|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
16.1.2010 16:06:06   
šivilja
Tako midve sva spet doma - zenkrat sicer na začasnem odpustu do ponedeljka. Do ji gledali hemogram, če izgublja kri, pa je vse OK, v bolnici jasno ni nič krvavo pljunila. Res pa je, da ji od včeraj nisem več dajala GH, vsakič pa se je to zgodilo ravno po GH (eno uro po obroku). Moja lepotička je bila tako pridna, da so se vsi samo čudili - tudi čeraj ko smo na sperjemu PeK čakali štiri ure.
Doma morava nadaljevati u GH, da se vidi, če je to vzrok. Če krvi ne bo več v pon samo pokličem in sva odpuščeni, če pa bo morava pa nazaj na dodatne preiskave (najverjetneje enteroskopija).

Ena sestra (neskončno prijazna) se je poglobila v moje prsne bradavice in odkrila majceno razpokico za katero jaz sploh nisem vedela. Pravi da bi lahko to bil vir krvi, zato mi je svetovala naj do zacelitve dojim samo na drugi strani iz te z razpoko pa naj črpam in mleko zlijem stran - če bo potrebno pregledati blato, da ne bi bilo te krvi v blatu.

To se mi je dogajalo pri He., ki mi je tako razgrizla bradavice, da mi je kri kar špricala ven. Je pa potem tudi po vsakem obroku krvavo polila oz. podrla kupček ne pa samo po GH+dojenje.
Lahko je vse skupaj samo naključje in bo vse OK, upam da ne bo več krvi. Zdajle je pojedla to nesrečno GH, se podojila in zdaj spi.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
16.1.2010 16:09:41   
Anonimen
lep(a)user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
16.1.2010 16:12:01   
Anonimen
šivilja, samo da bo vse okej,...

s "krvavim dojenjem" se je pa tudi sorodnica ukvarjala,... prav nič fino, če res postanejo vampirčki,...
user posted image , da bo vse okej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
16.1.2010 16:44:29   
Dudica1
šivilja user posted image
Zdej pa šibamo k dojenčku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
16.1.2010 16:58:49   
majana79
šivilja user posted image user posted image user posted image držim pesti da je to samo zaradi krvavečih bradavic 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
16.1.2010 17:46:51   
Tanja_
Samo da nas malo dvignemuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
16.1.2010 17:53:01   
Anonimen
mi smo pa po kosilu se šli smučat in sankat, pa ob pol šterih pršli domov, zdej smo pa iz trgovine, smo šli v šopinguser posted image user posted image user posted image

no tako da zdaj imam pa vse doma tak da ne bomo stradaluser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
16.1.2010 18:16:11   
lake
Evo nas,  smo doma, jst zmatrana bolj kot pred dopustom, Taja sitna, ker so jo babice cel teden nosile po rokah, in je zdej razvjena, z mojim mava zarad tega mal tihe maše, in neki pokašljujem, mam mal vročine, in bolečine v mišicah. Upam da se ne razvije kakšna gripa.

Šivilja Tud jst upam da je kri samo iz bradavic.

KatMat Še dobr da si težila, in da ni blo hujšga.

Stajica Mam kr zložljivo pojstlco postavljeno sred dnevne.

Ostalga pa nisem prebrala.

Evo se že dere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
16.1.2010 18:17:55   
Anonimen
lake: dobrodošla nazaj, pa upam da ni kaj hujšga in da boš kmalu bolje

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
16.1.2010 18:26:43   
majana79
lake, wb! user posted image dej lekadol plus c vzemi če maš, to men zmeri pomaga 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
16.1.2010 18:55:35   
Tanja_
lake user posted image dobrodošla nazaj! A zdej bosta mela pa vidva nemi filmuser posted image Sej se bo Taja hitr odvadla, boš vidla...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
16.1.2010 19:37:54   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Sej se bo Taja hitr odvadla, boš vidla...

s tem se tut jaz tolažim, k se je J. ful razvadu, zdej ko je bil moj več kot en teden doma user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
16.1.2010 19:43:29   
maja1488
O lake...končno doma!

