|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.1.2010 11:22:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

http://www.youtube.com/watch?v=PyAeyPZ8vE8

OOOoooo kak lepo je izvedla ta obrat user posted image user posted image user posted image Sem ga 5krat pogledala user posted image .

Ko naš Tjaš vidi, da imam v rokah fotoaparat, takoj neha z akcijo in začudeno strmi v to črno škatlo. Ne morem nič zanimivega posnet, še slikat ga je težko, ker se takoj umiri.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.1.2010 11:25:45   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

OOOoooo kak lepo je izvedla ta obrat user posted image user posted image user posted image Sem ga 5krat pogledala user posted image .

Ko naš Tjaš vidi, da imam v rokah fotoaparat, takoj neha z akcijo in začudeno strmi v to črno škatlo. Ne morem nič zanimivega posnet, še slikat ga je težko, ker se takoj umiri.

Bravo!!!!user posted image

Naš ko vid fotič bi se kar sam snemal.. skos rokice gor, prime za špagico in direkt v usta... user posted image

Smo že budni, gremo spet en krog nardit.. previjanje, hranjenje, igranje, spanje...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.1.2010 11:31:56   
tulpek
Mi pa na sprehod... ampak se mi takkk ne da. Se bom prisilila in brcnila v leno rit...
Fajn čvekajte.

PS. a gremo snemat, kak user posted image prdajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.1.2010 11:36:16   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz bom pa zdaj počasi začela s čajem v filter vrečki, samo spomnit se moram user posted image Sicer imava do uvajanja GH še skoraj 3 mesece, sam bi pa rada, da ne bi bilo problemov s pitjem tekočine, ker je priporočljivo da ob posameznem obroku GH spije nekje cca 50 ml tekočine user posted image Če ne bo šlo drugače bomo pa kar s kljunčkom začeli user posted image

ker čaj pa boš to dala Maksu

Kar bebi čaj od Droge (sem dala veliko začetnico, da ne bo katera mislila da ga drogiram user posted image user posted image user posted image ), ker uni v granulah imajo cuker notr in pol jih user posted image ne moreš odvadit od sladke pijače user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.1.2010 11:41:37   
anitka7

kva ji je dobr ratal....user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.1.2010 11:44:54   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Jaz bom pa zdaj počasi začela s čajem v filter vrečki, samo spomnit se moram user posted image Sicer imava do uvajanja GH še skoraj 3 mesece, sam bi pa rada, da ne bi bilo problemov s pitjem tekočine, ker je priporočljivo da ob posameznem obroku GH spije nekje cca 50 ml tekočine user posted image Če ne bo šlo drugače bomo pa kar s kljunčkom začeli user posted image

ker čaj pa boš to dala Maksu

Kar bebi čaj od Droge (sem dala veliko začetnico, da ne bo katera mislila da ga drogiram user posted image user posted image user posted image ), ker uni v granulah imajo cuker notr in pol jih user posted image ne moreš odvadit od sladke pijače user posted image

jaz sem Niku dajala od Hippa,tiste v granulah pa ni nbene panike dabi bil na cukr mahnjen....ga manj poje kot mami user posted image saj jaz si tud čaj sladkam,drgač je user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.1.2010 11:46:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mi pa na sprehod... ampak se mi takkk ne da. Se bom prisilila in brcnila v leno rit...
Fajn čvekajte.

PS. a gremo snemat, kak user posted image prdajo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sm mogla prov orng se pomatrat da sm vidla kaj pišeuser posted image user posted image

moja se je napokala banane tko da zdele spi in ji grem nohtke postrižt k drgač je borba za prstke user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
14.1.2010 11:48:33   
Anonimen
jaz mam za oba isti čaj koromač od hipa in še dodatno sladkamuser posted image pa tud ni blema če ne dam cukra tko da tamal ma pa itak obdobje k bi včas sam cukr jedu pa nč druzga ampak mu ne morm zamerit k mam tud jaz take tedneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
14.1.2010 11:55:24   
dolenjka
Sej ne govorim o tem, da bi bili user posted image na sladkor mahnjeni, pač pa, da potem vode noče pit, samo sokove user posted image Tara čiste vode ful mal spije, tudi poleti, mora bi vsaj 1 deci soka na veliko aventovo flašo user posted image Ji pa nikoli ne dam čistega soka user posted image Posledično pa to ni dobro za zobke, ker se tolk cukra pol po ustni votlini vlači in zelo hitro pride do stekleničnega kariesa user posted image
Jaz sem 1. naredila napako, pa je zdaj rajš ne bom user posted image če se bo seveda dalo izognit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.1.2010 11:57:04   
veselka
a veste da sploh nisem vedla, da je koromač in komarček eno in isto user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.1.2010 12:00:40   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Jaz košare sploh nisem imela, samo podvozje, lupinico in športni del z zimsko vrečo. Vozim ali v lupinici ali v športnem delu z vrečo.

