|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
16.1.2010 9:47:25   
Anonimen
ojej, šivilja, sem šele sedaj prebrala,... user posted image  da bo vse okej!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.1.2010 10:14:40   
ledenka
jutro user posted image

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravita, pa upam, da ni nič resnega

ajetam, midva hodiva na nadaljevalno plavanje, ja user posted image uživa v vodi!

katmat, poznamo to, k sreči se naš še ni dušil zaradi tega user posted image pri nas so aktualni kupčki mačjih dlak. če je pa tako fajn na njih vadit pincetni prijem user posted image hm, mogoče bi lahko kaj posesala user posted image

stajica - naš je kar na tleh, pod mojim bolj ali manj budnim očesom. točno ve, kje ne sme bit, ampak to itak ne pomaga user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.1.2010 10:34:49   
Anonimen
evo me, mi smo nazaj, smo bili v kranjuuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   smo šli iskat smučke, pancarje in palce  za sinka  zdej sem pa začela rihtat za kosilo, pa še pospravt moramuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.1.2010 10:58:07   
Dudica1
Tud midva sva nazaj...sva dobila oba jakne in jaz še hlače smučarske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.1.2010 11:00:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Tud midva sva nazaj...sva dobila oba jakne in jaz še hlače smučarske user posted image

uuuu bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.1.2010 11:07:32   
ivanamdb
jutro jutro....ak koncno je tonsilitis koncal!user posted image
mozek in mala se spijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dala sem ji mleko ob 8.30 in od tedaj spet spi.
eno vprasanje - moja noce vec skoraj nc piti- mozno eno flasko mleka zjutraj, in tud to so traume, pa zvecer eno majhno flasko...za malce al kosilo pa skoraj nc ne spije, mozno eno dva pozirka....noce nc, a vse ji ponudim - mleko, vodo, kamilico, sok.... pa tud smo poskusili razlicne flaske, tud tiste za case za ucit se pit, ne vem koliko flask in vsega tega smo ze poskusili! tud z inekcijo....edino pije iz pokrovcka ene flaske...ma tud tedaj sam en pozirek in nc vec...pa tud ko se igra ji poskusim dat pit, ma nc, noce in noce. kaj naredim? a jo pustim tko? za zajtrk pa vecerjo insistiram, ker ce ne spije tole flasko potem bo lacna.....uffffff help sos pomoc! kaksna ideja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.1.2010 11:57:37   
PapuaNG
jutro (je že dan, vem),

sem bila pridna in šla že u bc po puzzle (mi je končno uspelo) pa na tržnico po ribice pa malo zelenjave. Opažam, da če grem sama s tamalim, opravim petkrat hitreje kot če gre še moj zraven user posted image Je bolj počasne sorte in rabimo eno uro samo, da se ven spravimo. Pa še posesala sem po tleh (nisem mogla dat puzzle na prašna tla user posted image ),mali pa še spi...upam,da potegne še kakšno urico. Se je zvečer spet zbujal-mi gre na živce, ker vsakič začne kravce past, še na pol v spanju, potem ga moram pa skos obračat (se namreč vedno obrne za 180 stopinj) pa uspavat nazaj. No, ko sem ga nafutrala okoli enih, je bil potem mir. In itak je ponoči lačen, ker čez dan bolj slabo papca, vsaj kar se GH tiče. Karkoli probamo, ne gre. Je pa zjutraj pojedel nekoliko več tele kašice za dobro jutro, potem pa nič joške ni več hotu (pa sem dala samo dober deci mlekauser posted image ). Zgleda linijo drži user posted image

Bi se morala pa spet mal likat spravit, me čaka kup cunj od tamalega...

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

vprašanje kera je AC na Fb?
sm vidla da gre z nami na večerji pa sm ji poslala FRequest?

to pa možno, da sem jaz user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.1.2010 12:00:27   
KatMat
mogoce kar iz kozarca ivana???

