|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
20.1.2010 15:21:41   
mini86
ej kako to nardiš da ti da v bel okvirček in še napiše od koga je..k js znam samo označt pa dt odgovori in se pokaže označeno v okvirčku samo ne pa gdo je prej to napisu..aja pa o večih okenčkih loh sam sanjam......blond ni kejuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
20.1.2010 15:45:26   
bačko
Ne nismo se dobile v Supernovi.Jaz sem imela tisti dan mojo babico na obisku in nisem šla.Se opravičujem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
20.1.2010 15:54:45   
lino
Haaaj,

punce mi lahko poveste kakšne so razlike med temi avtosedeži, ker vem, da je ta maxi-cosi kao najboljlši (pa tudi kar drag) in me sedaj zanima kako se kaj še kakšne druga znamka ponaša, gledala sem sedež od nanie (v katalogu od BC in je samo cca. 40-50€, ne vem pa, kako je s kavliteto oz varnostjo) kateri modeli so potem še varni???
Pa se opravičujem, ker vem, da ste to že predelale ampak se mi ne da za nazaj brat...
Hvala!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
20.1.2010 16:54:37   
Hanuši
lino jaz bi ti svetovala, da raje kake hlače manj kupiš, pa avtosedež res dober. Glede na ves pleh na cesti, se splača imet res dobrega. Ja vodilni firmi sta Maxi-cosi z modeloma Toby http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler/tobi in Priori http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler/priori-xp in pa Romer z modelom mislim, da King plus http://www.britax-roemer.de/auto-kindersitze/king-plus.

Zadnje čase pa zelo hvalijo pa tudi crash testi to dokazujejo, Kiddy comfort.

Mi imamo Concord Ultimax, http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/ultimax ,  s katerim so na fertik zadovoljni, samo ga imamo že od začetka, ker se ga da v raven ležeč položaj dati, ker nisem zagovornik lupinic

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 20.1.2010 16:55:20 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
20.1.2010 17:07:04   
bačko
Lino jaz imam sedež od Nanie in ima na tipki s katero odpneš pasove alarem.To pomeni če se hoče otrok sam odpreti začne piskati.Je varen enako kot Maxi Cosi.Vsaj tako so mi rekli v trgovini.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
20.1.2010 17:07:53   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej kako to nardiš da ti da v bel okvirček in še napiše od koga je..k js znam samo označt pa dt odgovori in se pokaže označeno v okvirčku samo ne pa gdo je prej to napisu..aja pa o večih okenčkih loh sam sanjam......blond ni kejuser posted image

Stisneš citiraj na vrhu user posted image in potem se ti besedilo v quote izpiše in lahko kej zbrišeš....samo pazit moraš da pustiš quote na začetku in na koncu.

Bačko....nič hudega, pa drugič.
Sem se v Supernovi s kolegico iz Tržiča srečala, pa tam okoli tvoje šefice (Mini) sem skakala user posted image , pa malo po štacunah, pa pizzo sva na vrhu pojedle - ta prepognjeno user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
20.1.2010 17:10:56   
Mala_princeska
Se podpišem pod Hanuši glede sedeža - rajš kake cunje manj, pa varen sedežek.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2432
20.1.2010 17:15:53   
bačko
A potem naš sedež ni varen?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
20.1.2010 17:27:19   
*blu*
Vidim, da se pogovarjate o avtosedežih. Sem zagovornih tistih sedežev, kateri so na testih dosegli dobre rezultate. Niti na misel mi ne pride, da bi kupila slabo ocenjen sedež. Mi imamo za obe punci Romerje. Hana ima Safefix plus, Sara pa Kidfix. Dober sedež je tudi Britax Evolva.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
20.1.2010 17:28:49   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A potem naš sedež ni varen?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal nima najboljših rezultatov na crash testih.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
20.1.2010 17:31:42   
MONY25

Dajte mi nekaj povedati.
Ali vaši veliko čebljajo?Naša skoraj nič ne čeblja.Samo kadar je tečna začne neki malega čebljati.Sliši dobro,samo vseeno me malo muči ker nič ne čeblja.Pa zelo veliko se z njo pogovarjam.user posted image

moj user posted image tud tko kdaj pa kdaj...odvisn kakšne volje je! včasih tok skos neki vriska, včasih se smeje naglas (ampak sam, kadar ga prpravm do tega-včasih se tud noče), zlo velik je pa tih...js sm se tud na začetku mal sekirala, k ni bil tok glasn, ampak bo že, veš...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
20.1.2010 17:40:41   
bačko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo ga kupili ker je bil ugoden in ker so rekli da je uredu sedež.Ja nič zdaj ga imamo in ga bomo uporabljali.user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
20.1.2010 17:56:04   
manna
ah sranje me je ven vrglo user posted image

