|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
8.1.2010 12:29:07   
Andromeda
Helllooooo! Vas lahko malo skepam, ker nič ne klepetate? user posted image

IIi, kako spet sneg pada.. in zjutraj so s hitro pošto prišle dolgo pričakovane sanke, ki jih bo treba sprobat takoj, ko se mali zbudi in napapapca.

konina
- našega bomo najverjetneje (se še nsimo nič šli vpisat, sicer pa v Kranju ni problema z vpisi med letom) dali v vrtec aprila in do takrat je slabe 3 mesece, ampak jaz dobim tako debel cmok v grlu, ko pomislim na vrtec. Verjamem, da bo Dario to bolje prenesel od mene. En user posted image , sej bo vse OK, samo navadit se bo treba... ja, in to sm jst zdej pametna, aprila bom pa najbrž vsak dan user posted image dokler se ne navadim...Dario se bo pa itak navadil. Če nam slučajno spodleti vrtec, da ne dobimo mesta, bomo pa poiskali kako varuško za 3x tedensko po 6-8 ur, da mami lahko v miru končuje faks user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.1.2010 19:55:12   
onur
Konina in Andromeda, na začetku je težko, ko gredo v vrtec, nato pa je boljše. Če prej daš skozi, prej je boljše.

No. Jaz sem si danes privoščila razvajanje (no mi ga je možek privoščil) pri kozmetičarki. Danes je bila na vrsti nega obraza. Obrazek spucan in mehek. Drugač me je mala v vrtcu lepo presenetila. Pridem jo iskat (je lih kar vstala - je spala dlje, ker ponavadi se zbudi že po eni urci in je prva pokonci), ona pa za mizo sedi in sammmmaaaaaa klati rogljiček. Sama si ga drži in nosi v usta. Seveda ko me je vidla v jok in nato je šla k meni na kolena in pojedla rogljiček do konca. No v vrtcu je kakšen dan slabši, danes je bil boljši. Včasih malo pojoka, ma mislim, da jo martrajo zobi, ker si po celo roko tlači v usta in tudi v vrtcu manj je kot običajno.
Jutri gremo na barvne delavnice, če nam uspe. Potem pa gremo mogoče do naših, odvisno kakšno bo vreme. Jaz in čebela ostaneva pri mami, možek bo šel pa na pogreb, ker je umrla od sestrinega partnerja babica.
Če nam uspe, jo z možekom pičiva še zvečer na večerjo za moj rojstni dan, samo ne vem še kam.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.1.2010 7:44:34   
_katja_
čao!

Copatki: mi imamo http://www.pedoodles.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood in sem zelo zadovoljna z njimi. Ker sem pač mnenja,da je bolje, da ima mehak copat. V vrtcu imajo pa pri nas zelo različn: od starih trdih cicibanovih, do navadni šolskih.

letalo: kolk je pa za hodit na Križno goro? Nisem še bila tam, bo treba enkrat it.

menjanje osebja v vrtcu: pri nas je tako, da če je odsotnost več kot tri dni, moramo napisat na vrata kdo nadomešča. Se pa vidi, če gre kakšna na porodniško, pa starši vejo.

trenirke: večinoma smo itaq vse dobili, ampak nekaj H&M, pa od LOGA (turbolimac), in polno kr enih. Sem pa z vsemi zadovoljna. Ko se pa plazijo pa ful hitrej zgonijo stvari. Naš ima copatke čist znucane na prstih, ker je tolk časa lezel in se malo postavljal na noge. Ampak sej potrošni material. Andromeda: flikce mu nasij ali pa nalepke, pa bo za doma še dobro.
Mi pa oblačimo spodni del trenirke, body s kratkimi in majcko.

orka: super da si mama. Jaz sem še vedno amamaamama... pol pa ne vem ali bi jedel ali me klice. No ponavadi bi jedel, ker je tak lakotnik user posted image

Drugače pa obožujem sneg in tole idilo zunaj. Res je lepo. Kako ga je včeraj medlo...... božansko. V službici ta teden kar ok. Smo šli samo enkrat ven, ampak rabimo točno pol ure, da s sodelavko zrihtava vseh 14 otrok. Kakšen balzam je to doma, ko je samo eden:) no zaenkrat...hehe
Včeraj po službi sva se z Nacetom malo sankala, potem pa smo bili povabljeni na pico....mmmm.... Danes pa spet zimske radosti okrog hiše.

