Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:26:08
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak živjo punce, nism brala za nazaj samo napišem, da Kati sporoča: ostala je v P zaradi visokega pritiska in glavobola, drugače nič ne ve, ker nič ne povejo...mali pa je OK. držimo za Kati... za Kati da bo vse ok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2010 22:27:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:27:49
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Dober večer. Danes sva bila malo leteča. Sva se ob 11ih odločila, da greva v Celje v BC po lupinico Romer, ki je bila 30% znižana in tako sva zanjo plačala 108 eurov namesto 155. Hvala mucica2 za info. Sva mogla fajn pohitet, ker je moj imel ob 16ih že službo. Sem prišla domov čist zmatrana od vožnje (3 ure v avtu)...pa še en kup ovinkov. Zvesta -zate Vse bo ok. Vsem, ki ste imele pregelde Jaz še vedno nisem pripravila ruzaka za v porodnišnico...kar odlašam. Jutri grem v nabavo še mrežastih sp. hlač, potem pa mislim, da imam vse nujno. V Nm ne dovolijo dude, zato je ne bom vzela s sabo. ni za kej a pol sta se odločla pa kupla? lepo in si kupla uno modro? A so ti jo dal na stran? JE v redu? škoda k nisi poklicala za kak kafe, sam kokler vidim se vam je tak mudilo....pa drugič
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:28:37
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? Je ok za bradavice, ni najbolj ok, če pride otroku v usta. Naj bi si spirala pred dojenjem, Lanolin pa ni panike, lahko pride v usta, lahko si ga namažeš tik pred dojenjem. pa se bepanten itak lahko še za ritko od uporabiš a ni tako?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:30:25
|
|
|
|
valentinčica30
|
Jaz mam tut že kr spakiran za v P. Mam vsega že kr dovolj, spat ne morem,sama sebi tena in bil bi že cajt . Sam naš še mal čaka, v ponedeljek bo polnih 37t in štartam z 38t tak da mislim, da ni več panike, sicer pa če kera spremlja januarke so kr pridne, ne vem če bo kera za februarja ostala .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2010 22:30:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:32:23
|
|
|
|
valentinčica30
|
Jaz si za mazat bradavice nisem nič kupla , nisem imela nikoli težav s tem ,kaj bo pa sedaj bomo pa vidli.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:33:36
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? Je ok za bradavice, ni najbolj ok, če pride otroku v usta. Naj bi si spirala pred dojenjem, Lanolin pa ni panike, lahko pride v usta, lahko si ga namažeš tik pred dojenjem. pa se bepanten itak lahko še za ritko od uporabiš a ni tako? Seveda. Zakon za ritko, razjede, vnetja... hvala zimska za info
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:33:38
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? Je ok za bradavice, ni najbolj ok, če pride otroku v usta. Naj bi si spirala pred dojenjem, Lanolin pa ni panike, lahko pride v usta, lahko si ga namažeš tik pred dojenjem. aaaa jooojjj, hm...kaj čem it še lanolin kupit? Meni je drugače ena rekla za eno kremo, ki jo dobiš v hali a v eni otroški trgovini, pa kokr sm jest pametna si nism zapomnla o kateri je govorila ..isto na princip lanolina....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:35:59
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? Je ok za bradavice, ni najbolj ok, če pride otroku v usta. Naj bi si spirala pred dojenjem, Lanolin pa ni panike, lahko pride v usta, lahko si ga namažeš tik pred dojenjem. pa se bepanten itak lahko še za ritko od uporabiš a ni tako? Seveda. Zakon za ritko, razjede, vnetja... no evo pol mam pa bepanten za ritko, lanolin pa za bradavičke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:38:58
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? Ja jz tudi, veliko pa jih je napisalo ta lanolin... a je boljši?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:42:24
|
|
|
|
ČikaPika
|
ah sm komaj sedaj vidla odgovore na strani 111... . Torej Lanolin
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:54:44
|
|
|
|
mucica2
|
ja lanolin dobiš v celju kar v porodnišnici tako da mi ga ni treba kupit, te baje skoz sprašujejo če ga rabiš, pa če rečeš ni problem dobiš, tud pol za domov
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:55:59
|
|
|
|
dskubin
|
nisem imela nikoli težav s temuser posted image user posted image user posted image srečnica!!! Meni je Lanolin boljši, ker itak pogosto dojiš, pa si moraš Bepanten skoz spirat, kar pa ni najbolj fajn, ker so bradavice že tko občutljive . Porabiš pa lahko Bepanten za čudo drugih stvari, ja. Kati - ja lanolin dobiš v celju kar v porodnišnici Sej v Izoli so nam ga tut dali, ampak uno miceno tester vrečkico, pa rekli, da nej šparamo, ker nimajo na pretek . Mogoče se je pa v 3 letih kaj spremenilo, bomo vidli. Na slabš gotovo ni moglo it.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.1.2010 22:57:53 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 15.1.2010 22:56:47
