|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
19.1.2010 21:53:31   
mlinčka
Na, zdej ste pa še mene zbezale, k ste tolk zgovorne dans user posted image .
Alenka, vse najboljše Jaši in Lani, tebi pa čestitke za fenomenalno opravljeno prvo leto materinstva user posted image !

4pikice, vse najboljše tudi tebi! Pa ne preveč s kako tortico grešit user posted image !

Pika, Belen, Alenka, fotkice so super! Tolk mi je fajn tele naše tadvojne gledat, dejmo jih čim večkrat pokazat user posted image !

Noki, preboli že enkrat tale FB al pa se prijavi pa mir user posted image ! BTW, ta petek, na običajnem kraju zločina, planirani get together, od 19h dalje. Jaz žal nemrem user posted image .

Šedov, jaz mam tole cosatto marelco že skoz nekje v malih možganih zacahnano, nisem se pa še v nek risrč vrgla, kaj in kako. Do spomladi enkrat pade odločitev.

U, Lara, tvojadva sta prava jedca user posted image ! Tudi pri nas smo "samo" na 5 obrokih, pa nam gre že to težko časovno skozi: ob cca 7.30 mleko, nekje med 10-11h sadna malica, okoli 14h kosilo (zelenjava + riž/krompir/polenta/žitna kaša, te dni nameravam uvest še meso), ob 17h mleko in večerja med 18.30 do 19h (mleko ali žitna mlečna kaša). Sta pa tud kar konkretne pupe. No, bolj Anja, čeprav se mi zdi, da se je Taja tud mal "popravla". Mamo konec meseca razvojno pa bomo vidli, kake so nove mere user posted image .

Darja, ninčy, amrica, dekle, macko, pohvaljene za pridno javljanje user posted image ! Sunči, ti pa le večkrat naokrog pridi. Pa kako fotko nam po dolgem času privošči!

Nč, lepo spite! Se dobimo zjutraj na kavi user posted image !

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 19.1.2010 21:58:30 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.1.2010 23:25:38   
suncicica
user posted image

evo ena slikica mojih zabic....

pikatara sem se tako zmedla s to tezo ...iscem kartoncek da preverim ce sem mimo kje vsekala....

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
20.1.2010 8:34:45   
lara light
jutro, z levim mezinčkom nahitrco, saj je mala princeska tu z mano...sunči,user posted image user posted image lepotičke rečt je premalo! mi imamo tukaj točno tako gugalnico in moja tudi uživata!
blanč, mlinčka, pojesta pomalo, mleka cca 100-120, včasih tudi več, je pa res da sta 2 obroka bolj švoh in gre bolj za prigrizek.
Blanči, nisem pametna glede kg, jaz bi rada, da bi moja2 še pridobila, ker sem vidla,kako teža hitro pada, če je bolezen, pa je le 5 dni nekoliko manj jedla, a vseeno jedla....ja,jaz pa šopam vse merice in še več, pa mastim hrano in glej...sta prej suha kot debela, joj, se postavlja na noge ob stolu, letiiim

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
20.1.2010 8:45:57   
nokes
lara, pridnica, ku ubogaš user posted image

wake up, it's

user posted image

slikce vaših tamaučkov, iiiii, lepi ste, vsi po vrsti.user posted image user posted image user posted image

gugalnica, to je iz igrišča al se doma inštalira? sm mau blont, ne? user posted image

hrana, mi imamo vse malice sadne in nič nisem dodajala piškotov ali česa podobnega, no, zadnji mesec pojesta vsak nekaj skorjice, pa še to je bolj namesto dude (da dasta mir, dokler ne spasiram, olupim in pripravim sadja), večerja je holle žitna kašica z mlekom, kosilo je konkretno (občasno meso, krompir/riž/testenine/kaša + zelenjava), adaptirano mleko dobita še enkrat pozno zvečer in zjutraj. sta velika in težka, a šlank, bi rekla,. po moje zato, ker nikjer ne dobita nič sladkanega (razen sadje), jesta veliko zelenjave, aha, tudi jaz bogatim z maščobo. zgleda, da takšna pač sta.