Hanuši, tale Concord Ultimax zgleda pa fenomenalno! Škoda da nisem prej vedla, pa ne bi sploh kupovala lupinice. Kako se je obnesel ko je bil Bine še novorojenček? Je bil kaj čudno zleknjen notri?? Ker naša je bla v lupinici kot kupček nesreče na začetku.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
20.1.2010 18:39:57   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

lino jaz bi ti svetovala, da raje kake hlače manj kupiš, pa avtosedež res dober. Glede na ves pleh na cesti, se splača imet res dobrega. Ja vodilni firmi sta Maxi-cosi z modeloma Toby http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler/tobi in Priori http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler/priori-xp in pa Romer z modelom mislim, da King plus http://www.britax-roemer.de/auto-kindersitze/king-plus.

Zadnje čase pa zelo hvalijo pa tudi crash testi to dokazujejo, Kiddy comfort.

Mi imamo Concord Ultimax, http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/ultimax ,  s katerim so na fertik zadovoljni, samo ga imamo že od začetka, ker se ga da v raven ležeč položaj dati, ker nisem zagovornik lupinic

Hoj.

Hanuši hvala za hiter odziv...sva gledala te sedeže in so mi res všeč, nikjer pa ne najdem cen (sej vem, sem mal blond), mi lahko pomagaš???

Kaj pa menite o Peg peregu sedežih???

Hvala!!!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
20.1.2010 18:52:21   
Anonimen
tudi mi imamo romerja. sem že za aneja kupila tega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194030

no sedaj smo ga dali danaji, aneju pa kupili tega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193999

sem pa bila sama tudi precej v dvomih kaj kupiti in ja res so dragi ampak kar je treba je treba. sem pa zelo srečna, da smo kupili in ne rabim več o tem razmišljati.

no sem pa vprašala tudi za ta sedež ki je sedaj v akciji nania, pa mi je rekla trgovka, da so normalno vsi testirani je pa pač slabši kakovostni razred oz. so slabše obdelani.

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
20.1.2010 18:58:23   
majana79
enkrat sem se poglobila v te teste avtosedežev... kategorija, ki tudi da točke, da je lahko sedež zelo dobro ocenjen je, kako se da prevleka dol in ali je pralna user posted image po tistem sem jih začela jemat (vsaj skupno oceno) malo z rezervo, ker sem bila sveto prepričana, da testirajo samo varnost

recimo Recaro proizvaja športne sedeže, ki so med najbolj varnimi, mislim da jih uporabljajo tudi v rallyu, proizvajajo pa tudi avtosedeže, ki pa nikoli ne pridejo med najbolj ocenjene...

mi imamo možnost dobit Maxi cosi Priori xp, samo me moti, ker nima isofix nastavka, tako da bomo najbrž sprobali Römerja, skupaj z J. da vidimo v katerem se sploh dobro počuti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
20.1.2010 19:24:37   
MONY25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo ga kupili ker je bil ugoden in ker so rekli da je uredu sedež.Ja nič zdaj ga imamo in ga bomo uporabljali.user posted image

mi mamo tud ta sedež...hmmm...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
20.1.2010 19:27:35   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: manna

ah sranje me je ven vrglo user posted image

Hanuši, tale Concord Ultimax zgleda pa fenomenalno! Škoda da nisem prej vedla, pa ne bi sploh kupovala lupinice. Kako se je obnesel ko je bil Bine še novorojenček? Je bil kaj čudno zleknjen notri?? Ker naša je bla v lupinici kot kupček nesreče na začetku.

manna ravno zato sem se zanj odločila, ker je ful lepo ležal, nima take globoke luknje kot lupinica. Smo imeli lupinico od Bebe conforta za iz P, je bil revež čist zgužvan not u luknji, pa smo takoj, ko smo prišli v avto prebekslali v ta sedež in je ležal kot mali care.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
20.1.2010 19:34:48   
Hanuši
lino, evo

Priori  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192679

King plus http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193928

Tobi http://nakup.pikapolonica.com/katalog-jesen-zima-2009/maxi-cosi-09-mc-tobi-tango-red/0234258712930023425

Ultimax  http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-0-do18-kg/concord-09-ultimax-aplle/175214015167017521

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
20.1.2010 19:49:16   
*blu*
Meni so bili najprej tudi Concordi všeč, potem sem pa videla pri bratu kakšne težave je imel vedno, da ga je kolikortoliko pravilno pripel s pasom. Kolikor vem še vedno nimajo možnosti isofix-a ali pač user posted image , ker meni je res všeč, da ima sedež isofix.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.1.2010 19:54:48   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Meni so bili najprej tudi Concordi všeč, potem sem pa videla pri bratu kakšne težave je imel vedno, da ga je kolikortoliko pravilno pripel s pasom. Kolikor vem še vedno nimajo možnosti isofix-a ali pač user posted image , ker meni je res všeč, da ima sedež isofix.

