|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
17.1.2010 10:23:51   
Shadow
Pa daaaaaaaaaaaaaaj, pri nas spet sneži. user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
17.1.2010 17:37:50   
Anja23
HEj hej somamice...
Kako ste kaj? Vidm, da teče debata o vozičkih marelcah.... mi prodajamo Maclarna, če kero zanima... Ful smo ga mal rabil... samo za v šopimg in za na morje! Drugač pa smo ok... Fanta rasteta, zdej sta se začela noro tepst in cukat za lase... No, za nameček vsega (upam, da se mi ne bo zmeša luser posted image ) smo dobil pa še kužiko... staro dva mesca, tko da mam zdej 3 otročke plus seveda moža user posted image !

Aja, pa še to spejsšatl zgleda noro, vsi bejbiki so noro kjutkani....

Ne vem kera je že pripravljala repo... kako jo pa nardiš? če lahko zvemouser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
17.1.2010 18:02:12   
nokes
repa: kislo repo dam kuhat v nekaj vode, začinim s kumino in kuham do mehkega, na koncu lahko zgostim z moko. ker je zraven vedno pire krompir, jaz podmeta ne delam. ekola, čist enostavno. user posted image  jaz imam rada, otroka pa jočeta. user posted image

za marelo maš ZS. se grebem, ker mi tamaučka štrajkata v vozičku.user posted image

nokes

(odgovor članu Anja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.1.2010 20:55:35   
buši2
Nokes- kaj pa če bi v repco dala mal krompirčka, fižolčka in česenčka za okus? Mogoče jima bi šlo bolj po grluuser posted image .
Mi smo ta teden probali z rižoto in jo imata ful rade. No mene pa zanima kako naredite polento a z AM al kar z navadnim mlekom? Še to, a je to že za 7-8 mesec al je prozgodaj?? Kaj še lahko ponudim otroku pri tej starosti (poleg zelenjavno-krompirjevega pireja)?? Sem zvedla, da pri nas v vrtcu dajejo 11 mesečnim bebicam repco, pire krompir, špinačo, govedino,...
Zgleda, da je res tko, da mora otrok pri tej starosti že jesti vse kar jedo odrasli, le da je hrana pripravljena bolj na drobno.

Jaz sem tudi ugotovila da pod nujno rabimo drug voziček. Hartan je za male bebice zakon, ampak nepraktičen za v avto. Mi že kar malo preseda, da se ne morem (in se mi ne da) spravit z njim ven oz. v mesto. Čist preveč kolobocij user posted image . Imam obljubljen rabljen peg peregotov športni voziček in če bo ok se mi zdi, da mi bo oljašano življenje user posted image . V nasprotnem primeru grem v najbližji BC po novega pa naj stane kolikor hoče user posted image .

p.s.
mam že mal poln kufer tele zime in se že veselim pomladi!!!!

Mirno in lahko noč vam želim!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
17.1.2010 21:29:58   
suncicica
ker se ze dolgo nisem oglasila, bom malo opisala dogajanje pri nas. vase poste sem uspela prebrat-komaj.

no..sedaj smo stari 10 mesecev in stella ima 9kg in 78 cm, pia pa 8100 in 75cm.
o tem kako divji sta raje ne govorim...stella ze en poln mesec hodi samostojno,zraven veselo maha papa ali ploska.pia se ni tako pogumna,se iz previdnosti se drzi za rob pohistva.
ena se dere mama druga pa ata. jezik v katerem se pogovarjata onidve med sabo ,pa je nerazumljiv vsej sirsi okolici. imata pa debate da dol pades. kreganje,zatrjevanje ,smeh..:)
stella prespi ponoci prespi 12 ur brez problema(po moje sploh neve da je ziva ko spi), pia pa je zgodba za sebe-po moje se zbudi vsaj 5x na noc. lacna ,sitna,joka,tuli,lacna ,izgubila dudo....vse mozno.trdno zaspi komaj okrog 5 zjutraj,in potem je celo do 8-9 h tisina.
takrat se pa obe zbudita in nas dan se zacne. jemo 5x cez dan(pia se 2x ponoci).
drugace pa smo pretezno zdravi,vcasih malo smrkavi,in sedaj malo kasljamo, ampak nic hujsega.

