|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.1.2010 9:16:18   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

A ne de...veze so res super...user posted image user posted image user posted image

Veste gospa, jaz pa poznam, no ne glih poznam, pisale smo si mal, sej veste, forumi pa to, z eno M., ki je sodelavka od očeta od ene od sester, sej veste katero mislim, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
15.1.2010 9:22:54   
zoey
Vidim, Sanip, da si gor user posted image Dej nam kaj napiš, nooooo. A si nam kej kupila včeraj???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
15.1.2010 9:32:45   
3Sonček3
Dobro jutro!

Se opravičujem ker se vam učerej nism mogla na čvek prdružt, ampak sej veste ko user posted image zboli je treba nrdit use kar si zaželi (da mi nebo kdaj očitou da on mene razvaja js pa njega ne user posted image ) Pol sva šla pa še ob desetih na sprehod za 45 minut, je tko pasalo uuuuuu, sm mi je pa trebuh tok otrdeu da sm mislna da kamen nosm user posted image .
Pogovarjale ste se o hrani v P. Ok razumm dobiš tri obroke na dan od njih, kaj pa če si greš sam isakt malco oz. ti jo prnesejo, js bom umrla od lakote če mi bojo dali tko mal za jest.
zoey moj minimum pridobljenih kil znaša po tanovem 9,5kg, kar se mi pa zdi že mal preveč user posted image .
Drgač pa moj user posted image je že od učerej v nekem čudnem kondicijskem stanju. Se mi zdi da je kr mal hiperaktiven. Učerej ceu dan, ponoči ko sm se zbujala in zdej od kar sm se zbudila to ne neha pa ne neha brcat, a ta otrok sploh kej spi?

No če bomo tko pridne s pisanjem še naprej bomo kmal na 3.delu user posted image user posted image user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
15.1.2010 9:47:26   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

A ne de...veze so res super...user posted image user posted image user posted image

Veste gospa, jaz pa poznam, no ne glih poznam, pisale smo si mal, sej veste, forumi pa to, z eno M., ki je sodelavka od očeta od ene od sester, sej veste katero mislim, a ne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
15.1.2010 9:49:50   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pogovarjale ste se o hrani v P. Ok razumm dobiš tri obroke na dan od njih, kaj pa če si greš sam isakt malco oz. ti jo prnesejo, js bom umrla od lakote če mi bojo dali tko mal za jest.

Sej, ko greš rodit, ti še mleko in piškote prinesejo okrog 20. ure, tako da jaz takrat nisem bila lačna. To sem bila zdaj, ko sem bila tam na ginekološkem oddelku. Za porodnice boljše poskrbijo. Drgač pa ti komot prinesejo domači še kaj za pod zob, če se spomniš na to....meni ni prišlo na pamet....blondinka, pač...user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
15.1.2010 10:02:17   
balka
Ojla! Po dolgem času se javljam. Sej brala sem vas, sam pisanje mi ni ...šlo!
Na Krasu je pa že par dni tako krasno vreme, da smo do teme zunaj!
Jst im princeska sva o.k., tamala je živa, divja-moja mama bi rekla da ma črve u ritiuser posted image . Nam je pa sestra v MŠ povedala da: bolj ko se otrok premika in giba, bolj je zadovoljen(v trebuhu)!
V ponedeljek mam pregled in če bo vse prav v torek sem že na dopustu(dva tedna), pol pa na porodniški. Bomo vidli.
Vsem ki mate take in drugačne težave pošiljam našo burjo, da vam jih odpihne in "think pozitive".

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
15.1.2010 10:14:27   
3Sonček3

Sej, ko greš rodit, ti še mleko in piškote prinesejo okrog 20. ure, tako da jaz takrat nisem bila lačna. To sem bila zdaj, ko sem bila tam na ginekološkem oddelku. Za porodnice boljše poskrbijo. Drgač pa ti komot prinesejo domači še kaj za pod zob, če se spomniš na to....meni ni prišlo na pamet....blondinka, pač...user posted image

No ja tole z blondinko pa ne drži čist, mislm da se tut ostale nebi spomnle ob vsem navdušenju.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
15.1.2010 10:19:33   
Jessy
Zdaj pa jaz resnično rabim pomoč!!!!