uf, lara, kaj je tisti nadomestek maslu? prvič slišim. drugače pa za pripravo hrane uporabljam eno margarino, ki ne vsebuje mlečnih beljakovin. vitaquele, se mi zdi.

jutro vsem, gemelli in belen, vidim vaju, PISAT! user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.1.2010 9:36:32   
lara light
thx za kafečke!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

gugalnica, to je iz igrišča al se doma inštalira? sm mau blont, ne? user posted image

z igrišča je

uf, lara, kaj je tisti nadomestek maslu? prvič slišim. drugače pa za pripravo hrane uporabljam eno margarino, ki ne vsebuje mlečnih beljakovin. vitaquele, se mi zdi.

jaz že nekaj let delam sama tale ghi, če pogledaš na net, dobiš način priprave, enostavno, počasi stopiš in zavreš, precediš, jaz skoz 3 cedila in 3 gaze, da je res čisto, mislim, da je iz indijske kuhinje, čeprav je moja stara mama tudi to kuhala, saj tako 'maslo' nima mlečnih snovi, je obstojno v nedogled izven hladilnika, skratka, veliko lažje prebavljivo kot maslo, meni dosti bol okusno, pomaga različnim težavam, kot so zaprtje, bolečine v sklepih menda...mi ga uporabljamo v kuhi in pri pripravi peciv...je pa glih tko kalorično, tko da po pameti. Mojamalima dajem že od 5m dalje.
jutro vsem, gemelli in belen, vidim vaju, PISAT! user posted image

gemelli, belen, ubogat tud vedve!user posted image  letiiiimo na sonceuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.1.2010 10:22:49   
pikatara
Macko v vozičku imata še dost prostora, nič se ne butata, saj se še permaknit ne moreta v tehle kombinezonih, pa še pokrita sta. Oba sedita čist pri miru in gledata okoli, po 500 m pa oba že spita in to skor celo pot. Spomladi, ko bosta večja, bosta pa brez kombinezonov in bo dost prostora. Se bosta pa verjetno butala. Bomo videli.

Senči 9 kg, je naš mali bajso, pa nima 9 kg pri 9,5 mesdecih. Je pa res, da ne pridpbovata več toliko na teži v 2 mesecih samo 0,5 kg.

Belen super slkica, pa sončka ste imeli. Mi v LJ sploh ne vemo več kako to zgleda.

Alenka kolk ste lepi in veliki. Alenka in Noki kakšne čeveljčke sta jima kupila. Karolini je pri hoji v vsem drselo, tako da ima zdaj prave čeveljce, sem ene v BC našla. Pa še to me zanima a je vama fizioterapevta dovolila, da mali hodijo ob opori. Sem ji sam po telefonu to omenila in me je skregala, pa pediatrinja tudi. Da naj je ne spodbujam pri tem in čakam, da bo sama shodla. Da naj kar ob mizi hodi.