Stella in Pia

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.1.2010 21:36:15   
suncicica
noki a mi razlozis kako naj pridem do tega vozicka-marele.
se nikoli nisem kupovala prek teh strani

Stella in Pia

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.1.2010 22:21:43   
nokes
sunčičica, tapravo si našla user posted image . vse, kar sem ugotovila je, da se iz anglije skoraj ne splača naročat, ker colajo orng poštnino ali pa sploh ne pošiljajo. na nemškem ebaju sem našla tole (uau, ratalo user posted image

drugače pa nimam časa brat in študirat in naročat blablabla, zato kupujem rabljeno, iz bolheuser posted image .

sicer pa je blanšet taprav naslov za podobna vprašanja. saj se bo javila. baj.user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 17.1.2010 22:25:59 >

nokes

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.1.2010 8:32:23   
marijaa
Pozdravljene! 11.1.2010 sem tudi jaz postala mamica dvojčkov. Na svet sta privekala Tian 2950 g 50 cm in Alina 3300g 51 cm. Ker teme dvojčki 2010 še ni, pa tudi se mi ravno ne da, da bi jo jaz odprla in imela monogovoreuser posted image , me zanima, če se lahko vam pridružim. Imam 2 vprašanja.
Kako vam je uspevalo istočasno dojenje. Jaz imam blazino, vendar mi nekako ne uspe, da bi ju sama pristavila. Zaenkrat mi jih moj pristavlja, ampak ko bo končal očetovski dopust pa ne vem kako bo. Kako dolgo pa ste jih dojile?
Kdaj ste pa s telovadbo začele? Jaz bi rada čimprej kakor prvič, da mi trebuh ne ostane.
Lep nov teden vam želim.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.1.2010 8:47:57   
taškica
Buši - eko tut jaz na podoni sceni - hartan je katastrofa za v in iz avta, jaz sem si kar chiccotovo marelco nabavila, mi je škoda mojega hrbta. Uporabljamo jo malo, res izključno za k zdravniku, trgovino - skratka za v in iz avta. Drugače je pa hartan super.

Dojenje - Marija se ti kar javim - na začetku je sicer super, da ti pomagajo, ta mali so nebogljeni, glavice grejo še levo desno, handling je nujen...sčasoma (ko ge možiček v službo) se pa kar naučiš še drugega potegnit nase.....ker je nuja in ihta in jok. Vlečeš pa ga na vse možne načine...................ne bi opisovala, se mi je včasih trgalo srce. Pa kaj čem, morala sem, sem bila od dne št.2 po porodnišnici sama doma. Hitro se zvrziraš....jaz sem potem, če se je le dalo dojila enega za drugem, sta imela različen ritem.....pa tudi sama sebi sem se zdela kot kravica marica. Aja, pa jaz nisem menjala strani - ena za enega, druga za drugega. Danes bi verjetno menjala, saj sem opazila, da ena sproducira več mleka kot druga. Močno več. To se mi je poznalo po 3 meseceu, ko je mali premalo pridobival in je postal čist srečen ko sem začela z gosto hrano.....Drugače pa kar pogumno, boš videla da je dojenje bolj enostavno tudi za kasneje......zdaj ko je kuhancija na vrsti kar pogrešam že pripravljeno in toplo hrano.....user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.1.2010 9:23:05   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Marijaa, čestitke in dobrodošla!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.1.2010 10:52:15   
darjau
Pozdravljene,

ste se spočile čez vikend user posted image .... ja pri nas mamicah ni vikendov in praznikov off, full time job 24/7.
Sem včeraj razmišljala, ko sem ju tlačila v košare, da bi že počas bil čas da jih dam v športni del, kmal bosta 5 mesecev ... počas bi bil že čas. Kdaj ste jih pa vi dale v športni del? Jaz bom kar ostal pri našem EW, sem tok navdušena nad njim, povsod pride, no edin kakšna vrata so mogoče kdaj problem.

Tisti spejsšatli tud mene ne zanimajo sploh .... še druge pojstle si ne upam postavit ... ne vem kje bomo hodil poluser posted image .... dej nej že kdo kup naš stanvanjeuser posted image .

