tassika
|
Uf nogavička80 pestro imate. Ti bom poskusila malo odgovriti, ker Zoja še spančka, sva bili cel dan zunaj ko je pa tako lepo. Glede porodniške, se ti če greš na ponovno šteje kot plača, dobivaš enako naprej, vsaj tako so rekli meni, enako tudi za podaljšanje porodniške, samo v službo je treba nesti obrazec, da si res še zaposlena. Kakanje, pri nas še vedno skoraj vsaka plenička malo, 2x na dan pa ena fajn obilna runda . aja ga.Kresal, ja tudi meni povzroča preglavice, ampak o tem ne bi javno Vse ostalo je pa pri nas podobno kot ima napisano nina68, samo da sva za dobra 2kg lažji. Zadnjič sem jo merila in ima 60cm in 5250g, točno bova pa vedeli 28.1. ko imava pregled in prvo pikico, kravice pase bolj leno, jo moram malo več dati na trebuščka, če ji dam blazino spodaj ji gre zelo lepo, če pa ne pa rajši leži na trebuhu in cuza roko . rotavirus, jaz se še vedno nisem odločila, saj vem sem smotana, samo je toliko + in toliko - da bom pomoje zadnji dan vedela kaj bom naredila. Razvojno imava midve kontrolo 26.2. fizioterapijo pa 1x tedensko, sem jo kar malo izsilila, saj ji nič ne škoduje. Za plavanje sem se pa tudi odločila da greva aprila, ko pridemo iz čatežkih, da vidim če ji sploh ustreza voda, doma v banji je pravi vragec , odločila sem se pa zato, ker je dobro za hrbtenico, zoja pa že od 2m hoče biti ves čas pokonci, vem da to ni dobro, ampak drugače je jok, saj se tudim, da jo imam čimveč časa na tleh na igralni podlagi, na kateri blazno uživa. Najbolj všeč ji je rumen levček z roza grivo in modrimi tacami in pa ogledali, ostalo ni pomembno, važno da je to pločniki so tudi pri nas tako tako, samo midve greva vseeno vn, ker samo v vozičku dalj časa spi in je kar znervirana če ne greva, grem pa malo po stranskih ulicah, kjer ni veliko prometa in kar po cesti, tudi če pride avto mi do sedaj še noben ni trobil No pa sem se tudi jaz razpisala. Aja še pleničke, sva že na 4-9kg in danes sem kupila iz dm-a alano, ker je bolj naravna pa poročam, kako se bodo obnesle, pamperske 4-9kg so zaenkrat ok, samo malo drage so. nič zdaj se pa počasi zbujamo, bo treba rito zamenjat pa kaj pojest, saj je pridna spi že 3urce, se pozna da sva bili zunaj. papa