lunca144
|
As.jaz sem skoz tu,se sploh ne odjavljam,mi je tako bolj praktično,pa mam minutko časa,pa preberem,kaj se novega dogaja,za komentirat pa rabiš malček več časa,zato,pa potem ne komentiram vsakič.Joj,joj,joj,tale moj enej,bo meni spil živceskoz in skoz nagaja lunu,ga poriva,ga stiska,objema,saj dela vse skupi z veseljem do njega,ampak je fajn nevaren,da ga kam porine-odrine in lun pade........tako,da sem bla danes čist na koncu z živci,seveda mojga spet ni dela,pa mi je na pomoč priskočil maj,ga je on miril in tudi mene,ma me je presenetil,odkar sem mu obljubila lok za 10 zvezdic,je ko prerojen,no razen danes dobi sam pol zvezdice,ker je udaril eneja,drugače pa vse štima.In lunu ni blo nič jasno,kaj se jaz tako jezim na eneja,ker se onedva sam igrata,sej sem res mogoče prestroga,ampak,je igra pregroba,pa ne morem tega gledat in čakat kdo si bo kaj naredu. slovenka.....jaz sem prav danes razmišljala o tebi,da se nekam dolgo nisi oglasila,telepatija deluje,in mislim da alea ne bo nič huda zaradi plastične orhideje Grem še psa spustit,pa še maja dam spat,potem se pa zleknem in se zrelaksiram svoe možgane in se pripravim na jutrišnji dan.