Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.1.2010 22:57:05
|
|
|
|
MIŠEL09
|
Hanuši, pri tebi je še dobro šlo glede dom.branja, tamali mi danes pride iz šole in mi pove da je dobil 1 iz matematike in ga vprašam če so pisali test, rekel mi je da ne , da vsak je dobil po eno nalogo na listku in da je iz te naloge dobil 1. Jaz tudi ne vem kaj naj sedaj naredim(drugače teste piše 4 ali 5) sedaj pa na osnovi ene naloge 1. Glede članka katerega sem prilimala nisem hotela nobeno razjeziti, zdel se mi je dokaj zanimiv, problem je ker ne vem več kje iskati pomoč ali kakšno rešitev. Sem kronično že utrujena od vsega ter HB da imam takšnega moža kot ga imam da me lahko zadnjih par mesecev prenaša ker drugi z manj potrplježivosti bi že zdavnaj šel.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.1.2010 23:09:10
|
|
|
|
bjondi
|
sonček-joj kaj bi dala ,da v ljubljanski kotu pokuka kak žarek... Hanuši-domače branje-pri nas sploh še niso dobili katere knjige so za prebrat,pa sem decembra spraševala na govorilnih pa je rekla da bo že dala enkrat naslove ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 7:20:13
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! No naše noči so zadnje 3 noči grozne ampak se ne sekiram preveč.Pač vstajava oba in ji dajeva dudo v usta.Zelo prdi ponoči in verjetno jo benane napenjajo. No včeraj je še moj dobil drisko.In tudi svak je dobil drisko in vročino.Baje da neke viroze rasajajo. Sem pa ugotovila da naša Lora ne mara več govedine in korenja.Včeraj ni šans da bi odprla usta.Potem pa sem ji dala eno Hippovo kašico in je vse pojedla.Moram ukiniti govedino in korenje. Mi imamo rdeč fredov obroč še od Žane in ona ga ni marala.Ko smo jo notri dajali je jokala kot nora.Tako da smo jo vedno imeli v rokah.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 7:21:16
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 aja, mam eno vprašanje: tiste ki hodte na fizioterapijo z ...zadnjič mi je ena kolegica rekla, da tiste, k hodmo, mamo lohka podaljšano porodniško! a je to res? a kera kej ve o tem?? Odvisno za kakšne težave gre. Mi tudi hodimo na fizioterapijo, samo ni nobenih posebnosti (razen to, da je nedonošena), tako da nimam nobene podlage za podaljšanje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 7:46:13
|
|
|
|
Hanuši
|
Jutro, danes se bova verjetno odpravila v Kranj v shoping. Sicer sem mu že zadnjič v OshKoshu nabavla veliko stvari, a nobenih tankih majčk z dolgimi rokavi. So imeli same čudne za bagarji, traktorji in motorji. So mi čist preveč cenene delovale, da bi za eno dala 9-10€. A je katera, ki je s Kranja, kaj hodila po Qlandiji? A sploh še kaj imajo za 12-18m? IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09 Hanuši, pri tebi je še dobro šlo glede dom.branja, tamali mi danes pride iz šole in mi pove da je dobil 1 iz matematike in ga vprašam če so pisali test, rekel mi je da ne , da vsak je dobil po eno nalogo na listku in da je iz te naloge dobil 1. Jaz tudi ne vem kaj naj sedaj naredim(drugače teste piše 4 ali 5) sedaj pa na osnovi ene naloge 1. MIŠEL to skoraj sigurno ni ocena za v redovalnico. Verjetno je to sistem plusov in minusov in potem iz 5 ocen sestavi glavno za v redovalnico. Vsaj tako imajo pri naši Hani. Eno ali dva vprašanja za malo oceno, potem pa s petih malih zaključi glavno oceno. Kateri razred je že tvoj?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 8:43:28
|
|
|
|
bačko
|
Dajte mi nekaj povedati. Ali vaši veliko čebljajo?Naša skoraj nič ne čeblja.Samo kadar je tečna začne neki malega čebljati.Sliši dobro,samo vseeno me malo muči ker nič ne čeblja.Pa zelo veliko se z njo pogovarjam.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 8:58:41
|
|
|
|
mini86
|
Ali vaši veliko čebljajo?Naša skoraj nič ne čeblja.Samo kadar je tečna začne neki malega čebljati.Sliši dobro,samo vseeno me malo muči ker nič ne čeblja.Pa zelo veliko se z njo pogovarjam.user posted image pa smo spet tm..eni mau prej eni mau kasnej.. ne se sekirat.. nš sicer ful glasove spušča..najbol mu je všeč v kopalnici al pa na hodniku ker odmeva.. se je pa začev ko mu ni kej všeč jezit..nardi jezno faco in stisne rokice v pest in se razburja..je prou smešn..nš tud kr neki prdi..sicer poti jutru..itak že 3 dni ni kej konkretnga od GH spravu vase tko da ne vem kaj bi blo..pa tud js nism nč kej tazga jedla..rečmo dons se je že mau pred osmo začeu tko čudn zvijat da pol prdne in to vse v spanju-to je delu dokler zdele nisva ustala..ma bo že..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 9:02:58
