|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
15.1.2010 20:26:51   
lunca144
As.jaz sem skoz tu,se sploh ne odjavljam,mi je tako bolj praktično,pa mam minutko časa,pa preberem,kaj se novega dogaja,za komentirat pa rabiš malček več časa,zato,pa potem ne komentiram vsakič.Joj,joj,joj,tale moj enej,bo meni spil živceskoz in skoz nagaja lunu,ga poriva,ga stiska,objema,saj dela vse skupi z veseljem do njega,ampak je fajn nevaren,da ga kam porine-odrine in lun pade........tako,da sem bla danes čist na koncu z živci,seveda mojga spet ni dela,pa mi je na pomoč priskočil maj,ga je on miril in tudi mene,ma me je presenetil,odkar sem mu obljubila lok za 10 zvezdic,je ko prerojen,no razen danes dobi sam pol zvezdice,ker je udaril eneja,drugače pa vse štima.In lunu ni blo nič jasno,kaj se jaz tako jezim na eneja,ker se onedva sam igrata,sej sem res mogoče prestroga,ampak,je igra pregroba,pa ne morem tega gledat in čakat kdo si bo kaj naredu.
slovenka.....jaz sem prav danes razmišljala o tebi,da se nekam dolgo nisi oglasila,telepatija deluje,in mislim da alea ne bo nič huda zaradi plastične orhidejeuser posted image
Grem še psa spustit,pa še maja dam spat,potem se pa zleknem in se zrelaksiram svoe možgane in se pripravim na jutrišnji dan.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.1.2010 20:27:11   
lunca144
user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.1.2010 20:40:08   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

user posted image user posted image user posted image user posted image as........no si se končno oglasila,smo te že pogrešale,in se pridružim ostalim NE STRIČ LOVRAuser posted image tok,je fleten s temi kravželčki,da bi jih bil greh postričt.Jaz tud mojga ne bom postrigla do poletja,potem pa malo,čisto mičkeno,ker mi je tud tok fajn,ko ma dolge lasike.
mateja.........praviš,končno petek,saj bo kmalu konec,sam vragec,ko pa je potem spet tako hitro na vrtsi ponedeljek,in superca za nočno spanje v posteljici
ninny.....so dobre tapete,sam cena je pa tud man huda,bom probala od njih sam motiv odkupit,potem pa mamo tuki tiskarja in se bom z njim zmenla,če mi natisne,za malo manj cekinčkov
kleo.........prid,prid,pa povej,kaj je kaj novegauser posted image
Pa hvala za kavouser posted image

Lunca, probaj samo slikco skopirat, pa neseš do tiskarja, ker jaz sem za taščo eno sliko tko dala razvit, ene lila rože, razvit sem pa dala v velikosti 50 x 40, je ful  lepa slika. Je šlo brez problema.

Kaj boš pa v kuhno dala? A to med sp. in zg. pulti? Jaz kolebam med motivom kavnih zrn, ampak me skrbi da se ne bom naveličala, tko da imam še vse odprto, al belo steklo al pa kavna zrncauser posted image . Daj, mal poročaj, mogoče se mi pol še kakšna ideja utrne, ker trenutno sem brezuser posted image , sem že zadnjič na gradnji neki spraševala, pa je čist kontra mojemu okusu.

AS - helooooooo. Kakšen cukr je Lovlo. Joj, cukr mali.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.1.2010 20:43:59   
RMRM
Slovenka, sej plastične orhideje so zdej skor kot originalne, če dobr ne pogledaš, sploh ni razlikeuser posted image .

Mi imamo pa že od torka zvečer vročino. Sploh več ne vem kaj naj. Mu skoz niha, pride do 39, mu dam svečko, vročina pade, in to že tri dni. Drugač mu pa čisto nič ni, ne kašlja, ne smrka, je normalno, user posted image . A je možno to od zoba, ker je ena trojkica tik pred tem da ven pride?

