pikatara
|
Buši polento delam na vodi, po Nokini in Hedikini ideji pa dodajam zelenjavo. Pri 7-8 mesecih lahko žes skoraj vse jesta, le svinjine, veljaka, meda, arašidov, jagod ne. Pri nas jesta kosilo z nama, le včeraj ko so bili čevapi, sta polento z brokolijem jedla. Meska jima daj, pa ribice, pa testenine,... Pri vozičkih se vam pa spomladi pridružim, če bosta kaj štrajkala, da ne sedita dovolj visoko, če ne pa ne. Hedi kako je tvoj hauck? Nad marelami nisem navdušena zaradi premajhnih koles. Na morju pol ne moremo nikamor, pa tudi doma se skoz po makedamu sprehajamo. Sunčica lepo da si se končno javila. Za Stello smo tako ali tako vedeli, da je ful hitra in da sigurno že hodi. A si prepričana, da si prav napisala velikost? Glede na to da smo samo en teden razlike, pa 10 cm. Veliki. Marija dobrodošla med nami. za dojenje ti težko pomagam, glede telovadbe, pa sem začela že po 4 tednih na polno tenis igrat. Je pa res, da mi je še tisto mleka, kolikor ga ni bilo, presahnilo. Belen a si se zasmučala? Priporočam purančka, pa z avokadom, ker je drugače presuh. Čestitke Jaša in Lana, pa Alenki seveda. Larči kje si? Včeraj sem imela zaden izpit, pa mislim da bo. Sem ful vesela. Sam še eno smotano seminarsko in magistrsko pa bo. Sta bila pa otroka taka angelčka ta teden, ko sem se skoz učila, le Patrik mi je zapiske strgal.
|