|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.1.2010 16:56:50   
Anonimen
uff čveke
no da grem po vrst...

bojim se nobenga so me že tokrat napadel tko da brca v mednožje je do zdaj vedno koristila no pa bulerji,drgač pa se navadiš ko ti parkrat zatežijo tko da se ne bojim nobenega in se tud ne bom ker to kreteni še bolj začutijo in si dajo še več duška,tih pa ne morm bit tko da če mi kdo kej reče ali naredi dobi 2x dozo nazajuser posted image

glede mleka pa sm jaz svojega dajala,pol k sm mela pa že dost tega pumpanja, pa z vodo pa je bilo kulčiuser posted image

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
14.1.2010 17:02:28   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kaj že lahko alpsko mleko pijejo?

No, js mu še itak nič ne dodajam. Mu je pa sestra (sem ji dovolila) nekaj dni nazaj porinila v usta frutek, jabolka (ga je njen user posted image ravno jedel) in je bil prav vesel. Se bojim, da od takrat ni več zadovoljen s svojim življenjem in da hoče še kaj drugega kot mleko user posted image . Ampak bo še mogel malo počakat.

odvisno koga vprašaš, meni so pri P svetovali uvajanje po doplonjenem 8 mesecu, ampak bom samo pri svetovanju ostala...Tara je stara 23 mesecev, pa ga še ni probala in mislim, da ga do jeseni tut ne bo, bo kar na AM, mu nič ne manjka user posted image Opažam, da sva si z Bariko kar blizu v nekaterih pogledih user posted image Vem pa, da se user posted image daje vedno polnomastno mleko (ko enkrat uvedemo seveda) user posted image

..js sem malemu začela dajat po enem letu..in to samo za čokolino in grisolino..zjutraj in zvečer pa ima še vedno AM.. čeprav me je prejšnji teden ena znanka gledala tak kot da sem čudna, ker mu še vedno dajem AM.. torej nisem edinauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.1.2010 18:01:56   
škorpijončica
veselka

http://telegrami.posta.si/Galerija/BigPicture.aspx?PictureID=809

tako pikapolonico sem jst dobila, očitno nimava enake

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.1.2010 18:09:26   
Bety11
Škorpiončica - škiljenje je pogosno pri dojenčkih,nič hudega, samo mišice še niso usklajene, kasneje se vse lepo uredi

obračanje- moj Damjanček se obrača že en lep čas s hrbta na trebuh, pa ne zato ker je ful pameten in napreden, ampak zato, ker sem se igrala z njim in delala poskuse....lahko tudi ti probaš...

1.Otroka daš na hrbet ležati ampak ne na ravno površino, temveč na vzglavnik...primeš za rokice in se dviguje..če pa primeš za eno rokico, pa se pripravlja na sedenje oz.se obrne na trebuh...

2.Na ta vzglavnik ga daš na bok......in se že sam obrača...ali pa ga primeš za rokico, ki je zgoraj in prosta in že sam dela, ker je treba.....

To je otrokom zelo zanimiva igra....poskusi....

Zdaj se pa moj user posted image  obrača kar samostojno in ga ne pustim nič več samega.....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 254
14.1.2010 18:58:34   
veselka
punce, držte pesti za mojo sestro... je končno spet + ugledala, da bo vse ok in bodo imeli septembrčka 2010.
v skoraj 2 letih truda, je imela že 2 abraziji, enkrat zaradi odmrtja ploda, drugič pa je bila samo vrečka.

js ful močno držim pesti in mislim nanjo, ker vem kako močno si želijo drugega otročka in da ji ne bi bilo potrebno zopet skozi bolečo izkušnjo. user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.1.2010 19:16:38   
tulpek
Veselka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.1.2010 19:34:18   
Pupček
Držim pesti user posted image user posted image user posted image . Naj dočaka 40. teden.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.1.2010 19:36:14   
baby blue
Čer

Ufff čveke ste se razpisale... user posted image user posted image No na hitro se javim potem pa šibam... Mi imamo danes točno 4 mesece user posted image user posted image user posted image Ati pa praznuje 30-ko... In na današnji dan pred enim letom smo uradno izvedeli da bomo septembra zibali...

Drugače sva se pa z mojim totalno skreala tako da že 2 dni ne govoriva pa zdej ga že ene par ur ni domu... Je šel očitno svoj RD zapit

Zdej pa letim Lani se nekaj sanja in joka

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.1.2010 19:39:11   
jpnincy
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

punce, držte pesti za mojo sestro... je končno spet + ugledala, da bo vse ok in bodo imeli septembrčka 2010.
v skoraj 2 letih truda, je imela že 2 abraziji, enkrat zaradi odmrtja ploda, drugič pa je bila samo vrečka.

js ful močno držim pesti in mislim nanjo, ker vem kako močno si želijo drugega otročka in da ji ne bi bilo potrebno zopet skozi bolečo izkušnjo. user posted image user posted image user posted image

DRŽIM PESTI MOČNO, MOČNO, MOČNO!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ji vse pikapoke prinesejo srečo!!!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.1.2010 19:44:13   
BBK79
Tud jaz držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.1.2010 19:46:09   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: barika

moj ne bo pil alpskega do nekje leta in pol.