Lepo soboto....aja pa še ena  user posted image za vse. Mi smo ze od 5.00 pokonci. Jah je treba izkoristi, če so starši doma user posted image

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.1.2010 10:10:45   
Andromeda
_katja_ hvala za kofi!

Mi smo spali do osmih, se zbudili v lepo zimsko idilo...Dario je bil včeraj prvič na sankah in mu je bilo všeč, tako da danes obvezno ponovimo user posted image

Smo pa imeli zvečer spet težave z uspavanjem in ta teden se tole kar ponavlja...čim gremo ven iz spalnice jok...upam, da bo minilo, ker se včasih tudi ponoči zbudi in joka joka, dokler ga ne vzamem k sebi v posteljo, potem pa namesto da bi se umiril, se čisto razbudi in začne razgrajat - me cuka za lase, vleče za nos, prišiga luč itd...ko ga pa nesem nazaj v posteljico pa takpj jok. Iz petka na čertek je bilo tako od 23.30 do pol dveh zjutraj... kako pa kaj vaši malčki zaspijo in spijo?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.1.2010 19:48:12   
onur
živjo. sem prav jezna user posted image user posted image user posted image user posted image brrrrrrrrrr. itak, da sem vedla, da bo večerja propadla. ja, so danes prišli pršuti in jih je bilo treba it iskat - ta presneti možek in tast user posted image user posted image user posted image user posted image . sem ga pol kar skur........., da bi šla po te preklemane pršute lahko tudi jutri. ja, oprostite za besednjak.

no pa dalje. danes smo bili pri meni v okolici Postojne, je padal dež, pa sneg, ... je pa vse požledeno. pri nas na krasu pa spet vse zeleno. sem prav user posted image user posted image user posted image user posted image
_katja_: pri nas je tudi ammammam, pa tudi ne vem, če želi jesti ali kaj - ma bolj jesti, ker bi kar jedla in jedla, če kaj vidi. je ratala spet ena okroglolična gospodična. koliko kaj vaši tehtajo in so veliki?

spanje: naša je itak navajena, da gre spat nekdo z njo in nato zaspi. pol smo jo prestavljali v posteljico, vendar je pričela itak lezti v njej in se premetavati, meni pa se je ni dalo venomer popravljati in sedaj spi na sredi med nama, že kar dolgo časa. pa nam je zaenkrat ok tako. če imava z možekom akitvnosti user posted image user posted image user posted image user posted image , jo pa prej damo v posteljico pa pol prestavimo.

Neposredna povezava do sporočila: 580
10.1.2010 16:38:37   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: onur

živjo. sem prav jezna user posted image user posted image user posted image user posted image brrrrrrrrrr. itak, da sem vedla, da bo večerja propadla. ja, so danes prišli pršuti in jih je bilo treba it iskat - ta presneti možek in tast user posted image user posted image user posted image user posted image . sem ga pol kar skur........., da bi šla po te preklemane pršute lahko tudi jutri. ja, oprostite za besednjak.

So mi poznane takšne scene... Pri nas tudi tašča ali pa svak nekaj nujno mpjega moža rabita...HB odkar smo 30 km stran, se je tole nehalo oz. zreduciralo na minimum user posted image

Jst sm prejle malo pospravila, pomila kopalnico, zdej perem že 5. rundo perila v tem vikendu. Dario spi, možek je pred TV-jem...jst sm pa tud mislila malo se sprostit, ampak bo vsak čas tašča tu, ki se je navabila na obisk iznenada user posted image Vse lepo in prav, ampak niti nimamo nič "za na mizo dat", ker ta vikend smo pa res mislili, da bomo sami oz. nismo nikogar pričakovali...eh, bom kr nehala s takimi, da se ne bom še bolj razjezila.