Marijaa... dojenje istočasno, pr men sta na začetku kr dost mele vsaka svoj ritem in nisem rabla istočasno dojit (mogoče tud psiha, nisem mogla sama obe naenkrat). Pr kakšnem mescu sem jih pa že začela, imam doma narejeno blazino za dojenje, ki je trdna (iz polne pene) in sem si jih dala vsako na eno stran na postlo, sama se skobacala not v blazino in pol sem kar lahko njiju lepo prjela, dokaj pravilno (glava ni nič okrog letela user posted image ) in si jih dala gor. Mi bomo konc mesca 5 pa se še vedno polno dojimo in punci lepo napredujeta, pediatrinja kr ne more verjet, da sta sam dojeni. Men je pa ful enostavno, ne rabiš nič mislt a maš vse s sabo, kile ti grejo kr dol čeprov ful ješ user posted image . Na telovadbo sem pa jst ta mesec začela prej je vedno neki vmes pršlo, izgovoriuser posted image (drugač pa po prvem pregledu pri G lahko greš, če je vse ok).

Jutr imamo razvojno bomo videl kaj bojo rekl za Nevo, se še vedno ful steguje in je trda k user posted image .

Me rabta, letim

Lepo se mejte, čau

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.1.2010 10:53:57   
darjau
Mlinčka in vse ostale, ki nas oskrbujete z jutranjimi, popoldanskimi kofetki ... hvala za kofi in dobrote, toook pašejo da ni res hvalaaa

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.1.2010 10:58:29   
nokes
daaan,

mlinči-rešiteljica, kot vedno.user posted image  dej, napiš kej, kako ste, al se moram res na FB včlant al kaj že, vpisat, logirat, pristopit...user posted image  ni cajta, no.

marijaa, čestitke in dobrodošla. tvoja 2 pa sta velika in težka kot enojčka! zelo lepe mere! user posted image  glede dojenja ti bodo svetovale naše pridne dojilje, jaz lahko rečem samo "????" bravo!

taški, hay!user posted image

pogrešam laro! in še kero, ajd ne mi rečt, da vozičkate od jutra do sutra.

pikatara, imam isto težavo, čeprav so mi včeraj skidali en ovinek, tako, da lahko grem en krog in ne samo gor in dol po ulici.

laufam, se je fante zbudilouser posted image  

aja, še bušika, repa je kisla in to jima ni šlo dol, sta se  ful tresla zravenuser posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.1.2010 11:17:37   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

noki a mi razlozis kako naj pridem do tega vozicka-marele.
se nikoli nisem kupovala prek teh strani

Jest sem npr. preko pram world-a kupila avtosedeža. Sem zelo zadovoljna. Je pa res, da je poštnina zelo draga, samo se je v mojem primeru še vseeno zelo splačalo. Nakup na PW je zgledal takole. Pisala mejl kolk bi bla poštnina za sedeža, so mi takoj odpisali, da 75 funtov, naročila, plačala z z viso kartico, pride pa v štirih delovnih dneh.

Tudi belen je tam naročala za mano pa ni še nič javila, kako je zadovoljna, ker so bili ta teden na smučanju.

belen- ste že doma, kako je bilo?

marijaa- dobrodošla!   jest nisem dojila, tko, da ti ne morem pomagat glede tega, je pa tu kar nekaj pridnih, ki ti bodo znale kej več o tem povedat.

Glede športanja je pa takole. Jest sem se tega lotila šele sedaj, bi se pa lahko bistveno prej, predvsem, ker nisem dojila. Ker dojiš bi ti pa rekla, da bol u izi to počni, da ti mleka ne zmanjka. Veliko boš tudi izgubila z dojenjem.

Vse ostele pa tud helooo

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 18.1.2010 11:21:54 >

2+1=4pikice

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.1.2010 12:29:17   
marijaa
Hvala za dobrodošlico. Prej mi je nekako uspelo na blazino dat oba, da sta se oba istočasno, ker sta se tako tudi zbudila, mož pa je tavečjega ravno peljal k zobozdravniku. Ja upam, da se bom privadila. Ja saj če ne jočeta istočasno ju dojim ločeno. Jaz tudi upam, da bom čim dlje dojila, se bom trudila. Ta prvega sem do 16 mescev, tokrat sta pa 2, no bomo videli kako bo šlo.
Bom pa začela vsak dan malce telovadit in bom potem podaljševala čas. Res ne bi rada, da mi bi tak viseč trebuh ostal.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.1.2010 12:54:30   
malaflobe
Marijaa

Pozdravljena tudi iz moje strani.