Drgač sva pa imela danes zobozdravnika in ga je zobarca ful pohvalila, da ima lepe in močne zobkeuser posted image user posted image  in da čimprej ukinemo dudo, sploh ko sem rekla da je večkrat sploh noče več.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.1.2010 20:54:31   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Sm bla pa lih kar z direktorjem na kavi in me je razveselil z novico da bo očka. Po kratkem predahu pa še da bo očka dvojčkoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Končno bo mel otroke, da se bo tud njemu domov mudil, ker je zdej včasih kar pozabil, da ne mormo šele ob dveh zalaufat z delom, ampak je treba takrat že razmišljat kako bomo šli domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo

Sam če se spomite, mamo pa tud sodelavca, ki ne more imeti otrok in je sedaj v postopku za posvojitev. Sej sm vam že pisala o tem. Tko da vse to veselje dobi mal grenak priokus. Ampak po vsej verjetnosti bo tudi on slej ko prej dobil dete v naročje. Pol bo pa naša firma kar naenkrat polna otrok. Ker je direktorček v prvi fazi navdušenja že študira, da bi na eni terasi naredu peskovnik. user posted image user posted image No sam upam, da ni to mišljeno v stilu, da se bodo otroci igrali, starši pa delali.

sem ravno danes govorila z enim gospodom, no, skor dedkom, pred vaško trgovino, je imel na rami fantička, mal starejšega od naših junijčkov, pa pove, da ima fantka v reji. Pol se pa mal pogovarjava, pa sem ga vprašala, če starše pozna, pa pove (očeta na videz poznam), da sta oba alkoholika.user posted image user posted image
Tamauček pa taaaaaaaaaak cukr. No, polega tega fantka ima pa še 3 deklice, ena med njimi je bla zlorabljena,user posted image user posted image . Sem pol celo pot do doma razmišljala, kako krut svet, kaj eni otročki doživljajo.
No, popoldne pa pride znanka na obisk, in ugotoviva, da je bil to njen oče. Nism mela pojma. Se pa vidi kako je svet majhen.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.1.2010 20:55:00   
RMRM
spet nobeneuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.1.2010 21:05:30   
Anonimen
jst smuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
15.1.2010 21:16:26   
RMRM
oj nya. Kako Lukec, a mata še pevske vaje v vodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.1.2010 21:19:26   
aleksandra silvija
Pa jst tut.user posted image
Samo imam v naročju Lovla z vročino 40, sem mu dala svećko in čakam, če bo šlo kaj navzdol.
RMRM-že 3 dni?
Ojoj. Hitro naj se pozdravi tvoj mali šarmer.

Ne, od zobka to ne more biti!

Kako so ubogi nekatrei otroci.
Si sploh ne znam predstavljati, da si tako grozen starš, da ti otroke vzamejo! Pa saj bolje, da v takih primerih jih. Sam vseeno. Kako lahko mama živi brez svojega otroka in ve, da je pri nekemu tujcu?
Noro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.1.2010 21:20:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

oj nya. Kako Lukec, a mata še pevske vaje v vodiuser posted image

bomo vidli v pondelkuser posted image  - upam, da ne

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
15.1.2010 21:22:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Samo imam v naročju Lovla z vročino 40, sem mu dala svećko in čakam, če bo šlo kaj navzdol.

Naš je mel tud v jeseni - smo ga moral namakat, ker vročina ni padla - sam mu je moj dal daleron, pol pa šele čez 4 ure sm mu lahko dala svečko - paracetamol. Mi je pa dežurna napisala voltaren za vsak slučaj - sam mi je pol mojca rekla, da voltaren ni dober - ker lahko povzroča krvavitve.

