Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 12.1.2010 22:56:44
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako ste? Jaz po vremenu! Danes sem mal po sobi omaro pospravljala da sem Lari naredila fraj polico za njena oblačila ker bomo previjalno uporabili za drugo pikico ki prihaja! In je bla prav vesela ko je vidla da ma v isti omari kot mami in ati oblačila,prav navdušena je bla,ni mogla skrit da ji je všeč! Mislim da tokrat ne bom Lare jemala sabo ker je bolj pozna ura ko se dobimo in takrat je ona precej tečna saj prihaja njena ura za spanje in ima takrat preveč energije in ji nič ne paše in tko dalje,tako da potem jaz ne bi imela mira za klepet! Bi pa pomoje blo bolje da smo not saj bo zunaj pomoje mrzlo,vsaj mene bo zeblo! moreta kako je bilo na pregledu?
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 13.1.2010 13:30:21
|
|
|
|
moreta
|
Ojla! Včeraj sem imela pregled pri G. Poslušalaje sva bitje srčka. V prihodnjih dneh moram spet v laboratorij (merjenje glukoze), naslednji pregled pa imam čez tri tedne. Edino ni mi jasno zakaj je rekel, da glede na to da je to moja prva nosečnost, me bo naslednjič (to bo v 29. tednu) ginekološko pregledal. Kaj je katera od vas to imela? Potem pa se bova zmenila za UZ. Drugače naj bi bilo z vse ok. Glede srečanja v petek pa predlagam, da se dobimo notri. Jaz sem bila ravno sinoči na pijači v Kapitaniji in zunaj je bilo res svinsko mrzlo. Tam sedijo večinoma kadilci, me pa to nismo, ne? Ve tri se že poznate s prvega srečanja, vam bo lažje. Upam, da vas bom hitro našla, če ne pa, ko boste videle eno malo zgubljeno, ki gleda okoli, mi pomahajte. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 14:15:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 13.1.2010 15:03:59
|
|
|
|
moreta
|
valen meni se tudi čez jakno že konkretno vidi trebušček, tako da verjetno me ne morete zgrešit... Tudi meni se je zdelo, da ginekološki pregled pomeni, da pregleda maternični vrat, samo nisem bila sigurna. Vprašat sem pa pozabla. Ko mi je to rekel, mi je bilo vse logično, potem ko sem doma razmišljala, pa mi ni bilo jasno. Odkar sem noseča, me vaginalno še ni pogledal. Kako različno ravnajo ti ginekologi a? lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 15:23:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 13.1.2010 16:50:43
|
|
|
|
Di_Di
|
pozdravljenene, valen in moreta če vama bo lažje vama lahko da ena od nas treh, ki se že poznamo tel št... nas boste lažje našli, k vama bomo lahko povedale kje točno sedimo... Ja jaz bi tudi raje videla da smo noter, ker ne kadim in še zunaj je full mraz brrr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 19:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 13.1.2010 21:05:19
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem končala za danes s peko,me že vse boli,bom mogla mojega mal sterat da mi noge zmasira! Jaz sem imela že dvakrat vaginalni pregled,pri prvi nosečnosti pa sem ga tudi nekajkrat imela! Zdej grem pa tamalo spravit spat,ker je za danes blo dovolj šokov iz njene strani!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 14.1.2010 7:25:23
|
|
|
|
moreta
|
Dobro jutro! Di_Di jaz bi tudi tvojo tel. št. Prosim napiši mi jo pod ZS. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 14.1.2010 13:56:23
|
|
|
|
Di_Di
|
Dober dan :) Evo punce sem vam poslala mojo št pod ZS. Upam da ste jo dobile Chi_Pita kje se nam pa ti skrivaš? A prideš jutri? Upam da ja
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 8:35:36