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Jaz si za mazat bradavice nisem nič kupla , nisem imela nikoli težav s tem ,kaj bo pa sedaj bomo pa vidli. hvala bogu... če bi blo pri men tako, jupi (bolš da krema ostane)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 9:21:08
|
|
|
|
mucica2
|
Dober dan! Pa kje pa ste danes vse? Pa ne da delate gužvo v P?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 9:46:41
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: 18.1.-vaney,tajab,matejka(ctg),valentinčica30 19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin,niwci, nincek1(ctg) 20.1.- ninček1, lara73 21.1.-babajči,junehope,brcko2(ctg),aja1(ctg) 22.1.- kora33-carski rez, elaaa 25.1.-čikapika, gapii27,julieb 26.1.-mucica2,smuki,seya,jada82,zofy 28.1.-rožca26,plouse,bauky FEBRUAR 5.2.-Slomak
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 9:52:03
|
|
|
|
ninček1
|
Evo mene, nikamor nisem šla.Sem pa imela te pripravljalne popadke točno na 30 minut in ne morem verjet kak točno je to...3 x na pol ure, četrtič je blo 40 minut pol pa ponehalo, jaz pa sem se že veselila...Imam pa zdaj vsaki dan krče... Najprej mi je trebuh otrdeval, to se je zdaj nehalo in me začelo šraufat kot pred menstruacijo. Doli sem fuul zatečena, včeraj kar nisem mogla verjet, ko sem se pobrila....in se mi zdi kot, da bom počasi začela trebuh po tleh vlečt za seboj.... No novi datum, ki ga čakamo je 22.1.-za takrat je stavil moj dragi, če še pa takrat ne bo, si bova mogla zmislit novo stavo
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 9:56:04
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Evo mene, nikamor nisem šla.Sem pa imela te pripravljalne popadke točno na 30 minut in ne morem verjet kak točno je to...3 x na pol ure, četrtič je blo 40 minut pol pa ponehalo, jaz pa sem se že veselila...Imam pa zdaj vsaki dan krče... Najprej mi je trebuh otrdeval, to se je zdaj nehalo in me začelo šraufat kot pred menstruacijo. Doli sem fuul zatečena, včeraj kar nisem mogla verjet, ko sem se pobrila....in se mi zdi kot, da bom počasi začela trebuh po tleh vlečt za seboj.... No novi datum, ki ga čakamo je 22.1.-za takrat je stavil moj dragi, če še pa takrat ne bo, si bova mogla zmislit novo stavo ja ja sej veš, da ne izgubiš stave, al zrihtaš ta teden do 22. al pol 22. eno "orng ketno" zvežeš okol nog, da ne bo slučajno lih takrat
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 9:57:17
|
|
|
|
slomak
|
dobro jutro, en predlog za naprej, ko bomo rodile...jest bi še naprej kar tukaj pisala pod februarke 2010 3.del.., 4.del... itd.itd... kaj pravte? hahah sm se že u pojstli na to spomnla, skoz mislm na vas a vidte ? ninček...mogoče bo pa lih pred 22.1. tko da noben stave ne dobi...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 10:09:34
|
|
|
|
dskubin
|
en predlog za naprej, ko bomo rodile...jest bi še naprej kar tukaj pisala pod februarke 2010 3.del.., 4.del... itd.itd... kaj pravte? Jst se strinjam z istim imenom teme, samo bomo mogle it na dojenčke, starši čvekamo, zdej smo med nosečnicami in čvekamo v pričakovanju Če ne bomo šle same, nas bo itak administratorka opozorila in pol zaklenla temo, pr tem ne mormo nič.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 16.1.2010 10:16:20 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 10:15:13
|
|
|
|
slomak
|
aja ja seveda
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 10:30:07
|
|
|
|
mucica2
|
no danes sem pa tudi jaz spakirala torbo za v P (manjka mi še samo modrček za dojenje, ki ga morem še kupit), pa pripravila sem v omari točno kaj mora potem moj prinest potem za za iz porodnišnice. Tako da samo vzame torbo to noter da in vzame še lupinico. morem sama sebi zaploskat ( ) danes je še točno en mesec do pdp-ja
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 10:33:02
|
|
|
|
mucica2
|
ko sem pripravljala za sem si pomagala s tvojim seznamom slomak, tako da še enkrat hvala (sej ga mam nekje tud sama, sam ta k je na rač je vedno na voljo) glede torbe za P, pa sm upoštevala vse vaše nasvete, k ste pisale kaj se vse rabi...tako da še vam hvala punce
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 16.1.2010 10:37:41
|
|
|
|
ninček1
|
zdaj pa lepo v vrsto, brez prehitevanja prosim, vidiš da imajo nekatere že rezervirane željene datume... , jaz pa mam torbo spakirano že od lani
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?