|
|
|
|
Hanuši
|
Lej bačko, tudi mene je to že malo stisnilo, glede na to, da je Hana ful čebljala že pri 5m. Pri 10m je že toliko dojemala, da, ko je za darilo dobila 2 zlati ribici, jima je sama dala ime Dada in Mimi. Samo je bila res raglja, jo sploh nismo mogli ustavit Bine pa do sedaj brunda da-da-da in ta-ta-ta, pa še to bolj takrat, ko se kaj razjezi, oz. trmari. Se mi zdi da je ene 4m nazaj veliko več čebljal. Sem vprašala pa so mi rekli, da kar se tega tiče naj pa res ne paničarim, da nekateri otroci še pri letu in pol ne spravijo iz sebe kaj več kot aaa ali ggg
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 9:31:15
|
|
|
|
manna
|
mini86, naša isto prdi ponoči oziroma bolj proti jutru. Nevem zakaj, saj zato sem tudi kupla Aptamil Comfort ki kao blaži prebavne težave, ampak je ogaben zato bom šla spet na Milumil.. Hanuši, naša tudi obvlada da-da-da-da in ta-ta-ta-ta mah morm letet kr je nekej glasna
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 9:36:25
|
|
|
|
mini86
|
js sm pa zanč k smo bli na kontroli za kašelj dobila recept za ad3 in sm jih končno šla iskat..dubla sm pa dve flaškici in navodilo da mormo zdj jemat po 10 kapljic..sj nš u bistvu ne prdi vsak danh..je pa res da zadnje dva dni bolj slabo kaka..taka dva mau večja krogca..mam pa že namočene slive in jih bo dubu.. čez dan nima vač dude je pa začeu prou lepo paučka vlečt..tko lepo si ga namontira not..js pa kr fleke dobim..zdj k mu skos vn dajem če ma pauca se je mau umeru..druge prste pa pustim..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 9:51:23
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce. Jaz sem že čisto znervirana danes. Sem morala na ue podaljšati registracijo avta, pred mano samo 1 stranka, ki pa se ni premaknila iz pisarne več kot pol ure. Pa še potem ko sem bila na vrsti, je referentka telefonarila okoli in spraševala, če ga je prav "odpravila", ker je bil neki podjetnik - avtoprevoznik...Tako sem bila tudi jaz notri skoraj pol ure za en ušiv štempelj. Grrrrr. Naj vas spomnim, da je do konca januarja čas, da na davkarijo oddamo vlogo za vzdrževanega družinskega člana, da otročka upoštevajo že pri informativnem izračunu dohodnike. Saj je čas tudi kasneje, lahko podaš ugovor na izračun, ampak jaz imam raje prej pošlihtane stvari. Sicer mi tamauga upoštevajo že pri porodniški, ampak ker je bil rojen sredi leta, mi je referentka rekla, da je treba vlogo oddati. "Govorenje" - naš še nič kaj ne pove v zlogih, samo nekaj čeblja, najraje ko se zbudi. Drugače je pa kar tiho in če ga jaz kaj ogovarjam, nič kaj ne "odgovarja". Mini, če slabše kaka mu lahko ponudiš tudi špinačo. Evo, danes pa res naročim pri Next. Tudi jaz opažam, da je treba naročiti kar za 12 - 18 mesecev.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 9:51:40
|
|
|
|
bačko
|
Ko bi Lora vsaj da-da-da ali ta-ta spravila skupaj.Ona še to ne.Je že čebljala daj-daj.Potem pa je kar nehala.Ah saj bo.Ne smem se sekirati.Zojo pa so peljali k zdravniku ker baje nič ne je in driska.Zgleda je res nekaj na pohodu.Sem jima naročila da me pokličeta in mi povesta kaj so jima rekli.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 10:36:51
|
|
|
|
mini86
|
v nedeljo sem mu dala špinačo glih iz tem namenom da bo kakal ampak ga zgleda zobki matrajo in ni hotu nč jest.. ja js mam vlogo že izplneno samo še na pošto se noče sama odnest.. joj boga zoja
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 10:47:26
|
|
|
|
mini86
|
moje prvo sankanje...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 10:54:18
|
|
|
|
bačko
|
Mini a je kar pančkal na sankah?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 11:51:06
|
|
|
|
mini86
|
