|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
21.1.2010 15:32:59   
blanč
Noki hvala za nazoren opis kranjšanja. Upam, da že urejaš svoj profil na fbuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
21.1.2010 15:35:05   
taškica

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: macko

punce punce, jest bi tut kakšno prjatlco na fb, sem petra! sem se takoj včlanila v klub, ker se popolnoma strinjam z vsem napisanim! bravo ninčy (sem te poklikala za frenda na fb, če ti je ok, pa ostale bi tut plosim plosim plosim)! prav tako pismo sem nameravala napisati in priložiti zraven prošnje za podaljšanje. svinjarija da večje ni. sam ena z enim otročkom naj mi kej reče, jo bom kar na g.ob.ec!

Macko najboljš, da jih v vrsto postaviš, prvo užgeš pol pa itak vse padejouser posted image user posted image user posted image

ha, ha, ha, ha, ha,

pa da dol padeš no! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
21.1.2010 15:45:38   
macko
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

punce punce, jest bi tut kakšno prjatlco na fb, sem petra! sem se takoj včlanila v klub, ker se popolnoma strinjam z vsem napisanim! bravo ninčy (sem te poklikala za frenda na fb, če ti je ok, pa ostale bi tut plosim plosim plosim)! prav tako pismo sem nameravala napisati in priložiti zraven prošnje za podaljšanje. svinjarija da večje ni. sam ena z enim otročkom naj mi kej reče, jo bom kar na g.ob.ec!

Macko najboljš, da jih v vrsto postaviš, prvo užgeš pol pa itak vse padejouser posted image user posted image user posted image

pojma nimajo, vam rečem

ha, ha, ha, ha, ha,

pa da dol padeš no! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
21.1.2010 16:42:34   
Shadow

HAHAHAHAHAHAHAHA! Točno tak! user posted image

Blanči, jaz se bom tokrat nakupa vzdržala, hvala vseeno, da si se spomnila name. Moram najprej stanovanje tak uštimat, da bomo lahko spet normalno hodili, pol pa bomo videli, če še bomo kakšno igračko iz kinder jajčka not stlačli.

NOKI!!! FB VABI!!! Jaz sem se tudi doooooooooolgo upirala, zdaj sem pa padla za svobodo...

Ostale na FB, nekaj sem vas že zasnubila, ostale še bom!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
21.1.2010 16:44:52   
Shadow

Noki hvala za nazoren opis kranjšanja. Upam, da že urejaš svoj profil na fbuser posted image

Če ga ne bo sama, ji ga bomo pa mi ustvarili! In to pod imenom NORMANKA RINGARAJOVIĆ!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.1.2010 17:17:03   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Če ga ne bo sama, ji ga bomo pa mi ustvarili! In to pod imenom NORMANKA RINGARAJOVIĆ!!!!! user posted image user posted image user posted image

Mekani ć, ti si pojavauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.1.2010 18:21:51   
blanč
Padla odločitev. Mama blanč pusti v soboto doma otroka in deda in se odpelje v Gradec v Toysa (gre kera zraven??)user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
21.1.2010 19:31:12   
Belen
še dobro,da nekatere imate napisane zrawen imena otrok, če ne-ne bi wedela sploh kdo ste user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

p.s.na FB seweda user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
21.1.2010 20:18:22   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

ha, ha, ha, ha, ha,

za crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
21.1.2010 20:19:33   
lara light

Mekani ć, ti si pojavauser posted image

me trebuh boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zakooooon!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
21.1.2010 20:47:58   
miska73
Normanka Ringarajović (eks noki) user posted image
mi imamo tale dvojni CD otroških pesmic, ki so tudi mami in atu všeč
MAVRICA

PS: Hvala za lekcijo o linkih. Že znam. user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 21.1.2010 20:54:18 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
21.1.2010 21:58:02   
marijaa
Jaz sem se tudi včlanila v klub dvojčkov, če me sprejmete zraven. Ines sem, fotk pa še nisem imela časa gor naložit. Vas popolnoma podpiram. Ne znam si predstavljat kako bo, ko bo šel možek čez nekaj dni spet v službo in ga do večera ne bo, pa imam poleg dveh še enega zelo živahnega mulčka doma.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
21.1.2010 22:33:51   
nokes

da best, senčka, sam dolge noge mi še inštaliraj user posted image , pa dekolte do popka!user posted image

blanč, sem bila v toysu v grazu pred novim letom in sem bila zelo razočarana.... nič mi ni bilo fajn user posted image  

podganič, eeeee, tele pesmice, metuljček cekinček, ti potepinček, kje si pa bil?....