Neposredna povezava do sporočila: 386
15.1.2010 21:23:46   
aleksandra silvija
dala sem aracetamol svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.1.2010 21:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

dala sem aracetamol svečko

sej nism mislila, če si mu dala voltaren - sem mal zmedeno napisala

jaz sm ti hotla sam rečt, da pri nas tud takrat vročina ni hotla past, pa sva ga dala v bano

Neposredna povezava do sporočila: 388
15.1.2010 21:26:29   
aleksandra silvija
še puser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
15.1.2010 21:30:09   
lunca144
http://www.fototapete.si/gallery.php?picID=22004650 rmrm,men je tale všeč,ker mamo tud v teh kombinacijah ostale svari,stena je zelena,pult je temen oreh,in par vratc in detajlov je v beli barvi,pa še orhideja mi je všeč,kot rožica,tako pomirjujoče deluje.In ja za med elemente zgornje in spodnje,tako,kot maš ti v planu.Kar se tiče otrok,res je svet krut,ampak bolje da so šli,ker če nisi sposoben za njih skrbet,jih raje oddaj,da imajo vsaj delček normalnega življenja.
In boščki tile vaši malčki,očitno sedaj spet neki hara,ker jih kar nekaj poznam,ki majo vročino,pravijo,da naj bi se začelo spet obdobje gripe.Pri nas zaenkrat še vsi ok,lahko je pa že čez eno uro drugače,tako,da se ne bom nič hvalila.
ČER naya in asuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.1.2010 21:33:56   
lunca144
Ja voltaren res ni priporočljiv,še zaradi tega,ker vročina zelo hitro pade,potem pa tudi zelo hitro naraste in še višja,in je velika možnost za krče,amapk meni moja p.pa tako priporočala naj ga vzamemo,ker deluje še malo antibakterijsko-halo,potem ji pa to rečem,za krče,pa reče,ja sej res ,mate prav,ma tuduser posted image sem jaz dr.ali je ona.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.1.2010 21:37:33   
aleksandra silvija
lunca--lepa tapeta

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.1.2010 21:44:12   
Anonimen
oj
Tamala je zaspala,pa je Meri zacela nekaj jokcat...upam da nazaj zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 393
15.1.2010 21:51:53   
lunca144
Kleo,no upam,da ti zaspi nazaj,ti pa potem tud spat,jaz pa grem mal romantiko zganjat,ne smem povedat kako,ker bo mateja spet jezna nameuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.1.2010 21:56:21   
Anonimen
Lunca zaenkrat je tisina,ti pa kar uzivaj pred kaminom,pa pijacka..NE BOM mATEJI POVEDALA;CE TI NE BOS;DA SEM BLA PO OSMI URI NA RR...ups crke.Kolk se jo pa bojimouser posted image

jest se ne grem spat,tut mal uzivam v miru,je bil danes naporen dan,podoben tvojmu.je bla Meri tecka,pa tamala velik v narocju...so me tut mal zivci zagrabili.Bo jutri bols.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
15.1.2010 21:58:35   
RMRM
lunca, ful, ful lepa tapeta. Če se boš odločila prosim da poročaš kje in na kakšen način si zadevo spelalauser posted image , jaz mam še mal časa.

AS - bogi Lovlo. Pri nas je zaenkrat ok. Bomo vidl kako bo. Pa trenutno spi v svoji postliuser posted image . Mi je pa res čudno, ker zadnjič ko je mel vročino ni jedel in se mu je videlo da je bolan, zdej pa nič razen vročine. Upam da ne bo treba k P.

Neposredna povezava do sporočila: 396
15.1.2010 22:00:14   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

oj
Tamala je zaspala,pa je Meri zacela nekaj jokcat...upam da nazaj zaspi.

kleo, vidm da maš pestro. Pa nehi že pospravlat, mal počij. Ubogaj Lunco, ko pravi da MORAŠ počivat prvi mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.1.2010 23:05:52   
lunca144
rmrm............ti sporočim,ko bomo izvedli zadevo,je vse odvisno od našega tiskarja.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.1.2010 9:19:42   
lunca144
Dobro jutro zaspankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.1.2010 10:02:14   
lunca144
Še kr spiteuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?