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Oi punce ... kako smo Di_Di, ja ja pridem danes, okoli 6h bom tam ... upam, da ne bom zamujala. Skrivam se pa ne ... problemček je edino, ker sem nekako čisto psihično utrujena. Stanovanje počasi počasi napreduje, pa po opremo za moramo iti v Sevnico - pa ne vem kdaj se odpravit, ker še vedno delam non stop in nimam niti časa it na pijačo s kolegicami. Potem pa me je še ta test sladkorne čisto potolkel ... ne znam si predstavljat kaj me čaka v ponedeljek ... na dieti nisem bila še nikoli in ob celodnevnem delovniku ne vem kako pravilno jest. Ma vse bo, se bom potrudila. Upam, da ste ostale BP, se pa itak vidimo danes. Komaj čakam, da se malo načvekam, uh
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 11:11:25
|
|
|
|
Di_Di
|
Hej Cih_ Pita sam ne se sekirat, morda ni kej takega. Si dan prej kej sadja jedla, kako tortico (sladkarije) al pa kej mastnega pa ti je pokazalo.. Boš vidla, da bo vse ok. Od moje mame sodelavka, ki je tolko stara kot jaz ( v nov al dec je rodila) jo je fasala, ker se je preveč psihično obrmenjevala. Tko da se ne splača sekirat res ne. Upam da bo v pon vse ok s tvojim sladkorjem. Ja verjamem da maš full dela zdaj in da nimaš časa za net... sam da je vse ostalo ok. Drugače pa ja se vidmo danes jaz se bom tud potrudla, da ne bom spet zamudila tko kot zadnjič
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2010 11:42:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 13:29:55
|
|
|
|
moreta
|
Ojla punce, tudi jaz sem bila danes na taprvem testu za sladkorno in upam, da bodo izvidi ok. Včeraj se nisem glih dosti pazila pri hrani, tako da ne vem ... bo vsaj pokazalo realno stanje. Drugače pa tudi jaz komaj čakam danes, da se srečamo, Di_Di tvojo številko sem si shranila in pokličem, ko bom tam. Samo ne zamudit, da ne bom tam še pred tabo... lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 15:29:22
|
|
|
|
Di_Di
|
hej punce tudi jaz sem si shranila vajini št. Jaz danes sicer dobim obiske, prideta starša za vikend na obis, ma nič zato jih bom poslal k sestri.. mami sem že povedala da sem zmenjea z vami. Jah se bom potrudla da bom točna oz da bom kako min prej prišla se vidimo
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 16:59:35
|
|
|
|
dskubin
|
A lahko prosim še meni ena od vas številko na ZS pošlje, če mi bo slučajno uspelo prit.
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.1.2010 22:45:45
|
|
|
|
memole
|
Čer! A že vse spite? A vas je čaj kar v posteljo potegnil? Lepo vas je bilo spoznati in z vami klepetati!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.1.2010 0:35:17
|
|
|
|
Di_Di
|
Joj dskubin škoda, ki nisi mal prej pisala oz da nobena od nas ni videla tvojega sporočila Jaz ti jo lahko še vseno pošljem če želiš, za naslednjič Drugače sem pa full vesela, ker smo se dobile... men je blo prav fajn v vaši družbi, upam samo da vam nisem preveč zatežila A ja pa da se čim prej še kej dobimo po možnosti še v večjem številu Mejte se in pridno božajte svoje lepe bušije
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.1.2010 8:54:49
|
|
|
|
dskubin
|
Joj dskubin škoda, ki nisi mal prej pisala oz da nobena od nas ni videla tvojega sporočila user posted image Pošlji, pošlji, ampak se mormo kar hitro spet dobit, jaz sem začela odštevat sitno - kot OI, še manj, kot 1 mesec. No, vsaj upam, da ne bom v tatretje čez rok Drugače pa mi je včeraj valen poslala svojo številko, se vidi, da je ona šla zadnja, pa je še prečekirala situacijo. Samo itak so imeli naši otroci drugačne zamisli in se niso strinjali z maminimi načrti, je tastarejši bruhal in pol nisem mogla it, že včeraj cel dan v pranju, danes spet . V dveh dneh se mi je nabralo za 3 dni peglat Fino, da se vas je kar nekaj nabralo in sigurno ste se fajn naklepetale, mi je prav žal, da nisem mogla prit. Pa drugič.
