Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dolenjka sem te že mislila sama malo pohecat, pa me je antika prehitela . Tvoj "dopustnik" ti zgleda res že ornk najeda. Daj pošlji ga k meni, da bo Saro zdele čuval, ker moram jet na slavnostno podelitev diplome . Al jo kar s sabo vzamem Sicer je pa Sara tudi protestirala, ker ni videla Maksa in s poznala Klemna . Sej kdaj se moram še primajat, ker sem Antiki dolžna še za kufe... obresti pa bodo do takrat narasle kar za eno tortico Ampak otroc se še iz plenic niso spravil ve jih pa že strašite s taščami Mož... danej je imela tudi moja mala pestro noč, oziroma boljejaz . Zaspala ob 10ih, zbudila ob 11ih, 1ih,3h in 5ih.... Huj kot takrat, ko je bila novorojenčica. Dulsineya in Tanik... hitro se pozdravita . A vaši otročki se tudi napenjajo takrat, ko lulajo Ne, napenja se ne, ko lula, se pa vedno strese. MaLiNa, našega sem dala zdajle spat, je še med uspavanjem tulil, kr ni vedel, kaj bi, ... V SN pa lahko krenemo naslednji teden, jaz od vključno torka dalje.