10ka
|
evo mene, prav nimam časa, da bi sledila. sem pa šla nazaj brat hanušin post o slabem dnevu (pametni dr. teti in o domačem branju). jaz sem se na prvi porodniški (2008) ful ukvarjala z vsemi "modernimi pravili", ki se tičejo dojenčkov. prehrana, gibalni razvoj, vzgojne metode, učenje spanja, pa zihr bi se še kaj našlo. resno, samo s tem sem ukvarjala. mi sicer sploh ni žal, ker sem s tem pridobila ogromno enega znanja. predvsem pa sem se naučila, da moraš kljub vsemu vedno poslušat najprej samega sebe. samo to itak že vse veste samostojno sedenje - katja se zvrne ko kegelj. je sicer huda telovadka, se kotali, postavlja na vse štiri, puza po gverilsko, dela strešice... vsak teden napreduje in to je to, kar je pomembno. panika je, ko se razvoj ustavi. aja, pa katja je skoz na tleh in ful veliko sama. zdaj sem jo sicer začela "popravljat" pri vojaškem puzanju, da se bo počasi naučila roke uporabljat. samo itak, ko bo začela plazit, jo bom mogla pa okoli lovit in spet ne bom zadovoljna moni25 - daj vlogo za podaljšanje porodniške in boš videla kaj bo. baje komisija v prvi polovici leta pozitivno obravnava vloge (ker še imajo denar), v drugi polovici pa je podaljšanje veliko težje dobiti. kakorkoli, nič te ne stane, če vlogo oddaš in zraven mogoče še napišeš srce trgajoč dopis o tem, kako lahko v teh treh mesecih edino ti omogočiš kvaliteten gibalni razvoj svojega otroka. mala_princeska - mi imamo tele kocke od bombaškov in so kar ok. kul je, ker so zanimive tudi, ko so otroci malo starejši. vendar moram iskreno povedati, da pri nas ne zasedajo visokega mesta na lestvici najljubših igrač. mini86 - kul stvari imajo tudi v chiccotu. na razprodajah imajo 40% popusta, tako da se da prav kaj lušnega in ne tako dragega dobiti. jaz sem katjo kompletno oblekla . jaz grem pa jutri k sestrici na obisk! in sicer sama s katjo, pa 2 noči bova tam prespali. starejša in moj dragi se bosta mogla pa sama doma rihtat. kakšen dopust bo to zame, ko bom imela ful manj ljudi za štimat . jupi, komaj čakam