Lep ostanek nedelje vam želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.1.2010 16:39:23 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.1.2010 20:20:29   
orka
helow
še jaz malo,pa ne me kregat ker sem vas enmalček zanemarila a kako pa tudi naj pri treh zelo zahtevnih mulcih.

spanje-Ema zaspi sama v posteljici,seveda pa sem vedno poleg,ker edino tako imam malo mira in časa po netu brskat---je pa kakor kdaj včasih traja tudi več kot uro,saj je ponavadi pred spanjem najbolj razigrana,čez dan porabi manj časa da zaspi.Se mi pa zdi ,da ji je postelja premajhna,se premetava da je kaj,in celo noć v ograjo buta,zbuja pa se ne.

andromeda-jaz ko koga povabim jim vedno kaj ponudim,ko pa se povabijo sami si naj pa še ponudijo sami user posted image user posted image user posted image a sem žleht a n? Kar se pa moje tašče tiče,pa ne hodi k nam jest ali prigrizovat ampak pride k otrokom tko da se tudi sekirala nebi,če nimam nič za na mizo,pa tudi ona ni user posted image in jaz sem prav vesela,ko ona pride user posted image user posted image user posted image

Nas je pa Ema tudi danes razveselila s še enim razvojnim podvigom,ji uspe prepoznat obliko lika in jo pravilno v lonček potisnit user posted image user posted image user posted image

sneg-je nekaj čudovitega za druženje z otroci,se mi zdi,da smo tisti trenutek vsi enako stari in Ema se nedvse rada sanka,pa če je še tako zaspana,se bo raje sankala user posted image me že malo skrbi kaj bo ko sneg skopni user posted image ...user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 582
10.1.2010 20:21:43   
onur
No, pa nama je danes ratal, da sva šla na popoldansko kosilo. Hrana okusna, sam porcije prevelike. Ambient v redu.
Drugač pa smo bili dopoldan in popoldan zunaj, je dopoldan tako lep sonček sijal. Za kosilo pa je imela čebela sceno, taka ihta in tuljenje, kot do zdaj še ne. Pa jo dam na tla, da se bo zihtala, pa še kar naprej tuli. No nato pa poprimem in jo nesem spat, ter zaspi. Je pa bila tudi zaspana. Jao bože.
Jutri pa delat po enem tednu dopusta. Se mi kar ne da oz. da, da bom malo ozračje spremenila.

Neposredna povezava do sporočila: 583
10.1.2010 20:21:59   
orka

koliko kaj vaši tehtajo in so veliki?

pri nas imamo 10 kg in 82 cm....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.1.2010 20:40:42   
onur
bbbbbrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image kje ste vse. domača naloga za vsako, ki gleda ta forum - vsak dan vsaj en stavek!!!!!!!!!!!!!! drugače .............

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.1.2010 7:14:34   
_katja_
Jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Spanje:
če je normalne ritm gre spat okoli 19.00 (+/- 20 minut) in spi do ene 6.00. Zaspi načeloma sam v svoji posteljici in svoji sobi. Dam mu dober dcl mleka (odvisno od večerje), popije, potem se včasih še pogovarja in nato zaspi. Včasih pa tudi kaj joka, ampak redko. V najslabšem primeru ga je trba malo božat. Ampak redko.  Do tukaj je zgodba idealna:) Ampak se pa zbudi....včasih še preden greva spat kdaj, včasih ponoči n-krat, včasih pa prespi celo noč. Ko se zbudi mu dam flaško z vodo ali nesladkanim čajem in načeloma zaspi nazaj.

onur: ti si kar daj duška. Včasih je treba:)

kg in cm: pojma nimam. Bomo spet malo izmerili.

Adromeda: en čaj skuhaš pa je. Nič komplicirat. Sloh če je za osebo, ki je ne ljubiš najbolj user posted image

Mi smo včeraj dobro izkoristili sonček:) Nam ga je celo uspelo ujeti malo. Smo šli malo hodit. Nace je pa itaq skoz spat v nahbrtniku. Popoldne sta bila pa moja strša na obisku in sem buhteljne nardila. Ampak ful dela, pol pa mljask mljask pa jih je samo še nekaj.... Zdaj sem ozdravljena za nekaj časa samo še za enostavne sladiceuser posted image zmešž in daš pečt.

