|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
16.1.2010 10:39:20   
slomak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.1.2010 10:39:21   
busybee882006
Ne pozabit pripravit kaj naj Vam prinese za vas za oblečt! Meni je pri Katjuši pozabil prinest pol stvari - hvala bogu sem imela vsaj majico in pajkice ter jeans jakno, če je že krilo za čez pozabil.

LP

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.1.2010 11:09:09   
ne_ja
Z zvesto: enkrat sva se pogovarjali, da ti bom posredovala kontak kje sva naročila bugaboo-ja. no, tam ga nisva dobila, ni šlo ravno za "nateg", ker sva dobila aro nazaj, samo sva ga potlej čisto drugje vzela.

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.1.2010 11:31:58   
Bauky
3. V 34. tednu smo težki 2283 g, kar je super za ta teden
4. Naša pupa ima vse normirano po reglcih, edino glavica je mičkeno manjša, kar je pa super za porod
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Rožca26, jaz sem tudi v 34 tednu, pa me zanima, koliko imate veliko glavico, da vem ali tudi mene čaka malo lažji poroduser posted image . Mi smo težki 2.107 g, obseg glavice pa je 29,8

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.1.2010 11:36:36   
Bauky
Ha, jaz pa znam citirat user posted image user posted image ...

Zdaj moram pa tudi jaz začet mal pakirat, nimam še čisto nič... in moram sploh še prej v nabavo... Ena je super napisala  seznamček za stvari v torbi, pa ga nikjer ne najdem, ko je pa že tok strani napisanih...
Če je ktera tok dobra in ga najde, ga prosim naj ga še 1x citira, ker bi šla kar po njem , plus dodala vaše dobre nasvete...

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.1.2010 12:02:58   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

a bepanten pa ni ok za bradavice? jest sm si tega kupla? user posted image

Jaz sem se z bepanthenom mazala, ker ima tudi menda not lanolin, pa ni kaj preveč pomagalo. Zato bom tokrat le z lanolinom poskusila.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.1.2010 12:07:20   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Zdaj moram pa tudi jaz začet mal pakirat, nimam še čisto nič... in moram sploh še prej v nabavo... Ena je super napisala  seznamček za stvari v torbi, pa ga nikjer ne najdem, ko je pa že tok strani napisanih...
Če je ktera tok dobra in ga najde, ga prosim naj ga še 1x citira, ker bi šla kar po njem , plus dodala vaše dobre nasvete...

stran 106, 107 hehehe, sm si zapomnla, ker bom šla sigurno še mal pokukat nazaj user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.1.2010 12:24:40   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

zdaj pa lepo v vrsto, brez prehitevanja prosim, vidiš da imajo nekatere že rezervirane željene datume...user posted image user posted image user posted image , jaz pa mam torbo spakirano že od laniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne prehitevam, sam povem da mam pa že pripravljeno, tako da ko pride dan D ne bo panike...Se pa men nikamor ne mudi...še ni niti januarja konec...pa dokler se še v redu počutim, ne hodim vsake 5 min na wc in še dokaj v redu spim sem popolnoma zadovoljna user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.1.2010 12:25:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

zdaj pa lepo v vrsto, brez prehitevanja prosim, vidiš da imajo nekatere že rezervirane željene datume...user posted image user posted image user posted image , jaz pa mam torbo spakirano že od laniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne prehitevam, sam povem da mam pa že pripravljeno, tako da ko pride dan D ne bo panike...Se pa men nikamor ne mudi...še ni niti januarja konec...pa dokler se še v redu počutim, ne hodim vsake 5 min na wc in še dokaj v redu spim sem popolnoma zadovoljna user posted image

sam da se ne boš pol ti preveč obirala....pol pa znamo kaj prehitevat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.1.2010 12:26:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Ne pozabit pripravit kaj naj Vam prinese za vas za oblečt! Meni je pri Katjuši pozabil prinest pol stvari - hvala bogu sem imela vsaj majico in pajkice ter jeans jakno, če je že krilo za čez pozabil.

