|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.1.2010 22:27:13   
neli04
dober večer1
končno imam nekaj časa zase in se javljam.komaj sem prebrala teh nekaj strani,ste kar pridne.mene je pa Anže popolnoma okupiral,čez dan samo drema,če pa grem z njim za računalnik pa kar živčen rata-ni šans.
mida imava že od začetka samo športni voziček in zimsko vrečo,sem pa naslon malo dvignila,ker ni bilo šans,da bi ležal.itak pa sem enkrat že napisala,da je pri nas en velik podvg,da gremo vem,lahko samo takrat,ko je koma in da v vozičku zaspi.pa še takrat morava biti blizu doma,ker če se zbudi,je sirena.ne vem zakaj mu ne paše?verjetno zato,ker mora sedeti,on bi bil pa non stop pokonci in opazoval,kaj se dogaja.doma morava kar pri oknu stati in on gleda ven in opazuje-ima vse sosede pod kontrolo.
danes sem mu dala malo banane za polizat,pa se je skremžil,potem pa kar cmokal in cmokal.me je tako gledal,ko sem jo jedla.
kar se prdcev tiče,ne smrdijo,mu pa blato zelo smrdi,ima kar kiselkast vonj(hči pravi,kot jogurt).je pa še vedno samo dojen.
no malo sem se razpisala,zdaj grem pa spat,ker moram ob 2 vzeti antibiotike,potem se pa počasi mladi gospod zbuja na 2-3 ure.
pa lahko noč!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.1.2010 23:02:47   
Casiopea
Pozdravljene septemberke ... dva dni me ni bilo na forumu pa bi potrebovala še dva dni, da vse preberem. Ni mi ratalo vse, ampak bom probala ...

Prdci
... Maks je dojen in ga pošteno spusti

Košara
... nisem je imela, itak pa hoče biti čim višje. Trenutno prakticiramo kengerujčka, ker ima boljši razgled.

Vohuni ... a te tudi obstajajo? Konec konce se mi ti smilijo ... reveži nimajo življenja.

GH
... že 3.dan mu dajem riževo kašico z banano od Milupe. Je tako, kot da nikoli več neb dobil nič. mu da le en obrok na dan, tam okrog 12, ko se zbudi po prvem drežemu.

Škorpijončica
... glede škiljenja sem se tudi sama ustrašila. I guess da se bo poštimalo, kot praviBeti11

Obračanje ... 1x se je obrnil iz trebuha na hrbet. sedaj noče biti na trebuhu več kot minuto, dve. Ali se bo sploh še kdaj obrnil?

No pridno se tipkajte, upam, da se vam jutri pridružim, imam namreč obiske (sestrični prideta, ena ima dvojčka dva dni starejša od Maksa in bo težka debata).

BTW ... sem šla brat tisto Janjo ... a se je to kdo morda zajebaval? Da je nekdo lahko tako adijo? No comment !!!

Upam, da boste vse epo spančkal ... moj mali že spi in upam, da bo tako vsaj do 5.

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.1.2010 23:25:48   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

http://www.youtube.com/watch?v=PyAeyPZ8vE8

Joooooj, kak je sladka!!! Bravo, Aurora user posted image user posted image user posted image Kak se lepo obrne...naš še ni tak daleč.....

Hvala, za zamenjano slikico v seznamu, Little miss, edino za seznamček še lahko za 3. mesec: 63cm in 6600g...

Veselka, user posted image user posted image user posted image za sestro!

zdaj pa grem še jaz pod odejo.....itak bo prehitro ura 1.00.....jooooj, nič ne grem rada spat.....user posted image ...to zbujanje....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.1.2010 23:39:50   
Mož*
Veselka, najprej čestitke in držim pesti za sestro in plodek. Kar se mešanja tiče, ja, kot si rekla, z AM.