Larči lepo, da malo poročaš kako gre. Ja fantje so očitno bolj močni v rokicah in slabši v nogicah. Danes pa jaz pišem to tri ure, prvo se je Karolina pokalala in sem jo šla previt, pol pa še Patrik. Seveda je moral pod tuš, ker je bil usran do vratu in po celih nogicah. Ne vem kako se mu uspe tako. Povprečno enkirat na teden. Mala pa isto hrano je, pa revica kaka kepe. Sam problem je pol obleke oprat, včasih sploh ven ne gre. Šla sem v kopalnico, da sem spucala in dala cote kar prat, pa sta bila že oba za mano, moram vrata zapirat, ker se Patrik kopa v tarini vodi, ali pa sifon razstavlja. Pa je že na hodniku pred vrati našel pokrov za ventil za vodo in ga je odšraufal ter tolkel po njem.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.1.2010 10:32:05   
pikatara
UF vidim, da ste bile pridne vmes in veliko pisale. Šibam divjačinski golaž kuhat.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.1.2010 10:35:55   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Alenka kolk ste lepi in veliki. Alenka in Noki kakšne čeveljčke sta jima kupila. NIMAMO ČEVLJEV, PEDIATRI IN FIZIOTERAP. PRIPOROČAJO MEHKE COPATKE ALI KAR NOGAVIČKE, une, s čepki, TAKO DA NE DRSI. ČEVLJI ŠELE TAKRAT, KO GREDO VEN, PA ŠIBAJO OKOLI. NUJNO MEHKI PODPLAT IN NE TRDI, Z OPETNIKOM, KOT PANCARJI. ČIM MEHKEJŠI. Karolini je pri hoji v vsem drselo, tako da ima zdaj prave čeveljce, sem ene v BC našla. Pa še to me zanima a je vama fizioterapevta dovolila, da mali hodijo ob opori. OB OPORI POMENI, DA SAM IŠČE PREDMETE, NA KATERE SE OPIRA. TO JE DOVOLJENO, KER POTREBUJE NEKAJ, NA KAR SE NASLONI. NE SMEŠ PA HOJE SPODBUJAT S HOJICAMI ALI DRŽANJEM Z ROKE IN HODIT ZRAVEN, KER OČITNO SAM ŠE NI SPOSOBEN HODITI.Sem ji sam po telefonu to omenila in me je skregala, pa pediatrinja tudi. Da naj je ne spodbujam pri tem in čakam, da bo sama shodla. Da naj kar ob mizi hodi. JA, NAJ SE SAMA DVIGUJE IN KO NE MORE VEČ, SE USEDE NA TLA, ALI PA KO PADE, DA PADE NA ROKICE, SE ULOVI SAMA, NE PA TAKO, DA BO PADALA NA GLAVO, DIREKT, PA BOSTE HODILI OKOLI S ČELADO!

nisem kričala, samo poudarit sem hotela, kaj sem napisala jaz. pa-pa

< Sporočilo je popravil nokes -- 20.1.2010 10:36:29 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.1.2010 11:47:49   
Shadow
GHI????? Pa kje te jaz živim, da prvič za to zadevo slišim??? No, priprava zveni preveč komplicirana zame, tako da jaz tega po vsej verjetnosti ne bom manufakturirala. user posted image

Ja.. 9+ kil imamo... pa pojesta enako veliko - smo na 5 obrokih (komaj nam časovno znese) - zjutraj flaša 200ml Beba1, okoli 11h sadje, okoli 14.30 kosilo (zelenjava + krompir ali riž), okoli 17h 100ml mleka in pred spanjem 200 ml mleka. Vmes pa ju z navadno vodo posiljujem. Zdaj bomo še popoldne uvedli kašico namesto mleka, pa z mesekom bom počasi začela.

Obračati se tudi nekaj trudita, a jima uspe priti samo na bok, potem pa malo pomagamo do željene pozicije. P je rekla, da ni panike, če se še ne obračata, ker sta korigirano 'komaj' 5 mesecev. Pa v RA ni potrebe, da bi šli, pravi. Upam, da teta ve, kaj govori. user posted image Zato sta pa oba veliko bolj glasna kot gibljiva, včasih tak kričita, da misliš, da drug drugemu oči izkopavata. user posted image

