Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 7:25:28
|
|
|
|
onur
|
In še. Naša čebela danes avf že 5.50. In kako veselo ti začne skakat.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 8:13:17
|
|
|
|
mojsoncek
|
Dobro jutro! Se pokorno javljam na opravljanje dolznosti ... Sem danes tako lacna, da sem za vse ustimala malo zajtrka No, z veseljem vam sporocam, da je za nami druga v celoti prespana noc . V vsem tem casu sem ze cisto pozabila, kako to zgleda, ce spis brez zbujanja in vstajanja, pa da imas v postelji vec kot 20 cm prostora. Bogovsko!!! onur - ja, res bi pasalo iti spet malo v toplice, ampak nimam vsak mesec 400€ viska, da bi jih lahko za toplice zapravila. No, za valentinovo me je mozek ze povabil na podaljsan vikend... tako da bo treba zdrzat samo se en mesec... ampak ce bomo tako lepo spali, res ne bo nobene sile Ste nekaj dni nazaj govorile o tezi in visini... nas Nejc ima slabih 9 kilogramov in 76 cm. Moj mini stevilka 2 . Ja nic, grem izkoristiti tele "proste urice", ko sem sama doma... danes imam mad drugim v planu eno relax kopel, pospravljanje, pa sestaviti moram en mamljiv dopis za firmo . bodite lepo
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 9:48:46
|
|
|
|
inja2
|
Jutro _katja_ čestitke za še enega lulčka Naša ta malčka ful uživa packat s prstnimi barvami, pa štampiljke ima full rada jih je povsod dost, k jih ona dobi v roke, pa voščenka in flumastre ji tud dam, sam to pa ni tok zelo zanimivo... David je pa tudi danes precej boljši, zgleda da počasi bo... A že kej razmišljate o poletnem dopustu, kam boste šli? mi bi radi šli nekam u dalmacijo, pa že nekaj časa iščem kakšen pameten apartma, in mi nekako nič ne potegne. Ali ima mogoče katera, kakšen dober kontakt? Lep dan, inja
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 10:47:46
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo! mojsoncek - hvala za tale super truper zajtrk In za še eno prepsano noč, naj bojo vse ostale take!!! onur - čim manj takih peripetij, sploh pa zjutraj...sej veš - po jutru se dan pozna. In ko je najmanj treba, se kaj takega zgodi inja2 - tudi mi smo navdušeni nad Dalmacijo, vendar žal nimam nobenega dobrega kontakta za celino, mi gremo raje na kakšen otok. 3 leta anzaj, kos em bila noseča sva šla v Trogir, amapk ga zelo odsvetujem, ker je prevelika gužva in prometni kaos. Najslabši dopust! Letos razmišljamo, da bi šli nekam na makarsko riviero ali pa otok Vis.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 12:56:19
|
|
|
|
inja2
|
Andromeda sej mi bi šli tudi na otok, samo, da je apartma čim bližje plaži, ki je primerna za otroke. Se nam ne da skoz v avto pa vn se pokat...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 14:21:57
|
|
|
|
mojsoncek
|
Pri nas se pa spet nekaj sili sneg... grrrrrrrrr... za letosnjo zimo ga imam ze vrh glave... Prej so se mi zalustali muffini in sem sigurno pol ure iskala kaksen recept brez margarine. Brez margarine zato, ker jo nimam nic doma, v trgovino se mi pa ni lustalo it samo zaradi tega. No, pa sem ga nasla in muffini so odlicni... to bosta mladinca vesela, ko bosta prisla iz vrtca . Sem danes ze polno enih stvari naredila, ampak dopisa pa se vedno nisem spravila skupaj... imam pomanjkanje ustvarjalnega navdiha za pisanje... zato se raje drzim rutinskih dnevnih/tedenskih opravil . Bo te prisel inspirativni trenutek, ko bom celo stvar spravila skupaj v 15 minutah... do takrat pa...