Mi smo pravkar z obiska pri novorojencu (danes 1 teden). (Da ne boste mislili, kako smo brezobzirni, tam so tudi same nočne ptice in so izrecno želeli, da pridemo). Skratka: lep je kot slika, temni, dolgi laski, svilena koža, res lep in popoln. Ampak, naš zraven izgleda kot slonček, prav zares.
Tale naš Klemen je totalni blefer: cel dan je težil, na obisku pa se je obnašal kot kralj (razen da se je grozljivo usral in smo prišli domov z usr. kavbojkami): gledal, grulil, se smejal, osvajal hrta, niti sence tećke - domauser posted image user posted image user posted image Očitno ga jaz dolgočasimuser posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 279
15.1.2010 0:14:51   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Tale naš Klemen je totalni blefer: cel dan je težil, na obisku pa se je obnašal kot kralj (razen da se je grozljivo usral in smo prišli domov z usr. kavbojkami): gledal, grulil, se smejal, osvajal hrta, niti sence tećke - domauser posted image user posted image user posted image Očitno ga jaz dolgočasimuser posted image user posted image user posted image

..hehehe..tole mi je pa zelo znano.. naš tamali (tavelkiuser posted image ) ima tudi take fore..

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.1.2010 8:05:14   
tulpek
Tjaš se je zarotil proti meni user posted image sicer je prespal 7 ur v kosu, a kaj ,ko jih je začel ob 8ih zvečer... od 3 naprej joškari, do 6ih sem ga imela v postelji, potem sva se eno uro prepirala, če bova vstala ali ne... in zdaj sva pokonci. ne velja pa nič druga kot pokončen položaj in dober razgled. mu ne pustim več tako zgodaj zaspat user posted image . Ali bom pa js tudi hodila ob 8ih.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.1.2010 8:14:14   
Anonimen
jutrooooo!
evo ena kavicauser posted image
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image sej pravim kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
15.1.2010 8:16:50   
veselka
jutro,

me je moj zbudil. Aurora še šlafa. to noč je bla celo pri meni, ker zvečer v postli nikakor ni hotla zaspat, pa sem jo dala na zizo, pa jo je v trenutku odneslo. in pol sem jo kr pri sebi pustila, je bla pridna, ni celo noč za joško fehtala.

no, je že pokonc, previta, preoblečena in na otoku, se proti meni obrača user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.1.2010 8:18:58   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tjaš se je zarotil proti meni user posted image sicer je prespal 7 ur v kosu, a kaj ,ko jih je začel ob 8ih zvečer... od 3 naprej joškari, do 6ih sem ga imela v postelji, potem sva se eno uro prepirala, če bova vstala ali ne... in zdaj sva pokonci. ne velja pa nič druga kot pokončen položaj in dober razgled. mu ne pustim več tako zgodaj zaspat user posted image . Ali bom pa js tudi hodila ob 8ih.

tud pri nas je tako, sam pol se zagleda v kak predmet, pa začne z nogam brcat in glavo rint v tisto smer user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.1.2010 8:20:37   
veselka
larilu sem ostala brez besed... sam ne vem še točno zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil veselka -- 15.1.2010 8:26:17 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.1.2010 8:24:34   
Anonimen

larilu sem brez besed... sam ne vem še točno zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image  

siguren zarad kavice k je tok dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
15.1.2010 8:27:23   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

larilu sem brez besed... sam ne vem še točno zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image  

siguren zarad kavice k je tok dobrauser posted image user posted image user posted image

ja ja ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.1.2010 8:28:50   
Anonimen

ja ja ja user posted image user posted image user posted image

no sej sm vedela da je to touser posted image je jutro takoj lažje s kavico a ne?user posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
15.1.2010 8:47:13   
baby blue
Jutro

iiiii veselka Aurora je super... Kako lepo izveden obrat... Naša Lana se pa še na bok komaj prevali kaj šele da bi se na trebuh user posted image Drugače pa držim pesti za tvojo sestro user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
15.1.2010 8:50:04   
tulpek

tud pri nas je tako, sam pol se zagleda v kak predmet, pa začne z nogam brcat in glavo rint v tisto smer user posted image

pa še vriskat zraven in z rokicami krilit... včasih čist ponori user posted image . Je pa trenutno tudi na otoku.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.1.2010 8:50:59   
tulpek

user posted image user posted image user posted image
Js si jo bom mogla kar sama naredit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.1.2010 8:54:53   
altaja

user posted image user posted image user posted image
Js si jo bom mogla kar sama naredit...

