karin412 -> RE: uporabnice pralnih plenic-vprašanje (25.10.2007 16:42:31)
|
Jaz uporabljam racmanke (24 kom) že 20 mesecev in moram reči samo to, da so že ful znucane(ježki), tudi trgat so se mi začele, pa ne perem dostikrat na 95, dajem večinoma sušit na zrak, le ko je dež in zima v sušilca. Ne vem, kako je pri drugih. Zdaj ko imam še 2 meseca starega fantka, sem kupila še 20 komadov novih plenic iz druge roke. Škoda, izgleda da so samo za enega otroka. Perem z Dashem, uporabljam pa kis za vlaganje. Z oreščki sem že prala, pa bi morala uporabit belilo, ker ni šlo nič stran. Ena sparšuje koliko komadov naj nabavi - odvisno, če bo sušila na zraku, jaz sem zato kupila 24 kom in je bilo ok. Meni oba zdaj toliko plenic porabita, da perem skoraj vsak dan (sem zračunala da na 1 dan in pol), skupaj z brisačami, rjuhami, kar se nabere. Največje težave so z bodiji - zdaj ima Miha 2 meseca, pa mu že dajem bodije 68, pa jih ravno lepo zaprem. Ajla je bolj majhna, pa sem tudi pri njej imela bodije eno št. večje. Za pajacke enako, najboljše so posebej hlače ali žabice. Prekrivne imam 3 kom ene velikosti, tudi volnene, samo je več dela z njimi, še posebej ko so pokakane in se sušijo cel dan. Aja glede hoje in okretnosti - jaz sem Ajli ko je začela sedet, dajala čez dan umetne, da je lažje dosegla to stopnjo, za hojo pa ni bil problem. Res se mi zdijo malo nerodne edino v pasu.
|
|
|
|