Anonimen
|
ola Hvala vsem za podporo mi je koj bolje. Moram pa danes obe pohvalit,upam,da ne bo bumeranga:)..vceraj se je safija po mojem zadnjem postu zbudila,pa kar nekaj jokcala in stokcala do polnoci,ko je se jedla,pol sva pa obe na fotlju zaspali:(...no,jo dam v postlo in je spala doooo......5ih.Nisem mogla verjet.Pa jedla in spala do mal cez osem.meri je tudi ob petih sok,pa spala naprej.Taka mirna noc,neverjetno:))))) zdaj obe spita,ceprav smo hotli v mesto po pizzo,pa mal na sprehod,samo Meri ima potem cist unicen ritem spanja,ce ne gre ob 12h. Bom skuhala kar danes cufte,za 2dni,bo koj lazje.Se je pa danes fuuulll poznalo,ker smo vsi doma,je blo koj lazje.Pa zgleda,je treba vsak dan ven,da punci pol lepo spita. Imam pa vprasanje,nujno!Sicer jutri pride patronazna,pa vseen. Safija kaka trd kakec.A ni tko,da imajo dojencki bolj mehkega? Ji mleko dajem tocne merice,z nozem zravnam,tako,da ni od tega,da bi bilo pregosto.je mozno,da ji mleko ne pase???? Alea,joj groza,kar postrigla jo je:(Me ne bi tudi kap,oz.me je,pri Tali. Sem bila sama v Nemciji,Tali pa pri moji mami.Je imela ene 9let. Pa pridem nazaj,in Tali z novo,kratko cupo.In to kaksno!!!kAR ENE RESICE:::ZA BRUHAT:jO JE MOJA MAMI MOHLA VSAKO JUTRO MAL ZMOCIT IN S KRTACO INH FENOM POSTIMAT;KER JE BILA KOT rOZLE:...o madona,spet crke men je slo na jok,ko sem jo vidla.pol jo je tukaj ena postrigla na normalno frizurco,od takrat pa spet dolge. res je grozno,ko ti otroka postrizejo.ampak saj zrastejo,tko da skoda zivcev,itak ni nic drugac. Daj pokazi slikco od Izabele,kaksna je zdaj HAHA,Lukas.So smesni tamali. Aja pa RMRM,si tut skor starka.. Saj ves kaj sem mislila.Nisem 20letnica poplnoma neizkusena.no,saj se takrat nisem bila,ker sem imela mlajso sestro in sem velik za njo skrbela.samo,tu ni bilo pristeto hranjenje...seveda sem ji drzala flasko..in bolezni.
|