|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
16.1.2010 7:10:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Nič nisem brala samo toliko, da vas obvestim. H. je včeraj spet pljunila malo krvi in sva bili celo popoldne pri zdravnikih, nazadnje sprejeti na pediatrično. Lahko sva šli domov prespat zdaj pa se vračava nazaj na preiskave. Ko se vrneva vam poročam.

ojej upam da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
16.1.2010 7:30:34   
Dudica1
Dobro jutro
spali smo super do 7h...moj je doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si greva pol pogledat za športne jakne v intersport,mam jaz že nagledano.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
16.1.2010 7:30:50   
Dudica1
šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
16.1.2010 7:47:44   
KatMat
jutro...

mi smo tudi imeli pestro uceraj...ko sva se odpravljale vn...v trgovino se je mala zacela daviti...davila se je 2x na 5 min....pa sm sla k P in so naju ze skoraj odslovili ko se je dr odlocila roko vtakniti tiji v grlo in je vn potegnila plasticni papircek od moje slamice ko sem pila sokec v tetrapaku... konec dober vse dobro....
kupila sem ji stajico...dobila sem zzzeeelllo lepo za 35 eu....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
16.1.2010 7:49:06   
KatMat
mam v spominu da sem ta papircek vrgla v smeti ampak zgleda da na poti do smeti je tamajhen koscek odletu nekam na tla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
16.1.2010 7:50:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro...

mi smo tudi imeli pestro uceraj...ko sva se odpravljale vn...v trgovino se je mala zacela daviti...davila se je 2x na 5 min....pa sm sla k P in so naju ze skoraj odslovili ko se je dr odlocila roko vtakniti tiji v grlo in je vn potegnila plasticni papircek od moje slamice ko sem pila sokec v tetrapaku... konec dober vse dobro....
kupila sem ji stajico...dobila sem zzzeeelllo lepo za 35 eu....

o HB da je vse OK....  o super za zibko naša se že cel jutr igra v njejuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.1.2010 7:51:35   
Anonimen

mam v spominu da sem ta papircek vrgla v smeti ampak zgleda da na poti do smeti je tamajhen koscek odletu nekam na tla

ma sam da se je vse vredu izcimel, pa da ni kaj hujšega.....

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
16.1.2010 7:57:37   
Dudica1
kati samo da je vse dobro...očitno je bil včeraj nekako čuden dan...tud jaz sem imela ****rijo zvečer user posted image pa ne bom tukaj gor nič o tem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
16.1.2010 8:02:03   
KatMat
dudi...povej kaj je blo...pa na zs

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
16.1.2010 8:10:04   
KatMat
eno vprasanje...glede unih shujsevaln....za krvne skupine,kje to pogledam

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
16.1.2010 8:10:44   
Dudica1
Maš zs

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
16.1.2010 8:11:16   
Dudica1

eno vprasanje...glede unih shujsevaln....za krvne skupine,kje to pogledam

kakšna stran nazaj...je tubby dala link

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
16.1.2010 8:21:09   
KatMat
res?nisem zasledila....grem se enkrat nazaj...(ZS)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
16.1.2010 8:31:31   
Dudica1
Ja je je samo nimam časa iskat...
Greva zdej po jakne user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
16.1.2010 8:32:11   
KatMat
Strogo se morate izogibati mleka in mlečnih izdelkov, kruha in pšeničnih testenin, zelja in koruze. -na zdej so pa nastel vse kar mam rada

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
16.1.2010 8:33:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja je je samo nimam časa iskat...
Greva zdej po jakne user posted image

no potem pa le pohiti nazaj!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
16.1.2010 8:35:28   
Anonimen
jutro!

