|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.1.2010 9:57:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči kje si?
Pikec, šele zdaj sem vidla...hvala, tud noki, da me pogrešateuser posted image user posted image

Včeraj sem imela zaden izpit, pa mislim da bo. Sem ful vesela. Sam še eno smotano seminarsko in magistrsko pa bo. Sta bila pa otroka taka angelčka ta teden, ko sem se skoz učila, le Patrik mi je zapiske strgal.

Vsaka čast za zadnji izpituser posted image user posted image , še malo, malo...neverjetna si, zavidam (tko nalepo), upam da boš uspela nadomestit strgano, objemčekuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
19.1.2010 10:36:58   
pikatara
Punce tolk ste me tole z vozički, da sem se končno našega lotila brez otrok not in ugotovila, da gre do 90 stopinj. Sam se vidi, da je poljski in poceni in malo šteka dokler se ne ulavfa. Prve dva meseca sploh nisva ugotovila, da gre čist v vodoraven položaj, je bil malo dvignjen. Zadnjič sem probala na sprehodu in ni šel čist gor, pol pa dol ne. Zdaj sem ga pa malo na silo in čudež vse gre. Tako da sem vesela, da ne bo treba menjat. Ja tud na njihovi strani piše, da ima samo tri pozije, pa ima dejansko 4. tako da Mlinči, da kar na silo, pa bo.

A je katera kaj raziskovala, kje so mlečne kašice najbolj ugodne? Pri nas je ena vrečka samo za 2.5 krat.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
19.1.2010 11:42:25   
Alenka-8
Hvala vsem za čestitke! Blanč, ful lepa tortica!!!
Torto vam serviram malo kasneje. Tako čist ta pravo...
V glavnem, to leto ringaraje je minilo čist prehitro. Na srečo bom še kar nekaj časa doma. Po moje, ko greš enkrat nazaj delat, sploh ne veš več, kdaj se dan obrne.

Pikatara, glede mlečnih kašic. Jaz sem si zalogo naredila pred novim letom, ko so bile v BC v akciji Milupine. Sicer pa kupujem tudi Baby love, ki so dost poceni, ta mala pa jih mata ful rada. Ponavadi, ko kje zasledim kako akcijo, naredim zalogo. Ki tudi hitro poide...

Pridem še

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.1.2010 12:23:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: amrica

OJLA BELEN.Vem da je ta nas vozicek JANE TWIN GO  super da lahko gres prav povsod kamor zelis ,mene moti k mi pupike zaspijo da nemorem prve dat v lezeci polozaj k pol sloni ta drugi na nogicah pa se to ta druga nevidi nic odspred ko se vozi user posted image user posted image user posted image se mi smili.Nase pupike bodo konec meseca mele osem mesecev,oa mlajsa Tina ima 9kg Maja pa 8kg.RES NEVEM KAJ JE PAMETNO NAREDIT Z VOZICKOM,razmisljamo o PEG PEREGU ARIA TWIN.....LEP POZDRAV VSEM

hehe se strinjam da uni zadi "mal trpi" ampak pri nas tega še ni widet..mogoče zato,kr Lija weč spi,ko smo v vozičku,zato je zadaj, Naša pa wedno gleda in spi-malo nič w wozeku,zato je wečina spredaj.... booooooooo...zaenkrat nam je super..... ko bojo mele 1 leto bo itak poletje, ne bo rable wreče, spale ne bojo w wozeku in bo super.....pole pa bomo marelo zrihtali,kr itak w wozičku nočejo weč bit,ko že hodijo user posted image user posted image user posted image

uglawnem js je ne mislim menjat,dokler je ne odrabim....je pa res mal nerodno za unga ta zadi...sicer noben voziček ni popoln user posted image

punce čestitke za izpite, meni po prawici se ne bi dalo še poleg dwojčkow zrawen učit user posted image user posted image user posted image user posted image

pika...ja sm se nasmučala.... bolj sončkala,kot smučala user posted image user posted image user posted image

wčeraj smo naredili minešto in 1.wmešala mal piščančjih prs....pojedle wse user posted image user posted image

p.s.danes imamo 7mes..... ma leti ta čas user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.1.2010 12:27:09   
Belen
user posted image

eko ena naša družinska iz smučanja user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.1.2010 13:24:02   
ninčy
Hojla punce!
Najprej čestitke Piki za zadnji izpit. Bravo, punca. Te občudujem. Jaz imam še kar še 2 izpita, se mi že med nosečnostjo ni dalo, , zdaj pa sploh ne. Verjetno ne bom nikoli magistrirala.user posted image