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 15:05:27
|
|
|
|
orka
|
helow iiii katja še enega modreca onur-tole z medom ti ne zavidam,si predstavljem kako je bilo/bo? š čiščenjem mojsonček-sem vesela za vaju,ki imata mirno noč igrače-pri nas je zanimivo prav vse...od igrač ki pojejo do legic,najbolj so še vedno žoge vseh velikosti pa glasbila...ma ni da ni,tako da o plastelinih in takoh stvareh še ne razmišljamo,ja če pa ji daš barvice potem pa tudi že zelo lepo drži in kraca po papirju... Sem bila pa v šopingu in kakšna milina ko ni bilo prav nobene gužve ....mmmm mi je bilo prav všeč danes,razen na koncu,ko sem črto potegnila me je pa kap še dobro da je tak šoping samo 1x mesečno. Sem pa Emi superfit sopate za v vrtec dobila,onur-se mi zdi da si ti spraševala kake copate v vrtec,če nisi se opr...vem pa da je debata o tem tekla,jih napopam,ko jih poslikam
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 19:49:50
|
|
|
|
onur
|
Živjo še malo od mene. Mojsonček, , tudi jaz bi malo muffinov. Verjetno so jih vsi trije mladeniči z veseljem pojedli. Orka, za copate ne vem, morda sem res spraševala. Maaaa, ne, za čevlje sem te menda, ko si prilimala slikice. Sem pa tudi jaz danes mamo aktivirala, da mi je šla do trgovine pogledat za superfit copate, ker ji tudi jaz mislim take kupit za v vrtec (sedaj ima od male nogice) in za doma. Orka, po nakupu, pa boljše, da ne gledaš računov. Pr nas nič kaj posebnega. Mala je bila v vrtcu ok, zjutraj malo pojokala, ko jo je tatko peljal. Danes je spala 1,5 ure. Ko sem jaz prišla domov, sem se še malo oddahnila, nato pa smo skočili po špežo.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 14.1.2010 20:00:09
|
|
|
|
onur
|
Ponovno vidim, da nas Tipi prebira. Daj javi se nam kaj.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 7:21:24
|
|
|
|
_katja_
|
jutro! Ena velika za vse! mojsoncek: držim pesti da se čimprej pozdraviš in da mini začne normalno spat. Ker tole spanje je res ena štala pri nekaterih. Nace je imel zdej vročino pa je posledično več ali manj spal pri nama, danes pa spet v svoji postelji in sem samo trikrat ustala. Ah sa bo ze. Super za novo pisarno! letalo: hvala za opis. Bomo šli enkrat ob priliki. fantek: ja moj je bl najbolj vesel,da ne bo treba novih cunj kupovat.....hehe ker mu ze 14 dni trobim , če bo puncka pol pa soping za roza cunjicami si je oddahnil... hehe ustvarjanje: midva z Nacetom sva delala s prstnimi barvami, pa z barvicami je risal, pa včeraj s plastelinom. Ampak pri barvah je bilo koncentracije 5 minut potem je bilo pa dosti. Plastelin je pa meckal in drobil enih 15 minut. Adromeda: počasi probaj pa boš vidla kolk ga zanima. onur: upam, da si uspela pospravit med in zelim boljsi današnji začetek dneva Jaz sem pa zdele 3 dni na bolniški. Je imel Nace vročino, pa j bil en dan pri mamic, potem sem pa rekla ah sej sem jest njegova mami, še nič nisem bila na bolniški zanj in sva se lepo doma crkljala. Včeraj je bil že zdrav tako da sva res uživala. Lep petek! K
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 7:25:33
|
|
|
|
onur
|
Dobro jutro. _Katja_, hvala za kavico. Pa še jaz ponujam eno s prigrizkom. Jaz že v službi. Tamalo pa bo možek porihtal v vrtec. Sicer ima zamašen nosek in občasno kašlja. Bomo videli kaj se bo razvilo s tega. Upam, da nič. Trkam. Sedaj smo 14 dni zdržali v vrtcu.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 10:27:06
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Hvala za kofetka Mi2 z Dariem sva prejle posesala, miško je zaspal, mene čaka pa še kar nekaj pospravljanja..se mi zdi, ker sem doma, da je non-stop razmetano in umazano. Potem, ko bom v službo hodila, me pač ne bo doma, Dario bo tud v vrtcu, pa ne bo mel kdo razmetavat in mazat. Dobra tolažba, a ne? Dario mi je prejle odprl hladilno mazilo in z njim pomazal parket...da se bo bolje svetil Mah, skoz neki zganja... Nič, grem kar veselo na delo, dokler je še volje kej
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 10:28:33
|
|
|
|
Andromeda
|
onur - upam, da se bo ustavilo "samo" pri kašljanju in smrkanju in da ne bo kaj hujšega!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 21:04:59
|
|
|
|
Andromeda
|
Kje pa ste spet vse??? Mene čaka še pomivanje kopalnice, pranje glave, učenje itd...Dario je spet rabil malo več časa, da je zaspal, pa še glasilke si je malo prevetril...spet ga je očka na koncu uspaval, ko sem bla jst že vsa
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 21:10:53
|
|
|
|
onur
|
Kje pa ste spet vse??? Evo mene. Dan nič kaj posebnega. V službi sem se urezala na železo na mapi v prst - bolelo. Popoldan se preganjala s čebelo. Sem ji dala štampiljke, vendar so bile njene roke bolj barvne kot list. Jutri bomo provali s prstnimi barvami. Je prehlajena in ji teče iz nosa, tudi kiha. Upam, da gre hitro mimo. Me je pa pretresla novica, ker je prijatelju umrl tata.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 15.1.2010 22:06:17
|
|
|
|
mojsoncek
|
hello hello... na hitro, da opravim svojo dnevno obveznost... Danes sem imela kontrolo in me zdravnica se ne spusti nazaj v sluzbo. Je rekla naj se naslednji teden lepo doma pocivam, spim in jem. Naslednji petek imam se enkrat kontrolo. Pravi da se moram do naslednjega tedna odpocit in malo poredit in ce ne bom bolje izgledala, me bo pa se na kaksne preiskave dala. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda se mi zdi, ker sem doma, da je non-stop razmetano in umazano. Potem, ko bom v službo hodila, me pač ne bo doma, Dario bo tud v vrtcu, pa ne bo mel kdo razmetavat in mazat. Dobra tolažba, a ne? hehehe... jaz bi temu rekla sanja svinja Ja nic, grem ubogat zdravnico... postelja vabi...
