da zaenkrat nisem nič arcnij dala. Bomo videli, kaj bo dan prinesel.

A da ne dajo avtomatično bolniške za drugega otroka, če moraš s prvim k zdravniku/v bolnico/na terapijo??? Packi. Naš ati ima to srečo, da ima tak delovni čas, da si lahko zrihta fraj, ko morava kam z obema, tako da zaenkrat ni bilo treba za bolniško prositi. Ne znam si predstavljati, da bi šla v posvetovalnico sama z obema, ker ima naša P prostore v prvem štuku, pa ni lifta, zdaj pa da bi sama oba gor šlepala, oba slekla, držala, oblekla, dol šlepala... bi ziher zraven ene pet kil shujšala, to pa vendar ne gre! user posted image

Aja, pa DOBRO JUTRO!

Ne ne, bo kar iz amazona naročena. Mi tudi nimamo več placa, sam tamali ne paše nobena igračka večuser posted image user posted image user posted image user posted image Bernardek je pa z vsem zadovoljenuser posted image
tole z bolniško je res grdo. Z nami k p hodi moja mami in tudi vsak teden čuva mojo Laro, ko grema z Bernardkom na FT.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.1.2010 10:02:28   
blanč
Shedow čist potiho te vprašam. A tebi tudi naročim??
http://www.amazon.de/gp/product/images/B0017V3BN4/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=12950651&s=toys

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.1.2010 11:24:36   
lara light
Lepotičke moje,

Mlinčka ne pozabi na nasuser posted image , hvala in lubčka malim2!
Blanč, Alenka,Miška,...ja fajn, da poskrbite kako lahko zadnje evre porabim..lušne reči, ni kaj, jaz bi se vse dni s tem igrala, moja2 pa hitro vse mine, kot Larico. Pr nas tabolj 'delajo' plastične kuh. posodice, pa kaka široka kuhavnica, vse kar ni igrača, itak.
Ninčy, upam da se uredi čimprej. Verjamam, pa da je težko bit nepopustljiv, pa da ne joka...user posted image  
Dekle, prav razmišljaš, nihče, ki nima dvojčkov, ne ve, kako je dvojčke met. Tud mene pogreje, ko mi razpredajo mamice z edim, kako bi one vse zrihtale brez težav...halo, dajte mi mir, lepo prosim.
Senčka, če ni nad 38,5 nič arcnij dajat, naj telo samo odreagira. Mojemu je zginla vročina sama 2.dan.

Punce, mene pa zanima, poleg vseh igrač, kaj dajate poslušat malim, imate radijsko glasbo, tv, cd-je s pravljicami, pesmicami, dvd-je,... vsega po malem?

Shadow, jaz bolniške, mislim očka, je še ni koristil, ker se je zaekrat izteklo. Mislim pa da avtomatsko ni, saj mora on do svojega dr in tam povprašat za bolniško, al kako? Če sta pa npr. oba otroka bolna, menda ne dobi, ker je mama hobotnica doma. Če pa mami zboli, pa mislim, da dobi. Popravte me, ker še nimam izkušenj s tem.

Noki, a boš dala vlogo za podaljšanje porodniške? Kdaj? Protokol? Hvala.

Hedek, pogrešam te.

Taškica, kako ste vi?

Dekle, bravo in bravo!!

Še bi pisala, a žal....zvizzzz!

Pika, Gemelli, Miška, Belen, Buba, vsem lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.1.2010 12:04:35   
marijaa
Danes  sta moja sončka stara 10 dni, je bila pri nas patronažna, oba lepo pridobivata na teži, tudi kakce je o.k. Tiana je skopala, ker ima že zaceljene popek, Aline pa še ni, ker še nima.
Me pa nekaj zanima, a ste ve že kmalu po prihodu iz bolnice obračale user posted image user posted image , ne mislim, da bi tako spali. Meni je patronažna rekla, da je fajn, da se ga 2 krat na dan za par minut obrne tudi na trebuh, ena punca na januarkah je pa prilepila link iz mona kjer pediatrinja to odsvetuje. Zdaj pa sem zmedena. Tastarejšega sem tudi na trebuh obračala že veliko pred tremi mesci, nikoli pa ga tako nisem pustila spat. A vaši spijo na boku ali hrbtu? Mislim na tiste, ki se seveda še ne obračajo sami seveda.
Lep dan vam želim

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.1.2010 12:40:57   
ninčy
marijaa, jaz sem ju kar kmalu že dajala na trebuh. Zdaj (pri 4 mesecih in pol) pa Jan itak samo na trebuhu spi.