Pa saj polnega alpskega mleka (glede na vsebnost beljakovin) tako majhni otroci sploh še ne smejo uživati (tudi ko sploh še bilo AM, so naše matere dohranjevale, najprej s polovičnim, asneje pa dvo-tretinskim mlekom???)
Kašice, ki se pripravljajo z vodo, so za pripravo z vodo!! Večina od njih ima namreč prilagojeno mleko (večinoma dvojko) že dodano! Če greš pripravljat kašico, ki se pripravlja z vodo, z mlekom, običajno preveč povečaš energetsko gostoto hrane, kar, na žalost, hitro vodi v dojenčkovo debelost.

mož na riževi kašici od sunvala piše mešanje z vodo ali mlekom z 1,5% mm, AM po navodilih priprave pa ima 3,5% mm. pač sej vem, da lahko preračunaš... , ampak a se to nanaša že na kupljeno mlekovpr

Ja, nekatere se da mešati: Sunval, pa nekatere od Holle, pa Hipp, ker same po sebi ne vsebujejo mleka, zato sem pa napisala večina, oz. sem želela opozoriti, da je treba jasno gledati deklaracijo. Če pripravljaš z mlekom, je smiselno ali pripravljati z na starost prilagojenim AM.

torej, če prav razumem, zamešam v AM pripravljeno po navodilih in ne bolj razredčeno?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
14.1.2010 19:52:28   
veselka
a vas vaši otročki že kej božajo

Aurora atija po obrazu poboža, mene po zizah, pa za nos me prime... tko ful prisrčno je user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
14.1.2010 19:57:33   
BBK79
Nik me boža po ličkih, ko leži na previjalni pa se nanjga sklonim.. Pa še mal me uščipne. Če zastokam se pa še naglas smeji.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
14.1.2010 20:00:56   
jpnincy
Žan najraje boža po laseh - po atijevih, ker ima kratke. Prijema tudi za nos in se zraven na glas smeji. Js mu svojih las ne dovolim božat, ker imam dovge in prav fajn zlasa, če jih prime v pest, pa še vedno mi fuuuuul izpadajo in mu zato tudi ne dovolim.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
14.1.2010 20:01:30   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čer

Ufff čveke ste se razpisale... user posted image user posted image No na hitro se javim potem pa šibam... Mi imamo danes točno 4 mesece user posted image user posted image user posted image Ati pa praznuje 30-ko... In na današnji dan pred enim letom smo uradno izvedeli da bomo septembra zibali...

Drugače sva se pa z mojim totalno skreala tako da že 2 dni ne govoriva pa zdej ga že ene par ur ni domu... Je šel očitno svoj RD zapit

Zdej pa letim Lani se nekaj sanja in joka

deci user posted image user posted image user posted image

pa čestitke za 4 mesce!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 265
14.1.2010 20:05:30   
altaja
najlepš je ko se prvi zbudi na sredini postle in z eno rokico boža mene, z drugo očija user posted image

Vsazga mora malo po obrazu počohat, najrajš ma nosove, ne mara pa če mu lase pred obraz porineš... kar znori user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
14.1.2010 20:11:23   
mojgal
Bety11 a to za vzglavnik misliš povšter ta k spimo na njem, tako da je potem cel gor na tem vzglavniku tako da ležiuser posted image joj upam da veš kaj mislim?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 267
14.1.2010 20:30:29   
tulpek
Baby Blue, čestitam za 4 mesece.

a vas vaši otročki že kej božajo

Aurora atija po obrazu poboža, mene po zizah, pa za nos me prime... tko ful prisrčno je user posted image

Mislim, da ima take namene. Z rokico seže proti mojem obrazu in se ga dotika. Včasih je to kot božanje, drugič pa kot klofutanje user posted image

Pa zize se včasih prav oklene z rokicami.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.1.2010 20:33:22 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
14.1.2010 20:33:40   
Bety11
mojgal......ja, to je ta vzglavnik, čisto navadni, domači, na katerem spimo....otroka dam tako, da je od kolena navzgor na njem....da mu je prijetno....kot, da mu hočeš smo vzglavje dvigniti.....pa naj bo vzglavnik tisti malo bolj trd in ne tak, da otrok propade not...user posted image ......pa delaj poskuse in menjavaj vzglavnike....malo tega malo onega....in taka menjava jim odgovarja in igrico sprejmejo....

