|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.1.2010 9:12:19   
nokes
jutzro, ne bom popravljala napak za seboj, ker sem čist razštelana, evo kavice

user posted image

senčka, kaj naj rečem??? UAU!! tale spejsšip je olala, mamamia, tutifruti gromozanski! otroka nič ne jočeta, ko se jima približa? tvoja kužika je pa po moje naša sestrica, skoruser posted image

aha, zelo pametne odločitve glede prihrankov! nkupit še več krame!user posted image

bio/demeter/eko tut jaz nisem, samo vsaj to prvo leto, ko imamo možnost jima pa res poskušam dati čimmanj svinjarije. pol pa se zgodi, fda ne jesta banane, ker je presladka, pa nobenih bio-eko desertov, ker so tut presladki, pa repe, ker je kisla, pa kaj še bo??? vse nekam mild, pa brez okusa.

nič, deca lačn,a, laufam

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
15.1.2010 13:06:20   
pikatara
Punce pomoč!!! Kje v Ljubljani se da normalno sprehajat z našimi vozički? Kakšno je stanje v Tivoliju? Pri nas bi se lahko sprehajali samo gor in dol po ulici, naša sprehajalna pot ni splužena, prav tako ne pločniki. Le ozke gazi so, za kar smo pa preširoki. Se nam že malo meša, ker smo skoz doma. Kaj pa Kodeljevo? Dajte prosim kak predlog.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
15.1.2010 13:09:39   
taškica
HUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOuser posted image

A TO RES OBSTAJA? A MORAŠ ŽETONE NOTR VRŠT? A se gunca, trese, vibrira?

A si ti kje v bližini Lj, da ti še svoje pripeljem? Takoj kupim 10 žetonov....Noro...čist noro...frapirana.

Naj se deca pozdravijo hitro Snežinka - glede sprehajalnih tudi meni kakšen nasvet, mam pa feeling da je še najboljš v centru Ljubljanu.....nisem še bila....a kera kej ve?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
15.1.2010 13:32:26   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

HUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOuser posted image

A TO RES OBSTAJA? A MORAŠ ŽETONE NOTR VRŠT? A se gunca, trese, vibrira?

A si ti kje v bližini Lj, da ti še svoje pripeljem? Takoj kupim 10 žetonov....Noro...čist noro...frapirana.

Naj se deca pozdravijo hitro Snežinka - glede sprehajalnih tudi meni kakšen nasvet, mam pa feeling da je še najboljš v centru Ljubljanu.....nisem še bila....a kera kej ve?

Raskiri 29 evrov pa kupi svojega spejsšipa. Jaz sem jim jih prodala v zadnjih dneh več kot so jih prej prodali v celem letu, ha,ha,ha...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
15.1.2010 15:09:56   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Taški HAHAHAHAHAHAHAHA spejsšip je lozinka, ja... za zelo pametne nakupe nujno potrebnih klumparij, ki ti odžirajo še tisto malo življenjskega prostora, ki ti ostane po tem, ko dobiš dvojčke. Za ponazoritev še grafična podpora:

user posted image

user posted image

Hvala za opozorilo za dohodnino, vsak cent bomo pametno vložili v nabavo zadev, podobnih tej na zgornjih slikah user posted image

Mi še tudi nimamo marele, oba sta še zelo zadovoljna v mehkih košarah in skoraj vsak sprehod cel prespita, tako da hrbtnega dela še nismo dvignili.

Hrana v vrtcih... ko sem jaz hodila v vrtec, sem tam vedno rada in VSE pojedla, pa sigurno niso bile bio/eko zadeve postrežene. Eh, nam jih bodo že nafujtrali... Sicer jima zdaj, ko sta še frišna, kupujem bio zelenjavo in sadje, ampak prej ko slej bomo itak preklopili na navadne izdelke, ker midva tudi nisva neka bio fanatika. Meni so itak najbolj všeč bio pomfrit in eko pečene svinjske rebrce, pa tudi demeter francoska solata mi gre v rit :))) user posted image

Macko, glede kopičenja krame te popolnoma razumem... mi teh fliper stolčkov ne bi ekstra kupovali, ampak sem jih dobila v paketu z lupinicama in ležalnikoma, te pa sem privolila. Nujno potrebni? SEVEDA! Tako kot vsa ostala plastična navlaka! user posted image

By the way, a so se plenice res pocenile, zdaj ko so jim znižali davčno stopnjo? Jaz sem nazadnje delala zalogo krepko pred novim letom, pa še nisem preverila.