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.1.2010 10:23:05
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Hei hei ... ve pa res vedno najdete čas za RR ... Jaz sem včeraj potem prišla ob 11ih domov in sem šla samo še spat - na kraj pameti mi ni prišlo, da bi vzela komp v roke Lepo vas je bilo spoznati dskubin ... drugič se pa le pridruži ... upam, da se nam bo uspelo zbrati prej kot v enem mesecu Ah, jaz sem vam rekla, da že imam napotnico pa porodnišnico ... sem šla zdaj gledat, pa tisto ni napotnica pač pa potrdilo o PDP za socialno sem malo zamešala Evo še 2 urci dela imam pol pa pičim domov ... z dragim sva se zmenila, da danes dokončno premerimo keramiko za kopalnico in jo v ponedeljek naročimo ... upam da se bova držala načrta punce lep vikend vam želim ...
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 18.1.2010 7:28:24
|
|
|
|
moreta
|
Pozdravljene, Tudi jaz sem zelo vesela, da sem vas spoznala. Srečanje je bilo prijetno. memole jaz sem tudi ena tistih, ki hodi zgodaj spat, še dokler lahko... dskubin ti se nam kar pridruži naslednjič, če se bomo dobile, preden boš rodila. Chi_Pita se mi je zdelo malo čudno, da imaš že napotnico, potrdilo o PDP pa sem dobila tudi jaz. Srečno pri urejanju kopalnice. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 18.1.2010 18:50:11
|
|
|
|
Di_Di
|
pozdravljene, Kako ste kej? Upam da ste vse ok! dskubin sem ti poslala pod zasebna svojo št. tko da jo boš mela za naslednjič. Upam da se še ta mesec kej dobimo, da se nam bo lahko še dskubin pridruži pa morda še katera ;)
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 18.1.2010 22:25:27
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? Jaz sem ok samo malo preveč sprehoda je bilo danes,je blo lepo pa smo se šli mal sprehajat zdej me pa vse boli od pasa dol! moreta kdaj hodiš spat? Jaz grem vsak dan čez polnoč spat pa še ne zaspim takoj!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.1.2010 8:57:52
|
|
|
|
moreta
|
Pozdravljene , včeraj smo bili na nečakinem rojstnem dnevu in spet sem se najedla dobrot za tri dni... ...pa se bom spet sekirala ko bom stopila na tehtnico. memole tudi jaz grem hodit če se da vsak dan vsaj pol ure in če si zadam prehitri tempo me začne bolet v spodnjem delu trebuha. Hvala bogu, ko se ustavim, mine, potem pa grem bolj na izi. Spat pa hodim različno, recimo da najkasneje do 22.30, sem pa ena tistih, ki zaspim takoj ko se razkomotim na kavč pred televizijo, tako da včasih zaspim tudi velikooo prej. Saj vem, da si trenutno lahko privoščim, ko bo dojenček, bo drugače... Sicer pa vstajam že ob 6h zjutraj za v službo. Še malo... še največ en mesec. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.1.2010 9:55:27
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Evo da še tukaj povem kako je potekal včerajšnji test : Sem zelo zelo dobre volje ... 100g test za sladkor je pokazal normalno stanje ... diete mi ni dala, ker je rekla, da je ne rabim, edino železo je malo pod mejo in sem tudi jaz dobila tablete. Ma to ni nič v primerjavi z dieto juhhuuhuu kako sem vesela že 2 dni ... no in danes sem imela pregled in seveda sem jo nafehtala za UZ in mi ga je naredila ... in kar dosti časa si je vzela (je imela neko praktikantko zraven in je meni in njej razlagala kaj je kaj) ... Naša (smo danes še enkrat 100% potrdili da je ) je težka že 1,52 kg, obseg glavice in trebuščka je OK, in kar je najpomembneje je že v glavični vstavi in se baje ne bo več obrnila NP pa je 9.2.2010 Aja pa +10 kg in me je g. full pohvalila, ker sem v celem mesecu obdržala isto kilažo Pa še slikico sem dobila, kako me gleda ... Aja pa g. mi je dala napotnico za dogovor o epiduralni ... ne spomnem se (mislim da si bila ti valen), ki si govorila, da si bila na razgovoru ... kako a pa to traja od 9h-14h kot piše na napotnici al takrat potekajo tej razgovori Spanje ... jaz hodim spat okoli 22h, pa vse do 00h ... je pa res, da kasneje ko grem spat, težje se zbudim in manjkrat grem na wc Včasih pa je bila taka ura lih prav za it na pijačko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?