|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.1.2010 15:03:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

prekomplicirana tema, umikam user posted image

Pa kako teb rata spreminjat post k je že objavljen?user posted image  Zdele sem prebrala že tri tvoje različice!

Funkcija UREDI, deluje pa samo kakšnih 15 minut.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.1.2010 15:03:32   
jpnincy
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy

Ima še kateri otroček sitne dneve?

Js se te spomnim user posted image .

Glede sitnih dni raje ne sprašuj.... sem zjutraj razmišljala, kdo je vzel mojega Tjaša in mi podtaknil to tečnobico user posted image user posted image . Še jest noče več tako kot včasih.  Čakam, da ga mine.

TULPEK HVALA user posted image . Sem tudi jaz danes rekla mojmu, ko je šel na šiht popoldne, da naj ga s sabo vzame v službo, ker te tečke ne poznam in da hočem svojega Žana nazaj user posted image  user posted image  user posted image . No ja, po drugi strani pa veš kaj... sam da so zdravi, pa čeprav sitni... bo že minilo user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.1.2010 15:05:30   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

prekomplicirana tema, umikam user posted image

jst tud! Pa sem mela že napisano...

Ej, midve mava na FB eno skupno prjatlco ki ni iz RR.. a ste ble sošolke?

a na isto temo?

čak, da pogledam na FB o kom se menimo.

... na faksu, ja user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.1.2010 15:07:12   
tulpek
Jpnincy, itak samo da so zdravi... moj se ravnokar pretvarja, da spi user posted image user posted image user posted image . Bo sirena, če samo pomislim, da ga samega pustim v sobi.
Kaj to zdaj ene FB zadeve rešujete preko RR, da me samo zanima user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.1.2010 15:07:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek.....nekaj ti predlagam.....zjutraj, ko vstaneš, se najej samo sadja za svoj prvi obrok....potem jej kar po navadi ješ....in mogoče se bo smrdljivo prdenje nehalo, ker bo večkrat na dan se tudi pokakal....Moj kaka najmanj 2x, večkrat pa tudi 4x.....in prdci nikakor ne smrdijo.....pa Biogaia mu vsaj zjutraj daj, 2 kapljici dovolj....

Saj mene niti ne moti preveč, tudi on se ne napenja zraven ali kakorkoli muči. Včasih se samo plenica trese, on se pa smeji zraven, sploh nobene spremembe na obrazu ne naredi. Sadja pa zjutraj zaradi svojega želodca niti povoham ne, izjema je banana. Nekaterega še čez dan boljše da ne jem. Sicer pa hvala za nasvet, mogoče bo kateri pomagalo.
Je pa meni en mesec nazaj tudi tako pridno kakal, potem pa kar naenkrat konec. Pa berem, da je to pogosto in sestrin user posted image je imel enak sistem... pri cca. 4 mesecih je končal vsakodnevno kakanje.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.1.2010 15:09:21   
jpnincy
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

Tiste, ki user posted image že devate te riževe kašice - a to jim naredite tako bolj redkejšo mešanco in po flaški, ne?
Ker tuhtam, da bo treba neki narediti, mogoče bo prvo rundo dlje spal, kaj pa vem...

lilipu, ja js mu naredim tako redko kašico, da jo popije po flaški. Sicer na škatli piše (imam od Milupe), da se naredi s prekuhano vodo, sem poskusla in je bljak za jest. Fuj. Zdaj mu naredim pa na mleku (alpskem 0,5mm), dam not 5 majhnih žlic (na 160ml mleka) riža in malo posladkam in je fuuul dobro, bi še js pojedla user posted image . Žan pa itak popije na en dva  tri user posted image , ko pa mu naredim Novalac pa ni variante da bi popil celo flaško - do 100 ali 120ml še pridema, naprej pa ne.

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.1.2010 15:13:46   
tulpek
Kaj že lahko alpsko mleko pijejo?

No, js mu še itak nič ne dodajam. Mu je pa sestra (sem ji dovolila) nekaj dni nazaj porinila v usta frutek, jabolka (ga je njen user posted image ravno jedel) in je bil prav vesel. Se bojim, da od takrat ni več zadovoljen s svojim življenjem in da hoče še kaj drugega kot mleko user posted image . Ampak bo še mogel malo počakat.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.1.2010 15:14:15 >

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.1.2010 15:39:01   
barika
moj ne bo pil alpskega do nekje leta in pol.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.1.2010 15:56:47   
škorpijončica

Hej, veselka, bravo!