Vsem bolančkom želim, da se hitro pozdravijo, snegu pa privoščim, da se končno stali - vsaj toliko, da se bo dalo povsod z vozičkom furati - zdaj imam po našem kraju naštudirano traso, ki je splužena in brez sneženih mož, pa mi je že malo dolgcajt, ker se vedno mimo enih in istih bajt sprehajam user posted image

Lina in Ana bi tud spejsšip! Kje se to kupi? A je to mobilno kot hojca?
Mi smo že boljše, samo fiziološka že spet orng poje! Kdaj bo že konc te zime? Kdaj bomo šli lahko spet normaln ven?user posted image user posted image user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
15.1.2010 15:20:44   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Taški HAHAHAHAHAHAHAHA spejsšip je lozinka, ja... za zelo pametne nakupe nujno potrebnih klumparij, ki ti odžirajo še tisto malo življenjskega prostora, ki ti ostane po tem, ko dobiš dvojčke. Za ponazoritev še grafična podpora:

user posted image

user posted image

Hvala za opozorilo za dohodnino, vsak cent bomo pametno vložili v nabavo zadev, podobnih tej na zgornjih slikah user posted image

Mi še tudi nimamo marele, oba sta še zelo zadovoljna v mehkih košarah in skoraj vsak sprehod cel prespita, tako da hrbtnega dela še nismo dvignili.

Hrana v vrtcih... ko sem jaz hodila v vrtec, sem tam vedno rada in VSE pojedla, pa sigurno niso bile bio/eko zadeve postrežene. Eh, nam jih bodo že nafujtrali... Sicer jima zdaj, ko sta še frišna, kupujem bio zelenjavo in sadje, ampak prej ko slej bomo itak preklopili na navadne izdelke, ker midva tudi nisva neka bio fanatika. Meni so itak najbolj všeč bio pomfrit in eko pečene svinjske rebrce, pa tudi demeter francoska solata mi gre v rit :))) user posted image

Macko, glede kopičenja krame te popolnoma razumem... mi teh fliper stolčkov ne bi ekstra kupovali, ampak sem jih dobila v paketu z lupinicama in ležalnikoma, te pa sem privolila. Nujno potrebni? SEVEDA! Tako kot vsa ostala plastična navlaka! user posted image

By the way, a so se plenice res pocenile, zdaj ko so jim znižali davčno stopnjo? Jaz sem nazadnje delala zalogo krepko pred novim letom, pa še nisem preverila.

Vsem bolančkom želim, da se hitro pozdravijo, snegu pa privoščim, da se končno stali - vsaj toliko, da se bo dalo povsod z vozičkom furati - zdaj imam po našem kraju naštudirano traso, ki je splužena in brez sneženih mož, pa mi je že malo dolgcajt, ker se vedno mimo enih in istih bajt sprehajam user posted image

Lina in Ana bi tud spejsšip! Kje se to kupi? A je to mobilno kot hojca?
Mi smo že boljše, samo fiziološka že spet orng poje! Kdaj bo že konc te zime? Kdaj bomo šli lahko spet normaln ven?user posted image user posted image user posted image

http://www.baby-shop.si/si/oprema/gugalnice-g99.shtml

(Mark Twain)

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.1.2010 15:22:57   
blanč
Joj, zdele pogledala ni jih več... Senčka vse sma pokuple in prodaleuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.1.2010 15:25:27   
nokes
babe, AAAAAAA, potres v lj!!!! sm se čist vsrala!user posted image

saj ste zmešane s to gugalnico, noooo. blanč, kolk procentov dobiš???

aja, sem gledala ene marele, pa če jih kupiš 2 ali več, dobiš skonto, je kera za? aja, sam ne vem, če dostavljajo v slo. preverim, ko se skuliram.

< Sporočilo je popravil nokes -- 15.1.2010 15:28:59 >

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.1.2010 16:18:39   
blanč
noki, dej slikco marelce.

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.1.2010 20:38:18   
miska73
blanč, a sem jst edina, ki nisem padla na tele spesšipnle...

noki, dej mal več info za kero marelo se ogrevaš

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.1.2010 20:52:26   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

ja, si edinauser posted image sam ti imaš kr dober razloguser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.1.2010 22:11:30   
Shadow
Kak dober razlog ima??????? Mater, sem zdaj radovedna ratala!!!! user posted image

Noki, mene tudi zanima marela, ki jo ovohavaš! user posted image

Še enkrat obvestilo vsem interesentkam za Enterprise: NIMAJO JIH VEČ! ENDE! GAME OVER! FINITO! SCHLUSS! NIENTE! NEMA VIŠE! UZELA JIH MAGLA! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.1.2010 22:13:30   
Shadow
Potres???????? KDAJ, KJE, KAJ??? Jaz nič več ne vem, ker že pol leta ne gledam dnevnikov, za stare cajtnge pa nimam interesa user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.1.2010 22:20:12   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O, pajade, mene tud ne gane user posted image .