Jaz sem dojila in še dojim oba hkrati. Bomo pa kmalu stari eno leto. Na začetku je res malo težje pristavit oba a se boš hitro navadila. Jaz sem najlažje naredila tako, da sem enega položila na posteljo, drugega sem dala čez ramo in  ga z eno roko držala, z drugo sem si namestila blazino za dojit. Potem sem nanjo položila tistega, ki sem ga imela na rami in nato še drugega iz postelje. Pridržala sem pa tako, da sem ga stisnila ob sebe in pridvignila blazino z nogo, da ni zdrsnil dol. Ko sta bila oba na blazini in sem tudi jaz bila udobno nameščena pa sem ju priklopila. Smo pa tudi podirali kupčka, tako, da sem ga dvignila čez ramo in je drugi medtem nemoteno jedel naprej. ( SEm hotela čimbolj nazorno opisat, pa ne vem,če mi je uspelo. )
Vaja dela mojstra.  ko boš morala sama ti bo vse upselo pa, če bo prej še tako težko videt, boš pa ti lahko našla boljši in lažji način, ki ti bo ustrezal .

Želim ti čimveč volje do dojenja in da boste vsi uživali v tem.

Lepo bodite, če pa te bo še kaj zanimalo pa kar vprašaj. Če bom le mogla ti bom z veseljem "pomagala".

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 18.1.2010 12:55:24 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.1.2010 13:31:26   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

Tudi belen je tam naročala za mano pa ni še nič javila, kako je zadovoljna, ker so bili ta teden na smučanju.

belen- ste že doma, kako je bilo?

ciao mame,

ewo nas iz smučanja.... cel teden je w Val Gardeni snežilo, razen zadnje dqwa dni,ampak je bilo wseeno super user posted image

ja js sm jih iz PW naročila ampak niso imeli enega na zalogi in dobawa w njihowo skladišče je 7-10 dni...no dans je 10 dan...in pol baje pridejo w 48urah....upam,da res, sicer mudi se mi ne....kr mamo ju3 komi 7mes....ampak wseeno bojo punce bolj komot user posted image

amrica....aja mi imamo tudi Jane twin two...in ga ne bi menjala za nič na swetu....še posebej ne za kakega hartana in podobne (brez zamere une ki ga imate),kr widim frendico nič ne more z njim, nikamor.....edino je fajn kr je prostoren...ostalo pa.... user posted image user posted image

kolko pa so twoji stari? mi imamo 7mes in moje užiwajo, menjawam jih 1X en dan ena, drugič druga, je LAHEK, gre w AWTO (w berlingota brez zlagat.....)
meni JE KUL!!!! user posted image user posted image user posted image

zanima me, kako ste 1.naredile mesek??? mi ga bomo zdej pri 7m začeli....katero pa??? piščanca???
user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.1.2010 21:44:34   
amrica
OJLA BELEN.Vem da je ta nas vozicek JANE TWIN GO  super da lahko gres prav povsod kamor zelis ,mene moti k mi pupike zaspijo da nemorem prve dat v lezeci polozaj k pol sloni ta drugi na nogicah pa se to ta druga nevidi nic odspred ko se vozi user posted image user posted image user posted image se mi smili.Nase pupike bodo konec meseca mele osem mesecev,oa mlajsa Tina ima 9kg Maja pa 8kg.RES NEVEM KAJ JE PAMETNO NAREDIT Z VOZICKOM,razmisljamo o PEG PEREGU ARIA TWIN.....LEP POZDRAV VSEM

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.1.2010 8:00:16   
blanč
Dobro jutro
user posted image