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.1.2010 12:07:13   
majana79
jaz sem šla pa mal ven, do trgovine po kruh, pa z lino sem se dobila user posted image če ji uspe zrihtat varstvo, pride 22., samo ni nič mogla obljubit

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.1.2010 12:08:58   
KatMat
oo super....drzimo pesti da se nam pridruzi...!!!!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.1.2010 12:17:33   
KatMat
Mož pride domov ob sedmih zjutraj in se skoraj zaleti v ženo, ki ga caka na hodniku.
Žena: "Nekam pozen si, superman?!"
Mož: "Lahko ti pojasnim, draga. Žal mi je, toda bil sem s strankami..."
Žena: "..in potem si z njimi razpravljal do sedmih zjutraj, kajne, superman?"
Mož: "Pocakaj da koncam. Uspelo mi je pridobiti novo stranko, zato sem ga odpeljal na vecerjo.."
Žena: " ..ki je trajala do sedmih zjutraj? Superman, nikar me ne imej za tako neumno!"
Mož: " Priznam, da smo šli še v nocni bar na pijaco in smo bili tam do treh..."
Žena: "..ja, ja, superman, do treh. In kje si bil do sedmih?"
Mož: "Nooo, odšli smo še v striptiz klub, ampak jaz sem samo gledal, bil je živi dolgcas!"
Žena: " Vse je v redu, superman, ti si samo gledal in cakal. Kaj naj ti še verjamem, superman?"
Mož: "Pusti da koncno povem do konca. In zakaj mi stalno govoriš superman?"
Žena: "Zato, ker samo superman nosi gate preko hlac..."

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.1.2010 12:29:43   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mogoce kar iz kozarca ivana???

ma mislis navadnega kozarca, ali tega za "vajenje"? vse smo poskusli....tud navaden kozarec... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.1.2010 13:01:19   
Tanja_
Jst sm bla v BTCju-sem nabavila zelenjavo, pečenice, biftek....Pa seb en pulover v Zari. Pa hotla sem ponucat une Gorenjkine točke za posteljnino in so imeli samo en kos, tako da moram v Mercator Šiška ponjo. Pa H. danes lovimo urin-ga še zmer nismo oddali, ko bi ga mogli pri sistematskem pregledu. Sem že 2 vrečki, ki sem jih tam dobila stran vrgla, ker je šlo vse mimo, sem šla v lekarno kupit nove-upam, da zdaj bo. Potem moram pa še v laboratorij odnest. Mah, prou zmatrajo me tale pota.

ivana zanč sem tu na RR prebrala, da je pediatrinja na MON-u odgovorila, da otroci začnejo prav zares piti šele okrog leta in pol, da prej pa, če noče, pač noče-že ne rabi. Naša tudi ne spije ne vem kaj. Mogoče 30 ml vode v celem dnevu, ampak sej dobi z mojim mlekom, pa zelenjavo in sadjem. Polulana je, tko da se ne sekiram. Ko bo žejna, bo že pila.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.1.2010 13:12:34   
KatMat
nasa najraje iz kozarca pije...in to kot odrasel...ne samo po pozirek in pozirek...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.1.2010 13:23:04   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jst sm bla v BTCju-sem nabavila zelenjavo, pečenice, biftek....Pa seb en pulover v Zari. Pa hotla sem ponucat une Gorenjkine točke za posteljnino in so imeli samo en kos, tako da moram v Mercator Šiška ponjo. Pa H. danes lovimo urin-ga še zmer nismo oddali, ko bi ga mogli pri sistematskem pregledu. Sem že 2 vrečki, ki sem jih tam dobila stran vrgla, ker je šlo vse mimo, sem šla v lekarno kupit nove-upam, da zdaj bo. Potem moram pa še v laboratorij odnest. Mah, prou zmatrajo me tale pota.

ivana zanč sem tu na RR prebrala, da je pediatrinja na MON-u odgovorila, da otroci začnejo prav zares piti šele okrog leta in pol, da prej pa, če noče, pač noče-že ne rabi. Naša tudi ne spije ne vem kaj. Mogoče 30 ml vode v celem dnevu, ampak sej dobi z mojim mlekom, pa zelenjavo in sadjem. Polulana je, tko da se ne sekiram. Ko bo žejna, bo že pila.

hvala tanja! zdaj mi je lazje, res! nasa je prav kot tvoja! pa tud polulana tko da mas prav, ne se sekirat prevec!
pa sam vidla da nas gleda ko pijemo iz kozarca, in ji je vsec poskusit pit iz kozarca.
punce res hvala!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.1.2010 13:44:43   
PapuaNG
Naš tudi rad iz kozarca pije, ampak gre tut precej po bradi navzdol, tako da mu najraje dam na flaško. Če pa smo kje na obisku in nimam flaše pri roki, mu dam pa iz kozarca pa kar lepo pije. Sem pa prav ponosna, je pojedel vso zelenjavno kašico prejle user posted image In to brez večjega prepričevanja, pa ni je bilo ravno malo. Sem mu kupila neko novo grizalo od tommee tippi (al kak se napiše) pa ga je skos po rokah in ustih vlekel, vmes sem mu pa v usta dajala. Aja, pa opažam, da zadnje dni plenice niso toliko polulane kot so bile prej. Ali je to zaradi vse večjega deleža GH al bi me moralo kaj skrbeti? Pri obrokih GH mu vedno ponudim tudi vodo ali mleko, spije pa ne prav veliko-prejle po kosilu je ene 30-40 ml.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.1.2010 14:14:30   
ledenka
M. je pojedel, sem mu dala pasternak in bučke s testeninami (vzela sem Barilline vezdice, ki lahko vsebujejo jajca v sledeh user posted image ). pa še najino kosilo, potem pa upam, da se bomo spravli do BTCja. je treba v Bauhaus, pa BC, pa Merkur... upam, da ni prehude gužve.