Potres user posted image ? Nč porajtala...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.1.2010 22:33:52   
miska73

Me zanima kateri:
a) dobim itak tvoj spejsšipl, ko se ga Bernardek naveliča
b) glede na naše razvojne nepravilnosti se izogibamo vsem pripomočkom, ki ne zagotavljajo 100% pravilnega razvoja otroka
c) kaj tretjega

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.1.2010 22:35:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

O, pajade, mene tud ne gane user posted image .

Potres user posted image ? Nč porajtala...

Mlinči, sem se nagledala enih kjut slikc pravkar na FB user posted image

A sam moj dedc vsak dan dnevnik zja user posted image user posted image ... pa zravn na žalost še mi trije.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
16.1.2010 8:56:50   
nokes
jutro! saj ne boste verjele, mi smo se zbudili pred pol ureuser posted image

nobena ni čutila potresa? če pa živite v atrijskih hišah in stanovanjih! jaz sem v 4 štuku in me je fajn zaguncalo! sicer pa jaz vedno čutim potres, se tudi ponoči zbudim.

za vse tiste, ki ne šmirglate spejšipa, pa bi rade svojim otrokom privoščile malo zabave, bi lahko senčka in blanči imele dneve odprtih vrat al pa happy hour: "velika atrakcija u vašem gradu, večeras vas zabavlja šedov&blanč enterprajz!", VABLJENE!user posted image

ahja, marela, una, za skonto, ne pošiljajo na kontinent user posted image , frdamani engleziuser posted image

je treba kje drugje stauhat kakšno, pa se zmenit za popust, je pa tale:

http://www.pushchairs247.co.uk/pushchairs/obaby-apollo-twin-pushchair/

ha, ha, prevod direkt:

Apollo je lahek, praktično ozko voziček, za dvojno zabavo primeren za dvojčka ali otroke različnih starosti od 3 mesecev, to gost zložljivi dežnik pushchair priti skupaj s raincover in ima priročno ročico opravljajo za uporabo na javnem prevozu ali po stopnicah.

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.1.2010 9:17:34   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Noki, dobra ideja! Tolk veselja pa privoščim svoji deci (ne dedcu user posted image ), da jima kak žeton za hopsat kupim user posted image . Pa juhej za dolgo jutranje spanje user posted image ! Naše sta pa baš danas že eno uro pred običajno kraval začele zganjat.
Khm, jaz sem v 5. nadstropju, barjanska tla, pa nič čutla. Pa ponavadi tud jaz vse potrese registriram, z nočnimi vred user posted image . Mislim pa, da sem ravno takrat kompot kuhala in sem zgleda čist not padla user posted image .
Poskusim še kej naokoli prit!

Aja, miškec, hvala za pohvale fotkic user posted image ! Jaz tud tvoja miškolinčka zavzeto spremljam! 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.1.2010 13:38:39   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Noki, dobra ideja! Tolk veselja pa privoščim svoji deci (ne dedcu user posted image ), da jima kak žeton za hopsat kupim user posted image .

user posted image

Pa juhej za dolgo jutranje spanje user posted image !

user posted image

Še eno kviz vprašanje...
Mi smo se včeraj kopali, ker
a) se kopamo vsak petek
b) nismo vedeli kaj bolšga počet pa smo se kopali
c) je Nejc kakal po 7 dneh

Grem zdej za kako urco gospodinjo špilat medtem ko fanta počivata po obilnem obroku.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.1.2010 13:41:39   
sonček33
Odg. a., če je pa slučajno c...pol pa juhej Nejc.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.1.2010 13:46:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Odg. a., če je pa slučajno c...pol pa juhej Nejc.

user posted image pravilni odgovor je c... količini primerno sem morala fajn zribati noge in hrbet preden je bil za v bano user posted image

Sonči, dej no nazaj Lovrota v svoj avatar. Še prej pa mu prpopi enga cmočka od tete podgance. Pa lepo od tebe da nas prideš na dvojčke pogledat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.1.2010 13:48:52   
sonček33
Miška, ma fajn, da je nejc kakal, pa četudi si mogal potem ju dat plavat izven redauser posted image

Lovru prpopam lupčka glih zdej. Hvala teta podganca.  Vračam poljube R&N

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.1.2010 13:54:06   
lana70
dvojne mamice en lep dan vam želim user posted image .....noki, a si ti na FB?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.1.2010 22:47:21   
miska73
Morda še komu pride prav...

VLOGA
za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem
izračunu dohodnine za leto 2009

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Dohodnina_2009/VDC_2009.pdf

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.1.2010 8:56:43   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?