KatMat, dobro, da ste izvlekli tisto plastiko ven! moram tudi sama bolj pozorno opazovati, kaj se U. igra,... zdaj ko je še O. zraven, je to kar malo težje, čeprav se je že navadil, da se z drobnimi stvarmi igra na višjem nivoju,... pa se vseeno kdaj prebudi user posted image  v njem in mu da kakšno gumo od avtomobilčka v usta,... ga noče prikrajšat za gumaste užitke,...!

stajico smo mi že pospravili. premalo prostora pa še U. ne uživa v njej. in seveda ga imamo povsod dovolj. je pa tako, da če rečeš NE, se ustavi, pogleda, nasmehne pa naprej,... ampak mi je že to okej, da ve, da ne sme. punk mali!

sicer pa se mi zdi, da smo danes vsi malo boljši. nos se mi je odmašil, v sebi imam pa še kar nekaj gnoja,... O. je že skoraj čisto okej, U. pa bo.

še dobro, da je sobota,... upam, da bo dan potekal mirno in prav nič pretresljivo!
in... tale Mojster Miha je pa res posrečena risanka! se trgovci pripeljejo kar v traktorjevi prikolici,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
16.1.2010 8:49:26   
KatMat
k.tja upam da boste cimprej ozdraveli...

aja morm pa se povedat da mam cist plau prst...mi ga je mat ponesrec z avtomobilskimi vrati prpruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
16.1.2010 8:59:14   
Anonimen
hvala, KatMat,...

pa user posted image  za tvoj prst... da čimprej postane prave barve. upam, da dejanje ni bilo iz kakšne jeze,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
16.1.2010 9:01:38   
majana79
Jutro!

šivilja, upam da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

tubby, sem te poiskala

k.tja, tudi vi upam da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Ta noč definitivno ni bila naš dan, nekje od 2 sem non stop vstajala... ven rine spodnja leva 2 (se jo že čisto vidi) in je stalno nekaj jokal. Danes dobi calpol če bo tako

Kati, hvala bogu da je bil samo papirček user posted image user posted image
mene je lani pa moj z vrati od prtljažnika po glavi, k sva neki notr nalagala in to pred poslovno stavbo, zunej pa tko ene 30 folka na čiku... pa nisem vedla al mi je bl nerodno al me bl boli user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
16.1.2010 9:02:22   
KatMat
hhehehe ne ni bila jeza...postavila sem ene reklame na streho avta pa je ena zdrasnila dol in glih k sem jo sla ujet je pa on zalaputnu z vrati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
16.1.2010 9:03:01   
Anonimen
včeraj zvečer sem imela pa komedije z U.jem,... nikakor ga nisem mogla spraviti v ležeči položaj,... je prec vstal in se začel smejati,... meni se je pa spalo,... O.ju je bilo pa blazno kulsko! je prec šel ležat na veliko posteljo in si U.jevo posteljico primaknil bliže,...

no, sem potem uredila situacijo,... kar groza me je obdobja, ki prihaja: ko bo začel lezti iz posteljice, ko  ne bo hotel spati,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
16.1.2010 9:04:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

šivilja, upam da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

tubby, sem te poiskala

k.tja, tudi vi upam da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Ta noč definitivno ni bila naš dan, nekje od 2 sem non stop vstajala... ven rine spodnja leva 2 (se jo že čisto vidi) in je stalno nekaj jokal. Danes dobi calpol če bo tako

Kati, hvala bogu da je bil samo papirček user posted image user posted image
mene je lani pa moj z vrati od prtljažnika po glavi, k sva neki notr nalagala in to pred poslovno stavbo, zunej pa tko ene 30 folka na čiku... pa nisem vedla al mi je bl nerodno al me bl boli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
16.1.2010 9:09:22   
Anonimen
hvala, majana,...
vidiš, bi bilo včasih vseeno bolje, če bi podjetja uvedla notranje kadilnice,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
16.1.2010 9:24:12   
Tanja_
Jutro!

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo vse okej s H.

kati ti pa smeti pospravljajuser posted image user posted image user posted image user posted image Boga Tija-sam da je vse okej.
Zdej pa šibam po opravkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?