ja v avtu je zaspau..in prvič da se ni zbudu k sm ga dvignla..pol smo ga dal pa na sanke in je kr naprej še spau..tko da je večino svojega prvega sankanja prespau no sj sta se z očijem pol parkrat spustila k se je zbudu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 12:09:19
|
|
|
|
mini86
|
no pr ns so slive namočene v donat že delovale..to vem pa zato ker so bli koščki slive v drekiju
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 12:34:31
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja v avtu je zaspau..in prvič da se ni zbudu k sm ga dvignla..pol smo ga dal pa na sanke in je kr naprej še spau..tko da je večino svojega prvega sankanja prespau no sj sta se z očijem pol parkrat spustila k se je zbudu kaj je model Marcel...kar panu je ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 13:33:26
|
|
|
|
mini86
|
evo pa smo pojedl 180 ml sladkega krompirja z zelenjavo pa mu nam nč dala joške čez..al bi mu jo mogla..zdj je nekje v svojmu stolu najdu napol pogrižen prepečenc in še tga veselo gloda
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 15:02:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini po moje mu ne rabiš še joške čez dajat, da ne bo preveč in bo bruhcal, raje mu daj malo kasneje - pa ti bo mogoče še zaspal No moja žabica je pa včer zvečer prvič polento dobila in jo je z veseljem zmazala Prepečenec jaz ji dajem tegale: http://www.hipp.si/keksi in ga zelo rada gloda Ko smo pa že pri hrani, zgleda da M. ne prebavlja - beri ne mara kupljenih zelenjavnih kašic, če ji pa doma naredimo pa še nekako je, če je na njen način narejeno Mini kdaj se zjutraj bazen v Čatežkih odpre??? Gremo jutri čofat. A sta kdaj šla notri jest - v tisto self service restavracijo? Je kaj pametnega od hrane? Sam najbrž je boljše če gremo potem zvečer kam na kakšno pico ali pa orng večerjo, a ne? Aja pa še to: kaj je to sladek krompir (vem butasto vprašanje ampak nisem še slišala zanj)
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.1.2010 15:05:12 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 15:09:46
|
|
|
|
mini86
|
sj mu nism dala pol čez..zdj pa lepo panča..moj ma tud polento..a si kej zravn dala..js mu zmešam kr iz zelenjavo..mi je pa kr mal hudo ker tok poje da ne rab več joške še par dni pa nam večmislna na to.. jap js mam isti prepečenc..mam še plasmon piškote iz dm-ja pol pa mu dam enkrat eno drugič drugo..je pa neprimerljivo bolj umazan če je plasmon piškotke ker se lepo topijo kokr pa ta prepečenc..sm mislna da ga ne bo maru ampak sem ga probala pa je sladk..bljak..js sm mu do zdj dala od sunvala kašico z mlado zelenjavo-al neki tazga pa je kr ceu lonček pojedu..js nism mela srca probat ker mi je tok smrdela..pol pa v nedeljo k ni hotu špinače jest in sm mislna da je ne mara-nism se spomnla na zobke sem mu odprla eno kašico tud od sunvala tud mlada zelenjava samo brez korenčka-bljak..pojedu je par žlic pol pa ni več odpru ust.. sj pol sm brala je not zelenjava pa še ena moka-ne vem a pirina al kera že..bljak uglavnem..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 15:13:28
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 jap js mam isti prepečenc..mam še plasmon piškote iz dm-ja pol pa mu dam enkrat eno drugič drugo.. Enako
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 15:14:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ne, v polento zaenkrat nič ne mešam.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.1.2010 15:20:07
|
|
|
|
mini86
|
men pa tud kapnl ni da bi mu prvo samo to dala..tko pusto mi deluje..itak sem mu dala zravn samo preverjeno zelenjavo in bi takoj vedla zarad alergij.. a si probla ji dt sladki krompir..nš ga ma tud rd.. aja pa uno oranžno bučo ma tud ful rd..mi je babi zrihtala celo jedilno bučo..čaka samo na razrez sj ne vem kaj nj s celo..verjetno jo bom na koščke dala pa na dilco pa v skrinjo in pol k bo zmrznl bom dala v vrečko da se ne prime..k v hladilniku začne mau plesnet po enmu tednu-res pa da sm jo mela zaprto v posodi in je blo mau kondensa na pokrovčku..............no sj ne vem zakaj zdj to razlagam..mau se že sama s sabo pogovarjam a ste se dubla pol zanč v supernovi
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.