dekle11 in ostale, ki me itak razumete, vam povem, da resno razmišljam, da bi podala predlog za presojo ustavnosti zakona (tako tega, ki ureja zdravstveno zavarovanje, kot tistega, ki ureja starševska nadomestila in vse okrog porodniške in očetovskega dopusta). Pa tega ne bi storila zato, ker imam preveč časa in mislim, da se mi godi krivica, temveč zato, ker bodo še naprej prihajali na svet tako dvojčki kot tudi trojčki in upam, da bo staršem teh otrok morda malo lažje kot nam.
Če vam povem konkreten primer ... Moj mož je bil, ko sta se otroka rodila, brezposelen in je očetovski dpust koristil šele decembra - ravno ko sva bila z Janom na pediatrični kliniki. Istočasno je bil na očetovskem dopustu najin kolega, ki pa je ravnotako imel sina na pediatrični kliniki. Razlika? Ta kolega je kar naprej klicaril mojega moža, če se dobita na pijači - bil je sam doma in mu je bilo pač dolgčas. Moj mož pa je sam doma skrbel še za drugega sina.
Pa saj same veste ... če imaš dva otroka (enega za drugim), so očetje doma 2-krat po 15 dni, pri dvojčkih pa pač samo enkrat. Pa da ne govorim o tem, da od naših plač odvajajo enake prispevke za starševsko varstvo kot pri starših enojčkov, kjer pa je mama na porodniški 24 mesecev, če ima dvakrat po enega otroka, me pa 15 mesecev. Če vse to ni s.v.i.n.j.a.r.i.j.a.
Kot rečeno, ni mi težko, mi pa dvigne pritisk 100/uro.
morala sem dati iz sebe in kdo me bolje razume kot ve ...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.1.2010 13:24:24   
taškica
SE takoj oglasim na tole pisarijo, čist na hitro.

Absolutno je to svinjarija in absolutno smo avtomatično v diskriminatornem položaju, mi starši dvojčkov, kaj šele mi, starši večjega števila otrok.
Zato pa bi se morali organizirati v društvo (ki bi naslovilo pismo o presoji, varuhinji bolnikovih pravic, varuhu človekovih pravic, druge instance), društvo pa bi delovalo tudi lahko v obratni smeri (popusti na izdelke, menjava staro za novo, blanč bi lahko vse svoje artikle naprimer naprej posodila, dala, prodala), informacije, pomoč, itd.... Seveda je pa glavni namen opozarjanje na zakonske napake!!!!! Samo ena mama ne reši tega, punca pozivam vas, dejmo stopit skupi.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
21.1.2010 13:25:23   
taškica
blanč - jest bi to naročila. Pls dej prilepi link direkt iz amazona, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.1.2010 13:37:23   
ninčy
Ker glih oba spita, sem na facebooku ustanovila skupino.
http://www.facebook.com/groups/edit.php?officers&gid=262005539068#/group.php?v=wall&gid=262005539068

Pridite zraven pa povabite čim več ljudi :))

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.1.2010 13:39:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce, mene pa zanima, poleg vseh igrač, kaj dajate poslušat malim, imate radijsko glasbo, tv, cd-je s pravljicami, pesmicami, dvd-je,... vsega po malem?

Mi ful prakticiramo CD-je.
Ko gresta spat - klasična glasba za umirjanje.
Zjutraj ko se dolgo rihtamo na previjalni obvezno CD z otroškimi pesmicami. Pa mami včasih zraven poje in malo pleše.
Čez dan pa različno - razpoloženska glasba, otroške pesmice, pravljice.
Če je pa ata doma, pa na žalost poslušamo vsi poročila in marsikaj drugega kar je na TV.

Noki, a boš dala vlogo za podaljšanje porodniške? Kdaj? Protokol? Hvala.

Obvezno poročaj.

Hedek, pogrešam te.

Jst tudi. Upam da kej več spiš-

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
21.1.2010 13:42:08   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Danes  sta moja sončka stara 10 dni, je bila pri nas patronažna, oba lepo pridobivata na teži, tudi kakce je o.k. Tiana je skopala, ker ima že zaceljene popek, Aline pa še ni, ker še nima.
Me pa nekaj zanima, a ste ve že kmalu po prihodu iz bolnice obračale user posted image user posted image , ne mislim, da bi tako spali. Meni je patronažna rekla, da je fajn, da se ga 2 krat na dan za par minut obrne tudi na trebuh, ena punca na januarkah je pa prilepila link iz mona kjer pediatrinja to odsvetuje. Zdaj pa sem zmedena. Tastarejšega sem tudi na trebuh obračala že veliko pred tremi mesci, nikoli pa ga tako nisem pustila spat. A vaši spijo na boku ali hrbtu? Mislim na tiste, ki se seveda še ne obračajo sami seveda.
Lep dan vam želim

Od začetka ju nekaj mesecev dajaj spat izključno na bok - izmenično levi, desni. To so nasveti razvojnih pediatrov in fizioterapevtov. Ne posluš patronažne. Na trebuh dajaj za par minut ko sta budna - lahko med previjanjem.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.1.2010 13:44:53   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Ker glih oba spita, sem na facebooku ustanovila skupino.
http://www.facebook.com/groups/edit.php?officers&gid=262005539068#/group.php?v=wall&gid=262005539068

Pridite zraven pa povabite čim več ljudi :))

Zdej pa maš... sem te kliknala na FB, da te čem za prjatlco

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?