lara light
|
Lepotičke moje, Mlinčka ne pozabi na nas , hvala in lubčka malim2! Blanč, Alenka,Miška,...ja fajn, da poskrbite kako lahko zadnje evre porabim..lušne reči, ni kaj, jaz bi se vse dni s tem igrala, moja2 pa hitro vse mine, kot Larico. Pr nas tabolj 'delajo' plastične kuh. posodice, pa kaka široka kuhavnica, vse kar ni igrača, itak. Ninčy, upam da se uredi čimprej. Verjamam, pa da je težko bit nepopustljiv, pa da ne joka... Dekle, prav razmišljaš, nihče, ki nima dvojčkov, ne ve, kako je dvojčke met. Tud mene pogreje, ko mi razpredajo mamice z edim, kako bi one vse zrihtale brez težav...halo, dajte mi mir, lepo prosim. Senčka, če ni nad 38,5 nič arcnij dajat, naj telo samo odreagira. Mojemu je zginla vročina sama 2.dan. Punce, mene pa zanima, poleg vseh igrač, kaj dajate poslušat malim, imate radijsko glasbo, tv, cd-je s pravljicami, pesmicami, dvd-je,... vsega po malem? Shadow, jaz bolniške, mislim očka, je še ni koristil, ker se je zaekrat izteklo. Mislim pa da avtomatsko ni, saj mora on do svojega dr in tam povprašat za bolniško, al kako? Če sta pa npr. oba otroka bolna, menda ne dobi, ker je mama hobotnica doma. Če pa mami zboli, pa mislim, da dobi. Popravte me, ker še nimam izkušenj s tem. Noki, a boš dala vlogo za podaljšanje porodniške? Kdaj? Protokol? Hvala. Hedek, pogrešam te. Taškica, kako ste vi? Dekle, bravo in bravo!! Še bi pisala, a žal....zvizzzz! Pika, Gemelli, Miška, Belen, Buba, vsem lep dan!