Lep ponedeljek!
K

Neposredna povezava do sporočila: 586
11.1.2010 8:02:21   
Andromeda
Dobro jutro!

Punce, hvala za nasvete glede postrežbe in tašče, hehe...ja, čaj sem skuhala pa je blo...Moja taššča je pač taka, da pride kao Daria pogledat, potem pa moramo z njo za mizo sedet in poslušat njene "probleme", ona bi pa imela Daria ves čas v naročju, potem se pa čudi, ker noče bit več toliko v naročju, ampak se raje po tleh podi in igra...ja res čuden otrok, a ne? user posted image Zato sem vedno tako "vesela" njenih obiskov user posted image

orka
- user posted image za Emin napredek!!!

višina in teža
- se že od oktobra nismo nič pri zdravniku merili, po moje ima okrog 11kg in blizu 80 cm... v zadnjem mesecu je pa ful zrastel, pa nogica mu je tud zrastla...bo treba spet po nekaj nove garderobe...

Včeraj smo imeli spet večerno serenado...ob 22-ih se je zbudil in šele ob 0.30 nazaj zaspal...vsakič, ko ga odložiš v posteljico, pa zverinsko kričanje...izsiljuje 100 na uro. Upam, da bo minilo...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.1.2010 8:04:09   
Andromeda

bbbbbrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image kje ste vse. domača naloga za vsako, ki gleda ta forum - vsak dan vsaj en stavek!!!!!!!!!!!!!! drugače .............

onur, to si se pa dobro spomnila...le še sankcije moramo uvesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.1.2010 9:20:23   
konina
Evo me! Da naredim domačo nalogo. user posted image

Al sta kr šla!!!! V vrtec. Brez joka. Erazem je sicer v svojem nerazumljivem jeziku nekaj godrnjal in nama povedal nekaj krepkih, po moje, ampak kar krenil v igralnico. Gašper pa za njim. Noter pa vzgojiteljici s kupčkom jokajočih otrok. Moja dva pa tako pogumna. Jupi!!!

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 589
11.1.2010 14:43:43   
Bethany

O, kriza, kakšen groziln post... user posted image user posted image Js pa sploh sem v zaostanku, ko se nisem že cel teden nič javila...

Evo se pokorno javljam na dolžnosti pisanja sem gor vsak dan!! user posted image user posted image - tule bi sicer pasal smajli, ki salutira, hehe...

Šibam zdele po Elino v varstvo, se potem še kaj oglasim. papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.1.2010 14:45:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: konina

Evo me! Da naredim domačo nalogo. user posted image

Al sta kr šla!!!! V vrtec. Brez joka. Erazem je sicer v svojem nerazumljivem jeziku nekaj godrnjal in nama povedal nekaj krepkih, po moje, ampak kar krenil v igralnico. Gašper pa za njim. Noter pa vzgojiteljici s kupčkom jokajočih otrok. Moja dva pa tako pogumna. Jupi!!!

jeeeeej, superca tole! user posted image user posted image Da ni joka... Se pozna, da sta dva in je tudi njima lažje, verjetno, ane?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.1.2010 17:00:07   
*jelka*
pozdravljene
tudi jaz se javljam bolj poredkouser posted image ,pa saj veste-služba potem v šolo in domov.Jana se že pri vratih dere-mami zizi,v vrtcu šre nismobova pa kmalu štartaliuser posted image
tako gre iz dneva v dan

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.1.2010 7:20:11   
onur

bbbbbrrrrrrrrr kje ste vse. domača naloga za vsako, ki gleda ta forum - vsak dan vsaj en stavek!!!!!!!!!!!!!! drugače .............

Noje pa malo zaleglo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas. Včeraj je bilo natrpano. Z možekom sva šla po enem tednu dopusta delat. Možek pred mano tako, da sem jaz tamalo že prej kot ponavadi peljala v vrtec in jo prišla iskat. V službi je pa bila norišnica. Me je kar ima, da bi jo menjala, ma kaj ko nikjer nič ne dobiš. Upam, da direktorica kmalu gre, ker ji je potekel mandat. Po službi sem šla po tamalo in sva jo švignile takoj malo ven, nato pa noter na malico. Pol sva se obe skopali, pa naredili večerjo zanjo in zame in za možeka. Ob 19 je prišel možek. Smo se še malo pocratali, dali malo spat, midva pa pred TV, vendar nisva dolgo zdržala. Vmes sem še nekaj perila oprala. Tako, da je bilo čisto dovolj. Ko sem se ulegla, so me noge bolele, ma ne vem od česa, saj nisem hodila.

