mlinčka
|
Na, zdej ste pa še mene zbezale, k ste tolk zgovorne dans . Alenka, vse najboljše Jaši in Lani, tebi pa čestitke za fenomenalno opravljeno prvo leto materinstva ! 4pikice, vse najboljše tudi tebi! Pa ne preveč s kako tortico grešit ! Pika, Belen, Alenka, fotkice so super! Tolk mi je fajn tele naše tadvojne gledat, dejmo jih čim večkrat pokazat ! Noki, preboli že enkrat tale FB al pa se prijavi pa mir ! BTW, ta petek, na običajnem kraju zločina, planirani get together, od 19h dalje. Jaz žal nemrem . Šedov, jaz mam tole cosatto marelco že skoz nekje v malih možganih zacahnano, nisem se pa še v nek risrč vrgla, kaj in kako. Do spomladi enkrat pade odločitev. U, Lara, tvojadva sta prava jedca ! Tudi pri nas smo "samo" na 5 obrokih, pa nam gre že to težko časovno skozi: ob cca 7.30 mleko, nekje med 10-11h sadna malica, okoli 14h kosilo (zelenjava + riž/krompir/polenta/žitna kaša, te dni nameravam uvest še meso), ob 17h mleko in večerja med 18.30 do 19h (mleko ali žitna mlečna kaša). Sta pa tud kar konkretne pupe. No, bolj Anja, čeprav se mi zdi, da se je Taja tud mal "popravla". Mamo konec meseca razvojno pa bomo vidli, kake so nove mere . Darja, ninčy, amrica, dekle, macko, pohvaljene za pridno javljanje ! Sunči, ti pa le večkrat naokrog pridi. Pa kako fotko nam po dolgem času privošči! Nč, lepo spite! Se dobimo zjutraj na kavi !
< Sporočilo je popravil mlinčka -- 19.1.2010 21:58:30 >