Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 To mi povejte - ali boste tudi že za vzele takoj stvari s seboj, ali jih bo potem ati pripeljal ob odhodu? Ok, kompletek za domov že, ampak kakšne tetra plenice pa štumfke? Ali to itak dobiš vse v P? Jaz imam za nahrbtnik že skoraj pripravljen in bo mož prinesel, ko pride po naju ali pa en dan prej, da bom sama zrihtala in prišla kar dol (če bo slučajno prišel pome s hčerko, ker v Lj ne pustijo otrok na oddelek). S sabo res nima smisla nosit. Jaz bom vzela le nahrbtnik in v njem copate, kozmetiko zame, blazinice za dojke, modrc za dojenje, lanolin (ker ti ga v Lj ne dajo), dudo, 2 žitni ploščici, vodo, jabolko (v prvo sem rodila ob 21h, nazadnje jedla ob 14h in se mi je do zajtrka, ki je ob 8h že kar bledlo od lakote...) in revijo mama in baby book. Pa šlauf najbrž, če bom šivana in če ga ne bom pozabila...) Aja, pa fotoaparat, polnilec za gsm tudi spada v to torbo, pa poročni list. To pa mislim, da je vse. Aja, pa hvala ki ste me spomnile, tudi rokavičke mislim s sabo vzet, če se bo praskal. No, če jih ne pozabim, ker so pri eni kolegici... Pa še to: v Lj porodnišnici, ti dajo samo 2 paketa vložkov, ostalo si moraš prinesti sam. Jaz sem v prvo imela dovolj, ene ne. Čisto odvisno od čišče, koliko je močna. SAmo sem imela s sabo 2 paketa vir 80, pa so po nepotrebnem prostor v torbi zavzemali, tako da jih bom zdaj pustila doma, pa jih lahko mož prinese, ko pride na obisk.
< Sporočilo je popravil Zofy -- 15.1.2010 17:42:07 >