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 16.1.2010 20:46:47
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Ja kje ste vse. Vas je zamelo? No. Zjutraj budnica ob 7.00. Se odpravimo, čistimo nos in popijemo kapljice (biogaia ter ad3) ter pojemo zajtrk - cvrt jajček. Nato mamica spije kavico. Pol se igramo s tamalo. Pol pa pride nona na obisk (moja mama) in ostane pri nama do popoldneva. Tašča skuha delno kosilo, delno pa jaz. Pojemo kosilo. Čebela in nona gresta spat, jaz pa še malo pospravit po hiši. No, nato sledi pa popoldansko ustvarjanje. Je možek včeraj kupil prstne barve in smo jih provali. Čebela nad njimi navdušena, to je packala po listu, nato pa po svojih laseh, pa po usta. Ja pol pa ni bilo drugega kot da gremo v banjo in se komplet skopamo. Zvečer pa možek prinese pizze, ko pride iz dela. Danes sem imela kontrolo in me zdravnica se ne spusti nazaj v sluzbo. Je rekla naj se naslednji teden lepo doma pocivam, spim in jem. Naslednji petek imam se enkrat kontrolo. Pravi da se moram do naslednjega tedna odpocit in malo poredit in ce ne bom bolje izgledala, me bo pa se na kaksne preiskave dala. Anti so te same kosti in koža? Takoj se malo poredit in odpočit.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.1.2010 11:31:23
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Čeprav do poldneva manjka le še dobre pol ure...evo vam kavice, jst je namreć še nisem pila: Za nami je spet malce slabša noč, ker je nekdo že ob 5.20 mislil,,da je jutro in je treba vstat...ob 6.30 je možek vstal, mu dal mlekca in potem smo skoraj do devetih podremali...Ampak, ker sem šla spat šele b enih zjutraj, sem še takoo zaspana...kaj moremo. Včeraj smo imeli en par na obisku, zvečer pa malo TV in učenje. Dario je spet začel ful "govorit" - ko sem ga zjutraj kregala, ker se je hotel igrati s čistili v kopalnici, je rekel: mama, ne! Nič, grem se še malo učit, potem pa kosilo kuhat. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.1.2010 11:43:17
|
|
|
|
*jelka*
|
naša Jana pa gre jutri prvič v vrtec [sm=zmeden.gi kako oblečete otroka za v vrtec-ali mu daste žabe,dolge hlače............. ,čisto sem zmedena in se že dva dni obadam s tem
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.1.2010 17:34:05
|
|
|
|
onur
|
kako oblečete otroka za v vrtec-ali mu daste žabe,dolge hlače............. ,čisto sem zmedena in se že dva dni obadam s tem jaz jo oblečem žabice, hlačke od trenirke dolg body in še jopico od trenirke. v vrtcu mi jo slečejo žabic in jo obujejo kratke nogavičke ter slečem jo tudi jopico - trenirko. tako je v vrtcu v kratkih nogavičkah, dolgem obdiju in hlačkah - trenirka. imajo pa full toplo. prej ko jo pridem iskat pa mi jo obleče v žabice.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.1.2010 21:06:26
|
|
|
|
mojsoncek
|
Cer! Nas je danes spet kar zasnezilo, ampak smo v poznem dopoldanskem casu pobegnili na obalo, kjer smo preziveli lep preostanek dneva v dobri druzbi in dobri hrani. jelka - jaz ga oblecem v zabe + hlace, bodi kratek rokav + majica dolg rokav. Ce je pod 0 stopinj mu oblecem se jopico, ce je pa vec kot 0, pa mu cez oblecem samo bundico. V vrtcu mu slecem hlace, tako da je notri samo v zabicah ter bodiju in majici. Meni je tak sistem najlazji in najhitrejsi, pa se vzgojiteljic ne obremenjujem po nepotrebnem z oblacenjem in slacenjem, ker imajo ze tako ali tako dovolj dela :) Ponavadi je v vrtcih zelo toplo in jih ni dobro prevec oblacit. Pa najbolje jih je oblet tako, da so najbolj komot in se lahko cimbolj prosto gibajo. Jaz ga recimo nikoli ne oblecem v kavbojke. IZVIRNO SPOROČILO: onur Anti so te same kosti in koža? Takoj se malo poredit in odpočit. Tako nekako. Sicer pa se zelo trudim, ampak nisem prevec uspesna. Res ne vem kje vse pokurim. Zdej se grem pa na kavc malo odpocit, da bom sla lahko potem spat .