1. Izpolnjujem obrazec S-1/1 in ne vem, kaj napisat pod UVELJAVLJAM DAVČNO OLAJŠAVO ZA NASLEDNJE DRUŽINSKE ČLANE. Ali sem napišem Nejo, ki je že rojena? user posted image  Nimam pojma, zakaj bi jo morala napisat, ko pa za davčno olajšavo itak posebej oddamo vlogo do konca tega meseca. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
15.1.2010 10:27:59   
Jessy

Zdaj pa jaz resnično rabim pomoč!!!!
  1. Izpolnjujem obrazec S-1/1 in ne vem, kaj napisat pod UVELJAVLJAM DAVČNO OLAJŠAVO ZA NASLEDNJE DRUŽINSKE ČLANE. Ali sem napišem Nejo, ki je že rojena? user posted image  Nimam pojma, zakaj bi jo morala napisat, ko pa za davčno olajšavo itak posebej oddamo vlogo do konca tega meseca. user posted image

Ne rabim več pomoči, sem že izvedela! user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
15.1.2010 12:08:12   
rožca26
Ojla!

Se končno javim na report user posted image  - bi se prej, pa ni bilo možno, ker sm čakala k norc v ambulanti user posted image

Skratka, kaj nej povem?
1. Danes vzamem zadnji aspirin protect user posted image
2. Pupika pridno raste in pretoki so ok.
3. Naša frajla je že fajn težka - 2283 gramov user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, same lepe zadevice. Po besedah G pa moram rečt, da še dobro, da nisem bila prejšnji teden na UZju, ker je imela pa res user posted image  dan za UZje. Rajše ne omenjam kaj.user posted image

Jessy - sm vprašala glede tega, kdaj naj bi šle mi2 v P, glede na to da sva imeli direkt CR. Je G rekla, da če so redni popadki na 10 min in se nato začnejo krajšat obdobja, da sva kr zreli za v P. Skratka v P greva, ko so popadki nekje vmes med 10 in 5 min.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
15.1.2010 12:08:27   
rožca26
Ojla!

Se končno javim na report user posted image  - bi se prej, pa ni bilo možno, ker sm čakala k norc v ambulanti user posted image

Skratka, kaj nej povem?
1. Danes vzamem zadnji aspirin protect user posted image
2. Pupika pridno raste in pretoki so ok.
3. Naša frajla je že fajn težka - 2283 gramov user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, same lepe zadevice. Po besedah G pa moram rečt, da še dobro, da nisem bila prejšnji teden na UZju, ker je imela pa res user posted image  dan za UZje. Rajše ne omenjam kaj.user posted image

Jessy - sm vprašala glede tega, kdaj naj bi šle mi2 v P, glede na to da sva imeli direkt CR. Je G rekla, da če so redni popadki na 10 min in se nato začnejo krajšat obdobja, da sva kr zreli za v P. Skratka v P greva, ko so popadki nekje vmes med 10 in 5 min.

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 15.1.2010 12:09:51 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
15.1.2010 12:08:40   
3Sonček3
Js bom pa danes za kosilo nrdila pohane ribice pa kisu krompir, za sladico pa pecivo z jogurtovim nadevom user posted image Komej čakam da se speče. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
15.1.2010 12:09:22   
rožca26

To ti govor kr lepo za PO P, v Lj. stradaš tko al pa drgač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
15.1.2010 12:10:33   
3Sonček3
rožca user posted image za pregled. Tvoja pupa pa res lepo napreduje. In kr teška je...skor 1kg več od mojga user posted image . Se mi kr smilš da morš že tolk kilaže nost. Ma glavno da je use uredu.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
15.1.2010 12:12:05   
rožca26

rožca user posted image za pregled. Tvoja pupa pa res lepo napreduje. In kr teška je...skor 1kg več od mojga user posted image . Se mi kr smilš da morš že tolk kilaže nost. Ma glavno da je use uredu.

Ja, jest se tut sama sebi smilim user posted image user posted image user posted image  Sm lih G rekla, ko sem se odpravljala vn iz ordinacije, da zdej mi je pa jasno, zakaj si ne moram več normalno čevljev zavezat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
15.1.2010 12:13:58   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ja, jest se tut sama sebi smilim user posted image user posted image user posted image  Sm lih G rekla, ko sem se odpravljala vn iz ordinacije, da zdej mi je pa jasno, zakaj si ne moram več normalno čevljev zavezat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Men je pa učerej uspelo si nohte na nogi zrihtat, mal je blo teško k mi je bunka smetala ampak sm se nekako prevračala pa mi je uspelo. Tko da nism še za odpis. Pobrijm se še lahko, postrižm nohte,.... user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
15.1.2010 12:34:35   
Jessy
Jaz sem pa spremenila današnje plane in sem raje šla na DURS oddat obrazec za vzdrževane družinske člane, pa na CSD oddat za paket in porodniško. Ker me je mama spomnila, da smo 15. in da je danes tržnica, sem še tja zavila in Neji kupila 2 luštni tanjši jopici in 5 parov nogavičk, potem sem še njo v vrtcu pobrala, zdaj pa hitim s kuhanjem, ker čez 10 min pride že možek na kosilo. Sem imela v skrinji joto, za zraven pa še klobase kuham.