Danes zgleda, da bo bolj skozlano vremeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.1.2010 8:18:10   
nokes
jutro,

blanč, hvala, paše itak user posted image

danes imata RD alenkina JAša in LAna, vse najboljše za eno leto!!! UAU! evo tule ena tortica user posted image , če alenke ne bo okoli, da počasti user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.1.2010 8:59:26   
dekle11
Zdravo mamike,

sem opazila - nisem vpisala predvidenega datuma. ... 17.11.09
Če je Škorpija, ki je izbrala enaka imena kot jaz za svoja dva malčka, Škorpija po svojem horoskop znamenju lahko rečem samo ... nekaj je na tem. Tudi jaz sem škorpijon :)
Jaz imam rSunčiavno pet minut miru in namesto, da bi se spravila telovadit, kot ta pridne :), se raje ob kofetku pofočkam pri vas :) Sej bo. Pri nas je itak -8 in je zunaj prelepo, vse oblečeno v ivje.
Sunčica - sem bila kar vesela tvojega posta. Sedaj sem potolažena, tudi pri nas bomo verjetno spali podobno kot pri vas. Eden mi spi od 22h do 6h, včasih še kakšno urico dlje. Drugi pa potegne 5-6 ur največ 2x na teden. Drugače pa je lačen ... Sem ga pa včeraj zjutraj uspela pretentati z dudo in je ob 5h potegnil še do 6.30. Aleluja.
Ajde, zdej se grem pa pod tuš s krtačo zdrgnit hrbet. To imam namesto savne. :)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.1.2010 9:01:23   
blanč
Jupiiiii praznujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še jaz mal torte spečemuser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.1.2010 9:11:19   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Bom pa začela vsak dan malce telovadit in bom potem podaljševala čas. Res ne bi rada, da mi bi tak viseč trebuh ostal.

PA SEJ SI KOMI RODILA, TEJKIT IZI!  Čas bo tud naredil svoje, meni se je trebuh v pou leta za pol zmanjšal, sam od sebe, kar ga je pa še ostalo, se pa sedaj pridno in že tudi uspešno trudim, da ga ne bo več.

kak lepa tortica! Vse najboljše Jaša in Lana!user posted image

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 19.1.2010 9:13:57 >

2+1=4pikice

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.1.2010 9:42:32   
pikatara
Buši polento delam na vodi, po Nokini in Hedikini ideji pa dodajam zelenjavo. Pri 7-8 mesecih lahko žes skoraj vse jesta, le svinjine, veljaka, meda, arašidov, jagod ne. Pri nas jesta kosilo z nama, le včeraj ko so bili čevapi, sta polento z brokolijem jedla. Meska jima daj, pa ribice, pa testenine,... Pri vozičkih se vam pa spomladi pridružim, če bosta kaj štrajkala, da ne sedita dovolj visoko, če ne pa ne. Hedi kako je tvoj hauck? Nad marelami nisem navdušena zaradi premajhnih koles. Na morju pol ne moremo nikamor, pa tudi doma se skoz po makedamu sprehajamo.

Sunčica lepo da si se končno javila. Za Stello smo tako ali tako vedeli, da je ful hitra in da sigurno že hodi. A si prepričana, da si prav napisala velikost? Glede na to da smo samo en teden razlike, pa 10 cm. Veliki.

Marija dobrodošla med nami. za dojenje ti težko pomagam, glede telovadbe, pa sem začela že po 4 tednih na polno tenis igrat. Je pa res, da mi je še tisto mleka, kolikor ga ni bilo, presahnilo.

Belen a si se zasmučala? Priporočam purančka, pa z avokadom, ker je drugače presuh.

Čestitke Jaša in Lana, pa Alenki seveda.

Larči kje si?

Včeraj sem imela zaden izpit, pa mislim da bo. Sem ful vesela. Sam še eno smotano seminarsko in magistrsko pa bo. Sta bila pa otroka taka angelčka ta teden, ko sem se skoz učila, le Patrik mi je zapiske strgal.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.1.2010 9:52:27   
lara light
Mamica Alenka, vse najboljše Lani in Jaši tudi od nas!user posted image user posted image user posted image

Punce, joj ste napisale..pridne, pridneuser posted image ...pr nas vse ok, le pestro, pestro, cajta premalo, a pridem kmalu naokrog, pa več povem! Lubčke od nas!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?