mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Ha, jaz pa znam citirat ... Zdaj moram pa tudi jaz začet mal pakirat, nimam še čisto nič... in moram sploh še prej v nabavo... Ena je super napisala seznamček za stvari v torbi, pa ga nikjer ne najdem, ko je pa že tok strani napisanih... Če je ktera tok dobra in ga najde, ga prosim naj ga še 1x citira, ker bi šla kar po njem , plus dodala vaše dobre nasvete... bom ti jaz kar skopirala iz worda k sm si kr tja kopirala k so punce pisale kaj so pripravile in sm se potem po tem ravnala copate, zokne, hlačke.mrežaste, in bombažne, pa zobno pasto, gel za tuširanje, ščetko,blazinice za dojenje, papirnate robčke, bobipalčke, gumice za lase, krtačo jaz sem spakirala, mrežaste hlačke, kar vseh 10kom, ker nikol ne veš, potem 2 paketa teh masmi vložkov za po porodu, vir zelene bom pustila doma in mi jih moj po potrebi prinese, potem 3 pare spodnjih hlač normalnih, spodnjo majico, če bo mraz, modrček za dojenje, blazinice za dojenje, 5 parov nogavic, toaletno torbico, kremo bepanten roza, ta veliko tubo, pa seveda dudico in crocse. Aja pa 3 pakete papirnatih robčkov, ker v prvo sem dva dni po porodu jokala k dež. Pa 2 para nogavičk za malega. Jst sem poleg že naštetega dala še svoje copate, labello in pripravljene imam seveda dokomente, tudi fotokoijo poročnega lista. V torbo bom pa naštmala (moram enkrat kmalu): en paket vložkov, troje mrežaste hlačke (to oboje v prvo nisem rabila, ker sem tam dobila dovolj), labelo, glavnik, gel za tuširanje, kremo za obraz, zobno krtačko in pasto, papirnate robčke, denarnico, copate, fotoaparat, telefon, polnilec za telefon in čokolado ) to je od večih punc...pa brez zamere tiste k sm vas kopirala
|