Mi smo bili danes spet v razvojni in zdaj se je odločila, da mora Jan na fizioterapijo, ker se še vedno steguje (danes je pokazal vse, kar zna - doma se v celem tednu skupaj ni toliko stegoval kot danes v pol ure), Žanu pa ni treba. Velika sta vsak 61 cm, Žan ima 6270 g, Jan pa 6030 g.

Kaj več mi ne bo uspelo pokomentirat, ker me že kličeta. Pa drugič.

Uživajte!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
19.1.2010 15:08:42   
dekle11
Evo mene dones še enkrat!
Ne morem verjet, ampak moja user posted image  mulca sta zaspala. HKRATI!!! In spita že 15 min!!! Sem si skuhala kafe in ga v miru srkam. Zdaj ko sem to napisala, bo čar verjetno izginil, pa vendar. Očitno jima minus zunaj paše. Gozdna Jožeta, ni kaj :)

PikaTara, izpit bo. Svaka čast. Jaz se spravljam končati svojo mag, imam 37 strani in razliko do 70 to-go. Ti s tem učenjem in ostale s telovadbo ste me prav zživcirale. Plan je takle: dones zvečer preberem en članek in napišem 5 stavkov, pa za 20 min se vsedem na kolo in naredim 20 trebušnjakov. Pa tako potem skoraj vsak večer. Že zdaj si lahko rečem samo: Jeah, right. Good luck. Bo pač gospodinjstvo malo trpelo. Vam v petek javim kako mi gre. Sem te dni sama, brez pomoči. Vem, vem, sem razvajena, ampak dobrega se človek hitro navadi. Tudi naša scarklanca.

Ninčy, mi imamo tudi drug teden razvojno.

Eh, sem vedela. Konec miru...

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
19.1.2010 15:17:22   
pikatara
Ninčy med nosečnostjo se tudi meni ni dalo učit, je zdaj lažje. Samo zraven se je treba dat. Ko se enkrat lotiš gre.

Dekle glavno da imaš plan pa bo šlo. Ti si vsaj že na pol pri pisanju, jaz pa še to ne vem kaj naj sploh pišem.

Tako je bilo danes na sprehodu
user posted image

Malo sem še premajhen za poganjalec pa sestrica pomaga:
user posted image

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.1.2010 15:25:22   
Shadow
Aloha vsem skupaj!

Alenka, happy double birthday za tvoji pikici! user posted image user posted image user posted image

Pika, ti si res prava asica! Kapo dol pred tabo! user posted image user posted image user posted image

Belen, lepi ste, lepi! user posted image Daj mi zaupaj, kak si naredila zelenjavno mineštro???

Lara, ja a bi prosim kaj več napisala, al te je treba prit domov po riti našeškat??? user posted image

Ninčy, lepe mere, lepe! Stegovanje boste pa tudi hitro porihtali, brez skrbi.

Glede marel - ima katera izkušnje s Cosatto marelami? Men so taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak všeč... pa sorodniki jo bodo financirali kot darilo za krst, tak da ne rabim tak fejst na ceno gledat :) Evo še linka, če se vam ne da guglat: http://www.cosatto.com/product-profile.php?id=003100&product=You2

Mi smo danes tudi imeli posvetovalnico ob skorajšnjih dopolnjenih šestih mesecih, pa zadnje cepljenje v tej prvi rundi pikanja. SImon je pridelal 9300g in 67,5 cm, Ajda pa 7890g in 64 cm. Nedonošenčka... yeah, right user posted image

