![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 10:58:25
|
|
|
|
mini86
|
kakšen se vam zdi un kostumček od zajčka..kolegica oz njen tamauček bo glih un vikend k so maškare praznovau 1 leto in bomo pršli kot maškare..sm mislna da bo čebelica ampak je glih ta kolegica učeri kupla za slavljenca čebelico http://www.pustnikostumi.si/index.php manna-tok sm ti fouš da je kr joj..pr ns je pa mraz, -7 stopinj in kr ivje je še na drevesih..sj ne rečm je ful lepo sam men se pa v takm mrazu ne da niti na pošto nest olajšavo za družinske člane-vem, grozna sm ja sj drug tedn začnemo iz meskom..pol mu bom pa tud za dop malico dala kšno jabolko, hruško, borovnico..sj to je to od sadja ane..nč mi ne pade na pamet druzga
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:01:00
|
|
|
|
manna
|
mini86, naša ima najrajš slivo..oziroma samo slivo papa. Drugač pa si pozabla banano - je tud ful fajn ker je tko enostavno..lohk mu jo kar v rokico daš pa jo gloda in liže al pa zmečkaš. Šibam zdej ven, se beremo
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:20:44
|
|
|
|
bačko
|
Pri nas je tudi megla in ivje in sploh ni šans da grem ven.Je tudi okoli -7.Bomo kar doma.Pa itak imam obe doma. Lora bo pa pikapolonica za Žano pa še ne vem.Najraje bi videla da je tudi pikapolonica.Da bi bile obe isto. Taka je bila Žana lansko leto:
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:35:23
|
|
|
|
mini86
|
aja itak še banana a to daš sveže slive oz posušene al maš kšno kašico..morm pol dons kupt še suhe slive da mu jih pol zmiksam bačko vajini dve princeski sta si pa ful podobni..lepa pikapolonca.. ja klicala sm uno gospo k ma te kostume in je rekla da pride 15€ in da loh pridemo iskat konc meseca k zdej filajo za štacune..al neki tazga če nam najdla kej lepšiga bo pa zajček
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:38:54
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mene pa zanima ko uvajaš rečmo sadje za dop.malico..sj to daš eno banano al pa en jabuk ane..na rabš dajat količinsko tok kokr kosilo-ali pač..a ga po tistem jabuku še podojim al je pač to to in je obrok nadomeščen.. js mu sadje naštimam kr za en cel obrok, pa je pol dobr za kkšne 4 urce...mu pa nariban en cel jabuk in eno banano, al pa en jabuk pa zravn nariban baby piškotke, pa pride kr okusno-bi še js jedla, če bi mi kdo naštimu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:41:59
|
|
|
|
mini86
|
mony kaj bote pa vi za maškare..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:45:17
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kakšen se vam zdi un kostumček od zajčka..kolegica oz njen tamauček bo glih un vikend k so maškare praznovau 1 leto in bomo pršli kot maškare..sm mislna da bo čebelica ampak je glih ta kolegica učeri kupla za slavljenca čebelico http://www.pustnikostumi.si/index.php iiiiiii...ful luštno-tole štacunco bom pa še js uporabla vrjetn! a 15€ pride kostum? a to so cene glede na velikost kostuma? za kero št. si pa vprašala? men je pa zlo všeč slonček (sam če ne bil blo roza barve zravn )...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:45:52
|
|
|
|
MONY25
|
hehehe...sm te prehitela
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:48:21
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bravo js..nč grem spat k mij je že flekast k prav da sem že obsedena s tem forumom in da čist preveč časa prebijem kle gor hehe...nč hudga, mamo vsaj kej za brat
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:51:21
|
|
|
|
mini86
|
uprašala sm za 6 mesecev-to je tud najmanjša št..je pa št 68..nš je sicr 2 cm manjši kar ne igra vloge samo mi je pa všeč da je elastika na rokah in nogah..je edin smotan k morš jit sam iskat..v soboto grem verjetn še v baby center pogledat kaj majo..za info majo pa v BC iste kostumčke kokr v šparu in cena je tud tm tm
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:51:27
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kakšen se vam zdi un kostumček od zajčka..kolegica oz njen tamauček bo glih un vikend k so maškare praznovau 1 leto in bomo pršli kot maškare..sm mislna da bo čebelica ampak je glih ta kolegica učeri kupla za slavljenca čebelico http://www.pustnikostumi.si/index.php zajček je tud fuuuul hud...zajček, slonček no pa žabica tud ni slaba-no, sj tud ostali kostumi niso švoh, sam majo vsi ene špičaste kape ali kej podobnga-to se mi zdi, da ni glih za tok mejhne, k bi jih motil! mini, najbolš, da se zmenve pa greve kr skp v to štacuno-js nimam pojma, kje to sploh biti
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:54:49
|
|
|
|
mini86
|
js tud ne more bit tm nekje na viču-tržaška je pa res od tobačne pa do brezovce pikapolonca je men še všeč-sam mi je bl za punčke.. ja žabica tud ni slaba edin kar me mot je da ma uno na okah in nogah-krake in pol nč ne more