pri drobceni cvetki...

uf me je odneslo user posted image ... mega, janez bitenc rula, pa otroški pevski zbori tudi. hmnja, za otroške pesmice meni pašejo otroški glaseki, kaj jast vem? ne pa ena hripava romana, noooouser posted image  

hb, se je lekcija od linkov vsaj ene prijela user posted image , sedi pet!

marijaa, pridna si, ne zdaj razmišljat kako bo, ko boste sami, vse bo okej, in itak si super (dvojna, ma kaki!! TROJNA!) mama user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.1.2010 8:16:03   
dekle11
Dobro jutro, mamike2!

Kaj jaz vem kaj se je zgodlo, ampak moja dva spita zimsko spanje :) Danes smo spali do nezavesti - sem se ponoči zbujala in hodila gledat če še dihata :) Ob 6h sta se nazajtrkovala, nabrcala pod lokom in zdaj spet spita. Jaz pa namesto da grabim za cunjo in dirkam z njo po stanovanju FBjam (firbec pasem, nič nisem aktivna) in ringarajam :) Sem si ponoči, ko nisem mogla spati (?!?!?!) kup vprašanj za vas pripravila, zdaj pa je vse iz glave izpuhtelo. Pa drugič. Bom kofe do konca popila in potem dvakrat globoko vdihnila, da se pripravim za vesele urice do večera. Mulota nič ne spita čez dan, razen v vozeku. Vmes za 15 min zadremata vsake toliko ...
Nekaj strani nazaj je ena spraševala, če malim dajemo kaj za pit. Jaz jima dajem. Komarčkov čaj Hipp (filter vrečka, ker ni sladkan). Dobi se v Mullerju. Imamo obred po sprehodu. Onadva malo toplega čajeka, mami kavico, potem pa dalje ... Ampak včasih ga kateri tudi noče ali pa ga potem izbruha. No nekaj že ostane v bušku. Se mi zdi, da rabijo tudi malo tekočine, ko so večinoma v stanovanju in je zrak bolj suh ...
Lep dan vsem

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.1.2010 8:16:44   
lara light
Kavica bo zagotovo prišla, zraven pa za lep dan tole
(poglejte dogajanje v zborčkuuser posted image )
lubčke!user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.1.2010 8:45:54   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Kavica bo zagotovo prišla, zraven pa za lep dan tole
(poglejte dogajanje v zborčkuuser posted image )
lubčke!user posted image

lara, hvala! kolk so luštni user posted image aja, ti tut: sedi pet! user posted image

bi morale imeti kotiček z nasveti: od madežev do uporabe računalnika, od receptov do šraufanja motorjev user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 22.1.2010 8:47:11 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.1.2010 9:11:47   
mlinčka
Dobro jutro!

Ja, ja, kavica prihaja user posted image :

user posted image

Noki, si vidla zadnjič tisto obvestilce glede nocojšnjega dogajanja, ne? Da ne bi za brezveze izostala user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.1.2010 9:12:27   
lara light
si na fb?? daj klikni me, pls
jaz sem vas vse pomešala, za une taprve vem, kere so, zdaj je dvojnih pa toliko, da nisem sigurna, če vem kam pašete

noki, za tazadnje smo že tri tukajuser posted image

taškič, fotka iz boljših let, kaj čem zdaj se slikat, me noben ne potdiuser posted image

grem, btw, danes sem zajček, za obročem v laseh dva zvita kuhinska prtička,za zobke koščka robčka...dokler se temp ne dvigne in zbežimo na plano...upam,da dam uha doluser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.1.2010 9:59:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Noki, si vidla zadnjič tisto obvestilce glede nocojšnjega dogajanja, ne? Da ne bi za brezveze izostala user posted image .

.
Mlinčka, tudi če ga ni videla, nima izgovorov, ker ji je tale mismis že prejšnji petek poslal sms. Škoda pa, ker boš ti falila user posted image

POzdravčke tudi vsem ostalim dvojim user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.1.2010 10:00:24   
ninčy
Hojla!