Glede čeveljčkov - Pediped poznate? Baje so ok.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.1.2010 12:14:50   
Alenka-8
Glede čeveljčkov - pri nas imata oba "malo morje" raznoraznih čeveljčkov. A to so vsi mehki, kao copatki. Taki, za afne guncatuser posted image Za doma imata ali nogavičke z ABS ali pa usnjene copatke (Jinwood, Mala Maša, zdaj sem jih še preko e-baya naročila, ker so bistvene ceneje). Za v voziček pa jima ponavadi obujem take tople krznene copatke. Ta prave čeveljčke pa bosta dobila, ko bosta hodila. Sicer nekaj že imata od sestrične in bratranca, a jima niti ne obujem.
Pediped poznam, ja. So pa ful dragi. Kot verjetno vsi kvalitetni čeveljčki. Ne vem še, kaj jima bomo sploh kupovali. Jaša ima pa še ful široko in visoko nogico, tako da zna biti kar problem najdit ene fajn čeveljčke. Bomo vidli no.
Hoja ob opori pri nas zgleda tako, da hodita ob kavču, mizi. Hodita tudi ob poganjalčku pa ob tisti "hojici", ki jo otrok tišči pred sabo. Ampak to sama najdeta, vstaneta in gresta. Nihče ju ne sili niti ne spodbuja. Mama, ki je pediater, pravi, da je OK, dokler to počneta sama. Sicer pa, če ju držim za rokice, se vidi, da jima še kar precej manjka, da bosta sama hodila.
Aha, še obroki, ko se ravno pogovarjate: mi imamo zjutraj, ko vstaneta (okoli osmih) mleko, ob desetih mlečno žitna malica, ob pol enih kosilo, ob štirih sadna malica, ob sedmih večerja (mlečna kašica) in še preden gresta spat, ob osmih, mleko. Vmes pa voda.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.1.2010 13:21:59   
pikatara
Noki čelado bi rabli samo kadar se ji Patrik približa in jo po tleh podre. Se je pa navadila, da se kar usede. Vstaja sama in to skoz, cele dneve stoji, gre do hojice, ki jo tiši ali pa do poganjalca. Najraje pa do mene, me prime za hlačnico in se dvigne. Če le ima priložnost me prime za roko in se me drži ter se tako premika. Če ji dam obe roki, šiba ko nora, če pa ne pa ful počasi. Je nič ne spodbujam, ona meni skoz teži. Čeveljce ima pa take copatke, le zgledajo kot pravi čevelcji oz bolj superge. Velikost so pa od 3 do 6m.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.1.2010 13:34:49   
lara light
Senčka, jaz mam srečo, da imamo 'svetovnega kuharja' za prjatla in nas s vedno poučuje o 'boljši' prehrani; tud jaz prej nisem mela pojma o tem. Je pa priprava enostavna za kuharco kot si ti pa sploh.user posted image

Tole sem našla, bi utegnilo zanimat kero, glede alergije na laktozo:

http://www.harekrisna.net/index.php?S=1&Article=314
Pika, divjačinski golaž, mljask!user posted image

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.1.2010 15:26:48   
blanč
Noki, tisti polžek je lahko za notri ali zunaj.
Punce zdej imam pa resno vprašanje za vas. Moja dva imata en kup igrač, grizal takšnih onakšnih (vse smo dobili ob rojstvu ali rabljeno), sta se že mal naveličala.Pa en kup igrač za malo kasneje. Mama jima je prvošla samo spejsšatl. Noro iščem kakšno igračo, ki bi jo lahko uporabljala sede, kaj pritiskala, mučkala.... Pojma nimam kaj jima naj nabavim, da bo za 6 mesčnika zanimivo. Pomagajte prosim.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.1.2010 15:55:43   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Noro iščem kakšno igračo, ki bi jo lahko uporabljala sede, kaj pritiskala, mučkala.... Pojma nimam kaj jima naj nabavim, da bo za 6 mesčnika zanimivo. Pomagajte prosim.

blanč kaj wi (že) sedite???? user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.1.2010 16:36:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

Noro iščem kakšno igračo, ki bi jo lahko uporabljala sede, kaj pritiskala, mučkala.... Pojma nimam kaj jima naj nabavim, da bo za 6 mesčnika zanimivo. Pomagajte prosim.

blanč kaj wi (že) sedite???? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.1.2010 16:37:57   
blanč
No ja mogoče mal
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.1.2010 16:41:53   
Alenka-8

Pri nas so v tistem obdobju ful palile igralne mizice. Še zdej so zanimive. Imamo tri - eno smo kupili, dve pa dobili. In vse tri so še zdaj ful zanimive. Dokler pa še nista stala, sem dala noge stran, pa samo ploščo na tla. Imamo pa dve taki, ki pojeta, vriskata, žvižgata... in eno, na kateri so razne ropotuljice, obročki,...
Ful rada sta imela tudi Tiny Love slončka, v katerega mečeš žogice in potem poje. Tudi tega imata še zdaj rada. Pa lončki, čist navadni plastični lončki, ki se v stolp postavijo. In žogice, male plastične žogice, ki so različne na dotik. Pa baloni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.1.2010 16:54:26   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Pri nas so v tistem obdobju ful palile igralne mizice. Še zdej so zanimive. Imamo tri - eno smo kupili, dve pa dobili. In vse tri so še zdaj ful zanimive. Dokler pa še nista stala, sem dala noge stran, pa samo ploščo na tla. Imamo pa dve taki, ki pojeta, vriskata, žvižgata... in eno, na kateri so razne ropotuljice, obročki,...
Ful rada sta imela tudi Tiny Love slončka, v katerega mečeš žogice in potem poje. Tudi tega imata še zdaj rada. Pa lončki, čist navadni plastični lončki, ki se v stolp postavijo. In žogice, male plastične žogice, ki so različne na dotik. Pa baloni.