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 269
14.1.2010 20:37:25   
spela**
Punce po dolgem času lep pozdrav!!!!user posted image user posted image
Prebiram vas redno,časa sda bi kaj napisala pa včasih enostavno zmanjka!!user posted image
Veselka en velik koš pozitivne energije in user posted image za tvojo sestro,da mala pikica zdrži do 40 tedna!!user posted image
Kaj je pri nas novega.....začeli smo z uvajanjem GH , pa tudi že nehaliuser posted image saj je po par dnevih uvajanja Bor začel popolnoma zavračat flašo!!user posted image Če si mu flašo samo pokazal je dobil pravi histerični napad , če si mu ponudil žlico pa je od veselja kr vriskal!!user posted image zato smo po nasvetu pediatrinje z GH prekinili in bomo še malo počakali.user posted image

pa se podatki za seznam:
3.mesec   59,5 cm , 5130 g
4.mesec   64 cm , 5900 g

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.1.2010 20:38:07   
Bety11
Če slabo spijo, se zbujajo, hočejo zibati in nositi......Na koncu prvega nadaljevanja sem vam opisala, kako si jaz pomagam, ko je kriza......na kratko(vsedem se na posteljo, noge skupaj gor, vzglavnik na spodnji del nog, otroka zavijem v dekico in ga položim na vzglavnik in moje noge.....in zibam levo desno.....)

Moj Damjan ima rad to zibanje in zaspi takoj....tako zibam in gledam TV, šivam, pilim nohte, berem....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.1.2010 20:48:09   
tažana
4 dni me ni vas pa najdem na drugi temi user posted image .

Brala ne bom za nazaj me gora žehte čaka user posted image .
Bety: A tebi se Damjan že na ravnem obrača? To moram probat jutri user posted image .
Jaz se namerno trudim Nežo odlagat na tla oziroma na ravno površino čim več. Ta prvo sem precej ustavila v razvoju zaradi ležalnika user posted image . Sicer je ujela vse zamujeno ampak bila je pa zamudnica user posted image . sedaj se trudim povpravljat napake- ampak opažam da delam noveuser posted image . user posted image

mleko:
Je še prezgodaj za alpsko. jaz ga bom uvedla tako, da bo septembra pripravljena za v vrtec pa nič prej. Kašice bom pa kupovala take, ki se mešajo z vodo. Stiskala si mleka ne bom, ker nimam dovolj mleka še za kašice. Kar popije, popije, če pa stiskam imam pa kuj mastitis user posted image . Sedaj ga imam že tretjič user posted image . In to samo zaradi tega, ker se gospodična ne more odločit, kako bo ponoči spala. user posted image

Evo grem me žehta kliče user posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.1.2010 20:51:40   
suzana_xyz

ma sej če pogledaš, kdo vse čekira tole našo temo, so itaq same vohunke špijunke user posted image , pa nej rečejo kar čejo, z enim postom se javijo, jaz pa že neeee, potem jih pa ni na spregled.
dol mi visitauser posted image user posted image , danes sem tečna, ker imam spet on obiskuser posted image

Pozdravljene,

najprej hvala tistim, ki ste mi zaželele dobrodošlico. Barika, če si s tem postom imela v mislih mene, ti naj povem, da nisem vohunka. Občasno vas preberem, da dobim tudi sama kakšen nasvet, da bi pa sama kaj napisala pa mi preprosto zmanjka časa. Ne vem, zakaj ti grejo te "vohunke" tak v nos. Jaz osebno nobene od vas ne poznam in mi ni v interesu za nekom vohunit.. Berem pa vas zato, da dobim kak nasvet, kot sem že zgoraj napisala. Zato pa so forumi, da izveš kakšne informacije (med drugim), je tako?!?!?

Lepo bodite in uživajte s svojimi sončki

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.1.2010 21:00:37   
Bety11
tažana....Moj Damjan se zdaj sam na ravnem obrača....nikjer ga ne smem pustiti samega....kar gre noga gor, roka in je že na trebuhu....in potem tako brca z nogami in se zvija, da se cel premika.....skoraj pleza....

(odgovor članu suzana_xyz)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.1.2010 22:04:32   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: suzana_xyz

ma sej če pogledaš, kdo vse čekira tole našo temo, so itaq same vohunke špijunke user posted image , pa nej rečejo kar čejo, z enim postom se javijo, jaz pa že neeee, potem jih pa ni na spregled.
dol mi visitauser posted image user posted image , danes sem tečna, ker imam spet on obiskuser posted image

Pozdravljene,

najprej hvala tistim, ki ste mi zaželele dobrodošlico. Barika, če si s tem postom imela v mislih mene, ti naj povem, da nisem vohunka. Občasno vas preberem, da dobim tudi sama kakšen nasvet, da bi pa sama kaj napisala pa mi preprosto zmanjka časa. Ne vem, zakaj ti grejo te "vohunke" tak v nos. Jaz osebno nobene od vas ne poznam in mi ni v interesu za nekom vohunit.. Berem pa vas zato, da dobim kak nasvet, kot sem že zgoraj napisala. Zato pa so forumi, da izveš kakšne informacije (med drugim), je tako?!?!?

Lepo bodite in uživajte s svojimi sončki

user posted image user posted image user posted image ne, ne mislimo tebe, ampak vseh, ki berejo in se ne javljajo. Pa verjemi, ene SO vohunke.

(odgovor članu suzana_xyz)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?