Zdej me pa kar malo skrbi..Nia se še na bok ne obrne, kaj šele na trebušček pa je isto stara kot Aurora.user posted image Mogoče bi jo mogla imet več na tlek, ker je večinoma v naročju.. Kaj praviteuser posted image

Dejte mi povedat, če vaši septembrčki tud kdaj poškiljo v predmete, ki so blizuuser posted image

Pikapolonico sem tud jst dobila, ampak pokvarjeno...nč ne igra, pa sem jo kar na polico pospravla..jo bom poiskala, da vidim če bo Nii tud všeč.

Košara bo kmalu premajhna, more imet že čist skrčene nogice, da jo not spravim..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.1.2010 15:57:57   
veselka
no, pa smo tm... obrnem se stran za 2 sekundi in je mala že na trebuhu user posted image kaj sledi?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.1.2010 15:58:01   
Bety11
jpnincy.....jaz vem, da je pomembno v prehrani ne mešati OH in beljakovine....mešamo sadje in zelenjava z OH ali beljakovinami.....zato piše v navodilih da mešaj z vodo....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.1.2010 16:07:23   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

mene neki zanima...sicer se ne tiče naših dojenčkov...

kako veš če ima otrok povečano žrelnico....tavelk skoz glasno govori pa drgač ne govorimo glasno
mož to sem hotla tebe že v torek vprašat pa sem pol pozabla,če kaj veš o tem seveda

Najbolj pogosti nosljajoče govori in ponoči smrči (drugače pa slabše sliši, ar lahko ugotoviš le s specialnim pregledom, rada se ponavljajo vnetja srednjega ušesa, nos je vseskozi zamašen). Drugače pa ugotoviš na ORL pregledu.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.1.2010 16:07:39   
dolenjka

No, js mu še itak nič ne dodajam. Mu je pa sestra (sem ji dovolila) nekaj dni nazaj porinila v usta frutek, jabolka (ga je njen user posted image ravno jedel) in je bil prav vesel. Se bojim, da od takrat ni več zadovoljen s svojim življenjem in da hoče še kaj drugega kot mleko user posted image . Ampak bo še mogel malo počakat.

odvisno koga vprašaš, meni so pri P svetovali uvajanje po doplonjenem 8 mesecu, ampak bom samo pri svetovanju ostala...Tara je stara 23 mesecev, pa ga še ni probala in mislim, da ga do jeseni tut ne bo, bo kar na AM, mu nič ne manjka user posted image Opažam, da sva si z Bariko kar blizu v nekaterih pogledih user posted image Vem pa, da se user posted image daje vedno polnomastno mleko (ko enkrat uvedemo seveda) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.1.2010 16:13:03   
dreja79
Jest sem čist šokirana, k berem kva vaši otroci že vse jejo in pijejo user posted image  Alpsko mleko????? Jest tega rajš ne bi!!! Jest še zase kupujem sveže mleko, ker je alpsko preveč predelano. Smo iz alpskega prešli na svežega, že pred časom.

Škorpijončica, seveda večino časa jo imej kar na tleh. V naročju se ne more tako svobodno gibat, kot na tleh.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.1.2010 16:14:34   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

odvisno koga vprašaš, meni so pri P svetovali uvajanje po doplonjenem 8 mesecu, ampak bom samo pri svetovanju ostala...Tara je stara 23 mesecev, pa ga še ni probala in mislim, da ga do jeseni tut ne bo, bo kar na AM, mu nič ne manjka user posted image Opažam, da sva si z Bariko kar blizu v nekaterih pogledih user posted image Vem pa, da se user posted image daje vedno polnomastno mleko (ko enkrat uvedemo seveda) user posted image

Se strinjam!

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.1.2010 16:16:07   
Mož*

Glede sitnih dni raje ne sprašuj.... sem zjutraj razmišljala, kdo je vzel mojega Tjaša in mi podtaknil to tečnobico user posted image user posted image . Še jest noče več tako kot včasih.  Čakam, da ga mine.

Pod tole se pa jaz 3x podpišem za Klemna. Teži že od včeraj zvečer. Non stop. Saj, če vidi Zalo ali mojo mamo, še gre, podari celo kak nasmeh, ob meni pa samo tuli in renči.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselka, a si ti poklicna fotografinja, ali kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.1.2010 16:20:44   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Hej, veselka, bravo!

