Dulsineya
|
Dan! Imam celi dan odprto tole našo stran, samo prebrat mi pa ne rata kej dosti . Smo imeli ful pestro noč, Lili je zakuhalo in se je res tako krčevito jokala, da sem jaz jokala zraven nje . No, po dveh nočnih porcijah Calpola se je mala gospodična naspala od 5-7 in prav živahno zakorakala v dan. Prav nič več ji ne manjka in je živahna, pa non stop ji te ustnice v nasmeh vleče in začela se je še bolj pogovarjat in kregat sama s sabo no, upam, da se včerajšnja zgodba ne ponovi tudi danes Jaz sem pa vsak dan bolj kaput , sem danes šla do zdravnice, ker je bilo že nevzdržno in moj se mi prav smili, ker je ponoči pedenal obema, pa je ugotovila, da imam pač malo hudo virozo in rahlo vnet desni mandelj, ampak da ni drugega kot da počivam in jem tistih par zdravil, ki jih lahko. Jaz sem ponavadi v takih primerih kar Coldrexe jedla in v službo hodila, pa mi je v 2-3 dneh bilo boljše, zdej pa nej zdržim na tem slezovem sirupu in glanobil pastilah, pa kakem lekadolu v čaju, ko me res zakuha Sam s temi vašimi debatami ste me pa res nasmejale... Altaja za Vida. Oblačenje Lili je čez dan v bodiju s kratkimi rokavi, čez ima majčko z dolgimi, spodaj pa ponavadi "štrampeljčke" al pa žabice in čez trenerkico ali pa pajkice in štumfke ali pa copatke (no, to zelo kratek čas, ker ji je postalo blazno zabavno, ko si štumfe sezuje in je bosa mam pa jaz že 3 tedne, samo 10 dni po prejšnji , sicer ni obilna in uporabljam dnevne maxi vložke... Evo pa se končuje spanec moje male frčafele... grem spraznit zalogo mleka s hladilnika in spet načrpat novo