Včeraj popoldne nisem imela nič časa - najprej smo šli Žanovo kilo pokazat (ki to ni, k sreči user posted image ), pol smo pa še obiske dobili.
Sem pa full vesela, da se nas je že toliko nabralo v enem dnevu v skupini na FB. Moram priznati, da nisem pričakovala takega odziva. Naslednji koraki sledijo - vač na FB.
sicer pa sta naša2 slabokrvna, sta dobila železo, ki jima čist nič ne paše. Zadnji teden sta tudi slabše jedla in zdravnica pravi, da ko se železo popravi, da bo boljše. Upam, da res.
Zdele nimam več časa, sta tečna kot dva user posted image . Se še oglasim.
čav

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.1.2010 10:12:34   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

.
Mlinčka, tudi če ga ni videla, nima izgovorov, ker ji je tale mismis že prejšnji petek poslal sms. Škoda pa, ker boš ti falila user posted image

POzdravčke tudi vsem ostalim dvojim user posted image

ježeš, babe user posted image user posted image user posted image , saj sem vama telepatsko ogovorila, da valjda, kje pa lahko manjkam na "prizorišču zločina". uf!

ja mlinči, te dedec ne pusti, ker smo slabo vplivale nate, pa hodiš domov, ko se začne danit user posted image  

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.1.2010 10:14:38   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Hojla!

Včeraj popoldne nisem imela nič časa - najprej smo šli Žanovo kilo pokazat (ki to ni, k sreči user posted image ), pol smo pa še obiske dobili.
Sem pa full vesela, da se nas je že toliko nabralo v enem dnevu v skupini na FB. Moram priznati, da nisem pričakovala takega odziva. Naslednji koraki sledijo - vač na FB.
sicer pa sta naša2 slabokrvna, sta dobila železo, ki jima čist nič ne paše. Zadnji teden sta tudi slabše jedla in zdravnica pravi, da ko se železo popravi, da bo boljše. Upam, da res.
Zdele nimam več časa, sta tečna kot dva user posted image . Se še oglasim.
čav

ninčy al pa kera druga: dajte poročat za nas, ki se inatimo in se še nismo pofočkale, no. kolko vas je? ste zaj vse tam? jaz pa tukaj "glas vpijočega v puščavi / trs samotni, to sem jaz". sama, samcata.user posted image

nokes

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.1.2010 10:15:45   
ninčy
Evo, mal sta se pomirila. Pa loh še mal srfam po netu :))
Trenutno nas je v skupini 38. Kar dobro za en dan, ne?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.1.2010 10:21:45   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Evo, mal sta se pomirila. Pa loh še mal srfam po netu :))
Trenutno nas je v skupini 38. Kar dobro za en dan, ne?

zelo dobro, čestitam! kaj sledi? spoznavni žur? pobiranje članarine? piknik? user posted image

nokes

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.1.2010 10:32:36   
pikatara
Ja razumevanja za dvojčke pa res nimajo. Pri nas gre k sreči večinoma možek zraven, se vedno tam dobiva, da on sam iz službe skoči. Če pa ne bi mogel, bi pa sama šla in ju v lupinicah nosla.

Larči v svoji sobi otroka poslušata otroške pesmice, ju pomirja pred spanjem, če pa še nista koma, pa plešeta v posteljcah. V dnevni je pa zakon mtv dance. Patrik je čist nor nanj in skoz pleše. Če pa ni muzike si pa poje. Pa kužata, ki poje si skoz vrtita. Punce a se spomnite kako ste se nad muziko pritoževale, ko smo se nazadnje srečale? Tako je pri nas vsak dan. Je mali čist po očiju. Karolina ima pa še vedno najraje risanke. Pomagajo tudi pri previjanju, da mi kateri s previjalne ne ugre.

Hedi, Taški in ostale kje ste?

Marija pri nas smo samo boke menjali. Vsakokrat drugo stran, na trebuh pa le ko sta se začela sama obračat. Po občutku, bi rekla.

Spet to pišem tri ure. Ste še mene na facebook spravile. Mi smo spet bolani, sem še s pediatrinjo vmes govorila. Patrik je vsake 14 dni prehlajen, kar se mu pa vedno v bronhitis obrne. Ks reči vsaj mala ne zboli. Bronhitis imamo v družini in je deden, tako da mu niti ne morejo kaj pomagat. Vedno takoj na ventulin, da se ne še bolj razvije.

Glede na to, da se še lovim na facbooku dajte ve me prosim najt, sem Adrijana.

Shadow Normanka Ringarajevičuser posted image

En dan štrajkam zaradi pucanja in podiranja smrekce, pa vam sploh ne sledim več.

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?