plamen
|
rožca za tako dobro razvijajočo se pupiko. Odlično vama gre! Jaz že ene 3 dni proti jutru sanjam kar neki. Ljudi k jih poznam, pa ni nujno, da smo si full blizu, teme so vse od dopusta, žuranja, pucanja avta,... skratka ni da ni. Upam, da to mine, ko si ta vikend malo oddahnem od vseh psih tega tedna. Do takrat pa spim odlično. O porodu sem sanjala samo enkrat oz. o predporodnem času, naprej pa še ne . Striženje nohtov sem imela včeraj tudi jaz na seznamu. Britje pa čez vikend. Zadnjič mi je baje ratalo, je možek reku da mi gre dobr, pa da zdaj si lohk predstavlja kako moški z večjim bauhijem ne vidijo svojega korenjaka . Danes kuha mami, jutri v nabavo, se že veselim. Danes bo prvi dan v tednu, ko bova zvečer doma. Sva že hotla se z enimi kolegi dobit, pa sva rekla, da bova mal sama uživala. Najprej pa pospravljanje, prah, tla in kopalnica čakajo... jaz ne vem zakaj nimajo senzorja, da ko so na meji umazanije, da bi se to samo sčistilo?? Hm, hormonske ideje , ker me ene tri dni dajejo hormoni. Sem pa tja kar en čuden filing, pol je pa spet vse OK. Šc, naj jih odnese . Vložke za po P imam jaz une široke, ne vem pa kere barve so, vem da niso 80, ker so širši. Mi jih je kolegica dala, njena mami dela v Tosami in jih je njej preveč nabavila. Ena skrb manj . Vem pa da so OK, ker so mi jih dali na UKC na ginekologiji, ko sem krvavela in je OK tudi ko ležiš, da ne teče vse zadaj... Takrat so mi tri namontirali, ampak se je potem izkazalo, da jih ne rabim toliko . Mi imamo danes 30t, še mal pa bom tudi jaz 30, sam ne tednov , pa tudi mesecev ne.... 2010 je res okroglo leto. Jessy - tebi še iskrene čestitke za rojsni dan, da boš uživala z vsemi svojimi najbližjimi, predvsem pa z novim članom, da boste zdravi in doživeli veliko lepih in nepozabnih trenutkov!!!
|