enako

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.1.2010 12:01:24   
Pupček

a veste da sploh nisem vedla, da je koromač in komarček eno in isto user posted image user posted image

to sem jaz še vedla, nisem pa vedla, da je to janež user posted image . So me predkratki poučili.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.1.2010 12:03:41   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

to sem jaz še vedla, nisem pa vedla, da je to janež user posted image . So me predkratki poučili.

a tud to... ojej, nevedna jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.1.2010 12:05:02   
barika

jaz večkrat nardim koromač s krompirjem.pa sem 1x mojmu rekla, da grem po Janeza Kosmačauser posted image user posted image user posted image njemu pa nič jasnouser posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.1.2010 12:07:07   
Pupček

a tud to... ojej, nevedna jaz user posted image user posted image

user posted image ja, celo življenje se učimo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.1.2010 12:09:07   
veselka
no, zdej se bo pa skos na trebuh valila user posted image

no, zdej se pa počas parket mudi, tepih pa v smeti

< Sporočilo je popravil veselka -- 14.1.2010 12:10:36 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.1.2010 12:10:34   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz večkrat nardim koromač s krompirjem.pa sem 1x mojmu rekla, da grem po Janeza Kosmačauser posted image user posted image user posted image njemu pa nič jasnouser posted image

Jaz se na travce nič ne spoznam in ne vem kako izgledajo v naravi. Janež si predstavljam kot bronhi bonbone ali liquirizia, pa zdaj po novem kot čajne vrečkice user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.1.2010 12:11:20   
Tanik
jaz tudi nimam košare, športni del se da naravnost in je že od majhnega v športnem delu.

veselka bravo, kako lepo se je obrnila user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.1.2010 12:11:56   
veselka

Jaz se na travce nič ne spoznam in ne vem kako izgledajo v naravi. Janež si predstavljam kot bronhi bonbone ali liquirizia, pa zdaj po novem kot čajne vrečkice user posted image .

pa sej janeža mate pa ja ful tm dol user posted image za koromač pa ne vem user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.1.2010 12:12:11   
Pupček

Kakšen parket pa nameravata dat? Sam, če nimate nobenga pod vami, zma bit tudi na parketu hladno.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.1.2010 12:14:42   
Pupček

pa sej janeža mate pa ja ful tm dol user posted image za koromač pa ne vem user posted image

Nič nevem. Sam beton vidim user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.1.2010 12:16:47   
veselka

Kakšen parket pa nameravata dat? Sam, če nimate nobenga pod vami, zma bit tudi na parketu hladno.

ma še zmer manj, mamo po drugih sobah parket, pa je boljše, ploščice so pa brrrrrrrrr mrzle, še men.

parket bova kr v ikei uzela, ni denarja za boljšega

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.1.2010 12:26:25   
barika
evo vam janeza kosmača user posted image
http://www.spar.si/spar/prehranadanes/sadjeinzelenjava/zelenjava/koromac.htm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.1.2010 12:27:28   
barika

ma še zmer manj, mamo po drugih sobah parket, pa je boljše, ploščice so pa brrrrrrrrr mrzle, še men.

parket bova kr v ikei uzela, ni denarja za boljšega

mogoče data pod parket malo bolj debelo peno, debelejšo od priporočeneuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.1.2010 12:43:17   
BBK79
Nik je še vedno v košari, ampak ne bo več dolgo, ker bo kmalu premajhna.

Ponoči se je spet zbujal na 4 ure. Včeraj zvečer je še dobil mleko, danes bo pa najbrž riževo kašo, da probamo, če bo kaj dlje ostala v želodčku. A jo kakšna daje po flaški? Da ne bo do zjutri jedel.
Nekaj časa je že lepo spal. Je zaspal med 9 in 10, ter se zbudil med 5 in 7 uro. Zdej ga je pa neki začel srat.

Sem pa opazla, da kakci po AM smrdijo, po sokovih pa neuser posted image . Je pa barva bolj intenzivna. Prdi pa itak tko k en tavelk.  

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?