mama11
|
Lananai, grozno, tako dolgo ste bile v bolnici... revica mala, upam, da bo čim prej tudi kri OK . Imunskega sistema pa itak nimajo vzpostavljenega do cca. 2. rojstnega dne. Šivilja, tudi vam eno za zdravje. Ne vem, kaj se dogaja, ampak od petka sta iz najbližje soseščine že 2 otroka (sicer 2 in 4.5 leta, ampak vseeno) iz sicer različnih vzrokov pristala v bolnici (eden infekcijski, drugi pediatrični)... pa živim na vasi. Pišuka Katmat, nekaj podobnega se mi je zgodilo pri starejši. Sem ji dala prazno 0.5 l plastenko, da se igra v avtu in se mi kar naenkrat začne zadaj daviti. Sem zaustavila, ji na silo odprla usta... in kaj ji je uspelo - odgrizniti košček tiste plastike, na kateri piše, katera pijača je notri... Ampak je še vedno, skoraj 2 leti kasneje, nora na plastenke, samo zdaj ji prej to plastiko odlepim dol. IZVIRNO SPOROČILO: tubby nč ne nuca samo manj žri Al pa manj spi - resno - jem kot pujsek, precej piškotov, čokolade, mesa, pri skoraj vsakem kosilu ali večerji vzamem repete, pa gredo kile še vedno dol. V zadnjem mesecu, pa so bili prazniki, sem spet izgubila kilo... jasno, če pa vstajam na 1-2 uri, dajem dudo, uspavam, precej tega časa sem ji ponoči dajala še 2-3x za jest . Skratka, če ne bi ponoči telovadila, bi šla že na kakšen pregled za ščitnico... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pa H. danes lovimo urin-ga še zmer nismo oddali, ko bi ga mogli pri sistematskem pregledu. Sem že 2 vrečki, ki sem jih tam dobila stran vrgla, ker je šlo vse mimo, sem šla v lekarno kupit nove-upam, da zdaj bo. Potem moram pa še v laboratorij odnest. To je pa pri punčkah kar umetnost. Moj nasvet - vrečko ji nalimaj takoj po hranjenju, potem pa jo s hladno vodo zmoči toto krpico in jo obriši po trebuhu - pod popkom. Pri nas definitivno deluje. Če ji dam čez vrečko gor pleničko, pa pustim, da se trklja, bo šlo zagotovo mimo. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat iz kozarca pije...in to kot odrasel...ne samo po pozirek in pozirek... Enako. Tole sem pisala celo popoldne...
|