Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:11:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!!
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
naša kakonja skoz prdka in to take včas uf da bi rabu gas masko ampak to sm se jaz že tko navadila da mi je prov čudn če ne prdka je pa prov smešna k ga spusti me tko začuden pogleda kukr kaj hudiča je pa ta zvok pol se začne pa smejat
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:17:12
|
|
|
|
barika
|
eni prdci pač po rožicah dišijo, kaj češ jaz sem pa spet menzo dobila
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:19:48
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... tvojemu Damjanu očitno ne...pa spet pozabljaš da nekatere ne dojijo in posledično morda zaradi AM tudi prdenje njihovih malo bolj smrdi od prdenja naših , ki so dojeni..pa kaj potem če smrdi, iz dneva v dan bo bolj
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:21:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... tvojemu Damjanu očitno ne...pa spet pozabljaš da nekatere ne dojijo in posledično morda zaradi AM tudi prdenje njihovih malo bolj smrdi od prdenja naših , ki so dojeni..pa kaj potem če smrdi, iz dneva v dan bo bolj O Anitka jutro A pr vas tut po rožcah diši, k je Neli ena taka rožica Po spominčicah mogoče
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:22:33
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!! Včeraj??? joj dolenjka se ti vid da maš penzjonerja doma...se je že teb poslabšal...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:23:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!! Včeraj??? joj dolenjka se ti vid da maš penzjonerja doma...se je že teb poslabšal... AAAAAAAAAA čist prehitr gre cajt, kaj bo šele kobom v penziji
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:26:13
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!! Včeraj??? joj dolenjka se ti vid da maš penzjonerja doma...se je že teb poslabšal... AAAAAAAAAA čist prehitr gre cajt, kaj bo šele kobom v penziji takrat pa ne boš imela nič časa.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:27:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!! Včeraj??? joj dolenjka se ti vid da maš penzjonerja doma...se je že teb poslabšal... AAAAAAAAAA čist prehitr gre cajt, kaj bo šele kobom v penziji takrat pa ne boš imela nič časa. sej ga že zdaj nimam, ker sem na porodniški, pa še penzjoner doma, tko da je cela femili iber zabezecana
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:27:54
|
|
|
|
anitka7
|
Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,..
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:30:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,.. Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:30:52
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega..... Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu.... moja Sara je samo dojena in včasih spusti take smrdljivce, da se z možem samo wpogledava. Enako je s kakanjem.... UUU ti ti Sara, k smrdljivo prdkaš Ejo, stara sablja, pa kje si ti?? Včeraj si plavega vsekala, ker te ni blo v SN, le glej, da ti ne pride v navado!! Včeraj??? joj dolenjka se ti vid da maš penzjonerja doma...se je že teb poslabšal... AAAAAAAAAA čist prehitr gre cajt, kaj bo šele kobom v penziji takrat pa ne boš imela nič časa. sej ga že zdaj nimam, ker sem na porodniški, pa še penzjoner doma, tko da je cela femili iber zabezecana čak k boš šla ti v penzijo...kdaj bo to... ...takrat bo tvoj že dvojni penzioner
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:32:33
|
|
|
|
dolenjka
|
No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo Pa še skriti se ne zna Eni imate res velikoooo časa za druge
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:32:43
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,.. Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena fino...saj če ti Neli za Maksa rezervirem bova itak v žlaht sam kera bo pa pol ta vražja tašča... .
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:33:23
|
|
|
|
Mož*
|
Jutro! Prezgodaj sem se hvalila o našem spanju. Danes ponoči je neprestano joškaril od 0.00 do 7.00, se preobračal, cvilil, metal, krčil nogice, prdel kot tapir (tokrat sicer brezsmradno , eni to preprosto znajo ), skratka dizaster. Tudi sedaj je siten kot strela. Ne bi gor, ne bi dol, ne bi joške, ne bi čaja, tuliiiiii, rikverca, uf, uf, skrajni čas, da ga spet v SN peljem.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:34:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,.. Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena fino...saj če ti Neli za Maksa rezervirem bova itak v žlaht sam kera bo pa pol ta vražja tašča... . ti, ker si čarovnica
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:36:48
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo Pa še skriti se ne zna Eni imate res velikoooo časa za druge vohunka lepo pozdravljena in veliko koristnih informacij, ki si jih želiš izvedeti na tej temi ti želim
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:38:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej če se ne bi še tle pojavila, bi še mislila da ne čekira mene, čeprav sem takoj vedela da me, ker sva bii včasih v isti firmi..... Eh, naj imajo otroci malo veselja.....
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:38:38
|
|
|
|
dolenjka
|
In že je ni več
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:39:01
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo Pa še skriti se ne zna Eni imate res velikoooo časa za druge pač nima svojga lifa ti jaz sem pa ob strani,kjer je rubrika zadnje s foruma,enkrat tebe kliknila k sem mislna da si tle pisala (nisem dobr prebrala ) pa sem pristala na tvojem drugem čveku....pa sori nisem vohun sem ponesreč tm pristala... sam tiste linke od tort pa le sem še nalimaj jaz mam konc mesca dve za narest pa rabm kakšno idejo
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo Pa še skriti se ne zna Eni imate res velikoooo časa za druge ampak veš to je pač tko da če človek ni zadovoljen s svojim življenjem, low life scum od človeka,jaz mam tud take fajne vohune k pol vse tašči povejo kaj pišem tko da jih prov lepo svinjsko pozdravljam ampak kaj čš tud taki ljudje morjo bit na svetu,na žalost
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:40:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo Pa še skriti se ne zna Eni imate res velikoooo časa za druge pač nima svojga lifa ti jaz sem pa ob strani,kjer je rubrika zadnje s foruma,enkrat tebe kliknila k sem mislna da si tle pisala (nisem dobr prebrala ) pa sem pristala na tvojem drugem čveku....pa sori nisem vohun sem ponesreč tm pristala... sam tiste linke od tort pa le sem še nalimaj jaz mam konc mesca dve za narest pa rabm kakšno idejo Sej nimam nič proti, sam da te pa eden dnevno čekira (ona je skoraj vsak dan na uni temi) je pa že na meji z .... Razmišljam, da bi jo šla na njeno temo pozdravit
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:41:03
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,.. Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena fino...saj če ti Neli za Maksa rezervirem bova itak v žlaht sam kera bo pa pol ta vražja tašča... . ti, ker si čarovnica dejva se zment da enkrat ena,drugič druga da jima ne bo preveč luštn
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
dolenjka zakaj pa ne,kr pejt pa ji sam napiš živjo tajni vohun 007 pa piči miki
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 14.1.2010 9:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Od Neli diši po orhidejah... je zgleda bl fine sorte Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,.. Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena fino...saj če ti Neli za Maksa rezervirem bova itak v žlaht sam kera bo pa pol ta vražja tašča... . ti, ker si čarovnica dejva se zment da enkrat ena,drugič druga da jima ne bo preveč luštn žleht babnce
< Sporočilo je popravil larilu -- 14.1.2010 9:45:34 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?