Zdej me pa kar malo skrbi..Nia se še na bok ne obrne, kaj šele na trebušček pa je isto stara kot Aurora.user posted image Mogoče bi jo mogla imet več na tlek, ker je večinoma v naročju.. Kaj praviteuser posted image

Dejte mi povedat, če vaši septembrčki tud kdaj poškiljo v predmete, ki so blizuuser posted image

Pikapolonico sem tud jst dobila, ampak pokvarjeno...nč ne igra, pa sem jo kar na polico pospravla..jo bom poiskala, da vidim če bo Nii tud všeč.

Košara bo kmalu premajhna, more imet že čist skrčene nogice, da jo not spravim..

a pikapolonca igravprašaj

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.1.2010 16:24:13   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Pa saj polnega alpskega mleka (glede na vsebnost beljakovin) tako majhni otroci sploh še ne smejo uživati (tudi ko sploh še bilo AM, so naše matere dohranjevale, najprej s polovičnim, asneje pa dvo-tretinskim mlekom???)
Kašice, ki se pripravljajo z vodo, so za pripravo z vodo!! Večina od njih ima namreč prilagojeno mleko (večinoma dvojko) že dodano! Če greš pripravljat kašico, ki se pripravlja z vodo, z mlekom, običajno preveč povečaš energetsko gostoto hrane, kar, na žalost, hitro vodi v dojenčkovo debelost.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.1.2010 16:24:19   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Pod tole se pa jaz 3x podpišem za Klemna. Teži že od včeraj zvečer. Non stop. Saj, če vidi Zalo ali mojo mamo, še gre, podari celo kak nasmeh, ob meni pa samo tuli in renči.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselka, a si ti poklicna fotografinja, ali kaj?user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
14.1.2010 16:27:19   
Mož*

Se popolnoma strinjam z vama, edino sadje jaz uvajam prej (peti mesec), kot veš.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
14.1.2010 16:28:46   
veselka

Pa saj polnega alpskega mleka (glede na vsebnost beljakovin) tako majhni otroci sploh še ne smejo uživati (tudi ko sploh še bilo AM, so naše matere dohranjevale, najprej s polovičnim, asneje pa dvo-tretinskim mlekom???)
Kašice, ki se pripravljajo z vodo, so za pripravo z vodo!! Večina od njih ima namreč prilagojeno mleko (večinoma dvojko) že dodano! Če greš pripravljat kašico, ki se pripravlja z vodo, z mlekom, običajno preveč povečaš energetsko gostoto hrane, kar, na žalost, hitro vodi v dojenčkovo debelost.

mož na riževi kašici od sunvala piše mešanje z vodo ali mlekom z 1,5% mm, AM po navodilih priprave pa ima 3,5% mm. pač sej vem, da lahko preračunaš... , ampak a se to nanaša že na kupljeno mlekovpr

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
14.1.2010 16:30:29   
dolenjka

v vrtcu dajejo alpsko 3,5...tko da je odvisno kdaj ga daš v vrtec, nekateri gredo že z 10 m in ga tako tudi dobijo, sicer pa so navodila naše P, da se uvaja tako, kot si ti napisala in po 8 mesecu user posted image

Kar pa se kašic tiče pa ne samo, da je razlog lahko debelost, tudi tako velika koncentracija oz dvojna porcija mleka za user posted image ravno mačji kašelj user posted image to morajo revčki nato še prebaviti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.1.2010 16:35:54   
Mož*

mož na riževi kašici od sunvala piše mešanje z vodo ali mlekom z 1,5% mm, AM po navodilih priprave pa ima 3,5% mm. pač sej vem, da lahko preračunaš... , ampak a se to nanaša že na kupljeno mlekovpr

Ja, nekatere se da mešati: Sunval, pa nekatere od Holle, pa Hipp, ker same po sebi ne vsebujejo mleka, zato sem pa napisala večina, oz. sem želela opozoriti, da je treba jasno gledati deklaracijo. Če pripravljaš z mlekom, je smiselno ali pripravljati z na starost prilagojenim AM.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.1.2010 16:36:01   
Dulsineya

Ja to tudi mene zanima? Sicer ji pripravljam ta gosto na žličko z vodo, kot dodatek zvečer pa dodam v svoje mleko

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.1.2010 16:38:06   
Mož*

v vrtcu dajejo alpsko 3,5...tko da je odvisno kdaj ga daš v vrtec, nekateri gredo že z 10 m in ga tako tudi dobijo, sicer pa so navodila naše P, da se uvaja tako, kot si ti napisala in po 8 mesecu user posted image

Kar pa se kašic tiče pa ne samo, da je razlog lahko debelost, tudi tako velika koncentracija oz dvojna porcija mleka za user posted image ravno mačji kašelj user posted image to morajo revčki nato še prebaviti user posted image

Čisto prav imaš.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?