LP

o hvala za info, hehe da ne bom pol jst šla naga domov oziroma napol oblečena user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.1.2010 12:28:19   
mucica2

bom ti jaz kar skopirala iz worda k sm si kr tja kopirala k so punce pisale kaj so pripravile in sm se potem po tem ravnala user posted image

copate, zokne, hlačke.mrežaste, in bombažne, pa zobno pasto, gel za tuširanje, ščetko,blazinice za dojenje, papirnate robčke, bobipalčke, gumice za lase, krtačo

jaz sem spakirala, mrežaste hlačke, kar vseh 10kom, ker nikol ne veš, potem 2 paketa teh masmi vložkov za po porodu, vir zelene bom pustila doma in mi jih moj po potrebi prinese, potem 3 pare spodnjih hlač normalnih, spodnjo majico, če bo mraz, modrček za dojenje, blazinice za dojenje, 5 parov nogavic, toaletno torbico, kremo bepanten roza, ta veliko tubo, pa seveda dudico in crocse. Aja pa 3 pakete papirnatih robčkov, ker v prvo sem dva dni po porodu jokala k dež.
Pa 2 para nogavičk za malega.

Jst sem poleg že naštetega dala še svoje copate, labello in pripravljene imam seveda dokomente, tudi fotokoijo poročnega lista.  

V torbo bom pa naštmala (moram enkrat kmalu): en paket vložkov, troje mrežaste hlačke (to oboje v prvo nisem rabila, ker sem tam dobila dovolj), labelo, glavnik, gel za tuširanje, kremo za obraz, zobno krtačko in pasto, papirnate robčke, denarnico, copate, fotoaparat, telefon, polnilec za telefon in čokolado )

to je od večih punc...pa brez zamere tiste k sm vas kopirala user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.1.2010 13:25:04   
rožca26

Rožca26, jaz sem tudi v 34 tednu, pa me zanima, koliko imate veliko glavico, da vem ali tudi mene čaka malo lažji poroduser posted image . Mi smo težki 2.107 g, obseg glavice pa je 29,8

Mam hudo številko v milimetrih user posted image  - je pa kr ista: 298,99. Tko da je kr vse ok. Mi je G pokazala še grafe in glavica naše je tik pod sredinsko črto, tak da bo mogoče za naju res lažje rojevat user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 13:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 13:31:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 13:35:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.1.2010 13:52:48   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

LP

Ja, pa na čevlje ne smejo pozabit...

hehe user posted image user posted image user posted image user posted image

sam sej prideš v P tud obut, tak da bos najverjetneje ne greš domov

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 13:56:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 13:57:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.1.2010 14:01:07   
busybee882006
V lj je vedno vse domov odnesel po porodu - tako da se ti zna zgodit da greš alhko bosa domov.

Jaz sem si sedaj samo seznam pripravila, moram it še spodnje dele pidžam kupit - ne maram tistih raztegnjenih njihovih hal.

aja! pa tosamine vložke, nazadnje so jih v porodnišnici omejili število -ne vem če je še tako, ampak za vsak slučaj.

pa tiste, ki greste ponoč rodit - za može: časopis, prigrizki (čips, bobi palčke, za pit, kak sendvič, milka tudi ne škodi), če imate možnost, PSP - ker drugače se začne smilit samemu sebi in ti razlagat kako je njemu dolgčas, pa če bo že kmal, itd. Na koncu se vedno on bolj samemu seb smili in vsaj moj samo tam sedi in trpi.

LP

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.1.2010 14:06:15   
mucica2

aha pol se pa moram pozanimat kako je s tem v celjski P, da ne bom šla v copatah domov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.1.2010 16:03:22   
niwci
Mene tudi spet vse tako boli. Sem bila zdej 2 dni malenkost bol aktivna, potem pa bog ne daj se v postlo spravit. Še noge nisem mogla dvignit in kaj šele se potem obračat. Bomo vidli kako bo kaj danes.

Naša mala je tudi zadnje čase malo manj aktivna. No sej miga dosti, samo ne tako intenzivno kot je pred tedni. Hecno pa mi je to, ker mi je G rekel, naj spremlam gibe med 9h in 18h, da jih moram naštet 10. Naša pa rata pa tako aktivna šele ob 21h, prej pa cel dan bol lenari, da komaj naštejem te brce včasih. user posted image

MATEJKA hvala za tvojo izkušnjo.

