eva1
|
Hoj! Evo da vam povem, da smo dobili datum za scintigrafijo ki bo pokalazala kako je z ledvičko in sicer 17.2, potem pa upam, da se čimprej znebimo NF in seveda upamo na dobre razultate!!! karin-mi se samo dojimo..kako vem da je sit, hm..kva pa vem, k neha jest, pa k se igra z joško predvidevam da mam dost...je pa res da takoj po hranjenju ne joka, ubistvu joka samo takrat ko je zaspan..itak prespi še vedno ogromno (hvalabogu!!!!) Ne vem, jst se s tem sploh ne obremenjujem..če lula, če kaka, če se na tko na oko redi pol je že ok...če te pa skrbi pa si vago izposodi, bolj kt pa da si stiskaš, pa po flaši dodajaš! srčna zveza-moj k je buden je najbolj nesrečen če je v naročju-to sploh ne mara..najraje ima da leži in gleda okoli..ampak sej pravim on je buden max 1 uro, z previjanjem in dojenjem vred..se pravi še pol ure po dojenju..pa še to vsako drugo dojenje..drugače spi...sicer ga ugovarjam, pa tko..ampak drugače pa ga pustim v lupinci, v postljci..pa se sam zamoti, kolikor se, ko postane tečkan, pa tko vem da je zaspan, pa gre spat! Upam, da se čimprej znebite bakterij..kaj so pa rekli, zakaj ima mala že uroinfekt, kaj je narobe?? Kdo pa vsa vodi na nefro??? pikica82.super!!!! Kar tako naprej mojega so 2 dni na pediatriji hranili z flaško, ker sem bila jst še v porodnišnici, in takoj ko sem ga pristavla k joškam je povlekel in se od takrat lepo polno dojiva, brez problemov-me je pa tudi že bilo strah, da ne bo hotel čeprav jaz bi tok časa ustrajala, da bi mali prej omagal, kt jaz petkapet-driska pomeni res le obarvana voda, brez primesi koščkov,večkrat na dan..moj ima tudi čisto tekoče blato z primesi..je pa res da se samo dojiva! Sicer pa je redko da imajo tako mahjni otroci že drisko, edino če fašejo kako virozo, kr tko brezvez dvomim da bi mel drisko! Jaz mojga za vem obleček k eskimčka-je pa res da sva ponavadi kr dolgo zunaj...pač pajacek pa kombinizonček, pa rokavičke, šal(mu ga dam preko ustk in noska-tko narahlo), pa kapa...pa pokrijem...
|