Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity semper* - o kakem podpisu ti to? Kje sem ga zamudila? BTW - kje za vraga si pa potem hodila, ko sem imela kot otrok stalno vneta ušesa? Ja, lej jo, boš mogla mal bolj zbrano tale forum brat Glej njami Rebyjin super recept na kulslo: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10597 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Nič grem, naši se spet ne spi! Ejejej!! Našmu tudi ne ... zdej ma eno tako novo foro, da preden zaspi FUL tečnari, pol pa - kot bi odrezal - pade dol. Kaj vse imajo še naštimano za nas, kaj? Kdo bi vedel Mah, lušni so Sonček33: danes si nam pa tako lepo v barvah post napisala. Je kar polepšal stran Oh, do službe je še cela zima, pa pomlad mora še prit! To je še daaaaaaaaaaaleč Mojsonček, hvala za opis, kaj potrebujemo za plavanje. Upam, da ne pozabim modrca doma no, ali pa če ga, saj bo itak vse ven gledal nisem nič nove konfekcije nabavljala, ker nisva šla letos nič na morje Drugače se pa moj možek grebe za plavanje, tako da ga bom mogoče pustila A Fredovga obroča pol na bazenu ne rabiš? Reby, ja prav zaradi une, k se buni, sem ti napisala. Kr neki. Eni pa res ne morjo bit včasih tiho ... al pa ne znajo prstov na tipkovnici ustavit No, danes naredim, jutri pojemo Njami. Mogoče vam kako slikico privoščim ... za zajtrk Jaz sem pa bila danes čisto paf zaradi potresa. Sva se dojila s tamalim, pa začne trest. Študiram, mam halucinacije, sej ne more bit res ... pa še vedno trese. Pogledam eno rožo na televizorju, miga sem in tja, pol pa PANIKAAAAAAAA. Jaz napol naga, tamalga dol z joške, pod banger od vrat, pa čakat, da se umiri. Jaz vam povem, če zunaj ne bi bilo tako mrzlo (in se ne bi bala, da bi se Klemen prehladil) bi jo ucvrla ven Mi je bilo grozno 100 na uro. Pa ravno včeraj sem gledala posnetke kamer, ki so snemale potres direktno, verjetno me je tudi zato tok panika zagrabla. Sem rabila ful dolgo, da sem se umirila .... Aja, vmes sem šla še gor, k tašči in tastu, vprašat, če so kaj čutili, pa pravta neeeeee, kaj je pa bilo Ja, pol pa res nisem vedla, a se mi je sanjalo ali kaj
|