A stvari ti pa kar za domov spakirajo? To pa nisem vedela. Potem pa je res panika da lahko greš bos domov. Morem tudi jaz potem še prištimat stvari zase za obleč, da ne kaj preseneti

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.1.2010 16:48:26   
t*e*j*k*a
Mi smo v petek imeli pregled in smo težki 1750 in 1900g
Mami je na +15kg , Mv zaprt in še vedno dolg 24cm.
Naslednji pregled 29.1., torej čez dva tedna.

Moj je tud vse nesu domov ko sem šla rodit. Tko da sem bila brez cot. Govorim pa za Celje. Ampak on je to vse v avto vrgu in pol čez 4 dni spet vn vzel. user posted image Tko da ni blo panike, edino frišne gate mi je prnesu, pa zokne(stari so bli še zmeri v avtu, pa se je vseen spomnil, da bi blo bolš če mi sveže prnese).
Za dojenčka pa je mel eno torbo lepo spakirano, tko da se je s tem tud znajdu.

Čao

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.1.2010 16:52:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Moj je tud vse nesu domov ko sem šla rodit. Tko da sem bila brez cot. Govorim pa za Celje. Ampak on je to vse v avto vrgu in pol čez 4 dni spet vn vzel. user posted image Tko da ni blo panike, edino frišne gate mi je prnesu, pa zokne(stari so bli še zmeri v avtu, pa se je vseen spomnil, da bi blo bolš če mi sveže prnese).
Za dojenčka pa je mel eno torbo lepo spakirano, tko da se je s tem tud znajdu.

no dober da vem kako je s celjsko P, sam kolker mojga poznam bo tud itak dal cote v avto in jih bo noter vozu, tako da brez njih ne bom. user posted image user posted image Nogavice pa spodnje hlače bom pa tako mela s sabo tako da ne bo panike.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.1.2010 16:55:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Naša mala je tudi zadnje čase malo manj aktivna. No sej miga dosti, samo ne tako intenzivno kot je pred tedni. Hecno pa mi je to, ker mi je G rekel, naj spremlam gibe med 9h in 18h, da jih moram naštet 10. Naša pa rata pa tako aktivna šele ob 21h, prej pa cel dan bol lenari, da komaj naštejem te brce včasih. user posted image

ja tud moja je danes ful mirna, mnda bolj počiva. Sej se premika ampak bolj redko pa nč me ne boli. Medtem ko včeraj je bla pa popolnoma druga pesem. Ma take dneve, kadar je kak dan ful akivna, je pol drug dan bolj lena. user posted image user posted image   Se pa tud dostkrat zgodi da ponoč ful razgraja (ma občasno tud nočne uriceuser posted image )

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.1.2010 18:50:21   
bili83
ojla.

evo, moj dan je minil s kar pogostimi "menstrualnimi" krči in otrdevanjem trebuha. zdaj se je spet čisto umirilo, ampak preprosto ne vem kaj naj si mislimuser posted image  bi bila kar srečna, a bi se končno nekaj zgodilo, kar bi mi dalo vedet, da naj grem rodituser posted image
ninček, moj je pa stavil na to, da bom šla rodit med 10. in 20.1. ... še ima 4 dni časa, čeprav sem jaz prepričana, da bo po 25.1. .... no, če je user posted image  malo po mami, bo trmast, pa po vztrajal še po PDP...

jaz tudi še moram pripravit stvari zase in za malega za iz porodnišnice...eh, saj samo nekaj delam pa delam pa delam.... na mojega sem takouser posted image , da ne vem ... spal je do pol enajstih, potem je šel s kolegi iz modelarskega društva letet z letalskimi modelčki... ob štirih je prišel in najprej vprašal, kaj bo jedel... zdaj pa že od petih spi....user posted image  pa me ne bi motilo, če ga ne bi že dva tedna prosila, da mi naredi obrobe na previjalno mizo, pa da mi postavi še en regal... pa ne.... bom jutri,bom jutri,bom jutri... pol stvari še nimam pripravljenih, ker čakam njega... grrrrrrrrrrrrrruser posted image  pol bo pa kar naenkrat treba iti rodit, pa ne bo do konca pripravljeno in kolikor ga poznam bom lahko prišla iz porodnišnice pa direkt šla pospravljat in pripravljat stvari....
eh, grem si naredit eno fajn vročo čokolado, da se malo umirim...
ne zamerite, sem se morala nekomu izpovedat, ker sem kotuser posted image

se beremo, uživajte in lep večer vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?