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:55:24
|
|
|
|
MONY25
|
drgač je bla pa dons prov ornk smotana noč-tamau se mi zdle že par noči fuuuul zbuja pa neki afne guca vsake pol ure vstajam, da mu dam dudo! neb rekla, da bi ful joku ali kej podobnega-bi vsak zobke vzela za razlog... mi je sosed reku, da se njihova (sicer je zdle že 1,5 let stara) zbuja okol polnoči in se hoče kr igrat tm nekje do 4ij zjutri, pol pa le nazaj zaspi-joj, upam da ne čaka tega tud mene
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:56:27
|
|
|
|
MONY25
|
hmmm...zgleda, da sva sam midve aktivne klelele
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 11:59:19
|
|
|
|
mini86
|
ja mi smo mel tud dons skor igranje ponoč..njemu so ful zanimive te letvice od pojstlce..in pol ji šlata, se opira na njih,liže..no in tko bi on delu tud dons ob 2h ponoč.. sam pol k sm ga dala nazaj v pojstelco je dokaj hitro zaspau nazaj-dokaj hitro mism zato k sm prčakvala da bo dl pokonc kaj boš kuhala tamaumu za kosilo..js bom mau zelenjave prepražla na olivnem olčku-korenje,koleraba,cvetača in polenta
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:00:50
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 hmmm...zgleda, da sva sam midve aktivne klelele ja dobr da si še ti kle k čene bi mela samogovore..tamau sedi pr men žveč al edigs al pa robčke in se kr neki stiska k men
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:07:35
|
|
|
|
tecka
|
Oj, jaz sem pa tako sdlabe volje danes, da mi gre kar na jok. Nič posebnega, kar nabira se malo po malo. Bo treba eksplodirat Meni je všeč kostum od zajčka. Drugače pa naš letos ne bo še nič za pusta.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:08:40
|
|
|
|
mini86
|
tecka kaj te muči..povej nam..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:13:44
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja mi smo mel tud dons skor igranje ponoč..njemu so ful zanimive te letvice od pojstlce..in pol ji šlata, se opira na njih,liže..no in tko bi on delu tud dons ob 2h ponoč.. sam pol k sm ga dala nazaj v pojstelco je dokaj hitro zaspau nazaj-dokaj hitro mism zato k sm prčakvala da bo dl pokonc kaj boš kuhala tamaumu za kosilo..js bom mau zelenjave prepražla na olivnem olčku-korenje,koleraba,cvetača in polenta Alex se pa kr neki pogovarjat začne, mal jamrat vmes itd. večinoma k mu dam dudo, zaspi nazaj, kdaj pa tud ne-pa si mislm, da je lačen, mu dam za jest-zmaže vse, pa prec nazaj zaspi...sam se bojim,da se bo razvadu, da bi 2x ponoč jedu, k že doooooold ni 2x jedu ponoč, je sam 1x... midva bova jedla pa musako (moj je na bolniški neki zarad roke), pa bom pol tud za tamauga dala krompir pa zelenjavo mu bom skuhala za vmes-če mu to nau všeč (k zelenjava mu ful ne gre), mu bom zravn dala pa mal kisle smetane (to ponavad pali )...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:15:06
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Oj, jaz sem pa tako sdlabe volje danes, da mi gre kar na jok. Nič posebnega, kar nabira se malo po malo. Bo treba eksplodirat Meni je všeč kostum od zajčka. Drugače pa naš letos ne bo še nič za pusta. kaj te res muči? sj se tud men kdaj nabere, veš, da bi najraj eksplodirala, tko da vedi da nisi edina! ti nam kr povej...oblubm, da nam nobenmu povedala
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:19:06
|
|
|
|
mini86
|
js mu ponoč dam dudo in pol če jo 2x vn plune mu dam za jest..sj sm sicer že 10x povedala ampak mene ne mot če se zbudi SAMO da pol nazaj zaspi..midva sva mela pa obaro za kosilo..naslednič k jo bova mela pa spet bo pa tud tamauček jedu pa še žgance nm bom vsem nardila.. ja tecka sj nauva nobenmu povedale..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:29:30
|
|
|
|
mini86
|
komi čakam da grem zvečer mau u šoping..a ste kere že dale brokoli oz ohrovt..al preveč napenja..borovnice bom itak kupla zmrznene..kaj od zmrznenga sadja pa še majo in da loh tamaučki jejo..čist mam prazno glavo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:34:55
|
|
|
|
bačko
|
Mony pri nas je ponoči isto kot pri vas. Tecka
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:36:29
|
|
|
|
bačko
|
Mini Lora brokolija ravno ne mara.Sem pa ravno včeraj razmišljala da bi ji dala ohrovt.Jaz sem ravno prejle naredila korenčkovo juho in sta kar obe jedli.Lora bo potem še rižoto Žana pa če bo hotela kanelone drugače pa tudi rižoto.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.1.2010 12:40:14
|
|
|
|
mini86
|
kaj pa mislte o češnah..teh zmrznjenih..da bi mu kašico nardila also preveč alergene tko kt rečmo jagode.. bom pol kupla še ohrovt k brokoli mam še domač v skrinji.. a se loh povabm na kanelone
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.