Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: barika moj ne bo pil alpskega do nekje leta in pol. Pa saj polnega alpskega mleka (glede na vsebnost beljakovin) tako majhni otroci sploh še ne smejo uživati (tudi ko sploh še bilo AM, so naše matere dohranjevale, najprej s polovičnim, asneje pa dvo-tretinskim mlekom???) Kašice, ki se pripravljajo z vodo, so za pripravo z vodo!! Večina od njih ima namreč prilagojeno mleko (večinoma dvojko) že dodano! Če greš pripravljat kašico, ki se pripravlja z vodo, z mlekom, običajno preveč povečaš energetsko gostoto hrane, kar, na žalost, hitro vodi v dojenčkovo debelost. mož na riževi kašici od sunvala piše mešanje z vodo ali mlekom z 1,5% mm, AM po navodilih priprave pa ima 3,5% mm. pač sej vem, da lahko preračunaš... , ampak a se to nanaša že na kupljeno mlekovpr Ja, nekatere se da mešati: Sunval, pa nekatere od Holle, pa Hipp, ker same po sebi ne vsebujejo mleka, zato sem pa napisala večina, oz. sem želela opozoriti, da je treba jasno gledati deklaracijo. Če pripravljaš z mlekom, je smiselno ali pripravljati z na starost prilagojenim AM.