Spejsšip obratuje vsak dan, ampak le kakih 15 minut za vsakega, ker je le treba na hrbtenico paziti. Žetoni so na voljo pri vratarki Šedou. user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.1.2010 15:42:02   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Mi smo danes tudi imeli posvetovalnico ob skorajšnjih dopolnjenih šestih mesecih, pa zadnje cepljenje v tej prvi rundi pikanja. SImon je pridelal 9300g in 67,5 cm, Ajda pa 7890g in 64 cm. Nedonošenčka... yeah, right user posted image

ooooopaaaaaaa ke teže shadow.... sam ta twoj se ne heca.... 9300g???? pri teh mesecih res dosti....pa kaj mu dajaš jest??? zrezke, bureke, jajca, pašto????? user posted image user posted image user posted image ziher kako mineštro skuhaj.... user posted image user posted image
mi smo pa odkar na GH sam weliko rastemo, kg pa ne grejo gor...grejo sam dekagrami user posted image user posted image user posted image user posted image

mineštra: prepražim por na ol.olju, dodam korenje, bučko, krompir, koruzo, kolerabo ...odwisno kar je w hladilniku (to je ponawadi to)....kuma-dušim in pol wse skupi zmiksam....še meni je fino,kaj šele njim...aja pa ščepec soli in seweda sirček,ki če ne ne jejo user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa sm wčeraj še z mesekom začela in isto naredila in pol wse skupi mix z paličnim.... to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
19.1.2010 16:58:44   
macko
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Uaaaaaauuu, ne morem verjet kakšne mere, se vprašaš verjetn a si res oba mela not al kva user posted image  no sej, mojedve sta tut taprave asice, zdele sta stare 4 mesece in pol in mata tam nekje 6.800g, na oko vagano z osebno tehtnico. Nič čudnega, da se mi je ena začela ponoči zbujat zarad lakote.

punce, mejte se, pa pridne bit

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
19.1.2010 18:19:21   
blanč
Shedow tole je najlepša marelca za dvojčke kar jih svet premoreuser posted image Je bila ves čas v mojem najožjem izboru, samo pol sem eno mamico vidla, kako se je matrala, ko je za tiste ročke držala in ovinkala, tako, da sem si pol premislila in si izbrala marelco z celim ročajem. (mogoče je bila samo nerodna) Lepa je.
Simon bo po teži kmalu dohitel našega buhtlčkauser posted image .
Pika čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image
Belen, prosim, da nehaš razlagat kako tvoji dve že hodita, ker naš bernardek se še na trebuh in na hrbet ne zna dobro obračatuser posted image user posted image
Dekle 11 takih trenutkov bo vedno več, ko bosta ujela isti ritem.
Ninčy, sej bo kmalu več časa za izpite.
Meni je pa danes prvič odkar mam tamalčke ratal kekse spečtuser posted image , pobožični sindrom.
Grem tamalčke mal v bano namočt pa spat dat, da se mama blanč pol mal pred televizijo ispružiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
19.1.2010 19:36:50   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Belen, prosim, da nehaš razlagat kako tvoji dve že hodita, ker naš bernardek se še na trebuh in na hrbet ne zna dobro obračatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ti nism že rekla,da že tečeta??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
19.1.2010 19:41:48   
macko
ninčy tut mi hodimo na fizioterapijo, in kadarkoli imamo kontrolo pri zdravnici, moja punca, zaradi katere hodimo na fizioterapijo (hipotonija in asimetrija), kar leži tam, nič ne miga, rokice in nogice na podlagi, doma pa tako kovtrček zbrca, da smo jo mogli dat v spalno vrečo. meni je glavno, da jest vidim napredek, čeprav sem včasih vseeno potrta zarad tega user posted image  sam da nam pomagajo, tale nevrofizioterapija pravijo, da je zakon.

pikatara, a tole z vozičkom funcionira? mata že kar mal prostora noter, verjetno se skoz cufata al kaj? zgledata prav fino user posted image

belen, čedni ste, ni kej

Alenka8 čestitke

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
19.1.2010 19:42:20   
macko
ninčy tut mi hodimo na fizioterapijo, in kadarkoli imamo kontrolo pri zdravnici, moja punca, zaradi katere hodimo na fizioterapijo (hipotonija in asimetrija), kar leži tam, nič ne miga, rokice in nogice na podlagi, doma pa tako kovtrček zbrca, da smo jo mogli dat v spalno vrečo. meni je glavno, da jest vidim napredek, čeprav sem včasih vseeno potrta zarad tega user posted image  sam da nam pomagajo, tale nevrofizioterapija pravijo, da je zakon.