Rožca, a v LJ pa ne dobiš piškotov in mleka zvečer??? Me smo se res full pocartale s tem. Pol je pa v LJ res kriza, no. Sem mislila, da imajo povsod iste procedure.
Pa hvala za info o popadkih in porodnišnici. Sama bom najbrž malce prej štartala kot ti, ki imaš do porodnišnice bliže. Jaz imam celih 45 min, pa če želim še EA imet, potem je sploh bolje, da si malce prej tam, da ni prepozno.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
15.1.2010 12:39:05   
Jessy

Men je pa učerej uspelo si nohte na nogi zrihtat, mal je blo teško k mi je bunka smetala ampak sm se nekako prevračala pa mi je uspelo. Tko da nism še za odpis. Pobrijm se še lahko, postrižm nohte,.... user posted image

Dobra si! Jaz sem se zadnjič 5x vrezala, tak da se ne grem več.

Rožica, bravo za uspešen pregled!!! Pa veliko pupo imate!!!! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
15.1.2010 13:03:32   
Anonimen
Nam je pa sestra v MŠ povedala da: bolj ko se otrok premika in giba, bolj je zadovoljen(v trebuhu)!

potem je moj strašno zadovoljen, ker nabija ko na enem hudem partyjuuser posted image user posted image user posted image - upam, da ga bomo izbezali ven do rokauser posted image

3sonček3: jst se zaenkrat tud še lahk obrijem pa nohte postrižem, samo vsakič bolj z muko in bolj sem zmatrana na koncu ko da bi en šprint lih skozi dala

Drugač sem pa včerej prala rjuhe za posteljico in brisačke, pa krpice... skratka samo še cunjice od user posted image operem pa naštimam v torbo in jo postavim v kot, da bo moj pol vedel kje kaj vzeti ko bo nuja.
Mene prov zanima kolk je naše dete že težko in veliko, ker midva sva oba velika tako da ne pričakujemo ravno majhnega user posted image ,pri nas smo bili vsi okoli 4 kg težki, sestra še celo čez, moj ati pa celo 5kg!!! too muchuser posted image

pa še nekaj...a ima še katera ful boljšo prebavo v nosečnosti kot pa prej? Ker ponavadi slišim, da so nosečnice zaprte, jst sem pa po ene 3x na dan (po ta malem) na "veliki potrebi", pred nosečnostjo sem šla pa kvečjemu 2-3x na tedenuser posted image

Nč, grem zdle k mehaniku avto peljat, ker mi je nekej brenčat začelo okrog avspuha in mislim, da bo mal švasal zadajuser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 15.1.2010 13:04:02 >

(odgovor članu balka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
15.1.2010 13:22:22   
7lina7
user posted image user posted image za pregled rožca user posted image user posted image

da poročam o dogajanjih zadnjega tedna:

zdaj pa imam res skoraaaj vse ( razen plenic) . oropala Mülerja za vato,vložke,hlačke za 1x uporabo,vlažilne robčke,milo, olje,krema za rito...

za ziher kupila še eno flaško, pa tiste "škatlice" za dudico shranit. za ziher kr 2! user posted image

v Aladinu je pa padla odločitev za kompletek za domov. sem imela že izbranega enega,ki sem ga dobila..pa sem se odločila, da domov pa gre user posted image v novem!! user posted image user posted image
aja, pa pol sem še kupila taki mali šal pa copatke iz fuuuul mehkega pa toplega materiala v kompletu. so meli 50% znižano.

