blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Taški HAHAHAHAHAHAHAHA spejsšip je lozinka, ja... za zelo pametne nakupe nujno potrebnih klumparij, ki ti odžirajo še tisto malo življenjskega prostora, ki ti ostane po tem, ko dobiš dvojčke. Za ponazoritev še grafična podpora: Hvala za opozorilo za dohodnino, vsak cent bomo pametno vložili v nabavo zadev, podobnih tej na zgornjih slikah Mi še tudi nimamo marele, oba sta še zelo zadovoljna v mehkih košarah in skoraj vsak sprehod cel prespita, tako da hrbtnega dela še nismo dvignili. Hrana v vrtcih... ko sem jaz hodila v vrtec, sem tam vedno rada in VSE pojedla, pa sigurno niso bile bio/eko zadeve postrežene. Eh, nam jih bodo že nafujtrali... Sicer jima zdaj, ko sta še frišna, kupujem bio zelenjavo in sadje, ampak prej ko slej bomo itak preklopili na navadne izdelke, ker midva tudi nisva neka bio fanatika. Meni so itak najbolj všeč bio pomfrit in eko pečene svinjske rebrce, pa tudi demeter francoska solata mi gre v rit :))) Macko, glede kopičenja krame te popolnoma razumem... mi teh fliper stolčkov ne bi ekstra kupovali, ampak sem jih dobila v paketu z lupinicama in ležalnikoma, te pa sem privolila. Nujno potrebni? SEVEDA! Tako kot vsa ostala plastična navlaka! By the way, a so se plenice res pocenile, zdaj ko so jim znižali davčno stopnjo? Jaz sem nazadnje delala zalogo krepko pred novim letom, pa še nisem preverila. Vsem bolančkom želim, da se hitro pozdravijo, snegu pa privoščim, da se končno stali - vsaj toliko, da se bo dalo povsod z vozičkom furati - zdaj imam po našem kraju naštudirano traso, ki je splužena in brez sneženih mož, pa mi je že malo dolgcajt, ker se vedno mimo enih in istih bajt sprehajam Lina in Ana bi tud spejsšip! Kje se to kupi? A je to mobilno kot hojca? Mi smo že boljše, samo fiziološka že spet orng poje! Kdaj bo že konc te zime? Kdaj bomo šli lahko spet normaln ven? http://www.baby-shop.si/si/oprema/gugalnice-g99.shtml