aromaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malažabica kje dobiš predloge iz flisa? Ker moja, čeprav imam dodatni vložek, ful lula, in jo po 2 urah konkretno živcira mokra rita. Mažem pa z lamprehtovo ali pa z weledo, pa sem mislila da ni panike če daš papirnato predlogo noter. A praviš da ji to zmanjša vpojnost, kljub vsemu? Pri nas se dobijo na strani eko-baby.si, jaz sem jih pa naročila iz Anglije, od koder tudi sicer naročam plenice. Kar se pa krem tiče, pa lahko mažeš, če daš potem predlogo. Na mojih Fuzzi Bunz plenici prav piše "no softener, no nappy cream" na listku. (brez mehčalca, brez krem za ritko) Jaz mojo čez dan nič ne mažem, namažem jo samo pred spanjem-ponoči ima plenico za enkratno uporabo. IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 moj je tud kr zavil z očmi ko sem mu povedala kolk bova dala za pralne plenice...sem si naračunala, da me bo 20 haipa daipa klasik+2 zaponki (baje jo moraš na 6 mesecev menjat zato bom kar 2 naročila)+ dvoje prekrivnih hlačk+ plenične predloge pršlo vsega skupaj 265€, samo je pa to -to...no in kot sem rekla se je moj zgrozil ko je videl znesek, pa se je potem pomiril in bil vidno dobre volje, ko sva izračunala, kolk bi npr za pamperske dala čez celotno previjalno obdobje...če bi otroček bil na plenicah do 2. leta bi nas prišlo okoli 2000€! Pač denarni vložek na začetku je večji, kot pa če kupiš par paketov enkratnih plenic, samo če potegneš črto vidiš da si na koncu na boljšem in to kar precej sploh če imaš še kakšnega otroka in plenice porabiš še zanj, sicer je pa mene pritegnilo predvsem to, da ni nobenih kemikalij ala oni gel v plenicah za enkratno uporabo, ki na dolgi rok ne prinaša nič kaj dobrega+ okolje nam bo hvaležno Jaz sem se že zdavnaj poslovila od ideje, da bom zaradi teh plenic kej cenej prišla skozi. Tolk je pleničk za sprobat, tolko lepih, ki jih enostavno "moram" imet...da se tolažim, da delam dobro okolju in koži naše frače. Računica pa dvomim, da se mi bo izšla :))
< Sporočilo je popravil aromaja -- 14.1.2010 15:02:51 >