men je pa pogled dovolj user posted image

Jutro punce... Vid tud že brca na otoku user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.1.2010 8:55:58   
baby blue
Kako so vaši otročki že aktivni na otokih... Naša zaspanka pa drnjoha v najini postelji user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.1.2010 9:21:21   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Kako so vaši otročki že aktivni na otokih... Naša zaspanka pa drnjoha v najini postelji user posted image user posted image

blagor tebi... ker js si ful želim kako jutro imet mirno kavico. Aurora se namreč po 5 min naveliča otoka. zdej ko se pa na trebuh obrača, je pa sploh hitro sitna, ker na trebuhu začne ful tulit.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.1.2010 9:25:45   
dolenjka

jutrooooo!
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image sej pravim kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAA, a tega imaš ti na svojem balkonu al kako user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.1.2010 9:27:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jutrooooo!
user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAA, a tega imaš ti na svojem balkonu al kako user posted image user posted image

uf se ne bi branila če bi ga res mela,tko sem pa kt oaza v puščavi,ti lahk Anitka pove itak če bi pa mela tazga kje v bližin bi mi Anitka sigurno prišla družbo delatuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
15.1.2010 9:37:41   
barika

jutrooooo!
user posted image

men pa glava ni všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.1.2010 9:38:48   
anitka7

jutrooooo!
user posted image

uf se ne bi branila če bi ga res mela,tko sem pa kt oaza v puščavi,ti lahk Anitka pove itak če bi pa mela tazga kje v bližin bi mi Anitka sigurno prišla družbo delatuser posted image user posted image

ja tm k si ti je res oaza...kr daleč naokol nbenga user posted image ampak se pa lahk pohvališ da se je Plut mimo vas sprehaju...user posted image user posted image
če bi pr teb takle stregu kavico bi hodile na čveke k teb in ne v SN user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.1.2010 9:38:58   
kdusic
Dobro jutro

Veselka vso srečo tvoji sestri

Mi smo v športnem delu že kaki mesec pa pol....

Jaz dam v kašo vodo in je stvar rešena ne kompiciram...res pa je glede alpskega mleka naj nebi do 12 meseca ampak meni je pa patronažna rekla da jogurt pa lahko že zdaj jeuser posted image

No za nami je burna noč...sva šla ob 2 zutraj k dežurnemu v ZD...sva se ustrašila...Svit ni mogel dihati čez nos...pa polnega ni imel in je kar hropel...no na srečo ni nič hujega ima samo sluznico prehlajeno....

Svit se tudi še ne obrača...mogoče zato ker je skoz na rokahuser posted image user posted image

-No grem zdaj...se mali spet carta pri meni....in rabi veliko pozornosti če ne je takoj jokuser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.1.2010 9:42:16   
Mož*
Hej, hej, Tulpek, današnja noč je tudi pri nas izgledala enako, sani, da je tistih ptvih 7 ur spanja izpustiluser posted image user posted image user posted image .
Larilu, sem takoj tamalga priklopila, da sem si lahko v miru kavico ogledalauser posted image user posted image user posted image
Igralni otok in ležalnik: bom pospravila, ker že, ko se približam (in mali ugane mojo namero), tuli ko zverina. Začuda pa uživa v posteljici (ampak le za igro), še zlasti če ob tem igra vrtiljak.
Včeraj sta s prijateljičinim whipetom (srednji hrt) pokazala spoštljivo vedenje drug do drugega. Hrt je malega le lizal in ovohaval (name pa skozi skače), mali pa ga je le tapkal (nas lasaaaaaa)user posted image user posted image user posted image . Tako, da, ja, očitno se otroci in živali sporazumejo drugače.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?