KatMat...sam da je OK s Tijo. Ti pa mal večkrat sesalc v roke user posted image

Šivilja...tudi midve z Z sva se krvavo dojile neki časa. Potem sem pa nehala. Ni pa nč bruhala. Očitno ji je blo všeč, ker se spreminja v vampirja. Spodaj ima dve enkici in eno dvojko, zgoraj pa obe trojki user posted image

Ful sm vmes pozabila, tko da user posted image vsem bolančkom. Pozdravte se!

Pri nas je bil dan pester. Bajto mam v nulo spucano za jutrišnje obiske. Komi čakam, da mi z blatnimi čevlji vse naserjejo.
Sem se pa odločla, da spucam še tuš, tko da grem zdaj drgnt vodni kamen in potem na eno masažo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
16.1.2010 19:58:56   
Tanja_
majana H. se je ful razvadila, ko je bil moj doma čez novoletne praznike. Tud spala ni več čez dan, ker se ji je preveč dogajalo. Pa sploh ni bilo nobenih problemov z njo. Sem jo v ponedeljek pustila, da se je sama igrala in ni nič tečnarila. Ker, ko je bil moj doma, se je mogu skoz en z njo ukvarjat.
Edino mal več je jokala, ko sem jo dajala spat čez dan, ampak gre tudi tukaj na boljše.
Včasih se mi zdi, da imajo spomin k ribice, da je vsak dan za njih nov začetek in se ne spomnijo, da se je včeraj nekdo več z njimi ukvarjal kot danesuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
16.1.2010 20:09:37   
maja1488
Tanja...res imajo tak spomin. Nekje v podzavest se jim vtisnejo samo občutki od določni stvari. Jaz šele zdaj pri Maši opažam, da se spomni kake stvari izpred parih tednov. Ampak samo sama, če jo vprašam, če se spomni tega pa tega iz recimo enega meseca nazaj, se ne bo spomnila. Pride pa včasih s takimi malenkostmi, da me kr preseneti.
Predvčerajšnjim me je prišla vprašat, če se je tisti fantek, ki na njenem rojstnem dnevu ni pojedu slikice s hello kitty klical Matej?
Halooooo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
16.1.2010 20:13:29   
tubby
Dobr večer...kako ste?

Jaz kar dobro, preživeli lep dan in še enkrat postala teta! Tokrat punčki.
kar 2 v enem tednu user posted image user posted image nečak in nečakinja (imam 3 nečake in eno nečakinjo)

Sem se pa tok najedla da bi kar zbrisala tisti stavek o hujšanjuuser posted image kaj čmo vikend je user posted image user posted image user posted image

Aja sm šla v izvidnico v kaščo - super je!
Zelo zadovoljni, jaz sm solato, moj hobotnico na žaru, t pa pico...vse troje je bilo ful dobro. res
zelo so prijazni in fajn ambient. A smo že rezervirale? Upam da bomo zgoraj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
16.1.2010 20:16:43   
maja1488
Tubby...čestitke še 1x! Ste pa plodni user posted image

Ja, a je kdo rezerviral kaščo? Jst ful jem....da nebi zmanjkalo.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
16.1.2010 20:23:53   
majana79
tubby, čestitke! user posted image

maja, po moje bodo punce v ponedeljek, pa upam da povejo da smo ješče user posted image user posted image

Tanja, bom povedala v ponedeljek kako je stanje user posted image

midva sva pa danes spustila J. posteljico, ker se je začel prijemat za ograjico in dvigovat ritko... nisem mogla mirno spat, tako da je šel dol... ampak, a so vse tako nizke?! tale ikeina je skoraj čisto na tleh user posted image bogi moj križ...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
16.1.2010 20:24:27   
tubby
Kera je MJ? sm jo potrdila pa ne vem...

Maja
hvala, ja 2 midva 2moj brat pa 2 njegov brat tako je zdej....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
16.1.2010 20:41:23   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Kera je MJ? sm jo potrdila pa ne vem...