pikatara, a tole z vozičkom funcionira? mata že kar mal prostora noter, verjetno se skoz cufata al kaj? zgledata prav fino user posted image

belen, čedni ste, ni kej

Alenka8 čestitke

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
19.1.2010 19:42:45   
macko
ups, ne vem kako mi je tole ratal user posted image

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
19.1.2010 20:07:36   
nokes
ha, ha, macko, si dvakrat pritisnila user posted image  ,

macko, fizioterapija pomaga res fuuuul!!! user posted image  pri nas se napredek zelo pozna in nisem si mislila, da bosta pred 1. RD že hodila ob opori!! no, čakam, da zalaufata in da se z belen začnemo lovit user posted image

senčka, cosato praviš, hmmmm... ja, kjut in fensiš, ni kej! user posted image user posted image . tvoj simon pa 9,3 kg????????? user posted image  jebela, s čim ga futraš??? halo? boga si, ker ga moraš prenašat okoli, nooo! drugače pa si prava vzgojna mati, 15 minut, nema isprike! user posted image  revčka, pa ziher bi se cel dan guncala in šejkala na enterprajzu!

belen, lepi ste, rozike pa itak svetske!!! ste uživali, ne? sm fauš!

uf, da ne pozabim: alenka!!! kakšno torto si privoščila tvoji alergičici, če se ne motim ima lana alergijo, ne? prosim, povej, ker sem matram  in je sama ne zmorem skupaj spravit user posted image . drugače pa: kak je bil žur? kdo je prvi dol padu?user posted image

vse ostale PISAT!!! magari z levim mezinčkom! TAKOJ!user posted image  baj, nočka, laufam....

nokes

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
19.1.2010 20:45:52   
Alenka-8
Fizioterapija je res zakon. Tudi nam je ful pomagala, sploh Lani. Trenutno ne hodimo, je rekla fizioterapevtka, da smo OK. Mamo pa 15.2. razvojno, kjer je ponavadi tudi ona, pa bo povedala, kako in kaj. In ja, tudi moja dva hodita ob opori. In kar se mene tiče, se jima res nikamor ne mudi. Naj še kak mesec, dva, tri plazita. Verjetno je bolj mirno...

Noki, fešto za prijateljčke mamo jutri. Torta bo made in doma spackano, za otroke samo za gledatuser posted image V soboto pa imamo žur z žlahto in kakšna bo torta takrat, nimam pojma. Jo bo naredila moja sestra in se bomo pač pustili presenetiti. Moja dva sicer nista alergika, ampak sem jaz in od mojga mama. Zato imata ta mala več šans, da razvijeta kako alergijo in zato ju ful pazim pri hrani. Prejšnji teden sem jima komaj prvič dala jogurt. Torto pa, kakršnakoli že bo, jo bosta mogoče dobila samo pikico. Mislim, da bosta s Hipp piškotkom čist zadovoljna. user posted image

Piakatara, Belen lepe slikce. Ma moja dva sta tudi že ful nagužvana v vozičku, pa še tisto pregrado mamo vmes. Ful je boljše, kadar sta vsak v svojem. Zdaj pa sta za RD dobila tricikle in sta prav zadovoljna. Evo slikica:
user posted image

papa

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
19.1.2010 20:46:16   
lara light
Majku milu, moram res dvignit svojo r.it in se spravt vam kej napisat, da ne dobim vzgojneuser posted image