točno o teh mizicah razmišljam, a imaš tiste, ki se pol spremenijo v hoduljico???Kakšno sliko prosim.  Balonov se pa jaz bojim, še bolj pa naš pikiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.1.2010 19:57:40   
Belen

No ja mogoče mal
user posted image

to bi blo??? user posted image user posted image user posted image user posted image par 10 sekund kot mi user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.1.2010 20:04:39   
blanč
Belen bejžuser posted image

A mi res nobena druga razen Alenke ne more nič svetovatuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.1.2010 20:06:02   
miska73
Blanč pri nečaku je tudi dolgo in zelo kvalitetno palila igralna mizica.
Sem jo potem tudi za eno darilo kupila in so jo prav tako pohvalili.
Sem jo zdle poskušala najti na BC strani pa nea ratalo. Če jo najdem jo linknem.

Mi bili spet na cepljenju ... RSV + rota + redna mišunga
Uradne mere Rok 58 cm 4780 g in Nejc 59,5 cm 5290 g.
Smo pa stari kronološko 4,5 in korigirano 2,5 meseca.

Drgač... gre, rutina laufa, fanta sta pridna razen ko je treba telovadit. Stegujemo se še kar še pa još.
Jemo pridno, mamina joška še kr folga.
Še mal pa bomo mi tudi začeli razmišljati o kakšni drugi hrani.

Pijača... ko vas berem vglavnem govorite, da dajete otrokom vodo. A nesladkanih čajev pa nobena ne prakticira.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.1.2010 20:37:12   
Belen
miška73..če ki kej pomaga...js sdelam wsak dan kompot...kr vode ne pijeta... fine guzice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.1.2010 20:42:35   
miska73

miška73..če ki kej pomaga...js sdelam wsak dan kompot...kr vode ne pijeta... fine guzice user posted image user posted image user posted image

Katero sadje pa namečeš not...

Sej naše bodo tudi ziher fine, ker se mami zaenkrat zdi mal brez veze, da bi otroc pili vodo. Pa če jih prav cajt ne navadiš, je verjetno adijo.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.1.2010 21:00:52   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Katero sadje pa namečeš not...

Sej naše bodo tudi ziher fine, ker se mami zaenkrat zdi mal brez veze, da bi otroc pili vodo. Pa če jih prav cajt ne navadiš, je verjetno adijo.

jabolke (najbolj sladke), slive, marelice (suhe) in kakšn krat še hruško....drugače to troje...je super, še js bi ga spila ..... in nakoncu še to sadje zmiksam da imajo en sadni obrok,kr dam fulll sadja w kompot user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.1.2010 21:01:38   
Alenka-8
Evo, Blanč, mizice:
Ta govori nemško, mislim, da je bila kupljena v Toysu. Smo jo namreč dobili na posojo. Poje pesmice, šteje, govori abecedo, barve...
user posted image
.
Tole pa smo dobili za darilo za novo leto, mislim da je iz baby centra. Se tudi spremeni v hoduljico.
user posted image

je pa tista na prvi sliki precej bolj stabilna. Imamo pa potem še eno tretjo, iz Eurospina, ki je bolj brezvezna. Nič ne poje in vriska, samo ta mala jo mata vseeno kar rada. Mogoče zato, ker jo bolj malo viditauser posted image

Ne vem pa, kolk se pri nas kaj dobi takih mizic. Toys ima ful izbire.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?