pitje - M. spije ene 2 deci vode ali čaja na dan, iz kozarčka za učenje. pa doji se tudi, tako da so plenice konkretno polulane.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.1.2010 14:15:42 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.1.2010 15:14:49   
majana79
ledenka, kolikor vem je oznaka 'v sledovih' zato, ker se proizvajajo v istem obratu in je potem teoretična možnost prenosa delcev, ni pa da bi bila pri tej proizvodnji uporabljena prav jajca

vsaj tako nekako je razložila kolegica, ko je imel tamali AD in alergijo na jajca in mleko in so potem brali vse te nalepke...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.1.2010 15:15:05   
Anonimen
U. pri nas stalno pije... najrajši nesladkan čaj (po možnosti svetlo rumeno obarvan). popije kar veliko. pa potem še pri meni,... upam, da ne bo v puberteti prešaltat na alkohol,...

sicer: zdaj-le je šele drugič zaspal ta dan,...
O. pa igra hodečega mrtvaka,... naj rajši napišem: zombi?

u, malo sončka je iznad razrezanih oblakov,... upam, da pridejo sončni dnevi!
sneg+sonce!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.1.2010 15:31:13   
Tanja_
ledenka si pa optimistka-gužva je za znoret!user posted image

Me smo bile na sprehodu, oči je pa kuhinjo štimal-je treba zdej elektriko neki na novo speljat, pa lučke pod omarice namontirat, pa pobelit je bilo še treba neki malega. Zdej mora pa ploščice razrezat, da bo lahko speljal električni kabel, da bo potem pod steklom-mi je že kr slabo kok bo vse umazanouser posted image Pa že dvakrat ta teden sem po tleh pomivala, pa spet bom mogla danes.

Učim se itak neuser posted image Ma obupna sem.

Kosilo se pa kuha-jetrca, pire krompir, motovilec in radič z jajcem. Mmmmm, komej čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.1.2010 15:31:58   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nasa najraje iz kozarca pije...in to kot odrasel...ne samo po pozirek in pozirek...

...že zdej ga dobr cuka.... user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi spije samo par požirkov na dan, pa ni važno kaj mu dam v lonček, očitno ne rabi.

Eeee, danes em si pa tud jaz privošla novo bundo za smučatuser posted image Sem si jo ogledovala več kot en teden, pa sem kolebala,bi-nebi, bi-nebi... No, pa sem jouser posted image Je bla pa znižana iz 200€, na 80, tako da se je kar splačal ;)

Smo se pa končno tud mi počas začeli kobacat. Včeraj kar na lepem, ko se je zbudil, ga je dal moj na kavč in je mali začel rint...mama pa itak takoj fotoaparat v rokeuser posted image
user posted image
Mi smo se spet k noni na kosilo povabil, pa ni blo treba nič kuhatuser posted image bravo nonauser posted image :)

Zdej pa čakava, da se Alex zbudi, pomalca še jogurt in gremo na obisk ;)

By byuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.1.2010 15:47:34   
Dudica1
evo pri nas skoz akcija user posted image ...zdej pojemo,se peče pica user posted image potem pa gremo na obisk,pogledat dojenčka user posted image user posted image user posted image .
Jutri gremo na primorsko user posted image user posted image user posted image jupiiiii...

hm tudi ti novo bundo,super...moje je bla pa mal cenejš user posted image ...iz 90€ znižana na 50€user posted image ...pa hlače isto samo mal cenejš...

Lepo preživite sobotno popoldne...čau

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.1.2010 15:48:03   
Anonimen
u, kako je lušten! a ima adidasov slinček?

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.1.2010 15:55:20   
Dudica1
To je adidasova trenirkica  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.1.2010 15:57:32   
HM84
Hehe, ja Dudi, sej  zato sm pa en teden tuhtala, kaj čem...user posted image

ja, to je adidasova trenirkica, smo jo dobili za darilo za krstuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?