A vseeno bom kratka: noki, uporabljaš ghi? (prekuhano maslo) jaz ga imam že dolgo v moji kuhinji in je super nadomestek maslu, velikoje prebavljiv in seveda brez mlečnih delcev. Ne vem pa, če sledi, ki morebiti ostanejo, lahko I škodijouser posted image  Brez mleka in jajc je na kul. sloveniji ogromno receptov, po občutku, boš že našl pravegauser posted image

marelce: parkrat sem sprobala naga 'novga' maclarna in res je težko s tistimi ročicami, če si vajen cele štange; pa imam trik, ko je stopnička in ga moram dvignit, se malo obesim s stopalom na kolo in v sekundi je mimo, je pa res da se moram še navadit, da bo gasuser posted image

pika, naš je nemški in moraš tud bit glihtko večkrat zelo grob, da kej rata in da ubogauser posted image
šedov, bi si mi lahko kak žeton nabavli, koliko kredita moram vzet?že vidim moja dva razbojnika, vse bi polomila od veseljauser posted image
gemelli, kako? lubčke cukoma! pa pisat, pisat!!!

glede malih dveh: hrana, jemo vse, kar mati da. Obrokov še vedno preveč 6-7, razvajena klapauser posted image , plus ponoči ali/in jutranje dojenje
pojma nimam koliko sta dolga, težkas tadomačo vago on cca 7,5, ona cca 7, morda kaj manj. Mali plazi in se postavlja na noge, zelo močan v rokah, se dviguje brez pomoči nog, še ne ve za kaj jih ima,..ona, se končno lepo kotali in obrača na vse strani, pa raje in ves dan pase kravice, hbuser posted image . Telovadiva še naprej, v feb kontrola.Razmšljam o podalj. porodniški, kako ve? Kake nove info? Bo država zmogla še nas nafutrat'

Še kup reči je, ki ne sodijo sem, a kaj bi vas morila...no prav, darilo za rd taščice iščemuser posted image
skor bi pozabla, pika, lepi ste, krasni, joj sta velika, pa lušnnaaaa!!!user posted image
belen, lepiiii, tud jaz fauš, lepotički, kako uživata na belih strminah in dolinahuser posted image vsaka čast za podvig!

lepe sanje, lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
19.1.2010 20:48:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8
Zdaj pa sta za RD dobila tricikle in sta prav zadovoljna. Evo slikica:
user posted image

papa

3 ure pišem, pa pol zamudimuser posted image
oooo, lepa slikca, krasna sta in super darilciuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
19.1.2010 20:55:47   
nokes

Zdaj pa sta za RD dobila tricikle in sta prav zadovoljna. Evo slikica:
user posted image

papa

EEEEEE, tud mi ISTE!!! samo da dobi I tamodro/rdečega, V pa unga zeleno/rumenega. smo roziko barbiki pustili user posted image  da best, bo to enega šviganja okoli pomladi, zuuuum, zuuuum user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
19.1.2010 20:56:08   
blanč
Lara a tolk obrokov?? pa kako je pol naš bernardek tak debeluščekuser posted image Mi spacamoskupi 5 obrokov. Eden zjutraj ob pol šestih, potem ob devetih sadna kašica, ob 11.30, 15 in 19 pa mleko in spat. Spije pa 180 mleka s samo 5timi žličkami aptamila pa ima sromaček že 10 kil. 

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
19.1.2010 20:59:16   
blanč

user posted image

papa

O kok sta lušna.
A se na onem polžeku že kaj gungata in kdaj sta se začela, če se že. Jih je moj tudi kupil enkrat ko so jih imeli v hoferju, samo še vedno nekje v kleti počivata.

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
19.1.2010 21:06:42   
suncicica
sem uspela predelat tudi vase slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jojj kako rastemo vsi skupaj, in rd se ze vrstijo,saj kar verjet ne mores.

user posted image sem besna, tegale hartana sem sita,ne morem vec nikamor sama-je vse skupaj pretezko! in sedaj se ubadam s temi marelami....le katero naj kupim????????

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
19.1.2010 21:22:27   
Alenka-8
A se na onem polžeku že kaj gungata in kdaj sta se začela, če se že. Jih je moj tudi kupil enkrat ko so jih imeli v hoferju, samo še vedno nekje v kleti počivata.

Polžeka je Lani dedek mraz prinesel in je ful zakon. Oba se ful rada gugata, predvsem pa je fajn, ker tudi znata sama dol. Na konjičku, unem navadnem lesenem, ju ne upam samih pustit.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?