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 17.1.2010 22:57:46
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: onur Anti so te same kosti in koža? Takoj se malo poredit in odpočit. Tako nekako. Sicer pa se zelo trudim, ampak nisem prevec uspesna. Res ne vem kje vse pokurim. Največ na otrocih, bi rekla . Neprespanost in kronična utrujenost znata biti glavna faktorja. Jst sm bla lani na začetku pomladi tudi grozno suha, zaradi kronične utrujenosti in vseh skrbi, ki sem jih do takrat imela z Dariom (operacija, refluks, dihalni premori itd..). Sploh mi ni bilo do hrane, ali pa sem bila preutrujena, da bi jedla....upam, da se ti bokmalu popravilo stanje...kaj pa kri - je v redu?
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 18.1.2010 8:02:00
|
|
|
|
mojsoncek
|
Guten morgen! Evo mene, spet sem tukaj :) Sem prisla samo eno kafe skuhat. Ekola, skuham eno, dve, tri... IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Največ na otrocih, bi rekla . Neprespanost in kronična utrujenost znata biti glavna faktorja. Jst sm bla lani na začetku pomladi tudi grozno suha, zaradi kronične utrujenosti in vseh skrbi, ki sem jih do takrat imela z Dariom (operacija, refluks, dihalni premori itd..). Sploh mi ni bilo do hrane, ali pa sem bila preutrujena, da bi jedla....upam, da se ti bokmalu popravilo stanje...kaj pa kri - je v redu? Pri meni ni problem to, da ne bi jedla oz. ne bi mogla jesti. Jem kot "tavelik", ampak pokurim vec kot pojem... ali karkoli ze... Odvzemu krvi sem se v petek se izognila (jaz in igle nismo ravno najboljse prijateljice ), ampak ce v petek ne bom izgledala bolje, me caka tudi to. Grem narediti nekaj stvari, dokler sem se pri moceh ;)
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 18.1.2010 8:58:22
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Pri meni ni problem to, da ne bi jedla oz. ne bi mogla jesti. Jem kot "tavelik", ampak pokurim vec kot pojem... ali karkoli ze... Odvzemu krvi sem se v petek se izognila (jaz in igle nismo ravno najboljse prijateljice ), ampak ce v petek ne bom izgledala bolje, me caka tudi to. Potem imaš pa turbo-metabolizem No, sej jst glede na to koliko pojem, bi mogla met tud kak kg več. Mi imamo pa v Kranju po več kot 2 tednih sonček Pa -8 stopinj C...brrrrrrrr. Daria sem pravkar dala spat, ker je že od šestih zjutraj rogovil (+ 2x ponoči in to prav jokal), jst se grem pa učit, jutri imam namreč izpit...držte pesti!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 18.1.2010 10:07:04
|
|
|
|
orka
|
helow ne me kregat,ker nisem naredila domače naloge .... krivec za to je migrena pa ttolk dolg mi je dala mir,zdej pa spet napada in takrat se izogibam rač.,tv,.... jelka-poročaj kako je bilo.... obleke za v vrtec pa mi počnemo tako kot mojsonček...slečemo do žabic,sp.msjica ali body brez rokavov in majčka z dolgimi rokavi... mojsonček-čimvečkrat na kavč v brezdelje pa mogoče kak g na tebi ostane pa upam da boš kmalu bolje So pa naši 3 včeraj že ob 7-ih dol popadal,smo jih zmatral u nulo in mami je uživala v miru do 23-ih,ko je prišel možek domov,no ja pa pol še mal dlje toliko za zdaj,mala spi,jaz pa hitro za šporget
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......