mojsoncek
|
Dobro jutro in lep pozdravcek po dolgem casu! Imam malo casa, ker sem na bolniski, tokrat zase. Sem se dva dni tako matrala v pisarni, da sem se odlocila, da bom kar doma. Drgnem in drgnem s tem kasljem, da me ze vse boli . No, saj bo bolje . Za nazaj moram se malo prebrat, ker nimam pojma o cem je tekla debata, razen to kar sem ujela na tej strani, da Dario slabo spi (nase spanje pokomeniram nekaj vrstic nizje). No, pri nas je pestro in zabavno. Dogaja se sto na uro, skurjena sem do konca (posledicno me verjetno zaradi tega malo zdravje matra). Z mozekom sva pred prazniki za privat firmo odprla se eno pisarno v LJ in je bilo polno dela s tem. Od papirjev, do izbire pohistva. Poleg tega pripravljam teren, da se zaposlim v najini firmi. V sluzbi je tudi kaos in bi me vsi najraje raztrgali. Takorekoc delam dva sihta in dobesedno garam vse dni. Poleg tega pa se spimo ne nic. Torej, da obdelam debato o spanju... Nejc od devetega mesca dalje na veliko strajka s spanjem. Od cetrtega do devetega meseca je spal celo noc. No, nekaj casa je bilo dovolj to, da si sel k njemu in mu dal dudo. Potem je postalo to premalo in ga je bilo treba vzeti iz posteljice in ga pocartati. Potem je se to postalo premalo in je vsako noc pristal v najini postelji. In to se ni vse... potem mu niti spanje v najini postelji ni vec zadostovalo. Prejsnji teden pa je zadeva presegla vse meje normalnega. Zbujanje celo noc na 15 - 20 minut, da ne govorim o histericnem joku in trmarjenju, ki je spremljalo to zbujanje . V petek zvecer sva se z mozekom na hitro odlocila, da cez to potegneva crto in sva poiskala knjigo Spi dete spi. In smo v soboto zaceli... sobotna in nedeljska noc sta bili kar solidni, ponedeljkova je bila malo kriticna, ker se je Nejc verjetno zavedel, da gre zares in da misliva resno. Ampak torkova, torej danasnja, noc je bila bombasticna. Zbudil se je samo 1x, cca. 1 uro po tem, ko je sel spat in zaspal nazaj v roku 10 minut. Potem pa spal do pol sedmih zjutraj v kosu 10 ur. Vmes je samo 2x zakasljal, ampak se ni nic prebudil. Torej smo na dobri poti . Verjetno se bo komu zdelo to "kruto", ampak kruto je tudi to, da ponoci ne spis niti pol ure v kosu, zjutraj pa se moras vsesti v avto in se po totalno zasnezeni cesti, cez hrib peljes 50 km v sluzbo. Nehumano bi rekla in zdravju skodljivo... tako in drugace. No, pa je ratala ena klobasa iz tega spanja. Zdej pa grem malo brat za nazaj...