Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Nič nisem brala samo toliko, da vas obvestim. H. je včeraj spet pljunila malo krvi in sva bili celo popoldne pri zdravnikih, nazadnje sprejeti na pediatrično. Lahko sva šli domov prespat zdaj pa se vračava nazaj na preiskave. Ko se vrneva vam poročam. ojej upam da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:30:34
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro spali smo super do 7h...moj je doma ...si greva pol pogledat za športne jakne v intersport,mam jaz že nagledano.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:30:50
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:47:44
|
|
|
|
KatMat
|
jutro... mi smo tudi imeli pestro uceraj...ko sva se odpravljale vn...v trgovino se je mala zacela daviti...davila se je 2x na 5 min....pa sm sla k P in so naju ze skoraj odslovili ko se je dr odlocila roko vtakniti tiji v grlo in je vn potegnila plasticni papircek od moje slamice ko sem pila sokec v tetrapaku... konec dober vse dobro.... kupila sem ji stajico...dobila sem zzzeeelllo lepo za 35 eu....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:49:06
|
|
|
|
KatMat
|
mam v spominu da sem ta papircek vrgla v smeti ampak zgleda da na poti do smeti je tamajhen koscek odletu nekam na tla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro... mi smo tudi imeli pestro uceraj...ko sva se odpravljale vn...v trgovino se je mala zacela daviti...davila se je 2x na 5 min....pa sm sla k P in so naju ze skoraj odslovili ko se je dr odlocila roko vtakniti tiji v grlo in je vn potegnila plasticni papircek od moje slamice ko sem pila sokec v tetrapaku... konec dober vse dobro.... kupila sem ji stajico...dobila sem zzzeeelllo lepo za 35 eu.... o HB da je vse OK.... o super za zibko naša se že cel jutr igra v njej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mam v spominu da sem ta papircek vrgla v smeti ampak zgleda da na poti do smeti je tamajhen koscek odletu nekam na tla ma sam da se je vse vredu izcimel, pa da ni kaj hujšega.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 7:57:37
|
|
|
|
Dudica1
|
kati samo da je vse dobro...očitno je bil včeraj nekako čuden dan...tud jaz sem imela ****rijo zvečer pa ne bom tukaj gor nič o tem...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:02:03
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...povej kaj je blo...pa na zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:10:04
|
|
|
|
KatMat
|
eno vprasanje...glede unih shujsevaln....za krvne skupine,kje to pogledam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:10:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Maš zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:11:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat eno vprasanje...glede unih shujsevaln....za krvne skupine,kje to pogledam kakšna stran nazaj...je tubby dala link
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:21:09
|
|
|
|
KatMat
|
res?nisem zasledila....grem se enkrat nazaj...(ZS)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:31:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja je je samo nimam časa iskat... Greva zdej po jakne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:32:11
|
|
|
|
KatMat
|
Strogo se morate izogibati mleka in mlečnih izdelkov, kruha in pšeničnih testenin, zelja in koruze. -na zdej so pa nastel vse kar mam rada
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:33:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja je je samo nimam časa iskat... Greva zdej po jakne no potem pa le pohiti nazaj!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! KatMat, dobro, da ste izvlekli tisto plastiko ven! moram tudi sama bolj pozorno opazovati, kaj se U. igra,... zdaj ko je še O. zraven, je to kar malo težje, čeprav se je že navadil, da se z drobnimi stvarmi igra na višjem nivoju,... pa se vseeno kdaj prebudi v njem in mu da kakšno gumo od avtomobilčka v usta,... ga noče prikrajšat za gumaste užitke,...! stajico smo mi že pospravili. premalo prostora pa še U. ne uživa v njej. in seveda ga imamo povsod dovolj. je pa tako, da če rečeš NE, se ustavi, pogleda, nasmehne pa naprej,... ampak mi je že to okej, da ve, da ne sme. punk mali! sicer pa se mi zdi, da smo danes vsi malo boljši. nos se mi je odmašil, v sebi imam pa še kar nekaj gnoja,... O. je že skoraj čisto okej, U. pa bo. še dobro, da je sobota,... upam, da bo dan potekal mirno in prav nič pretresljivo! in... tale Mojster Miha je pa res posrečena risanka! se trgovci pripeljejo kar v traktorjevi prikolici,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:49:26
|
|
|
|
KatMat
|
k.tja upam da boste cimprej ozdraveli... aja morm pa se povedat da mam cist plau prst...mi ga je mat ponesrec z avtomobilskimi vrati prpru
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 8:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, KatMat,... pa za tvoj prst... da čimprej postane prave barve. upam, da dejanje ni bilo iz kakšne jeze,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:01:38
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! šivilja, upam da bo vse ok tubby, sem te poiskala k.tja, tudi vi upam da se čim prej pozdravite Ta noč definitivno ni bila naš dan, nekje od 2 sem non stop vstajala... ven rine spodnja leva 2 (se jo že čisto vidi) in je stalno nekaj jokal. Danes dobi calpol če bo tako Kati, hvala bogu da je bil samo papirček mene je lani pa moj z vrati od prtljažnika po glavi, k sva neki notr nalagala in to pred poslovno stavbo, zunej pa tko ene 30 folka na čiku... pa nisem vedla al mi je bl nerodno al me bl boli
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:02:22
|
|
|
|
KatMat
|
hhehehe ne ni bila jeza...postavila sem ene reklame na streho avta pa je ena zdrasnila dol in glih k sem jo sla ujet je pa on zalaputnu z vrati...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj zvečer sem imela pa komedije z U.jem,... nikakor ga nisem mogla spraviti v ležeči položaj,... je prec vstal in se začel smejati,... meni se je pa spalo,... O.ju je bilo pa blazno kulsko! je prec šel ležat na veliko posteljo in si U.jevo posteljico primaknil bliže,... no, sem potem uredila situacijo,... kar groza me je obdobja, ki prihaja: ko bo začel lezti iz posteljice, ko ne bo hotel spati,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:04:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! šivilja, upam da bo vse ok tubby, sem te poiskala k.tja, tudi vi upam da se čim prej pozdravite Ta noč definitivno ni bila naš dan, nekje od 2 sem non stop vstajala... ven rine spodnja leva 2 (se jo že čisto vidi) in je stalno nekaj jokal. Danes dobi calpol če bo tako Kati, hvala bogu da je bil samo papirček mene je lani pa moj z vrati od prtljažnika po glavi, k sva neki notr nalagala in to pred poslovno stavbo, zunej pa tko ene 30 folka na čiku... pa nisem vedla al mi je bl nerodno al me bl boli
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, majana,... vidiš, bi bilo včasih vseeno bolje, če bi podjetja uvedla notranje kadilnice,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 16.1.2010 9:24:12
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! šivilja Upam, da bo vse okej s H. kati ti pa smeti pospravljaj Boga Tija-sam da je vse okej. Zdej pa šibam po opravkih.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?