aromaja
|
Da se še jaz malo javim. Pred porodom sem si nabavila racmanke, navadne in nekaj komadov S Lotties. Po porodu sem jih par dni uporabljala, potem pa mi je ena izmed njih tako grdo spustila kakec skozi, da smo bili usrani tamala, jaz , kavč in še tla. Takrat žal nisem vedela, da ni to nobena tragedija, da novorojenčki lahko tako obilno in eksplozivno kakajo, da tudi kaka pampers tega ne zdrži. Čez kaka dva tedna sem spet probala, pa je ratal drug problem-polivanje, ki je bilo zaradi ogromne rite v racmankah še hujše, ker je bila mala kar malo nazaj nagnjena v njih. Dobro...tretji poizkus je bil malo pred tretjim mesecem, ko pa je naša frača čisto znorela vsakič, ko je dobila racmanko na rit, ker je imela tako veliko pakungo med nogami, da je bila čist imobilizirana. Ona pa tko rada fejst brca :D Nekako je še prenesla Lotties z vložkom od racmank, kar je bila najtanjša varianta. Ker je Lotties prerasla, sem vse skupaj prodala in se podala na lov za idealno pralno pleničko. Še vedno iščem. Sprobala sem IttiBitti(te so all-in-one, super za dnevno rabo, zelo tanke in vpojne, ne smejo pa bit čez njih oblečeni kaki pretesni bodiji, ker potem med nogicami hitro prevajajo vodo skozi), čakajo me pa za sprobat še Fuzzi bunz, wonderoos in ene one-size EasyPeasy Harmony. Ali ima katera od vas odveč kako drugo, katerokoli pleničko, rabljeno, ki bi jo prodala po ugodni ceni(cca. 50% cene nove pleničke), da bi jo sprobali? Rada bi poskusila kakšne so racmanove bambuske, pa kake bamboozles, bumgenius, totsbots.... Tudi bambino mio sistem se mi zdi zanimiv. Skratka...karkoli...nikoli ne veš, kje te sreča čaka. malažabica, ena varianta, kako ohranjaš otročkovo ritko bolj suho v bombažkah, je da uporabiš plenično predlogo iz flisa. Ta predloga vodo spusti skozi v pleničko, sama pa ostaja skoraj suha. Te predloge lahko pri nas kupiš TUKAJ, lahko jih pa preprosto narežeš iz kake stare tanke flis odejice, majice... V bistvu je to edina varianta , ali pa da imaš kake dodatne vložke, ki imajo zgornjo plast iz flisa-to ne vem če se da kupit kje pri nas.
< Sporočilo je popravil aromaja -- 27.12.2009 13:38:59 >