Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 7:19:55
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro Z Majem sva vstala druga polovica pa še spi...luksuz... Na primorsko ne gremo ,gremo pa smučat s T na vlečnico v Rovte pa še tekma je veleslalom pa bomo mal gledal če ne bo preveč snežilo . maja kateri je nov smeško?? Pa vse najboljše tvojemu za RD lake točno tko bi mu pol tud jaz rekla ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 8:29:24
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Midva sva tudi pokonci, moj še spi Zdej sem nehala bit uvidevna in se z J. čisto normalno obnašava, ne pa da neki šepetava in potih hodiva okol njega... Pri nas tako sneg pada, da je vse že spet ornk belo. lake, kar isto porcijo mu naslednjič serviraj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 8:29:50
|
|
|
|
majana79
|
aja, dudi, a si na kavču spala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 8:44:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 za skupino ne vem tubby, jaz tebe nimam na FB! Majana a me lh ti najdeš? pa ti tudi Ajetam? sm VKŠ Flaska tebe sm našla sej si prava? VK sem jaz. Dudi, kaj je bilo v petek? Dej še men povej k sm tak firbec Šivilja Upam da sta že ok!!! Katmat, ojej! Kar pojedla je papirček
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.1.2010 8:45:34 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 8:46:40
|
|
|
|
majana79
|
flaska, kolegica, a nisi ti VL
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 8:58:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, kolegica, a nisi ti VL Upsidejzi VL sem jaz Madona no, pa sej sem že več ko eno leto poročena
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:00:56
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo kar v redu spali, 'samo' dve budnici. Se nam pa prvi zobek kaže Ni še zunaj, ga je pa že čutit s prstom, tako da je samo še vprašanje časa. Pa na kolena se že postavlja ob opori. Je včeraj kar skakal v posteljici, ko sva ga popoldne hotela spat dat. Seveda potem ni bilo nič od popoldanskega spanca. Že drugi dan zapored...najprej kaže znake, da je zaspan, ampak potem se ga pa sploh ne da uspavat. Očitno sta mu dobri dve uri dopoldne dovolj za cel dan Sem mislila, da bomo šli danes končno malo na sprehod, pa pogledam čez okno in vidim, da na polno sneži
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:17:09
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spet sneži
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:18:38
|
|
|
|
Dudica1
|
majana ne nisem ker ga nisem več čakala...spala sva vsak na svoji strani in danes je ostro tukaj doma...tud k našim ne gremo zarad tega flaska ti bom poslala ZS ko bom imela čas da ti napišem ... ok?...zdej mi oba tu okrog tečnarta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem bila pa že pridna danes sem vse posesala pomila, cujne pobrala, zdej se mi pa en stroj cujn pere oz postelnin, k je sinko zjutraj bruhal pa sploh ne vem zakaj, je zdej čist vse vredo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:28:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, OK. Pa upam da res nisi na kavču spala. Je neudobno. Poznam. Drugič naj raje on gre na kavč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. sem brez očal pogledala skozi okno in si mislila, kakšna megla,... z očali pa vidim, da sneži!!! ju-pi! svojemu sem včeraj odkrila čare RRja,... kaj mislite, na katerem forumu se zadržuje z očmi? moški! sicer... postajam vse bolj otožna (očitno se bom morala dobro angažirati v moč pozitivnih misli,...) otročka sta mi včeraj zagodla z neželjo po spanju, vzelo mi je ogromno energije, mojega pa nikjer. nekako sem ugotovila, da takrat, ko ga res potrebujem,... ah; danes se že vse jutro obnaša kot mačka, ki želi skledico mleka... moram malo pojamrat,... se bom pa potrudila, da ne bom več,... da ne pridem v začarana krog. a je že katera šla na Metelkovo gledat kakšno lutkovno predstavo za otroke? me zanima, če bi bilo primerno za O.ja... bolančki, bolančke - pozdravite se! in,... lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:31:06
|
|
|
|
ledenka
|
dudi, a danes je pr vas slika brez zvoka? bo boljše
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:31:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Danes na meniju: sladko zelje, pire in pečenica. Mi paše domača kuhinja. Tavelika dva sta šla v štacuno, Majči spi, jaz grem pa kar krompir lupit da mi pol ne bo treba. Se je pa mojmu končno mal odprlo in se imamo noro lepo skupaj... Ampak jutri je pa spet ponedeljek. Ko se vsa idila podere
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:32:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, jaz vem kaj potrebuješ!!! VALJAR!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:34:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dudi, a danes je pr vas slika brez zvoka? bo boljše ...nekako tako ja Bo boljš upam da ima kaj slabe vesti danes... Občudujem pa tebe ko imaš večkrat take trenutke...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:34:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja danes ne kuham
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:36:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lahk najamemo pa si ga sposojamo!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:38:11
|
|
|
|
ledenka
|
dudi, pri nama je redko nemi film predvsem zato, ker mi običajno dol visi, pa nočem energije zgubljat. vem, napaka.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:38:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lahk najamemo pa si ga sposojamo! takoj za...čeprav jaz ga res ne bi dostkrat rabila ampak takrat ko bi ga pa bi ga pa z večjim užitkom ;)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:40:06
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek..... that's incredible...D. je spala od 22.30 do 8.45.... ni nc jokala, nc se budila..... sam je spala... pa je prvic da ji nisva nc dala flasko ponoci.... zdaj pa je ati futra....jaz grem naredit zajtrk....kolk sem lacnaaaaaaaa a ja vceraj je pri nas bla slika brez zvoka, ja tud slike ni blo veliko... ne on, ma jaz...mi je bilo dost vsega....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no izgleda da je luna dost škode naredila no pri nas tud nič ne kuhamo dudi a greste na koslio v spodnji štuk k si napisala da ne kuhaš kosilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:45:43
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne nč ne bom skuhala!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 17.1.2010 9:45:53
|
|
|
|
majana79
|
dudi, tale valjar je zakon a bo kosilo tašča naredila al boste lačni? jaz sem pa včeraj J. namazala nogice s sivkino kremo od Justa pa ne vem ali je bilo to krivo, ali to, da je zvečer jedel ob pol 5 in potem spet ob 7 (sem mu ful pozno kosilo naredila...), ampak se je zbudil samo 2x, ob pol 1 in potem ob 5. Zdej pa oba spet spita... obožujem mir
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?