Maja
hvala, ja 2 midva 2moj brat pa 2 njegov brat tako je zdej....

ajetam

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
16.1.2010 20:49:07   
AKP
Končno malo časa. da se vsaj javim. Spanje ponoči je biol zopet za . Jedli sva točno vsaki dve uri. Čez dan pa se mučim, da vsaj nekaj poje user posted image . Se vidi, da so bili res čudni dnevi.
KatMat hvalabogu, da ste našli plastilo. NIke si tudi vse kaj najde vtakne v usta.
Šivilja upam, da bo vse vredu. 
Stajica mi je res zelo pomembna. Ko kuham ali grem na wc jo dam ponavadi v njo  in sem pomirjena, ker vem da ne mora naredit kakšne bedarije. Vsepovsod je zraven in moram res pazit na njo. Pa smo že skoraj vse kae je nevarno umaklnili, pa se še vedno kaj najde.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
16.1.2010 20:57:13   
Tanja_
majana meni se je tud naša posteljica zdela ful nizka. Mislim da pride dno tko slabih 10 cm od tal, ampak sem se čist navadila. Je pa res, da H. nima toliko kil kot J. Čeprav se ful redi odkar pridno jemo GH-je jedec po mamiciuser posted image Pa tok mi je hecna k zraven dela mmmmmuser posted image

maja1488 tale tvoja Maša je pa ful faca...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
16.1.2010 21:03:29   
majana79
Tanja, bo tut minikenske postave po mamici user posted image

sej v primerjavi z M. al pa L., je J. suhec user posted image samo je pa res vsak dan težji in daljši

J. se pa ful krega zadnje čase, če ne dobi takoj jest, al pa če mu prepočasi dajemo user posted image čist hecen je

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
16.1.2010 21:18:06   
Dudica1
evo končno še jaz doma...sm prav utrujena in jezna na mojga,ki je ostal tam in očitno ne zna domovuser posted image user posted image user posted image ...ne vem kako se to obnaša da gremo skupaj na obisk in pridem sama nazaj!!!Ko en otrok ma še slabš!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
16.1.2010 21:24:00   
mama11
Lananai, grozno, tako dolgo ste bile v bolnici... revica mala, upam, da bo čim prej tudi kri OK user posted image . Imunskega sistema pa itak nimajo vzpostavljenega do cca. 2. rojstnega dne.

Šivilja, tudi vam eno user posted image  za zdravje.

Ne vem, kaj se dogaja, ampak od petka sta iz najbližje soseščine že 2 otroka (sicer 2 in 4.5 leta, ampak vseeno) iz sicer različnih vzrokov pristala v bolnici (eden infekcijski, drugi pediatrični)... pa živim na vasi.

Pišuka Katmat, nekaj podobnega se mi je zgodilo pri starejši. Sem ji dala prazno 0.5 l plastenko, da se igra v avtu in se mi kar naenkrat začne zadaj daviti. Sem zaustavila, ji na silo odprla usta... in kaj ji je uspelo - odgrizniti košček tiste plastike, na kateri piše, katera pijača je notri... Ampak je še vedno, skoraj 2 leti kasneje, nora na plastenke, samo zdaj ji prej to plastiko odlepim dol.

IZVIRNO SPOROČILO: tubby
nč ne nuca samo manj žri user posted image user posted image user posted image

user posted image  Al pa manj spi - resno - jem kot pujsek, precej piškotov, čokolade, mesa, pri skoraj vsakem kosilu ali večerji vzamem repete, pa gredo kile še vedno dol. V zadnjem mesecu, pa so bili prazniki, sem spet izgubila kilo... jasno, če pa vstajam na 1-2 uri, dajem dudo, uspavam, precej tega časa sem ji ponoči dajala še 2-3x za jest user posted image . Skratka, če ne bi ponoči telovadila, bi šla že na kakšen pregled za ščitnico...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Pa H. danes lovimo urin-ga še zmer nismo oddali, ko bi ga mogli pri sistematskem pregledu. Sem že 2 vrečki, ki sem jih tam dobila stran vrgla, ker je šlo vse mimo, sem šla v lekarno kupit nove-upam, da zdaj bo. Potem moram pa še v laboratorij odnest.

To je pa pri punčkah kar umetnost. Moj nasvet - vrečko ji nalimaj takoj po hranjenju, potem pa jo s hladno vodo zmoči toto krpico in jo obriši po trebuhu - pod popkom. Pri nas definitivno deluje. Če ji dam čez vrečko gor pleničko, pa pustim, da se trklja, bo šlo zagotovo mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
iz kozarca pije...in to kot odrasel...ne samo po pozirek in pozirek...

Enako.

Tole sem pisala celo popoldne...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?