Kar se iso fixa ne vem, ker ga jaz v twingotu nimam, lubi v Kangooja ga sicer ima, sam večina sa voziva midva s Twingičem.

Kar se pa pripenjanja tiče, pa ne vem, pri nas je čisto enostavno v sekundi. Sama sem bila vedno zagovornik Maxi-cosi-ja. Je imela Hana oba od te firme, sam sedaj sem pa čist navdušena nad Concordom. Meni je zakon, sploh zaradi te funkcije lupinice.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.1.2010 20:13:02   
manna
'čer
evo, princeska spi, upam da vsaj do 23h. Tok sm zmatrana da se mi ne da prou nič. Imam tle po dnevni taki kaos, povsod so igrače, pa šalce, pa knjige, pa copati, pa majce, pa nevemkaj ampak ne bom pospravljala prou nič. Bo že počakalo do jutri..
Torej dans debata teče o avtosedežih..jaz sem tudi vidla v katalogu BC tistega za 50 € pa se mi je čudno zdelo - kako da je tko poceni, če so ponavadi čez 200 €... Ampak je pa res kar strošek tale sedež a ni?!?! Nevem, meni se zdi kar hud nakup tole. Nevem kaj bomo. Ampak imamo še čas ker je naša itak majhna in drobna.
Mala princeska, sladek krompir je vrsta krompirja, pride tak podolgovat velik in oranžen. Drugač se ga pa skuha kot običajen krompir, lohk gatud spečeš v pečici. Ima tak sladek okus, podoben korenčku ali kolerabi.
mini86, a vaš je pa kar spančkal na sankah user posted image Ful je zlati!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.1.2010 20:38:45   
Tira
Avtosedeži... mi imamo tudi Maxi Cosi Tobi-ja in sem ful zadovoljna. Mogoče je edino mal visok za navaden avto. Drugače je pa super, varen, praktičen.... Jz sem itak pristaš Maxi Cosi user posted image

Mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse vredu user posted image

Sladkega krompirja mu še nisem dala in ne vem, če mu ga sploh bom. Mi ga nismo navajeni nekaj jest, ko sem ga pa gledala za kupit, sem pa vidla, da je pridelan v J Ameriki... pol me je pa minilo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.1.2010 20:41:53   
Lsica
čer.
Tudi naše dete je že zaspalo, tako da sem si lahko ukradla nekaj minut zase in vas mal prečekirala. Zadnje čase mi tempo ni puščal veliko časa za comp. ampak tud to se bo spremenilo. Maja se počasi navaja da je lahko tud malo sama, jaz pa sem tud vse manj zahtevna glede čiščenja, pranja, likanja, kuhanja itd. Če ne se mi bo itak zmešal. Čim prej se sprijazniš s tem da ne more bit vse 100% poštimano tem bolje. Ampak dost o tem.

Fajn vas je brat, se mi zdi da se počutim ful bolj samozavestno, ko vidim da se ukvarjate z istimi stvarmi kot jaz. Ker če se primerjam s svojim partnerjem zgleda kot da sem jaz čist v svojem svetu - svetu tabel razvoja, igrač, otroške opreme, cen...in vsak nakup je projekt zase, tako tudi stolček za v avto...

Ah, Maja joče....pa drugič več...LN

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
20.1.2010 21:00:44   
tecka
Lsica, super, da si se oglasila... Jaz mislim v tem našem (lažnemuser posted image user posted image , vsekakor pa časovno zelo omejenem) svetu uživat dokler se bo pač dalo, potem pa sledi kruta realnost in slaba vest, ker bom tako malo s svojim sinkom.
Imam pa jaz to "prednost", da  tašča živi čez dvorišče in prav zaradi nje se po svoje že veselim spet odhoda v službouser posted image

Lino: glede avtosedeža ti pa svetujem, da spremljaš malo dnevne akcije v babycentru. So imeli maxi cosi enkrat decembra in mi je ena kolegica rekla, da je treba naročiti takoj po polnoči, ker zaloga hitro poide.
Ali pa izbereš model in malo pobrskaš po ebayu.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.