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
12.1.2010 8:10:51   
Bethany
Da izpolnim današnjo normo, hehe... user posted image user posted image

Aha, prva nisem danes zjutraj, čeprav smo bili pokonc dobro uro prej ko običajno... kofe pa lahk zrihtam, ane? Pa naj bo danes taka za na pot, za vse zaposlene mamice:
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.1.2010 8:20:51   
Bethany
Joj, sej sploh nisem na tekočem o čem gre debata...

Torej, višina in teža: cca 76 cm in okoli 10 kil

Varstvo: tudi mi smo preživeli prvi jokavi mesec, sej ni blo neki ful krize, malo zjutraj, ko sem jo oddala, pa se je baje takoj pomirila, pa potem ob odhodu ko sem jo prišla iskat spet malo drenja, no, zdaj v novem letu, pa me vsako jutro preseneti, ko nič ne joka, prav z veseljem gre v roke gospe, ki jo ahta, pa ko pridem po njo, ji reče papa in pošlje lupčka. Mi je ful fajn, ko vidim, da je rada tam. user posted image user posted image kako pa bo v vrtcu, bomo pa vidli drugo leto, če bom sploh dobla mesto... je vse tak polno, da nisem več tak ziher, da bomo šli sept v vrtec. Ampak ni sile, je tle ko je, fajn in jo rade volje pustim še eno leto tu. Je vsaj precej manj izpostavljena raznim virusom in boleznim...

Orka: iiiijeeeee, mama mama mama user posted image user posted image Pri nas je še večinoma tudi amamamamaama...user posted image

Andromeda: tole s kričanjem v posteljici, mi smo imeli isto. Še ne dolgo nazaj. Skoraj ni bilo večera, da se ne bi drla, ko sma jo dala spat... Obup. user posted image user posted image Prav res izsiljevanje, ker ko pa pridem do nje in jo vzamem ven, pa kot bi jo ugasnil, torej ji nič ne fali, vsaj fizično ne. Potem pa se je kr nehalo (že trkam na les) in lepo zaspi, sama od sebe, ni treba zraven stat in jo božat, ampak samo uspavanke ji naštimam, da ji na tiho špilajo, pa je ok. Aja, pa še nekaj sem začela prakticirat. Uro pred spanjem dam gor musko od Raimond Lap-a Lovely baby, da se ob njej umiri, pa se vmes zrihtamo in najemo, pa mirno zaspi. Mogoče je naključje, ali pa res kaj pomaga. Vsekakor prakticiram naprej. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 595
12.1.2010 8:30:05   
Bethany
ah, to zdravje: mi vsi v hiši kašljamo, smrkamo, krehamo, imamo šarmantni prehlajen glas... user posted image user posted image Edino mož je zaenkrat še ok, pa Elina se dobro drži, samo smrka in kašlja, ko ji sluz po grlu teče... Na srečo ne moti njenega spanja. Jo sicer slišim, kako kašlja ponoči, ampak zaspi nazaj. Hvalabogu!!!

Že itak js slabo spim. Al imam poln nos in se ne da dihat, al pa me po grlu tak zoprno žgečka, da je za znoret. Odkašljat se pa ne da... Od petka sem na antibiotikih, pa je samo rahlo boljše. Kašljam še tako, da imam včasih filing, da bojo pljuča ven padla. Pa nos imam kr naprej zabit. Sem že cel operil porabila in se seveda že pozna na sluznici, ki jo ful stanjša... Beda, res tale trdovratni prehlad. user posted image user posted image

Komaj čakam pomlad in še bolj poletje!!!!!!!!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 596
12.1.2010 10:37:08   
Andromeda
Živjo!

bethany
- hvala za več kot odlično kavo user posted image

Včeraj je Dario lepo zaspal, brez nekega izsilijevanja in kričanja...sicer godrnja, ko zapustimo spalnico, ampak tega smo že vajeni. V bistvu je najbolj zanimivo, to, da zaspi že, se pa čez kaki 2 uri zbudi in vrešči...pa še zelo vztrajen je pri tem!