če bo vse po planu pa greva jutri v graz po previjalno. se mojuser posted image ne strinja z mojo idelo, da bi imela za previjat kr na posteljci nataknjeno.. hoče previjalno z polico za plenice zložit in vse kar rabiš ob previjanju.. pa naj ima - da bo le koristil!!user posted image je posteljica ob steni kjer je mansarda, pa meni ni ovira strop.. pa je rekel, da njega tud ne moti,bo pač buškast..user posted image

user posted image brez imena .. po domače "deček" je kr aktiven. spim pogojno user posted image , ob 8h zjutraj pa začorim kot ubita.. do 10 al pa 10.30h

hodim kot raca pa še to na kratke proge .. ker pri daljših imam občutek, da bom kaj zgudila..user posted image

tak...pica se peče ( nekaj se mi je zluštala danes..) malo pospravim po bajti pol pa na kavč!

lepo mi bodite!!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
15.1.2010 13:23:35   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

[

3sonček3: jst se zaenkrat tud še lahk obrijem pa nohte postrižem, samo vsakič bolj z muko in bolj sem zmatrana na koncu ko da bi en šprint lih skozi dala

Sm tut js zmatrana, ampak nrdim pa use tko kot je treba. No glih u nulo se ne morm pobrit kr svoje prjatlce nism vidla že kr lep čas, ampak je pa čist na kratko user posted image , če je user posted image zadovoln sm tut js.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
15.1.2010 13:25:43   
3Sonček3
Mene pa zanima kere vložke boste mele za pol po porodu. Js sm gledala tiste Vir80 ampak nevem katere barve naj uzamem, rdeče, zelene al rozaste??? Nevem u čem je razlika na vsem enako piše. 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
15.1.2010 13:36:42   
plamen
rožca user posted image user posted image user posted image user posted image za tako dobro razvijajočo se pupiko. Odlično vama gre!

Jaz že ene 3 dni proti jutru sanjam kar neki. Ljudi k jih poznam, pa ni nujno, da smo si full blizu, teme so vse od dopusta, žuranja, pucanja avta,... skratka ni da ni. Upam, da to mine, ko si ta vikend malo oddahnem od vseh psih tega tedna. Do takrat pa spim odlično. O porodu sem sanjala samo enkrat oz. o predporodnem času, naprej pa še neuser posted image .

Striženje nohtov sem imela včeraj tudi jaz na seznamu. Britje pa čez vikend. Zadnjič mi je baje ratalo, je možek reku da mi gre dobr, pa da zdaj si lohk predstavlja kako moški z večjim bauhijem ne vidijo svojega korenjakauser posted image .

Danes kuha mami, jutri v nabavo, se že veselim. Danes bo prvi dan v tednu, ko bova zvečer doma. Sva že hotla se z enimi kolegi dobit, pa sva rekla, da bova mal sama uživala. Najprej pa pospravljanje, prah, tla in kopalnica čakajo... user posted image jaz ne vem zakaj nimajo senzorja, da ko so na meji umazanije, da bi se to samo sčistilo?? Hm, hormonske idejeuser posted image , ker me ene tri dni dajejo hormoni. Sem pa tja kar en čuden filing, pol je pa spet vse OK. Šc, naj jih odneseuser posted image .

Vložke za po P imam jaz une široke, ne vem pa kere barve so, vem da niso 80, ker so širši. Mi jih je kolegica dala, njena mami dela v Tosami in jih je njej preveč nabavila. Ena skrb manjuser posted image . Vem pa da so OK, ker so mi jih dali na UKC na ginekologiji, ko sem krvavela in je OK tudi ko ležiš, da ne teče vse zadaj... Takrat so mi tri namontirali, ampak se je potem izkazalo, da jih ne rabim tolikouser posted image .

Mi imamo danes 30t, še mal pa bom tudi jaz 30, sam ne tednovuser posted image , pa tudi mesecev ne.... 2010 je res okroglo leto.

Jessy - tebi še iskrene čestitke za rojsni dan, da boš uživala z vsemi svojimi najbližjimi, predvsem pa z novim članom, da boste zdravi in doživeli veliko lepih in nepozabnih trenutkov!!!user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
15.1.2010 13:47:23   
7lina7
www.spar-natecaji.si?idC=3&id=2945 tukaj lahko glasujete zame!!! bom zelo vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala!!

Lin@

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
15.1.2010 14:19:57   
sanip
ohoj

No Zoey prej sem kr dol ušla, pa ne zanalašč. V šopingu je blo super, greva dons popoldne še mal, ni blo časa...pa ne da bi kej preveč kupovala, bl sva ferbcala okrog kot pa kej druza. Vidim da je vajina kavica uspela, in sta spet čvekale, no drugič se vama pa tud jest pridružim, zdej grem pa do konca kosilo narest, ker moja prideta čez kakšno minutko...by by

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Najlepše ime za fanta
patkapatatka

Katero ime bi izbrale?

Nikola (39%)

Ivan (13%)

Jurij (48%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!