Pri nas spet pada sneg in včeraj, ko sem šla z vozičkom po Kranju, sem parkrat tako se razkurila, ker so pločniki za en k* očiščeni, da sem večinoma šla po cesti...potem ti pa trobijo brezvestni vozniki, eden pa naju je skoraj zbil, ker se ni hotel umaknit, pa še sredinca mi je pokazal...govedo! user posted image

Nič, Dario spi svoj dopoldanski spanec, jst grem pa malo se učit.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 597
12.1.2010 18:09:45   
Andromeda
Uuu, danes pa (skoraj) vse dolgujete domačo nalogo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
12.1.2010 19:36:55   
onur
Uuu, danes pa (skoraj) vse dolgujete domačo nalogo

Jaz sem jo že opravila, ma se še malo javim.

Čebela spi, možeka sem poslala everčke služit, mama pa malo časa zase. Drugač pa nič kaj posebnega. Čebelo je možek peljal v vrtec in jo šel iskat. Ko sem jaz prišla iz službe sva šli en giro, ma je bilo kar mrzlo. Nato malo igranja noter in razmetavanja. Možek je šel po 18 delat, medve sva se pa skopali. Nato pojedli in spat. Jutri pa jo možek pelje cepit, ker smo ga pri enem letu prestavili. Jaz pa v službo.

Eno ? Ima kaka kakšen vzorec za pisanje ponudbe ali prošnje za delo?

Bethany, upam, da se čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image
Andromeda, saj bo tudi to Darievo spanje boljše, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
12.1.2010 21:03:58   
orka
jaz pa bom svojo DN s temle izpolnila user posted image user posted image
Da se nam ne izgubi

N o v e m b r s k e
 user posted image
                    2 0 0 8

26.08.2008 user posted image   Ema /orka/
01.09.2008 user posted image   Tian /zara13/
15.09.2008 user posted image   Luka /soncek80/
02.10.2008 user posted image Ema &user posted image   Tristan /mijavček/
03.10.2008 user posted image  Tjaša user posted image   Uroš /anime/
03.10.2008 user posted image Maj & user posted image  Mak /charley/
07.10.2008 user posted image   Dario /andromeda/
15.10.2008 user posted image  Zojauser posted image Zara /lyra/
18.10.2008 user posted image Emir /emina83/
20.10.2008 user posted image  Gaj /varci/
22.10.2008 user posted image  Manca /vebo/
27.10.2008 user posted image  Tanja /poli*/
27.10.2008 user posted image  Marcel /taly82/
28.10.2008 user posted image  Žiga /jada/
03.11.2008 user posted image Maša /maša23/
04.11.2008 user posted image  Aljaž Žan /šema/
04.11.2008 user posted image  Taja /carly/
05.11.2008 user posted image Žan /tinka05/
07.11.2008 user posted image   Aljaž /nixie/
07.11.2008 user posted image  Maks /letalo/
09.11.2008 user posted image  Pia Lucija /luna8/
10.11.2008 user posted image Tia  /petra*k/
10.11.2008 user posted image Erazem user posted image Gašper /konina/
11.11.2008 user posted image  Miha /pat13/
11.11.2008 user posted image  Patrick /polynesia/
15.11.2008 user posted image Vita /saba/
15.11.2008 user posted image   Lovro /nagajiva/
16.11.2008 user posted image  Lea /inja2/
20.11.2008 user posted image  Nace /_Katja_/
21.11.2008 user posted image  Gal /pomar*ANČA*/
21.11.2008 user posted image  Petja /onur/
24.11.2008 user posted image   Elina /bethany/
26.11.2008 user posted image   Nejc /mojsoncek/
26.11.2008 user posted image  Matic /Bobika1/
28.11.2008 user posted image  Jaša /caligula/
28.11.2008 user posted image  Jana /*jelka*/
02.12.2008 user posted image   Leila /Klavdy4/

< Sporočilo je popravil orka -- 12.1.2010 21:08:38 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......